NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Mondjuk a Vasas szurkolók is megbarátkoztak Bennel és az ügyeivel, a Ravenst sem zavarta Lewis mint a frencsi arca...

Egyelőre nehezen megy Waccont elképzelni barnában, de sok idő van még szeptemberig.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
De azert a lenyeg, hogy kiderult, hogy leszar mindent Watson, csak a penz. Es a Browns gondolom ugy a semmibol odavagott egy ilyen irrealis ajanlatot, hatha meggondolja magat alapon. Meggondolta. Most johet az ujabb minusz fel ideny kb, az eltiltassal. 😀

Aztan lesz egy kubeja a Brownsnak, aki lehet h addigra masfel-ket eve nem latott palyat. Azert kemeny. Milyen red flagjei vannak, es igy is nyalazott ra egy tucat csapat.

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Ez a szerződés akkor is durva, főleg összehasonlítva 2 másik játékos jelenlegi szerződésével és eddigi eredményeivel…

The Chiefs' Patrick Mahomes had the highest average salary entering the 2022 offseason at $45 million per year, but he was overtaken by Aaron Rodgers and then Deshaun Watson.

Rodgers signed an extension where he is set to make an average of just under $50.3 million per year on his new three-year contract. Deshaun Watson, following his trade to the Cleveland Browns, will make more guaranteed money overall, but will average slightly less per year given the length of the deal.
tex
teljesen irreális nem kérdés. Itt egy licit ment a 4 csapat közt, kinek hol van az ingerküszöb.
több mint 2 éve
tex 151
Ez a szerződés akkor is durva, főleg összehasonlítva 2 másik játékos jelenlegi szerződésével és eddigi eredményeivel…

The Chiefs' Patrick Mahomes had the highest average salary entering the 2022 offseason at $45 million per year, but he was overtaken by Aaron Rodgers and then Deshaun Watson.

Rodgers signed an extension where he is set to make an average of just under $50.3 million per year on his new three-year contract. Deshaun Watson, following his trade to the Cleveland Browns, will make more guaranteed money overall, but will average slightly less per year given the length of the deal.
több mint 2 éve
gedam 5 906
Akkor most a Saints, Panthers és Colts állnak sorba Mayfieldért? érdekes lehet 😀
Csiriba
Baker menne a Coltsba. A Seahawks meg érdeklődött már utána 1-2 napja.
iktriad
a 12th manhez nagyon illene, remélem odaköltözik.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor most a Saints, Panthers és Colts állnak sorba Mayfieldért? érdekes lehet 😀
Csiriba
Baker menne a Coltsba. A Seahawks meg érdeklődött már utána 1-2 napja.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Azért Godellre csak rácsörögtek, hogyan is áll az esetleges eltiltása...

Vagy maradt még valami a régi Brownsból?
ZERO_L
Lentebb linkeltem.

Mivel ilyen lesz a szerződés biztos hogy lesz jó pár meccs eltiltás.

Important contract note for Deshaun Watson, who got a 5-year, $230M contract. His base salary for 2022 is $1M, which means if he’s suspended, it’ll come out of that base.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Azért Godellre csak rácsörögtek, hogyan is áll az esetleges eltiltása...

Vagy maradt még valami a régi Brownsból?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
több mint 2 éve
Emészteni kell még a dolgot. Az árat a szerződést mindent.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Micsoda clickbait cím lehetne ez: "Már alá is írta új szerződését új csapatával, a Browns-al az egykori 1. körös nagy ígéret!!!" Aztán valaki odakattintana és meglátná Watson helyett őt. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Important contract note for Deshaun Watson, who got a 5-year, $230M contract. His base salary for 2022 is $1M, which means if he’s suspended, it’ll come out of that base.

Valamit tudnak. 6-8 meccset sztem is fog kapni.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
A lenyeg, meg mertek lepni, hogy Mayfield nelkul (elit Qbval) tenylegesen mennyire is jo ez a csapat. Legalabb nem ugyanazt ragozzak. Sztem izgi lesz.
ulpianus
Kicsit sokan szálltak fel a Crazy Trainre.... ennyi AFC bajnok nem lehet. Fognak még ezek az offseason happy dayek nagyon fájni.
Helmut the Dystopian Ride
De, mert ha idén szar lesz az NFC, akkor az AFC 2. ki-ki meccset játszik az NFC bajnokkal és csak utána mehet az SB-be.
Rodaron
De miért lenne gyenge?! 😊
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Ha beszéltek Wacconnal, ezt a linket küldjétek már el neki, hátha tud vele valamit kezdeni:  www.expertise.com/oh/cleveland/massage-therapy?testID=1xy9yzd

Köszcsi, pacsi, pá!
több mint 2 éve
tex 151
Szerintem nem ér ennyit, iszonyat sok a kérdőjel vele kapcsolatban. Nagy tét alatt (PO meccsek) eddig nem nagyon ment neki, amikor pedig a legjobb számait hozta 2020-ban, már rég nem volt tétje a meccseknek… Már a houstoni szerződése sem volt semmi ahhoz képest, hogy korábban egy egész jó csapattal maga körül milyen eredményeket ért el, de ez még durvább.
Nektek sok sikert, de remélem, hogy ez a csávó hamar feledésbe merül…
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A lenyeg, meg mertek lepni, hogy Mayfield nelkul (elit Qbval) tenylegesen mennyire is jo ez a csapat. Legalabb nem ugyanazt ragozzak. Sztem izgi lesz.
ulpianus
Kicsit sokan szálltak fel a Crazy Trainre.... ennyi AFC bajnok nem lehet. Fognak még ezek az offseason happy dayek nagyon fájni.
Na ja, neznek majd, amiklr Baker lealazza az AFC-t a Coltscal. 😀

több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Cleveland will *STILL* have 5 picks in the first 118 draft picks this year

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 076
ulpianus
De, mert ha idén szar lesz az NFC, akkor az AFC 2. ki-ki meccset játszik az NFC bajnokkal és csak utána mehet az SB-be.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
ulpianus
több mint 2 éve
Részvétem!!!!!
Kájzerszóze
Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Fél év múlva senki nem fog rá emlékezni.
gabokocka
Nem tudom azért 230 milliót nehéz elfelejteni meg hogy nem draftolsz
TSzabi
Az, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.
winston
Ha van, ez ellenben a 230 millióval nem teljesen garantált
TSzabi
és az a 230 millió miben akadályoz meg (emelkedő cappel), abban, hogy a maradék pickekkel draftolj?
én ennyire nem aggódnék a cap miatt, amikor 40millióval a cap felett lévő csapatok igazolnak még 2 sztárt, átstruktuálnak pár szerződést és bent vannak a cap alatt. (sarkítottam, de nem példátlan az eset).
winston
Itt szerintem a többi csapatrész sztárjával lesz gond, se Chubb, se Garrett, se Ward nem fog új szerződést kapni, azt kell majd kiokkumlálni.
Rodaron
csak Wardot kell meghosszabítani, Garett és Chubb tavaly kaptak
Zaborn
Igazad van bocsi tényleg, megnéztem.
több mint 2 éve
Zaborn Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 105
Részvétem!!!!!
Kájzerszóze
gabokocka
TSzabi
Az, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.
winston
TSzabi
és az a 230 millió miben akadályoz meg (emelkedő cappel), abban, hogy a maradék pickekkel draftolj?
én ennyire nem aggódnék a cap miatt, amikor 40millióval a cap felett lévő csapatok igazolnak még 2 sztárt, átstruktuálnak pár szerződést és bent vannak a cap alatt. (sarkítottam, de nem példátlan az eset).
winston
Itt szerintem a többi csapatrész sztárjával lesz gond, se Chubb, se Garrett, se Ward nem fog új szerződést kapni, azt kell majd kiokkumlálni.
Rodaron
csak Wardot kell meghosszabítani, Garett és Chubb tavaly kaptak
több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Egyelőre ezt még emésztenem kell

több mint 2 éve
Részvétem!!!!!
Kájzerszóze
gabokocka
TSzabi
winston
TSzabi
winston
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Bitang kivancsi vagyok, mi lesz, mi lapul a rozsda alatt.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Részvétem!!!!!
Kájzerszóze
gabokocka
3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....
Nézzük meg GoODell mit lép....
Kájzerszóze
Jelenleg mi alapjan tiltanak el?
Beki
BigBenő 1 lotyó miatt kapott 4 meccset. Watsonnál 4-6-8 meccset jósoltak eddig. Szóval fél szezon simán lehet és még nem biztos, hogy minden csontváz előbújt a szekrényből. Addig majd Keenum dobál valószínűleg, míg Watson pihizik.... Szóval idén nem sokat fog hozzátenni a SB esélyekhez.
Kájzerszóze
Ahh igy mar ertem, koszi!