Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
50 shades of orange

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
micsoda változás xDA Bengals kéri vissza a narancssárgáját. 😀
baggio
több mint 11 éve
micsoda változás xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey TribbianiMondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.
A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊
több mint 11 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
akkor ezt megbeszéltük 😊egybk. ha nem Mariota az 1/1 (oda tényleg nagyon drága lenne felmenni), akkor én nem bánnám az idei 12, 19 + jövő évi első köröst érte. Annyira jól választunk a draft elején (Trich, Weeden, Gilbert, Johnny), h. lehet jobban járunk, ha összegyúrjuk a pickeket :p Aztán ki tudja, lehet a Raiders olcsóbban is eladná az 1/4-et, annyira gyenge az a roster.
több mint 11 éve
NoHa ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.majd Drip nyilatkozik róla, de én tőle nagyon fázom. Első körben semmiképp.
Combine-on is elég meggyőző volt.P@trik
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetok_2014Joey Tribbiani
Way
!
több mint 11 éve
Én még mindig inkább Hundleyt vinném mint, trade Bradfordért, akit megint kb 3 meccs után széttörnek és ugyan ott vagyunk ahol a part szakad. Rams drukkerek se dőlnének a kardjukba ha elmenne ahogy olvasom...
több mint 11 éve
ahamszerencsére azóta van róla +1 év anyag.
@AdamSchefter: don't sleep on Hundley, whom Browns would have considered in top 10 last year.”baggio
több mint 11 éve
aham@AdamSchefter: don't sleep on Hundley, whom Browns would have considered in top 10 last year.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ha ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.Jézus, még 2/19-nél is ott lesz
több mint 11 éve
Ha ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.majd Drip nyilatkozik róla, de én tőle nagyon fázom. Első körben semmiképp.
több mint 11 éve
Ha ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.Combine-on is elég meggyőző volt.
több mint 11 éve
a második körös túlzás, de egy negyediket simán adnék a Ramsnek. Kiváncsi lennék arra is mit tud egy kompetens OC-vel (reméljük DeFilippo az lesz).Nem értem ezt a nagy ellenkezést, Bradford százszor jobb, mint Hoyer v. McCown. Ha nem sikerül vagy nem akarunk feltradelni Mariotaért, akkor idén bizony ő a legjobb elérhető opció.Joey Tribbianién nem tradelnék érteDrip
több mint 11 éve
Nem értem ezt a nagy ellenkezést, Bradford százszor jobb, mint Hoyer v. McCown. Ha nem sikerül vagy nem akarunk feltradelni Mariotaért, akkor idén bizony ő a legjobb elérhető opció.Joey Tribbianién nem tradelnék érte
több mint 11 éve
Nem értem ezt a nagy ellenkezést, Bradford százszor jobb, mint Hoyer v. McCown. Ha nem sikerül vagy nem akarunk feltradelni Mariotaért, akkor idén bizony ő a legjobb elérhető opció.
több mint 11 éve
Hagyjátok az Eaglesnek Mariotát és hozzátok el Folest. Felcseréltek a két első körötökért, az Eagles meg adna érte 2 első és 2 második kört ha hinni lehet a pletykáknak. Ha abból lejön Foles ára még úgy is kijöhetnétek jobbanRynaldEzt a variációt küldd el Maccagnannek is, tuti felvenne maga mellé assistant GM-nek!
több mint 11 éve
Hagyjátok az Eaglesnek Mariotát és hozzátok el Folest. Felcseréltek a két első körötökért, az Eagles meg adna érte 2 első és 2 második kört ha hinni lehet a pletykáknak. Ha abból lejön Foles ára még úgy is kijöhetnétek jobban
több mint 11 éve
Komoly erősítés van itt folyamatban kérem szépen! Az, hogy a Browns erősödne-e vagy az ellenfelek, nagy kérdés.
több mint 11 éve
Még viccnek is rossz a Bradford pletyka...
több mint 11 éve
Akkor már inkább Hoyer..."A Browns megpróbálja megszerezni Sam Bradfordot trade útján, írja a rotoworld. Ha ez nem jön össze, Josh McCown lehet a második számú jelölt."Amadeus91xD
mit is mondhatnékDrip
Melyik QB-val lenne előrelépés? (költői kérdés)
több mint 11 éve
"A Browns megpróbálja megszerezni Sam Bradfordot trade útján, írja a rotoworld. Ha ez nem jön össze, Josh McCown lehet a második számú jelölt."Amadeus91xD
mit is mondhatnék
több mint 11 éve
"A Browns megpróbálja megszerezni Sam Bradfordot trade útján, írja a rotoworld. Ha ez nem jön össze, Josh McCown lehet a második számú jelölt."
több mint 11 éve
Farmer fentről sms-ben instruálta az edzőket, hogy mely játékosokat milyen formában szeretnének a pályán látni. egyrészt ez ugye tilos, másfelől az edző szempontjából sem szerencsés ha "fentről" döntenek helyette szakmai, játékmenedzselési kérdésben. de minden bizonnyal nem Farmer által szökkent szárba az sms gondolata.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
És ez pár sorban magyarul? 😊www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/02/cleveland_browns_ray_farmer_su.html- finoman szólva sem örült Farmer sms-botrányának, kicsit újra kell építeni a kettejük közötti kapcsolatot, de nem helyrehozhatatlan a problémaJoey TribbianiMi ez az sms-botrány?Sobri Jóska
A probléma ugye, h az elektronikus eszközök használata tilos a kispadoknál.Joey Tribbiani