Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Blevi 8 849 — Lions & Cowboys fan
DC.com főöldalán egy cikk képen Garrett a címe RED DAWN 😂 😂
több mint 15 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 819 — Cowboys fan
Mi ez a nagy Jenkins utálat? Csak szar, vagy gyökér is?szaba
csak szar. de idén eléggé az.
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 808
Mi ez a nagy Jenkins utálat? Csak szar, vagy gyökér is?
több mint 15 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 862 — Pfizer & Moderna fan
nézegettem mockdraftokat az interneten és találtam egyet ami megtetszett:
round1😛atrick Peterson, CB, LSU
round2😀eunta Williams, FS, North Carolina
round3:Marcus Cannon, G, TCU

még korai, de nekem tetszett 😊

NYG ellen nem sokban reménykedhetünk, de remélem 300passzolt yard fölé jutunk, és Dez-nek lesznek szép elkapásai.

szerk: hogy lettem én Lions/Boys fan ????

több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 589 — Faith, Fight, Fold
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsideny79
The club signed Jeremy Clark and Jimmy Saddler-McQueen
2 DE Saddlet-McQuenn itt töltötte az égész TC-t tehát ismeri a csapatot. Másik emberke nem tudom kicsoda.Blevi
Ex-Giants játékos. Garrett mondta, hogy culture change... 😀 Jimmy Saddler-McQueent mintha egy hete (vagy kettő) egy másik csapat rosterém láttam volna, egy ilyen nevet nem tévesztek el. 😛 Nem tudom hogy került ide ilyen gyorsan...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsideny79
The club signed Jeremy Clark and Jimmy Saddler-McQueen
2 DE Saddlet-McQuenn itt töltötte az égész TC-t tehát ismeri a csapatot. Másik emberke nem tudom kicsoda.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
More Cowboys problems. RT @espnnfl Dallas Cowboys place Marcus Spears, Akwasi Owusu-Ansah on IR: http://es.pn/cClcsi
több mint 15 éve
Back to reality. 😊

Lissemore, Spears -> 4-6 hét

(Máshol Spearst már lerták a szezonra.)gyeek
kérdés, hogy Garrett mennyire számít Spears-re. szerintem bőven belefér nála, hogy nem teszi Spears-t IR-re, és ha szerencséje van, és alsó határos a sérülés, akkor a sérüléstől számított 5 hét múlva már játszhatna az Eagles majd a Skins ellen, mindkét meccs hazai pályán lenne.
ugyanez a helyzet Romóval is, az Iggles elleni meccs a sérüléstől számított 6 hét 6 nap, ráadásul nem is a dobóválla sérült.
nyolc meccset kap Garrett, de reálisan az a két meccs a legfontosabb (illetve ha hozzávesszük az utána következő @ Cards meccset is, akkor az a három).

kivéve persze, ha Jerry mint GM úgy dönt, hogy menjenek IR-re mindketten.

szerk: Lissemore szerintem esélyesebb az IR-re, nem kezdő játékos, ráadásul a high ankle sprain-ből felépülőknél a szezon maradék felében általában van teljesítmény-visszaesés.
több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 589 — Faith, Fight, Fold
Back to reality. 😊

Lissemore, Spears -> 4-6 hét

(Máshol Spearst már lerták a szezonra.)

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 862 — Pfizer & Moderna fan
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.Blevi
én mondjuk akár még Bobby Petrino-ra (Razorbacks HC) is mernék tippelni, ha anno nem fülét-farkát behúzva szaladt volna vissza az NCAA-be. JJ-nek köztudott Arkansas-imádata van.
na mindegy. egyelőre azzal főzünk, amink van, aztán februárra úgyis kiderül minden.

szerk: az is, hogy lesz szezon. nemcsak a tulajdonosok nem engedhetnek meg egy játék nélküli szezont, de a játékosok sem.slowmotion
ha nem lenne szezon akkor 2x draftolhatnánk a 2. helyről? 😊

több mint 15 éve
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.Blevi
én mondjuk akár még Bobby Petrino-ra (Razorbacks HC) is mernék tippelni, ha anno nem fülét-farkát behúzva szaladt volna vissza az NCAA-be. JJ-nek köztudott Arkansas-imádata van.
na mindegy. egyelőre azzal főzünk, amink van, aztán februárra úgyis kiderül minden.

szerk: az is, hogy lesz szezon. nemcsak a tulajdonosok nem engedhetnek meg egy játék nélküli szezont, de a játékosok sem.
több mint 15 éve
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .BleedingGreen
akarsz róla beszélni?
szerintem sokkal hülyébben nézett ki zöld-fehérben, lóherével 😀
több mint 15 éve
Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊Helmut Zimmer
én Lovie Smith-re gondoltam, de JJ szerintem nem fog feka vezetőedzőt kinevezni, max Tony Dungy-t 😊
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 883 — secret level
Na akkor kis film pl.:az edzői kommunikációról, bocs, ha ismeritek! (Gruden is hallható benne)
Szerintem kedves... 😊
http://www.youtube.com/watch?v=UCe7ZbYSS_A&feature=related
több mint 15 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.N-Drew
Cowher pennsylvaniai származású, egyetemre járt Észak-Karolinába, ha nem tévedek, és jelenleg is ott lakik. Idén nyáron elhunyt a felesége, úgyhogy lehet hogy már kevesebb dolog köti oda, így lehet hogy más helyet is elvállalna.
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .BleedingGreen
Lusta disznó voltam pontosan utánanézni a dolgoknak, de arra biztosan emlékeztem, hogy Cowher-nek van kötődése Carolina államhoz (hogy a kettő közül melyikhez, azt nem). Köszi a felhomályosítást! Amúgy valóban John Fox-ra gondoltam, és ami azt illeti van köze a Lakers-hez, hogy elírtam a nevét 😉

De, hogy ne csak offoljak, tényleg az lehet a gond majd a Cowboys-nál, hogy Jerry Jones nem az a típus, aki hagyna bármilyen jó vezetőedzőt a saját feje után menni. Még a saját egyetemi cimborájával Jimmy Johnson-nal sem tudott kijönni, pedig nyert a csapatával két gyűrűt egymás után.

több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 397 — Beware the Slim Reaper!
Én nem vagyok benne a Cowboys ügyeiben, de egy texasi csapatnak, ahol a foci vallás, életforma...nem egy texasi edző kéne?Amadeus91
Pont most tettek ki egy texas-i edzőt... 😉

több mint 15 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
Én nem vagyok benne a Cowboys ügyeiben, de egy texasi csapatnak, ahol a foci vallás, életforma...nem egy texasi edző kéne?
több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 397 — Beware the Slim Reaper!
én ilyen pletykákban nem vagyok otthon, de miért pont Chicag-oooh? hideg van, nem dolgozott ott, nem is játszott ott, nem ott született, és nem oda járt egyetemre.
mindez Dallasban is adott, csak Texasban minden nagyobb, és jobb az idő 😀slowmotion
...mert nyiltkozta:
+szereti a várost (a minden nagyobb az esetek 99% ban működik kivéve NY, LA, Chi Illinois),
+szereti azt a típusú labdajátékot, amelyet a Bears képvisel. (és, ami rettenetesen távol van attól, amit Big D képvisel)

...ja és Landry az egyik legnagyobb ikonja... szerinted?Helmut Zimmer
Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.N-Drew
Cowher pennsylvaniai származású, egyetemre járt Észak-Karolinába, ha nem tévedek, és jelenleg is ott lakik. Idén nyáron elhunyt a felesége, úgyhogy lehet hogy már kevesebb dolog köti oda, így lehet hogy más helyet is elvállalna.
Gondolom John Fox-ra gondoltál. Rick Foxot igen utáltam a Lakersben 😊 .

több mint 15 éve
Jerry akkor döntene a legjobban, ha idehozná Gruden és hagyná dolgozni. Sőt a legeslegjobb az lenne ha Ő már csak, élvezné a nyugdíjas életet. Úgyis minden bizonytalan most a következő szezon miatt szóval ki tudja mi lesz itt.
több mint 15 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Cowhernél nyílt titok, hogy a Soldier felé vezet az útja. Billick is vídia keménységű pali (kár, hogy számomra ő az antifootball földi helytartója)Helmut Zimmer
én ilyen pletykákban nem vagyok otthon, de miért pont Chicag-oooh? hideg van, nem dolgozott ott, nem is játszott ott, nem ott született, és nem oda járt egyetemre.
mindez Dallasban is adott, csak Texasban minden nagyobb, és jobb az idő 😀slowmotion
...mert nyiltkozta:
+szereti a várost (a minden nagyobb az esetek 99% ban működik kivéve NY, LA, Chi Illinois),
+szereti azt a típusú labdajátékot, amelyet a Bears képvisel. (és, ami rettenetesen távol van attól, amit Big D képvisel)

Eddig úgy tudtam, hogy Bill Cowher Carolina-i származású, és inkább ott került szóba a neve, nem is egyszer. Elnézve, hogy Rick Fox pozíciója milyen jelenleg, azt gondoltam a Panthers-nél inkább sanszos.

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 634 — Wrath of Khan
...mert nyiltkozta:

JJ szeret és mer költeni (fizetésre és játékosra is), és ugyanazokat a baromságokat kisujjból és jobban tolja, amit a Macik menedzsmentje (pl egy egész draft beáldozása egyetlen játékosért).
ja, és Arlingtonban nagyobb a kivetítő is

egyébként milyen típusú labdajátékra gondolsz? a "veressük agyon az irányítónkat"-típusúra?* 😉

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romoslowmotion
Igen a JJ-Bears FO párhuzamban dologban igazad van!
Egyébként Cowher Chicagoba megy konkrétan tavaly merült fel először ( Texanst is mondogatták) Akkor nyilatkozta, hogy csak olyan helyre megy, ahol hagyják dolgozni, ahol van ideje építkezni.(Steelersnél volt 15 éve 😊 )
Megjegyzem Jeff Fish is többször elmondta, hogy az ő munkájának egyik alapvető feltétele,hogy hagyják dolgozni.

hát ennyi, a többi meg úgyis kiderül... Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊Helmut Zimmer
Jah és akkor ő is tolhat egy PLAYOFFS?!t 😀
több mint 15 éve
...mert nyiltkozta:

JJ szeret és mer költeni (fizetésre és játékosra is), és ugyanazokat a baromságokat kisujjból és jobban tolja, amit a Macik menedzsmentje (pl egy egész draft beáldozása egyetlen játékosért).

egyébként milyen típusú labdajátékra gondolsz? a "veressük agyon az irányítónkat"-típusúra?* 😉

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romoslowmotion
Igen a JJ-Bears FO párhuzamban dologban igazad van!
Egyébként Cowher Chicagoba megy konkrétan tavaly merült fel először ( Texanst is mondogatták) Akkor nyilatkozta, hogy csak olyan helyre megy, ahol hagyják dolgozni, ahol van ideje építkezni.(Steelersnél volt 15 éve 😊 )
Megjegyzem Jeff Fish is többször elmondta, hogy az ő munkájának egyik alapvető feltétele,hogy hagyják dolgozni.

hát ennyi, a többi meg úgyis kiderül... Jim Mora jr. kell nektek, na az lenne csodaszép 😊
több mint 15 éve
Cowhernél nyílt titok, hogy a Soldier felé vezet az útja. Billick is vídia keménységű pali (kár, hogy számomra ő az antifootball földi helytartója)Helmut Zimmer
...mert nyiltkozta:

*kérjük nem kihasználni, hogy Romo-nak eltört a kulcscsontja, az csak azért történt, mert túl jól csinálta a wrap upot Boley, és így egyből a vállára esett Romo
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 001 — Axel Foley
Kérdés,hogy a Bears akar e váltani.
Ilyen tutiszuper szereplés mellett.

több mint 15 éve
...mert nyiltkozta:

...ja és Landry az egyik legnagyobb ikonja... szerinted?