Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
YesssssCowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.neeeeeee no good plsssss
Klaci79
beltazor
több mint 7 éve
Hiába ha nincs aki odadobja a labdát.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.neeeeeee no good plsssss
Klaci79

több mint 7 éve
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.
több mint 7 éve
Ez meg mi megint?! 😀 Ez hányadik kreatív bírói ítélet a Cowboys javára az elmúlt 5 évben? Szép kis lista jött már össze. www.bloggingtheboys.com/2018/10/21/18007496/nfl-has-a-video-explanation-for-l-p-ladouceuers-snap-infraction-that-doesnt-explain-a-whole-lot
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
A támadó játéktól bealudtam, épp Connor Williams költséges holdingjára nyitottam ki a csipámat, a következő snap után meg ki is kapcsoltam az apparátust. 😀 Szóval Daknek labdakezelési gondjai vannak újabban? Az újonc éve remekül sikerült, köszönhetően Zekenek és Linehannek. Egy éve viszont egy 4. körös QB szintjén játszik. Megúszta a Jags ellen a kosárlabdás manővereit, de most sokba került a bénázás és hosszú még a lista min kell javítania. Apró pozitívum, hogy Gallup, Hurns és Beasley NFL átlag statokat tudott hozni, hála a 10 yard fölé küldött labdáknak. Sokkal több van ebben a csapatban (még a QB poszt hiányival együtt is), Garrett kőkori rendszere és hozzáállása kevés ehhez.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Szerelmed linehan, menjen már a picsába, Garrett!A faledzőnket is viheti, mert ez a mai meccs...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Egy meccsel kozelebb a Garrett era vege remelem legalabbis.Nem azt mondta Jerry bácsi, hogy Garrett fog SB-t nyerni a csapattal? Na, addig álljunk fél lábon...
Blevi
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek én még amúgy erre a nagy Tavon Austin bűvészkedésre. Aztán cáfoljon rám Linehan, de van egy olyan érzésem hogy egy hónap múlva ilyenkor, már csak távoli preseason hypenak fog tűni, hogy a stáb megválltja a világot Austinnal.Gyeek ! Most nem az, hogy én megmondtan de én megmondtam! 😀
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
truetwitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376Elég szubjektívek a srácok, ezt az eltiltást mondjuk már nyáron lehetett borítékolni, de nehogy már elszalasszanak egy lehetőséget, hogy odamondjanak valami okosat! 😊
rva
Most IR-en van. Olvastam valahol, hogy ha IRes játékost tiltanak el, akkor az eltiltás úgymond letudható a betegszabi alatt. True/False ?
gyeek
talán nem véletlenül van IR-en
több mint 7 éve
Az fontosabb, hogy talán Austint is elveszítettük.Utat enged Gallupnak. -2 jet sweep meccsnként nem a világ vége. Semmi sem lett a beígért web-back dumából, ennél Dunbar többet szerencsétlenkedett anno.
Charlie Firpo
több mint 7 éve
twitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376Elég szubjektívek a srácok, ezt az eltiltást mondjuk már nyáron lehetett borítékolni, de nehogy már elszalasszanak egy lehetőséget, hogy odamondjanak valami okosat! 😊
rva
Most IR-en van. Olvastam valahol, hogy ha IRes játékost tiltanak el, akkor az eltiltás úgymond letudható a betegszabi alatt. True/False ?
több mint 7 éve
Az fontosabb, hogy talán Austint is elveszítettük.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
twitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376jé, ő még nálunk van?
rva
több mint 7 éve
Most már én is láttam. Érdekes, bár ahogy láttam sok tanulsága nincs a dolognak. Pl. Aaron Rodgers is hasonló számokkal operál. Viszont amit láttam, hogy az egyik legtöbbet szűk window-okba bedobó qb. Persze ez is jelenthet sok mindent.twitteren láttam, azt hittem ide is betettemEz honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
Draftról jövet Prescottot sokan hasonlították stílusában Donovan McNabbhez illetve Tim Tebowhoz. Utóbbit viccesen az NFL történetének legjobb passzoló fullbackjeként emlegették, hogy - hogy nem Prescottot mostanság a legjobb passzoló running backnek titulálják...
gyeek
a fal passzprotection alakulásával egyre jobb Dak számokat látni, talán nem véletlen
az első 4 meccsen átlagosan a top5-ben volt az a másodperc mennyiség, amennyit zsebben tölthetett, mégis para volt sok helyzet (3rd down completion % a béka segge alatt) szóval nekem úgy tűnik az átlagnál több időre van szüksége ahhoz, hogy a zsebből átlagos vagy az átlagnál picit jobb számokat hozzon, de a rendelkezésre álló idő csökkenésével nem azonosan, hanem exponenciálisan lesz egyre gyengébb a teljesítménye
rva
100yard
rva
több mint 7 éve
twitteren láttam, azt hittem ide is betettemEz honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
Draftról jövet Prescottot sokan hasonlították stílusában Donovan McNabbhez illetve Tim Tebowhoz. Utóbbit viccesen az NFL történetének legjobb passzoló fullbackjeként emlegették, hogy - hogy nem Prescottot mostanság a legjobb passzoló running backnek titulálják...
gyeek
a fal passzprotection alakulásával egyre jobb Dak számokat látni, talán nem véletlen
az első 4 meccsen átlagosan a top5-ben volt az a másodperc mennyiség, amennyit zsebben tölthetett, mégis para volt sok helyzet (3rd down completion % a béka segge alatt) szóval nekem úgy tűnik az átlagnál több időre van szüksége ahhoz, hogy a zsebből átlagos vagy az átlagnál picit jobb számokat hozzon, de a rendelkezésre álló idő csökkenésével nem azonosan, hanem exponenciálisan lesz egyre gyengébb a teljesítménye
rva
100yard
több mint 7 éve
Ez honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
gyeek
rva
több mint 7 éve
egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
gyeek
több mint 7 éve
Prescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
több mint 7 éve
Prescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.
több mint 7 éve
Kétsegtelen, hogy jöhet egy olyan edző Garrett után, aki még rosszabb lenne. Ez a kockázat mindig benne van egy teljes stáb söprésben. Mégsem lehet örökké ebbe kapaszkodni, hogy “dehát ez és ez még szarabb lenne” .ott van pl Marvin Lewis (Bengals), akinek ez a tizennyolcadik idénye, de hétből semmi a playoff-mérlege.
Garrettnek az idei a nyolcadik szezonja. Az eddigi hétből kettőn tudott rájátszást felmutatni, abból is egyetlen győzelmet. Emellett van még a tarsolyban egy 9-7-es szezon, egy 4-12 meg három 8-8. Garrett egész itteni munkássága erről szólt. Hogy mindig volt valami a csapattal, mindig vártuk a nagy relevációt, ami sosem jött el. Mindig gyártottuk az elméleteket, hogy igazából Red csak úgy néz ki, mintha egy középszer edző lenne. Egyébként, ha nem lenne xy serült, ha ez és ez a csapatrész jobb lenne, ha összeállna végre a Dline, akkor majd! Nem, nincs itt semmi csel, semmi hátérben meghúzódó titkos erő. Garrett egy középszer edző, akinek volt annyi szerencséje, hogy 2011 és 14’ között itt volt neki Romo, mert hogy nélküle nem érte volna meg a harmadik szezonját se HC-ként az is biztos. Fasza kis bottom5 csapat lett volna a Cowboys, Tony nélkül.
Szoval Garrettből nekem nagyon elég. Megkapta a lehetőséget, bőven. Azért a mai NFL-ben, nem tudom hány olyan edző van még rajta kívül, aki több mint 5 éve regnál, egyettlen PO győzelemmel.
Jöjjön valaki más, persze lehet hogy még mélyebbre kerül a csapat. De Garrett egy 8-8as edző, az is marad. Számomra ez nem alternatíva, ez nem az, amiért követem a csapatot. Ha kell inkáb jöjjön akár 2-3 év mélyrepülés, keresgélés az edzők terén, de legyen egy olyan ember a csapat élén, aki valóban képes kihozni többé kevésbé a maxot, a rendelkezésére álló csapatból.
Ne azért legyen HC a HC, mert amugy nem egy nagy szám, de na! Biztosan vannak nála sokkal rosszabbak is!
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Kétsegtelen, hogy jöhet egy olyan edző Garrett után, aki még rosszabb lenne. Ez a kockázat mindig benne van egy teljes stáb söprésben. Mégsem lehet örökké ebbe kapaszkodni, hogy “dehát ez és ez még szarabb lenne” . Garrettnek az idei a nyolcadik szezonja. Az eddigi hétből kettőn tudott rájátszást felmutatni, abból is egyetlen győzelmet. Emellett van még a tarsolyban egy 9-7-es szezon, egy 4-12 meg három 8-8. Garrett egész itteni munkássága erről szólt. Hogy mindig volt valami a csapattal, mindig vártuk a nagy relevációt, ami sosem jött el. Mindig gyártottuk az elméleteket, hogy igazából Red csak úgy néz ki, mintha egy középszer edző lenne. Egyébként, ha nem lenne xy serült, ha ez és ez a csapatrész jobb lenne, ha összeállna végre a Dline, akkor majd! Nem, nincs itt semmi csel, semmi hátérben meghúzódó titkos erő. Garrett egy középszer edző, akinek volt annyi szerencséje, hogy 2011 és 14’ között itt volt neki Romo, mert hogy nélküle nem érte volna meg a harmadik szezonját se HC-ként az is biztos. Fasza kis bottom5 csapat lett volna a Cowboys, Tony nélkül.
Szoval Garrettből nekem nagyon elég. Megkapta a lehetőséget, bőven. Azért a mai NFL-ben, nem tudom hány olyan edző van még rajta kívül, aki több mint 5 éve regnál, egyettlen PO győzelemmel.
Jöjjön valaki más, persze lehet hogy még mélyebbre kerül a csapat. De Garrett egy 8-8as edző, az is marad. Számomra ez nem alternatíva, ez nem az, amiért követem a csapatot. Ha kell inkáb jöjjön akár 2-3 év mélyrepülés, keresgélés az edzők terén, de legyen egy olyan ember a csapat élén, aki valóban képes kihozni többé kevésbé a maxot, a rendelkezésére álló csapatból.
Ne azért legyen HC a HC, mert amugy nem egy nagy szám, de na! Biztosan vannak nála sokkal rosszabbak is!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
A mi topikunkban Sobri azzal érvelt, hogy Mike Tomlin szar edző, s aki utána jön az jó lesz, mert még nem derült ki róla, hogy szar.Kikezdhetetlen logika😉