Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Oszt minek, csak elfáradnak feleslegesen... 😀twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
Borbinho
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mara már biztos gépeli a levelet tudjukkinek...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
sőt, hát nálunk volt olyan, hogy a Skins meccs előtt kitett játékos hogy-hogynem a Skins rosterére került egy-másfél hét erejéigEmlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
undisputedly
több mint 7 éve
Emlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Úristen! Askgate! Megkérdezték az előző csapata playeiről!
Tony Adams
Én eltiltanám és példát statuálnék vele!
Biztos csak Jerry miatt nem lesz elmeszelve!
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Akkor szerencse, hogy Taco se az anyakönyvezett keresztnevét használja.na mér, megváltotta már a világot? 😊
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Akkor szerencse, hogy Taco se az anyakönyvezett keresztnevét használja.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
van másik Raider is, akit nézegetünk, állítólag workout-ra jött Obi Melifonwusose bízz olyanban, akinek nem tudod lebetűzni a nevét
(injury settlement-el jött el a Raiders-től, és átment a waiver-en)
rva
több mint 7 éve
van másik Raider is, akit nézegetünk, állítólag workout-ra jött Obi Melifonwu(injury settlement-el jött el a Raiders-től, és átment a waiver-en)
több mint 7 éve
Ha átnéztek hozzánk láthatjátok, hogy nálunk is megoszlanak a vélemények Cooper-ről, de én úgy hiszem, hogy nagyon jól jártatok vele.Szimpatikus csávó és elite módon futja a route-kat.
Vki tavaly vagy tavaly előtt feltett egy pff-es route chart-ot a raiders topikba, beszarás volt nézni, míg egyes top elkapók meg tudnak futni, vagy 3-4 féle utat (azt is kb. csak egy irányba) Cooper-é úgy nézett ki, mint egy fenyőbe oltott fűzfáé. Vannak drop gondjai, de ha Dak-al össze tud szokni, akkor nagyot nyertetek vele hosszú évekre. Én nagyon sajnálom, hogy elment.
több mint 7 éve
Más: Connor Williams kivétele a pakliból? A Wash meccsen mintha Tyron-t hátráltatta volna, aki félszemmel, egy fél lépéssel besegít, erre őt verik meg. Ez a fal teljes szétesése a baloldalon. Megoldást persze nem tudok, de La'el mintha jobb lett volna bal guard-ban. Nem tudom, hogy ahogy tán rva, menniyre az új szisztéma, de a passzokat nem támogatja. Csak felvetem, persze.nem hiszem, hogy ott ember probléma van, inkább az új o-line coach problémát látjuk.
Charlie Firpo
most ember csere csak tovább rontana a helyzeten
több mint 7 éve
Fakóbb volt... bearanyoztad a Cooper sztorit! 😊Köszönöm!arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Ápropó: ő a scout csapat wr felelőse...
Dzsoki megjegyzése álljon itt, mint történelmi mementó: elvesztettük Tavon Austint, kellett egy jó elkapó. Legyen igaza.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Lássuk meg, a szám kötelez! 😊
Charlie Firpo
ha sisakban van valaki, akkor kb csak a karokon látszódik a bőrszín, azért hasonlít Cooper inkább Johnsonra.
slowmotion
Austin nálam is nagy kedvenc volt.
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Köszönöm!arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Dzsoki megjegyzése álljon itt, mint történelmi mementó: elvesztettük Tavon Austint, kellett egy jó elkapó. Legyen igaza.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
ha sisakban van valaki, akkor kb csak a karokon látszódik a bőrszín, azért hasonlít Cooper inkább Johnsonra.
slowmotion
Austin nálam is nagy kedvenc volt.
több mint 7 éve
Kékszemű nigga, piha...arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
slowmotion
Én arra emlékszem, hogy nem volt rossz elkapónk, és nekem ez a lényeg. Meg hát a 19-es, nekem már csak ő marad. Vagy most ez az Amari dzsigoló.
Más: Connor Williams kivétele a pakliból? A Wash meccsen mintha Tyron-t hátráltatta volna, aki félszemmel, egy fél lépéssel besegít, erre őt verik meg. Ez a fal teljes szétesése a baloldalon. Megoldást persze nem tudok, de La'el mintha jobb lett volna bal guard-ban. Nem tudom, hogy ahogy tán rva, menniyre az új szisztéma, de a passzokat nem támogatja. Csak felvetem, persze.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nagy testnek meg mingig ott van RicoA 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Azé Cooper jó 10 centivel alacsonyabb, mint Keyshawn, mondjuk ez azt jelenti h átlagmagasságú WR 😀
Cowboykarcsi90
empty taxi
több mint 7 éve
arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Azé Cooper jó 10 centivel alacsonyabb, mint Keyshawn, mondjuk ez azt jelenti h átlagmagasságú WR 😀
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀
több mint 7 éve
átfogalmazom amit írtam: Hurns-ről gondolták, hogy meg tudják oldani okosba' az első számú elkapó kérdést.Hurns-nek kellett volna lennie annak az elkapónak, akire most azt hisszük, hoyg Cooper lesz majd nálunk...Ezt mondjuk en nem hiszem. Hurns soha eleteben sem volt elso szamu elkapo, es ez igazabol a jatekaban sem volt benne, ahhoz o tulsagosan is hullamzo volt mindig. Egy jo idenye volt, amikor szarnyaltak a Jags-WR-ek, de utana olyan szinten vissza is esett, ami mar kemeny.
rva
Es egyebkent ket evre 12 millio dollar, az nem is azt sugallja, amit mondasz, egy elso szamu elkapo minimum ketszer ennyit keres, de meg a jobb #2-k is 10 millio folott kapnak.
Cooper mas teszta, mert o azert az NFL-ben is lenyomott ket korrekt evet, ezekben pedig abszolut arra hajazott, hogy o egy elso szamu elkapo, egy #1 weapon. Es a Dallasnal ezt tartottak szem elott, amikor odaadtak erte az elso kort. Amiben persze benne van az is, hogy a 2019-es class a jelenlegiek szerint nem bovelkedik a sztarelkapokban.
Stez
kiderült, hogy nem tudják megoldani okosba' szóval kifizettünk egy második számú elkapót T-Will mellé (aki szintén második számú elkapó pénzért csinálja ugyan azt, már amikor nincs eltiltva) és abban bíztunk, hogy jön a csoda. mikor nem jött a csoda, akkor cserélünk egy valódi első számú elkapónak hitt játékosért.
egy biztos, potenciálunk van.
Beasley, Hurns, Gallup, Cooper - ez azért liga szinten se rossz elkapó sor.
már csak ember kellene, aki tudna nekik dobálni....
ami kimaradt:
Brice Butler ment el, a helyére jött Cooper
ami még kimaradt:
CJ Goodwin season ending alkar csont törés, megy IR-re
ami érdekes lehet: