Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
nézve a tradeket ez az első kör nagyon sok volt... 😕A cikkekkel meg a szakértőkkel meg folyamatosan sulykoják, hogy jól jártunk. Még ma is olvastam, hogy mindenki szerint wr lett volna
beltazor
jövőre az első körünk, akkor már inkább egy kipróbált. Az, hogy mit ér, meg csak a pályán látszik majd.
De még csak 24 éves, lehet egy jó 5 év a pályafutásában.( Meg baromi sok fizuigény, már most félek tőle.)
Én azért egy biztonsági DT trade láttán nem szomorodtam volna el.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
nézve a tradeket ez az első kör nagyon sok volt... 😕

több mint 7 éve
olvastam twitteren, hogy kettőn áll a vásár: nem csak az volt a baj, hogy Alexander egy egészen új (high-low) technikát akart megtaníttatni a játékosokkal, plusz ugye átálltunk ismét a McFadden éra beli power blocking sémára a zone blocking-ról, hanem az is, hogy egyes játékosok nem igazán akarták Alexandert edzőnek látni, és nem azért nem ment a játék, mert nehéz volt megtanulni, hanem mert lesz@rták..Én azért rákérdeznék, hogy ki volt az, aki ezt az egész vásárt kigondolta, azaz ki hozta ide Szandert az új technikájával?
most a játékosok között népszerű Colombo megkapta a lehetőséget, de azért nyilván félnek tőle (és eleve azért nem lett o-line coach idénre, mert azt akarták, hogy tanuljon még) így jött Houck aki már kétszer is volt a csapatnál, Garrett az egész karrierjét vele dolgozta végig pl.
az optimizmus azt mondatja velem, hogy innen már nincs lentebb, szóval akár jól is elsülhet a dolog.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Kicsit off, de Golden Tate az Eaglesben. Úgy kellett, mint szar a zsebbe. Ő is az a elkapó, akinek tradicionálisan megy a ‘Boys ellen mindegy, hogy milyen csapatban játszik.Nem off.
Cowboykarcsi90
Meg még Ha-Ha is begyütt a képbe, bónusznak.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Kicsit off, de Golden Tate az Eaglesben. Úgy kellett, mint szar a zsebbe. Ő is az a elkapó, akinek tradicionálisan megy a ‘Boys ellen mindegy, hogy milyen csapatban játszik.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
olvastam twitteren, hogy kettőn áll a vásár: nem csak az volt a baj, hogy Alexander egy egészen új (high-low) technikát akart megtaníttatni a játékosokkal, plusz ugye átálltunk ismét a McFadden éra beli power blocking sémára a zone blocking-ról, hanem az is, hogy egyes játékosok nem igazán akarták Alexandert edzőnek látni, és nem azért nem ment a játék, mert nehéz volt megtanulni, hanem mert lesz@rták.. most a játékosok között népszerű Colombo megkapta a lehetőséget, de azért nyilván félnek tőle (és eleve azért nem lett o-line coach idénre, mert azt akarták, hogy tanuljon még) így jött Houck aki már kétszer is volt a csapatnál, Garrett az egész karrierjét vele dolgozta végig pl.
az optimizmus azt mondatja velem, hogy innen már nincs lentebb, szóval akár jól is elsülhet a dolog.
több mint 7 éve
BTB-n olvastam még a nyáron egy tagtól aki összefutott egy belföldi repjáraton DJ Flukerrel, hogy mi lett volna ha a Cowboysba jött volna. Nem tudom hirtelen ki volt a spanja az egyetemről (talán Martin), de azt felelte, hogy a Cowboys játékosok mondták neki, hogy ne akarjon jönni, mert Alexander kb. egy gyökér. Úgy látszik volt a sztorinak valami alapja.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Vagy a TE-edző Nussmeier, college-ból 10 szezonnyi OC tapasztalata van, vele döntött anno iskolarekordokat McCarron a Bamán.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Asszem nem minden alap nélkül.
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A 2007es szezonra emlékszem egyedül kiugróként, mint playcaller. A többi évben semmi extra.Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Remėljük, ha nem Titans, mi majd segítünk. 😉 bár Garett vszínű marad.Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
több mint 7 éve
Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Paul Alexander - kirúgva.Asszem nem minden alap nélkül.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
no igen. nálunk is 11-en mennek fel a pályára.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
Blevi
több mint 7 éve
Lehet nem a McVay féle Rams offensere gondolt. A Fischer féle támadógépezet hasonóan megállíthatatlan volt, mint most a mienk.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
Blevi
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
több mint 7 éve
Oszt minek, csak elfáradnak feleslegesen... 😀twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
Borbinho
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mara már biztos gépeli a levelet tudjukkinek...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
sőt, hát nálunk volt olyan, hogy a Skins meccs előtt kitett játékos hogy-hogynem a Skins rosterére került egy-másfél hét erejéigEmlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
undisputedly
több mint 7 éve
Emlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Úristen! Askgate! Megkérdezték az előző csapata playeiről!
Tony Adams
Én eltiltanám és példát statuálnék vele!
Biztos csak Jerry miatt nem lesz elmeszelve!