Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Mi a fene folyik Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Szavakat nem találok komolyan...Tényleg azt gondolja a vezetés akármelyik tagja is, hogy egy WR ami meggátol minket a sikertől? Akkor Garrett marad? Mert igy problem solved, van No. 1 receiver !? | háá, még ha azt hoztunk volna! |
És egy első köröst odaadtunk Cooperért... Ennél az ET csere is jobb lett volna, mert ott legalább rövid távon tényleg egy elit játékost kaptunk volna. De ez...
A balfaszság tetőfoka...
Nagyon lehangló, teljesen a 2000es évek elei, koncepció nélküli, balfasz, kapkodós érára hajaz ez a mostani. Nem értem miért akarnak visszatérni ehhez Jones-ék.
Ez most elkapott azért, mint sárgákat a napalm.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
nagyon erős DT class lesz és ebből kimaradunk 😡

több mint 7 éve
Na bakker, ez a megoldás a gondjainkra??? Ez hihetetlen!!! A Jones family-t mivel nyűgözi le a Garrett/Linehan páros???Hárman párban. 😀
tamas424
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Na bakker, ez a megoldás a gondjainkra??? Ez hihetetlen!!! A Jones family-t mivel nyűgözi le a Garrett/Linehan páros???
több mint 7 éve
YesssssCowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.neeeeeee no good plsssss
Klaci79
beltazor
több mint 7 éve
Hiába ha nincs aki odadobja a labdát.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.neeeeeee no good plsssss
Klaci79

több mint 7 éve
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.
több mint 7 éve
Ez meg mi megint?! 😀 Ez hányadik kreatív bírói ítélet a Cowboys javára az elmúlt 5 évben? Szép kis lista jött már össze. www.bloggingtheboys.com/2018/10/21/18007496/nfl-has-a-video-explanation-for-l-p-ladouceuers-snap-infraction-that-doesnt-explain-a-whole-lot
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
A támadó játéktól bealudtam, épp Connor Williams költséges holdingjára nyitottam ki a csipámat, a következő snap után meg ki is kapcsoltam az apparátust. 😀 Szóval Daknek labdakezelési gondjai vannak újabban? Az újonc éve remekül sikerült, köszönhetően Zekenek és Linehannek. Egy éve viszont egy 4. körös QB szintjén játszik. Megúszta a Jags ellen a kosárlabdás manővereit, de most sokba került a bénázás és hosszú még a lista min kell javítania. Apró pozitívum, hogy Gallup, Hurns és Beasley NFL átlag statokat tudott hozni, hála a 10 yard fölé küldött labdáknak. Sokkal több van ebben a csapatban (még a QB poszt hiányival együtt is), Garrett kőkori rendszere és hozzáállása kevés ehhez.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Szerelmed linehan, menjen már a picsába, Garrett!A faledzőnket is viheti, mert ez a mai meccs...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Egy meccsel kozelebb a Garrett era vege remelem legalabbis.Nem azt mondta Jerry bácsi, hogy Garrett fog SB-t nyerni a csapattal? Na, addig álljunk fél lábon...
Blevi
több mint 7 éve
Kíváncsi leszek én még amúgy erre a nagy Tavon Austin bűvészkedésre. Aztán cáfoljon rám Linehan, de van egy olyan érzésem hogy egy hónap múlva ilyenkor, már csak távoli preseason hypenak fog tűni, hogy a stáb megválltja a világot Austinnal.Gyeek ! Most nem az, hogy én megmondtan de én megmondtam! 😀
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
truetwitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376Elég szubjektívek a srácok, ezt az eltiltást mondjuk már nyáron lehetett borítékolni, de nehogy már elszalasszanak egy lehetőséget, hogy odamondjanak valami okosat! 😊
rva
Most IR-en van. Olvastam valahol, hogy ha IRes játékost tiltanak el, akkor az eltiltás úgymond letudható a betegszabi alatt. True/False ?
gyeek
talán nem véletlenül van IR-en
több mint 7 éve
Az fontosabb, hogy talán Austint is elveszítettük.Utat enged Gallupnak. -2 jet sweep meccsnként nem a világ vége. Semmi sem lett a beígért web-back dumából, ennél Dunbar többet szerencsétlenkedett anno.
Charlie Firpo
több mint 7 éve
twitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376Elég szubjektívek a srácok, ezt az eltiltást mondjuk már nyáron lehetett borítékolni, de nehogy már elszalasszanak egy lehetőséget, hogy odamondjanak valami okosat! 😊
rva
Most IR-en van. Olvastam valahol, hogy ha IRes játékost tiltanak el, akkor az eltiltás úgymond letudható a betegszabi alatt. True/False ?
több mint 7 éve
Az fontosabb, hogy talán Austint is elveszítettük.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
twitter.com/fuzovelkifele/status/1053208582739685376jé, ő még nálunk van?
rva
több mint 7 éve
Most már én is láttam. Érdekes, bár ahogy láttam sok tanulsága nincs a dolognak. Pl. Aaron Rodgers is hasonló számokkal operál. Viszont amit láttam, hogy az egyik legtöbbet szűk window-okba bedobó qb. Persze ez is jelenthet sok mindent.twitteren láttam, azt hittem ide is betettemEz honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
Draftról jövet Prescottot sokan hasonlították stílusában Donovan McNabbhez illetve Tim Tebowhoz. Utóbbit viccesen az NFL történetének legjobb passzoló fullbackjeként emlegették, hogy - hogy nem Prescottot mostanság a legjobb passzoló running backnek titulálják...
gyeek
a fal passzprotection alakulásával egyre jobb Dak számokat látni, talán nem véletlen
az első 4 meccsen átlagosan a top5-ben volt az a másodperc mennyiség, amennyit zsebben tölthetett, mégis para volt sok helyzet (3rd down completion % a béka segge alatt) szóval nekem úgy tűnik az átlagnál több időre van szüksége ahhoz, hogy a zsebből átlagos vagy az átlagnál picit jobb számokat hozzon, de a rendelkezésre álló idő csökkenésével nem azonosan, hanem exponenciálisan lesz egyre gyengébb a teljesítménye
rva
100yard
rva
több mint 7 éve
twitteren láttam, azt hittem ide is betettemEz honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
Draftról jövet Prescottot sokan hasonlították stílusában Donovan McNabbhez illetve Tim Tebowhoz. Utóbbit viccesen az NFL történetének legjobb passzoló fullbackjeként emlegették, hogy - hogy nem Prescottot mostanság a legjobb passzoló running backnek titulálják...
gyeek
a fal passzprotection alakulásával egyre jobb Dak számokat látni, talán nem véletlen
az első 4 meccsen átlagosan a top5-ben volt az a másodperc mennyiség, amennyit zsebben tölthetett, mégis para volt sok helyzet (3rd down completion % a béka segge alatt) szóval nekem úgy tűnik az átlagnál több időre van szüksége ahhoz, hogy a zsebből átlagos vagy az átlagnál picit jobb számokat hozzon, de a rendelkezésre álló idő csökkenésével nem azonosan, hanem exponenciálisan lesz egyre gyengébb a teljesítménye
rva
100yard
több mint 7 éve
Ez honnan van ez a statisztika ? Nekem szemre nem tünt így.egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
gyeek
rva
több mint 7 éve
egy bizonyos szintig érzi csak, amikor kezd összeomlani a zseb, akkor fejben ő is összeomlik, és megkeresi az első checkdown opciótPrescottal szerintem semmi baj sincsen. Még bőven volna hova fejlődnie. Egy rendes QB edző kéne neki és nem pedig a volt csereirányítonk.Pont az a baj!
peticsek
-- pontatlan
-- rosszul lát a pályán
-- nem érzi a zsebet
gyeek