Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Kicsit off, de Golden Tate az Eaglesben. Úgy kellett, mint szar a zsebbe. Ő is az a elkapó, akinek tradicionálisan megy a ‘Boys ellen mindegy, hogy milyen csapatban játszik.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
olvastam twitteren, hogy kettőn áll a vásár: nem csak az volt a baj, hogy Alexander egy egészen új (high-low) technikát akart megtaníttatni a játékosokkal, plusz ugye átálltunk ismét a McFadden éra beli power blocking sémára a zone blocking-ról, hanem az is, hogy egyes játékosok nem igazán akarták Alexandert edzőnek látni, és nem azért nem ment a játék, mert nehéz volt megtanulni, hanem mert lesz@rták.. most a játékosok között népszerű Colombo megkapta a lehetőséget, de azért nyilván félnek tőle (és eleve azért nem lett o-line coach idénre, mert azt akarták, hogy tanuljon még) így jött Houck aki már kétszer is volt a csapatnál, Garrett az egész karrierjét vele dolgozta végig pl.
az optimizmus azt mondatja velem, hogy innen már nincs lentebb, szóval akár jól is elsülhet a dolog.
több mint 7 éve
BTB-n olvastam még a nyáron egy tagtól aki összefutott egy belföldi repjáraton DJ Flukerrel, hogy mi lett volna ha a Cowboysba jött volna. Nem tudom hirtelen ki volt a spanja az egyetemről (talán Martin), de azt felelte, hogy a Cowboys játékosok mondták neki, hogy ne akarjon jönni, mert Alexander kb. egy gyökér. Úgy látszik volt a sztorinak valami alapja.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Vagy a TE-edző Nussmeier, college-ból 10 szezonnyi OC tapasztalata van, vele döntött anno iskolarekordokat McCarron a Bamán.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Asszem nem minden alap nélkül.
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A 2007es szezonra emlékszem egyedül kiugróként, mint playcaller. A többi évben semmi extra.Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Érdekes lesz, hogy Colombo meg tud-e küzdeni a felelősséggel, mert igen hamar változást kellene elérnie (tanácsadó: Hudson Houck, ami nem hangzik rosszul).
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Akár. Nem volt Ő rossz offense edző.Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Azzal az a baj, hogy akkor ki hívja be a játékokat? Jason?Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Remėljük, ha nem Titans, mi majd segítünk. 😉 bár Garett vszínű marad.Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
100yard
több mint 7 éve
Felkészül Linehan.Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Biztos, hogy az volt.Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Paul Alexander - kirúgva.Colombo segédedző volt már évek óta (szerintem már Callahan alatt is, de ez nem tuti), szóval látta, hogyan működött a 2014-16 közötti fal
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Paul Alexander - kirúgva.Asszem nem minden alap nélkül.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
no igen. nálunk is 11-en mennek fel a pályára.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
Blevi
több mint 7 éve
Lehet nem a McVay féle Rams offensere gondolt. A Fischer féle támadógépezet hasonóan megállíthatatlan volt, mint most a mienk.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
Blevi
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Jerry ba azt mondta hogy mi offensunk a Rams-hez hasonlithato. Minek a gyengus Raiders playbookbol lesni 😂
Tony Adams
több mint 7 éve
Oszt minek, csak elfáradnak feleslegesen... 😀twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
Borbinho
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154sztem csak kivancsiak voltak, hatha emlekszik 1-2 olyan playre, ahol a WR-ek 5 yardnal hosszabb utvonalat futottak. jol jonne a Boysnal 😊
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Mara már biztos gépeli a levelet tudjukkinek...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
sőt, hát nálunk volt olyan, hogy a Skins meccs előtt kitett játékos hogy-hogynem a Skins rosterére került egy-másfél hét erejéigEmlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
undisputedly
több mint 7 éve
Emlekszem, amikor Rex Ryan meg a Jets-nel volt, allandoan leigazoltak a kidobott Pats playakat, hogy a playbookrol legyen infojuk. Persze a Pats is ezt csinalta, es a ket csapaton kivul az osszes tobbi 30 is, vagy legalabbis azok, akik contenderek voltak. Pont ennek kivedese okan nem kapja meg egyik pozicios jatekos sem a full playbookot.twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
rva
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154Úristen! Askgate! Megkérdezték az előző csapata playeiről!
Tony Adams
Én eltiltanám és példát statuálnék vele!
Biztos csak Jerry miatt nem lesz elmeszelve!
több mint 7 éve
twitter.com/mattmosley/status/1055554186669105154ez miért hír? másoktól szerinted nem kérdezik meg más csapatok? hagyjuk már...
Tony Adams
több mint 7 éve
Akkor szerencse, hogy Taco se az anyakönyvezett keresztnevét használja.na mér, megváltotta már a világot? 😊
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Akkor szerencse, hogy Taco se az anyakönyvezett keresztnevét használja.