Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Az ügynök Joel Segal úgy üdvözölte a csapat vezetését h új szerződést akarnak...Kiraly akkor megmutathatja mit tudJovore mi lehivhatjuk Cooper 5. Eves opciojat vagy zset is mindjart adni kell neki?Az mar le van hivva.
Blevi
Stez
Blevi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A kedvenc jatekosom kotott ki nalatok, az agyam eldobom, de hat nincs mit tenni :d. Remelem nalatok vegre kihozza a benne rejlo potencialt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Kiraly akkor megmutathatja mit tudJovore mi lehivhatjuk Cooper 5. Eves opciojat vagy zset is mindjart adni kell neki?Az mar le van hivva.
Blevi
Stez
több mint 7 éve
Jovore mi lehivhatjuk Cooper 5. Eves opciojat vagy zset is mindjart adni kell neki?Az mar le van hivva.
Blevi
több mint 7 éve
Erről a traderől a "Chewbakka védelem" jut eszembe 😀"Ennek nincs semmi értelme!" 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Jovore lehivhatjuk Cooper 5. Eves opciojat vagy zset is mindjart adni kell neki?Sokan meg Dak elso evenel jarnak fejben. Az a baj hogy van par olyan tulajdonsaga ami miatt nem tud szintet lepni es nem lehet tanitani. Pontossag utemerzek nyomas kezelese es nem lat a palyan. Ha nem megy a futojatek halalra van itelve az Offense, ezen nem Cooper fog segiteni.
Nem veletlen hogy egy darab slant jatek nincs pedig Beasley ebben fasza lenne. Hetvegi meccsen pld a 4 yardra allo Zeke-t nem talalta el. Vannak jo passzai amik ulnek pld Gallup TD, de az a fo problema hogy minden jora jut 3-4 hajmereszto megoldas is. Pedig a D megmutatja iden hogy lehetne veluk PO-ba menni, evek ota talan a legbiztatobb a csapatresz, de az agyonsztarolt O teljesen fogalmatlan. Ennek ket oka az edzoi stab es be kell latni hogy Prescott.
Lehet Jerruh ba mar tudja hogy ez Garrett utolso eve mert nem valoszinu a PO sem nemhogy SB, es adni akar Daknak egy lehetoseget uj stabbal. De en nem latom a fejlodeset (fejlodott barmiben is??) olyan pozitivan
Szerkesztette: Blevi
több mint 7 éve
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Tudod mikor lenne értelme ennek a dealnek? Ha mondjuk Romo még most taposná az utolsó évét, a csapat is az utolsó utáni, utolsó rohamra készulne egy bajnoki címért. És mondjuk az utóbbi 3 hétben elvesztettük a No1. és a No2. elkapóinkat.
100yard
Ebben az esetben lehetne abban bízni, hogy egy jobb irányítóval, Cooper majd képes lesz végre tényleg a pályára tenni a benne rejlő potenciált.
De ha igazából elgondolkodsz, hol vagyunk mi erősebbek a Raidersnél, ami miatt most abban kéne bízni, hogy na majd itt Amari egy all pro WR lesz. Az edzői stábunk miatt? Az irányítónk miatt? Baszki, jelenleg szerintem a két Oline között is a Raiders felé dőlne a mérleg.
JJ-ék adtak egy első köröst egy olyan játékosért, aki az eddigi karrierje során végig alul teljesített. A Garrett-Linehan páros, meg a one year wonder irányítónk majd sztárt csinál belőle. Egy év mulva, már ez is a Joey Galloway meg Roy Williams féle trade-ek magasságában lesz emlegetve. Jogosan.
Ja arról nem is beszélve hogy nevetség így amit csináltak ebben az offseasonban.
- áprilisban kiteszik Bryantet, igazából nem is kell “No.1” elkapó a csapatba
- a droftról sem hozzák ugye a legjobbnak itélt prospectet, hiszem wr by committe van
- a minicampek a TC, az előszezon meccsek is ezzel voltak tele harsogva, hogy milyen atom lesz a csapat, amugy is, a liga azon csapatai a hülyek ahol van egy Julio Jones, egy Hopkins stb.
- jön az alapszakasz. A támadósor egy kalap szar, oke az elkapók sem sztárok, de a hülye is látja hogy a fő probléma mi, vagy ki
- nem baj, a vezetőség hálisten ért hozzá, felismerik hogy hirtelen mégis kell egy No.1 WR! Adjuk oda gyorsan az első körösünket Cooperért!
Anyám borogass...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Herbert nélkül kb egyik sem ér első kört, de jah mindig behypeolnak oda nem illőket. Drew Lock a kedvencem akit még 6. körben elvinni is viccesnek tartok. Ilyen UT Martin-ok ellen parádézik ,de SEC csapatok ellen 40es QBR-el.Ugy is felszopnak 2-3 jatekost a top10-15-be. De ha Herbert a varakozasoknak megfeleloen visszamegy az egyetemre meg egy evre, akkor valoban nem tunik tul acelosnak.Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.mondjuk mintha azt hallottam volna, hogy ebben az évben nem lesz túl nagy felhozatal irányítókból
Ha Cooperért elküldtétek a kb 8. picket az első körből, akkor kőkemény win now van. Kíváncsian fogok figyelni. 😊
akdestroyer
slowmotion
De mivel a csavot mar most kb. tuti top3 varomanyos, nem tudom elhinni, hogy maradjon plusz egy evet fosuliban. Foleg, hogy most mar a Brownstol sem kell felnie.
Stez
több mint 7 éve
Ugy is felszopnak 2-3 jatekost a top10-15-be. De ha Herbert a varakozasoknak megfeleloen visszamegy az egyetemre meg egy evre, akkor valoban nem tunik tul acelosnak.Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.mondjuk mintha azt hallottam volna, hogy ebben az évben nem lesz túl nagy felhozatal irányítókból
Ha Cooperért elküldtétek a kb 8. picket az első körből, akkor kőkemény win now van. Kíváncsian fogok figyelni. 😊
akdestroyer
slowmotion
De mivel a csavot mar most kb. tuti top3 varomanyos, nem tudom elhinni, hogy maradjon plusz egy evet fosuliban. Foleg, hogy most mar a Brownstol sem kell felnie.
több mint 7 éve
Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.mondjuk mintha azt hallottam volna, hogy ebben az évben nem lesz túl nagy felhozatal irányítókból
akdestroyer
több mint 7 éve
Ez is lesz a Cowboys veszte, Jerry olyan emberekben bízik évekig akikben nem kéne. Garrett/Linehan/Prescott. Aztán majd eljutnak oda h Zeke követeli a QB pénzes csekket.Ez nem kerdes, egyertelmu, hogy kap, ez a csere ramutatott, hogy biznak benne. Csak mas kerdes, hogy jol teszik-e, mert szerintem nem. A palinak olyan hibai es gyengesegei vannak, amik egy iranyitonal szerintem nem javithatok, illetve amik NALAM egy kubenal kizaro okok.Dak valoszinu kap meg egy evet igy.Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Blevi
Stez
Blevi
A nyomas kezelese, illetve az, hogy felelmetes, mennyire keptelen eltalalni meg azt az elkapot is, aki elszakadt a vedojetol.
Stez
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Külső szemlélőként, nem feltétlenül a WR a legnagyobb Need itt , hanem a QB poszt.
100yard
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ez nem kerdes, egyertelmu, hogy kap, ez a csere ramutatott, hogy biznak benne. Csak mas kerdes, hogy jol teszik-e, mert szerintem nem. A palinak olyan hibai es gyengesegei vannak, amik egy iranyitonal szerintem nem javithatok, illetve amik NALAM egy kubenal kizaro okok.Dak valoszinu kap meg egy evet igy.Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Blevi
Stez
Blevi
A nyomas kezelese, illetve az, hogy felelmetes, mennyire keptelen eltalalni meg azt az elkapot is, aki elszakadt a vedojetol.
több mint 7 éve
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.
több mint 7 éve
Dak valoszinu kap meg egy evet igy.Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Blevi
Stez
több mint 7 éve
Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Blevi
több mint 7 éve
Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.
több mint 7 éve
Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.Ha Cooperért elküldtétek a kb 8. picket az első körből, akkor kőkemény win now van. Kíváncsian fogok figyelni. 😊
több mint 7 éve
Coby Fleener szabadugynok, szerintem eleg brutal parost alkotnanak Cooperrel. O koztudottan fel az utkozesektol es soft, de a hirek szerint Cooper is tutyimutyi lett, es nem igazan teszi magat oda.Nyero paros.
több mint 7 éve
Hát a f@szomat... Ezek szerint nem lesz itt semmilyen változás. JJ-vel meg elhitették, hogy lesz ebből idén PO, de ezek szerint bízik a vörösben és fő cimborájában is. Hihetetlen.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Ha már, akkor egy jó tight end kellene.Még elhozzátok DT-t Denverből s Coopert berakjátok TE-nek 😉
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Az érzés mikor rádöbbensz, h Garrett tovább marad a Cowboysnál mint Jerry Jones.Mi a fene folyikimg2.indafoto.hu/10/1/44861_c5a8649bf0586fddae6b52a6dba31626/16611497_7e377ff610945d7bd51c67d8022e0ab3_m.jpgGyöngyösönDallasban?
ThundersNFL
Cowboykarcsi90
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ha már, akkor egy jó tight end kellene.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Mi a fene folyikGyöngyösönDallasban?
ThundersNFL
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Édeshármas 😀Na bakker, ez a megoldás a gondjainkra??? Ez hihetetlen!!! A Jones family-t mivel nyűgözi le a Garrett/Linehan páros???Hárman párban. 😀
tamas424
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018