Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
van másik Raider is, akit nézegetünk, állítólag workout-ra jött Obi Melifonwusose bízz olyanban, akinek nem tudod lebetűzni a nevét
(injury settlement-el jött el a Raiders-től, és átment a waiver-en)
rva
több mint 7 éve
van másik Raider is, akit nézegetünk, állítólag workout-ra jött Obi Melifonwu(injury settlement-el jött el a Raiders-től, és átment a waiver-en)
több mint 7 éve
Ha átnéztek hozzánk láthatjátok, hogy nálunk is megoszlanak a vélemények Cooper-ről, de én úgy hiszem, hogy nagyon jól jártatok vele.Szimpatikus csávó és elite módon futja a route-kat.
Vki tavaly vagy tavaly előtt feltett egy pff-es route chart-ot a raiders topikba, beszarás volt nézni, míg egyes top elkapók meg tudnak futni, vagy 3-4 féle utat (azt is kb. csak egy irányba) Cooper-é úgy nézett ki, mint egy fenyőbe oltott fűzfáé. Vannak drop gondjai, de ha Dak-al össze tud szokni, akkor nagyot nyertetek vele hosszú évekre. Én nagyon sajnálom, hogy elment.
több mint 7 éve
Más: Connor Williams kivétele a pakliból? A Wash meccsen mintha Tyron-t hátráltatta volna, aki félszemmel, egy fél lépéssel besegít, erre őt verik meg. Ez a fal teljes szétesése a baloldalon. Megoldást persze nem tudok, de La'el mintha jobb lett volna bal guard-ban. Nem tudom, hogy ahogy tán rva, menniyre az új szisztéma, de a passzokat nem támogatja. Csak felvetem, persze.nem hiszem, hogy ott ember probléma van, inkább az új o-line coach problémát látjuk.
Charlie Firpo
most ember csere csak tovább rontana a helyzeten
több mint 7 éve
Fakóbb volt... bearanyoztad a Cooper sztorit! 😊Köszönöm!arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Ápropó: ő a scout csapat wr felelőse...
Dzsoki megjegyzése álljon itt, mint történelmi mementó: elvesztettük Tavon Austint, kellett egy jó elkapó. Legyen igaza.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Lássuk meg, a szám kötelez! 😊
Charlie Firpo
ha sisakban van valaki, akkor kb csak a karokon látszódik a bőrszín, azért hasonlít Cooper inkább Johnsonra.
slowmotion
Austin nálam is nagy kedvenc volt.
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Köszönöm!arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Dzsoki megjegyzése álljon itt, mint történelmi mementó: elvesztettük Tavon Austint, kellett egy jó elkapó. Legyen igaza.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
ha sisakban van valaki, akkor kb csak a karokon látszódik a bőrszín, azért hasonlít Cooper inkább Johnsonra.
slowmotion
Austin nálam is nagy kedvenc volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Kékszemű nigga, piha...arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
slowmotion
Én arra emlékszem, hogy nem volt rossz elkapónk, és nekem ez a lényeg. Meg hát a 19-es, nekem már csak ő marad. Vagy most ez az Amari dzsigoló.
Más: Connor Williams kivétele a pakliból? A Wash meccsen mintha Tyron-t hátráltatta volna, aki félszemmel, egy fél lépéssel besegít, erre őt verik meg. Ez a fal teljes szétesése a baloldalon. Megoldást persze nem tudok, de La'el mintha jobb lett volna bal guard-ban. Nem tudom, hogy ahogy tán rva, menniyre az új szisztéma, de a passzokat nem támogatja. Csak felvetem, persze.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nagy testnek meg mingig ott van RicoA 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Azé Cooper jó 10 centivel alacsonyabb, mint Keyshawn, mondjuk ez azt jelenti h átlagmagasságú WR 😀
Cowboykarcsi90
empty taxi
több mint 7 éve
arra gondolt, hogy Miles azé' kicsit haloványabb bőrügyileg, mint Me-shawn és Cooper.??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Azé Cooper jó 10 centivel alacsonyabb, mint Keyshawn, mondjuk ez azt jelenti h átlagmagasságú WR 😀
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
??? Amikor Tony passzolt, akkor a biztos elkapás ott volt.Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Miles egy csöppet fakóbb volt mindkettőnél 😀A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀Mááájz Austin!
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
A 19-es mezszámot fogja használni Cooper. Tisztára úgy fog kinézni a pályán, mintha reaktiváltuk volna Keyshawn Johnsont 😀
több mint 7 éve
átfogalmazom amit írtam: Hurns-ről gondolták, hogy meg tudják oldani okosba' az első számú elkapó kérdést.Hurns-nek kellett volna lennie annak az elkapónak, akire most azt hisszük, hoyg Cooper lesz majd nálunk...Ezt mondjuk en nem hiszem. Hurns soha eleteben sem volt elso szamu elkapo, es ez igazabol a jatekaban sem volt benne, ahhoz o tulsagosan is hullamzo volt mindig. Egy jo idenye volt, amikor szarnyaltak a Jags-WR-ek, de utana olyan szinten vissza is esett, ami mar kemeny.
rva
Es egyebkent ket evre 12 millio dollar, az nem is azt sugallja, amit mondasz, egy elso szamu elkapo minimum ketszer ennyit keres, de meg a jobb #2-k is 10 millio folott kapnak.
Cooper mas teszta, mert o azert az NFL-ben is lenyomott ket korrekt evet, ezekben pedig abszolut arra hajazott, hogy o egy elso szamu elkapo, egy #1 weapon. Es a Dallasnal ezt tartottak szem elott, amikor odaadtak erte az elso kort. Amiben persze benne van az is, hogy a 2019-es class a jelenlegiek szerint nem bovelkedik a sztarelkapokban.
Stez
kiderült, hogy nem tudják megoldani okosba' szóval kifizettünk egy második számú elkapót T-Will mellé (aki szintén második számú elkapó pénzért csinálja ugyan azt, már amikor nincs eltiltva) és abban bíztunk, hogy jön a csoda. mikor nem jött a csoda, akkor cserélünk egy valódi első számú elkapónak hitt játékosért.
egy biztos, potenciálunk van.
Beasley, Hurns, Gallup, Cooper - ez azért liga szinten se rossz elkapó sor.
már csak ember kellene, aki tudna nekik dobálni....
ami kimaradt:
Brice Butler ment el, a helyére jött Cooper
ami még kimaradt:
CJ Goodwin season ending alkar csont törés, megy IR-re
ami érdekes lehet:
több mint 7 éve
Ezzel a trade-vel (ha beválik) annyira komoly needje nem marad a csapatnak. Egy safety meg egy TE ami hiányzik. Ebből a mostani trendek mentén safety-t lehet majd igazolni a szabadügynök piacon viszonylag elfogadható áron, életképes TE-t pedig a második körben simán lehet húzni.Vagy egy kompetens edzői gárdával. 😊
Persze ha a QB kérdést félretesszük pár évre. Kérdés, hogy megtehetjük-e? Az idei meccsek szinte nézhetetlenek, annak ellemére is hogy most akár simán állhatnánk 5-2-vel is egy ki szerencsével.
100yard
több mint 7 éve
Ezzel a trade-vel (ha beválik) annyira komoly needje nem marad a csapatnak. Egy safety meg egy TE ami hiányzik. Ebből a mostani trendek mentén safety-t lehet majd igazolni a szabadügynök piacon viszonylag elfogadható áron, életképes TE-t pedig a második körben simán lehet húzni. Persze ha a QB kérdést félretesszük pár évre. Kérdés, hogy megtehetjük-e? Az idei meccsek szinte nézhetetlenek, annak ellemére is hogy most akár simán állhatnánk 5-2-vel is egy ki szerencsével.
több mint 7 éve
Hurns-nek kellett volna lennie annak az elkapónak, akire most azt hisszük, hoyg Cooper lesz majd nálunk...Ezt mondjuk en nem hiszem. Hurns soha eleteben sem volt elso szamu elkapo, es ez igazabol a jatekaban sem volt benne, ahhoz o tulsagosan is hullamzo volt mindig. Egy jo idenye volt, amikor szarnyaltak a Jags-WR-ek, de utana olyan szinten vissza is esett, ami mar kemeny.
rva
Es egyebkent ket evre 12 millio dollar, az nem is azt sugallja, amit mondasz, egy elso szamu elkapo minimum ketszer ennyit keres, de meg a jobb #2-k is 10 millio folott kapnak.
Cooper mas teszta, mert o azert az NFL-ben is lenyomott ket korrekt evet, ezekben pedig abszolut arra hajazott, hogy o egy elso szamu elkapo, egy #1 weapon. Es a Dallasnal ezt tartottak szem elott, amikor odaadtak erte az elso kort. Amiben persze benne van az is, hogy a 2019-es class a jelenlegiek szerint nem bovelkedik a sztarelkapokban.
több mint 7 éve
Hurns-nek kellett volna lennie annak az elkapónak, akire most azt hisszük, hoyg Cooper lesz majd nálunk...1) értem az indoklást, jövő tavasszal úgyis WR-t húztunk volna első körben, de Dane Brugler szerint sincs top20-ra érdemes WR az idei class-ben de még ha lenne is, akkor sem lenne 50%-nál nagyobb esélyünk arra, hogy első évében jó lesz, lásd OCC összefoglalója:
2) mivel le lett hívva az ötödik éve Cooper-nek, így egy első körös pick-ért vettünk másfél évet. ha azt nézem, hogy skill játékosok között (tehát nem csak WR) mennyi olyan van, akinek másfél jó éve van az 5 rookie idényéből, akkor ez nem roszz - HA ez a másfél év jó lesz.
3) az offensive line problémájára lehet ok Paul Alexander és az, hogy új technikára próbálja meg megtanítani az egész falat, Tyron Smith sem véletlenül játssza profi karrierje legrosszabb évét, és nem kicsivel rosszabb, mint a többi... ha mást nem is, de ezt MINDENKÉPP elő kellene venni meetingeken.
4) Dak nem tökéletes, de úgy tűnik megpróbálják vele megcsinálni az elkövetkező 2-3 évet. remélem a szerződése is tükrözni fogja azt, hogy próbálkozunk és nem az első évét akarjuk majd megfizetni. egyébként is, csak oda dob ahol már van szabad elkapó, ahogy látom egyre kevesebb érzéke van arra, hogy észlelje mikor lesz szabad elkapója. nem tudja vezetni őket. végigmegy az olvasásain, de sokszor nem azt látja, ami történni fog, hanem azt ami történik, és így marad a checkdown - csak az meg nem megy jól... fura, mert hosszút jó dob, csak az lehetetlen, hogy állandóan legyen tiszta hosszú célpontja
5) ha a következő ellenfeleink elhiszik, hogy Cooper igazi tőrőlmetszett első számú elkapó, akit adott esetben duplázni kell, akkor talán nem lesz Zeke előtt minden snap-nél 8-9 ember a box-ban. ez biztos nem fog ártani...
több mint 7 éve
Ez így oké is lehetne, de ha emlékezetem nem csal, akkor a draft után is azt harsogta mindenki az FO részéről, hogy Gallup mennyire Dak friendly elkapó és Ő lesz a megoldás Dez helyett. Aztán az eddigi 7 meccs alatt megpisloghattuk, hogy szenved Linehan rendszerében. Valóban az a probléma, hogy nem tudjuk megnyújtani a széleket és így kiszámítható a játékunk, de az legalább annyira a rendszer hibája, mint Daké, vagy Gallupé (vagy Hurnsé). Daknak kell az extra teljesítmény a támadófal részéről, csak akkor képes NFL ready teljesítményre. Ha a fal kicsit is kevesebb időt biztosít és/vagy nem működik a futójátékunk, akkor ez az offense nem tud megújulni és simán végigszenvedjük az egész meccset. És ez a legnagyobb gond, hogy nekünk nincs nemhogy E,F,G tervünk, hanem még B sem. Ez pedig már kócsing, amihez tök mindegy, hogy milyen embereid vannak, mert a rendszer nem működőképes. Ezért gondolom, hogy bár lehetne jó húzás Cooper, hiszen nincs Nr 1 elkapónk, a problémáinkon Ő sem tud majd segíteni.Ok, ertem mit mondasz, de ha elfogadod, hogy mondjuk Prescott marad (vagy legalabis kap meg egy eselyt) akkor mondhatjuk , hogy logikus huzas, hiszen abszolut olyan posztra jon, amivel Prescott es persz Linehan kuszkodott iden. Arrol nem is beszelve, ha bevalik es kell ra double coverage, az mit jelent a futojateknak.Az akart lenni az összes eddigi, Cooper trade-el kapcsolatos puffogásom lényege, hogy nem igaz, hogy Jonesék ennyire nem látják a fától az erdőt.Kicsit szelsosegesen latod, szerintem. Ha belegondolsz a csapat meglehetos eredmenytelen a red zone-ban, illetve Dak szereti fedezett elkapora 9sajna tobbszor pontatlanul) dobalni a lasztit. Ezekben Cooper elvileg eleg faja. Dez sem kepesseg miatt kuldtek el, hanem mert bomlaszto volt (lasd All or Nothing)Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Tudod mikor lenne értelme ennek a dealnek? Ha mondjuk Romo még most taposná az utolsó évét, a csapat is az utolsó utáni, utolsó rohamra készulne egy bajnoki címért. És mondjuk az utóbbi 3 hétben elvesztettük a No1. és a No2. elkapóinkat.
100yard
Ebben az esetben lehetne abban bízni, hogy egy jobb irányítóval, Cooper majd képes lesz végre tényleg a pályára tenni a benne rejlő potenciált.
De ha igazából elgondolkodsz, hol vagyunk mi erősebbek a Raidersnél, ami miatt most abban kéne bízni, hogy na majd itt Amari egy all pro WR lesz. Az edzői stábunk miatt? Az irányítónk miatt? Baszki, jelenleg szerintem a két Oline között is a Raiders felé dőlne a mérleg.
JJ-ék adtak egy első köröst egy olyan játékosért, aki az eddigi karrierje során végig alul teljesített. A Garrett-Linehan páros, meg a one year wonder irányítónk majd sztárt csinál belőle. Egy év mulva, már ez is a Joey Galloway meg Roy Williams féle trade-ek magasságában lesz emlegetve. Jogosan.
Ja arról nem is beszélve hogy nevetség így amit csináltak ebben az offseasonban.
- áprilisban kiteszik Bryantet, igazából nem is kell “No.1” elkapó a csapatba
- a droftról sem hozzák ugye a legjobbnak itélt prospectet, hiszem wr by committe van
- a minicampek a TC, az előszezon meccsek is ezzel voltak tele harsogva, hogy milyen atom lesz a csapat, amugy is, a liga azon csapatai a hülyek ahol van egy Julio Jones, egy Hopkins stb.
- jön az alapszakasz. A támadósor egy kalap szar, oke az elkapók sem sztárok, de a hülye is látja hogy a fő probléma mi, vagy ki
- nem baj, a vezetőség hálisten ért hozzá, felismerik hogy hirtelen mégis kell egy No.1 WR! Adjuk oda gyorsan az első körösünket Cooperért!
Anyám borogass...
Cowboykarcsi90
Cooper, tulodalt Gallup, slant-ban Beasley, ez eleg utos kell , hogy legyen. Hamar lesz legi veszely, futojateknak is tobb tere lesz.
Mas tamadosor kalap szar: nos, nem nyitnak most folyosot Zeke-nek ez ketsegtelen. Dehat van ott egy masodkoros rookie akinek fejlodni kell, illetve kiesett Fredbeard. Szoval hosszutavon nem kukaznam, lesz ott potencial.
Edzok: oke Linehan nem fenykorat eli, de azert lassuk a pozitivumokat is: Kris Richards es Sanjay Lal. Mindkettovel elorebb leptunk es van fejlodes a teruletukon. Cooper-re visszaterve, talan route run okon esett vissza, ott Sanjay nagy segitseg lehet,
Na mindegy, ettol meg lehet hogy ritka rosszul sikerult trade lesz, de en egyaltalan nem latom olyan rossznak.
Needa
De írták már itt többen is. Nem azért olyan a csapat amilyen, mert nincs egy sztár célpont, akire a védő koordinátoroknak külön kell tervezni. Ennek a csapatnak szüksége van egy új vezetőedzőre, illetve egy új irányítóra. Ez az a probléma kör, amit nem oldasz meg szezon közben vagy egy szezon közbeni cserével egy játékosért. Ha akarják, szépen végig engedhetik Garrettet a szezonon, aztán január elsejével megköszönik az eddigi munkáját. Próbálnak szerezni egy kompetens vezető edzőt, azt meg majd az új edző az új stábbal eldönti hogy Prescottal mi legyen. Az én szememben ez lenne a logikusnak tűnő módszer, az út amit támogatnék szurkolóként.
Ezzel a trade-el számomra pont azt bizonyítják be, hogy Ők még mindig nem képesek, vagy nem akarják látni, hogy ki a hunyó. Hol lenne szükséges a változtatás. És ez rohadtul elkeserítő, mert egy olyan jövőképet víziónál, ahol lehet még évekig vakon megy a csapat egy olyan úton, aminek a végén - egyébként - jól láthatóan ott van a "zsákutca" felirat.
De ezzel én be is fejeztem, fölösleges tovább húznom ezt, úgyse változtat semmin, hogy nekem tetszik e ez a move vagy sem. A Jones család a Cowboys csomaggal "jár", aki ezt a csapatot kezdi követni ezt el kell fogadnia. Néha én is elfelejtem ezt.
Go 'Boys!
Cowboykarcsi90
Szoval en egyelore rendben vagyok ezzel a trade-del, egy varhato 20. trade helyet csereltunk top 5 re, hianyposzton.
Needa
De ne legyen igazam. Most már szarnak sem éri meg lenni, hiszen nem lesz első körösünk idén...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Ok, ertem mit mondasz, de ha elfogadod, hogy mondjuk Prescott marad (vagy legalabis kap meg egy eselyt) akkor mondhatjuk , hogy logikus huzas, hiszen abszolut olyan posztra jon, amivel Prescott es persz Linehan kuszkodott iden. Arrol nem is beszelve, ha bevalik es kell ra double coverage, az mit jelent a futojateknak.Az akart lenni az összes eddigi, Cooper trade-el kapcsolatos puffogásom lényege, hogy nem igaz, hogy Jonesék ennyire nem látják a fától az erdőt.Kicsit szelsosegesen latod, szerintem. Ha belegondolsz a csapat meglehetos eredmenytelen a red zone-ban, illetve Dak szereti fedezett elkapora 9sajna tobbszor pontatlanul) dobalni a lasztit. Ezekben Cooper elvileg eleg faja. Dez sem kepesseg miatt kuldtek el, hanem mert bomlaszto volt (lasd All or Nothing)Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Tudod mikor lenne értelme ennek a dealnek? Ha mondjuk Romo még most taposná az utolsó évét, a csapat is az utolsó utáni, utolsó rohamra készulne egy bajnoki címért. És mondjuk az utóbbi 3 hétben elvesztettük a No1. és a No2. elkapóinkat.
100yard
Ebben az esetben lehetne abban bízni, hogy egy jobb irányítóval, Cooper majd képes lesz végre tényleg a pályára tenni a benne rejlő potenciált.
De ha igazából elgondolkodsz, hol vagyunk mi erősebbek a Raidersnél, ami miatt most abban kéne bízni, hogy na majd itt Amari egy all pro WR lesz. Az edzői stábunk miatt? Az irányítónk miatt? Baszki, jelenleg szerintem a két Oline között is a Raiders felé dőlne a mérleg.
JJ-ék adtak egy első köröst egy olyan játékosért, aki az eddigi karrierje során végig alul teljesített. A Garrett-Linehan páros, meg a one year wonder irányítónk majd sztárt csinál belőle. Egy év mulva, már ez is a Joey Galloway meg Roy Williams féle trade-ek magasságában lesz emlegetve. Jogosan.
Ja arról nem is beszélve hogy nevetség így amit csináltak ebben az offseasonban.
- a droftról sem hozzák ugye a legjobbnak itélt prospectet, hiszem wr by committe van
- a minicampek a TC, az előszezon meccsek is ezzel voltak tele harsogva, hogy milyen atom lesz a csapat, amugy is, a liga azon csapatai a hülyek ahol van egy Julio Jones, egy Hopkins stb.
- jön az alapszakasz. A támadósor egy kalap szar, oke az elkapók sem sztárok, de a hülye is látja hogy a fő probléma mi, vagy ki
- nem baj, a vezetőség hálisten ért hozzá, felismerik hogy hirtelen mégis kell egy No.1 WR! Adjuk oda gyorsan az első körösünket Cooperért!
Anyám borogass...
Cowboykarcsi90
Cooper, tulodalt Gallup, slant-ban Beasley, ez eleg utos kell , hogy legyen. Hamar lesz legi veszely, futojateknak is tobb tere lesz.
Mas tamadosor kalap szar: nos, nem nyitnak most folyosot Zeke-nek ez ketsegtelen. Dehat van ott egy masodkoros rookie akinek fejlodni kell, illetve kiesett Fredbeard. Szoval hosszutavon nem kukaznam, lesz ott potencial.
Edzok: oke Linehan nem fenykorat eli, de azert lassuk a pozitivumokat is: Kris Richards es Sanjay Lal. Mindkettovel elorebb leptunk es van fejlodes a teruletukon. Cooper-re visszaterve, talan route run okon esett vissza, ott Sanjay nagy segitseg lehet,
Na mindegy, ettol meg lehet hogy ritka rosszul sikerult trade lesz, de en egyaltalan nem latom olyan rossznak.
Needa
De írták már itt többen is. Nem azért olyan a csapat amilyen, mert nincs egy sztár célpont, akire a védő koordinátoroknak külön kell tervezni. Ennek a csapatnak szüksége van egy új vezetőedzőre, illetve egy új irányítóra. Ez az a probléma kör, amit nem oldasz meg szezon közben vagy egy szezon közbeni cserével egy játékosért. Ha akarják, szépen végig engedhetik Garrettet a szezonon, aztán január elsejével megköszönik az eddigi munkáját. Próbálnak szerezni egy kompetens vezető edzőt, azt meg majd az új edző az új stábbal eldönti hogy Prescottal mi legyen. Az én szememben ez lenne a logikusnak tűnő módszer, az út amit támogatnék szurkolóként.
Ezzel a trade-el számomra pont azt bizonyítják be, hogy Ők még mindig nem képesek, vagy nem akarják látni, hogy ki a hunyó. Hol lenne szükséges a változtatás. És ez rohadtul elkeserítő, mert egy olyan jövőképet víziónál, ahol lehet még évekig vakon megy a csapat egy olyan úton, aminek a végén - egyébként - jól láthatóan ott van a "zsákutca" felirat.
De ezzel én be is fejeztem, fölösleges tovább húznom ezt, úgyse változtat semmin, hogy nekem tetszik e ez a move vagy sem. A Jones család a Cowboys csomaggal "jár", aki ezt a csapatot kezdi követni ezt el kell fogadnia. Néha én is elfelejtem ezt.
Go 'Boys!
Cowboykarcsi90
Szoval en egyelore rendben vagyok ezzel a trade-del, egy varhato 20. trade helyet csereltunk top 5 re, hianyposzton.
több mint 7 éve
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.És ha top10 pick lesz az idei évből? Akkor is megérte? 😀
100yard
több mint 7 éve
Az akart lenni az összes eddigi, Cooper trade-el kapcsolatos puffogásom lényege, hogy nem igaz, hogy Jonesék ennyire nem látják a fától az erdőt.Kicsit szelsosegesen latod, szerintem. Ha belegondolsz a csapat meglehetos eredmenytelen a red zone-ban, illetve Dak szereti fedezett elkapora 9sajna tobbszor pontatlanul) dobalni a lasztit. Ezekben Cooper elvileg eleg faja. Dez sem kepesseg miatt kuldtek el, hanem mert bomlaszto volt (lasd All or Nothing)Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Tudod mikor lenne értelme ennek a dealnek? Ha mondjuk Romo még most taposná az utolsó évét, a csapat is az utolsó utáni, utolsó rohamra készulne egy bajnoki címért. És mondjuk az utóbbi 3 hétben elvesztettük a No1. és a No2. elkapóinkat.
100yard
Anyám borogass...
Cowboykarcsi90
Needa
Go 'Boys!
több mint 7 éve
Kicsit szelsosegesen latod, szerintem. Ha belegondolsz a csapat meglehetos eredmenytelen a red zone-ban, illetve Dak szereti fedezett elkapora 9sajna tobbszor pontatlanul) dobalni a lasztit. Ezekben Cooper elvileg eleg faja. Dez sem kepesseg miatt kuldtek el, hanem mert bomlaszto volt (lasd All or Nothing)Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.Tudod mikor lenne értelme ennek a dealnek? Ha mondjuk Romo még most taposná az utolsó évét, a csapat is az utolsó utáni, utolsó rohamra készulne egy bajnoki címért. És mondjuk az utóbbi 3 hétben elvesztettük a No1. és a No2. elkapóinkat.
100yard
Anyám borogass...
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Először labdáznia kell...Az ügynök Joel Segal úgy üdvözölte a csapat vezetését h új szerződést akarnak...Kiraly akkor megmutathatja mit tudJovore mi lehivhatjuk Cooper 5. Eves opciojat vagy zset is mindjart adni kell neki?Az mar le van hivva.
Blevi
Stez
Blevi
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass