Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 50 052 — Whoops, looks like something went wrong.
Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.

Ha Cooperért elküldtétek a kb 8. picket az első körből, akkor kőkemény win now van. Kíváncsian fogok figyelni. 😊
akdestroyer
mondjuk mintha azt hallottam volna, hogy ebben az évben nem lesz túl nagy felhozatal irányítókból
slowmotion
Ugy is felszopnak 2-3 jatekost a top10-15-be. De ha Herbert a varakozasoknak megfeleloen visszamegy az egyetemre meg egy evre, akkor valoban nem tunik tul acelosnak.

De mivel a csavot mar most kb. tuti top3 varomanyos, nem tudom elhinni, hogy maradjon plusz egy evet fosuliban. Foleg, hogy most mar a Brownstol sem kell felnie.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 564 — Cowboys fan
Én már kezdtem azt hinni hogy a Cowboys egy szar csapat, meg hogy tele van lyukakkal, de hála istennek ezzel a tradedel megvilágosodtam, hogy mégse.

Ha Cooperért elküldtétek a kb 8. picket az első körből, akkor kőkemény win now van. Kíváncsian fogok figyelni. 😊
akdestroyer
mondjuk mintha azt hallottam volna, hogy ebben az évben nem lesz túl nagy felhozatal irányítókból
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 510
Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.
Blevi
Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Stez
Dak valoszinu kap meg egy evet igy.
Blevi
Ez nem kerdes, egyertelmu, hogy kap, ez a csere ramutatott, hogy biznak benne. Csak mas kerdes, hogy jol teszik-e, mert szerintem nem. A palinak olyan hibai es gyengesegei vannak, amik egy iranyitonal szerintem nem javithatok, illetve amik NALAM egy kubenal kizaro okok.

A nyomas kezelese, illetve az, hogy felelmetes, mennyire keptelen eltalalni meg azt az elkapot is, aki elszakadt a vedojetol.
Stez
Ez is lesz a Cowboys veszte, Jerry olyan emberekben bízik évekig akikben nem kéne. Garrett/Linehan/Prescott. Aztán majd eljutnak oda h Zeke követeli a QB pénzes csekket.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.
100yard
Külső szemlélőként, nem feltétlenül a WR a legnagyobb Need itt , hanem a QB poszt.

több mint 7 éve
Mondjuk a tele van lyukakkal eros tulzas. Wr need volt de nem hiszem hogy ez a jó megoldas.
Blevi
Mondjuk a fo problema itt a QB-need, es azert az nem tul jo poen, hogy feladta az elso koret a Dallas, mert egy iranyitohoz az muszaj, foleg, ha fel akarnanak menni valakiert.
Stez
Blevi
Ez nem kerdes, egyertelmu, hogy kap, ez a csere ramutatott, hogy biznak benne. Csak mas kerdes, hogy jol teszik-e, mert szerintem nem. A palinak olyan hibai es gyengesegei vannak, amik egy iranyitonal szerintem nem javithatok, illetve amik NALAM egy kubenal kizaro okok.

A nyomas kezelese, illetve az, hogy felelmetes, mennyire keptelen eltalalni meg azt az elkapot is, aki elszakadt a vedojetol.

több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Szerintem ez egy jo deal. Egy elso koros WR ugyis jott volna jovore. Ha a management ugy latja hogy a 16. Hely korul nem tudnak jobbat huzni akkor ez egy jo uzlet. Meg a selyemzsinort is megkuldtek ezzel az edzoi stabnak. Most mar nem lehet kifogas az offense gyengelkedesere.
több mint 7 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Blevi
Stez
több mint 7 éve
Blevi

több mint 7 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916

több mint 7 éve
Coby Fleener szabadugynok, szerintem eleg brutal parost alkotnanak Cooperrel. O koztudottan fel az utkozesektol es soft, de a hirek szerint Cooper is tutyimutyi lett, es nem igazan teszi magat oda.

Nyero paros.

több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 745
Hát a f@szomat... Ezek szerint nem lesz itt semmilyen változás.
JJ-vel meg elhitették, hogy lesz ebből idén PO, de ezek szerint bízik a vörösben és fő cimborájában is. Hihetetlen.

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 823 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már, akkor egy jó tight end kellene.
Charlie Firpo
Még elhozzátok DT-t Denverből s Coopert berakjátok TE-nek 😉
több mint 7 éve
Mi a fene folyik Gyöngyösön Dallasban?
ThundersNFL
 img2.indafoto.hu/10/1/44861_c5a8649bf0586fddae6b52a6dba31626/16611497_7e377ff610945d7bd51c67d8022e0ab3_m.jpg
Cowboykarcsi90
Az érzés mikor rádöbbensz, h Garrett tovább marad a Cowboysnál mint Jerry Jones.

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha már, akkor egy jó tight end kellene.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 619 — …not me…Im in my prime!
ThundersNFL
 img2.indafoto.hu/10/1/44861_c5a8649bf0586fddae6b52a6dba31626/16611497_7e377ff610945d7bd51c67d8022e0ab3_m.jpg

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 007 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na bakker, ez a megoldás a gondjainkra??? Ez hihetetlen!!! A Jones family-t mivel nyűgözi le a Garrett/Linehan páros???
tamas424
Hárman párban. 😀
KeyG
Édeshármas 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 007 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 619 — …not me…Im in my prime!
Szavakat nem találok komolyan...

Tényleg azt gondolja a vezetés akármelyik tagja is, hogy egy WR ami meggátol minket a sikertől? Akkor Garrett marad? Mert igy problem solved, van No. 1 receiver !? | háá, még ha azt hoztunk volna! |

És egy első köröst odaadtunk Cooperért... Ennél az ET csere is jobb lett volna, mert ott legalább rövid távon tényleg egy elit játékost kaptunk volna. De ez...

A balfaszság tetőfoka...

Nagyon lehangló, teljesen a 2000es évek elei, koncepció nélküli, balfasz, kapkodós érára hajaz ez a mostani. Nem értem miért akarnak visszatérni ehhez Jones-ék.

Ez most elkapott azért, mint sárgákat a napalm.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 997 — Pfizer & Moderna fan
nagyon erős DT class lesz és ebből kimaradunk 😡

több mint 7 éve
Na bakker, ez a megoldás a gondjainkra??? Ez hihetetlen!!! A Jones family-t mivel nyűgözi le a Garrett/Linehan páros???
tamas424
Hárman párban. 😀

több mint 7 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 892
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 046
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.
Klaci79
neeeeeee no good plsssss
beltazor
Yesssss
több mint 7 éve
Hiába ha nincs aki odadobja a labdát.

több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 997 — Pfizer & Moderna fan
Cowboys traded a first-round pick to Raiders for WR Amari Cooper, per source.
Klaci79
neeeeeee no good plsssss