Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
@Slow Szerintem Wittennek nagyobb a penetration ratingje 😊 Ha megnezed, hogy milyen felveteli mintaja van az ESPN sportcsatornanak, a jelenlegi politikai klimaban, szerintem Witten a kisebbseg 😊 Az ilyen poziciokba manapsag egyenesen hatranyt jelent pl, hogy feher 😊 (most viszont ugye az elso kommentem menten meg sem) De en szemely szerint orulok neki, kivancsi vagyok, hogy milyen kommentator lesz. A jelenlegi orszagos csatornak kozul nem igazan van kedvenc kommentatorom, szoval hajra Witten 😊
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 319 — Cowboys fan
Kicsit arnyalom a kepet. Az ESPN az elmult par evben annyira elment balra a politikai palettan (igen, egy sportcsatorna), hogy iden volt olyan honap amikor 500 ezer (!!!) elofizetot veszitettek. (Plusz mas tenyezok is szerepet jatszottak, de ez kiemelkedik) Persze a Disney, mint anyavallalat finanszirozasi vedernyot jelent nekik, de a kozelmultban annyira eltavolodtak a “feher kozeposztaly”-tol, (ezt most nem fejtem ki) hogy azt mashogy nem lehet helyreallitani, csak ha az emlitett feher kozeposztaly egyik szent tehenet (haha) kepernyore teszed. Persze ettol meg szerintem egy visszafogott szemelyisegu Witten is lehet nagyon jo kommentator, foleg ha kap egy tarsat aki kiegesziti, de en azert a fentieket is szamitasba vennem, ha a mierteken gondolkodom.
undisputedly
vagyis a csöppet sem csóró feka Chuckyt a csöppet sem csóró feka Wittenre cserélték?
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Anno szerintem senkinek nem volt kétség pl. Romo esetében, hogy ha visszavonul, 90 százalék hogy szakkommentátorkodni fog. Mert olyan alkat volt eleve, akiről látszik, hogy informatívan, szórakoztatóan érthetően tudja előadni magát illetve a mondandóját.

Minden tiszteletem Wittené, nekem kb. egy szent tehén, de szerintem ő fele ennyire se “tévés” személyiség. Az meg hogy futballszakmailag képzett, önmagában kevés.

Csak én látom így?

Persze ettől még Ő láthatja benne a kihívást, meg ahogy ti is írtátok, ez valóban egy egyszer az életben lehetőség. Csak na.
Cowboykarcsi90
nézd, csináltak neki egy meghallgatást, és ezek szerint bejött nekik.
szerinted ha lett volna nála jobb jelölt, akkor felkérik? az ESPN-nek is az az érdeke, hogy minél fogyaszthatóbb terméket tegyen le az asztalra, és abban a szakértő kommunikációs készsége simán benne van.
slowmotion
Kicsit arnyalom a kepet. Az ESPN az elmult par evben annyira elment balra a politikai palettan (igen, egy sportcsatorna), hogy iden volt olyan honap amikor 500 ezer (!!!) elofizetot veszitettek. (Plusz mas tenyezok is szerepet jatszottak, de ez kiemelkedik) Persze a Disney, mint anyavallalat finanszirozasi vedernyot jelent nekik, de a kozelmultban annyira eltavolodtak a “feher kozeposztaly”-tol, (ezt most nem fejtem ki) hogy azt mashogy nem lehet helyreallitani, csak ha az emlitett feher kozeposztaly egyik szent tehenet (haha) kepernyore teszed. Persze ettol meg szerintem egy visszafogott szemelyisegu Witten is lehet nagyon jo kommentator, foleg ha kap egy tarsat aki kiegesziti, de en azert a fentieket is szamitasba vennem, ha a mierteken gondolkodom.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Anno szerintem senkinek nem volt kétség pl. Romo esetében, hogy ha visszavonul, 90 százalék hogy szakkommentátorkodni fog. Mert olyan alkat volt eleve, akiről látszik, hogy informatívan, szórakoztatóan érthetően tudja előadni magát illetve a mondandóját.

Minden tiszteletem Wittené, nekem kb. egy szent tehén, de szerintem ő fele ennyire se “tévés” személyiség. Az meg hogy futballszakmailag képzett, önmagában kevés.

Csak én látom így?

Persze ettől még Ő láthatja benne a kihívást, meg ahogy ti is írtátok, ez valóban egy egyszer az életben lehetőség. Csak na.
Cowboykarcsi90
nézd, csináltak neki egy meghallgatást, és ezek szerint bejött nekik.
szerinted ha lett volna nála jobb jelölt, akkor felkérik? az ESPN-nek is az az érdeke, hogy minél fogyaszthatóbb terméket tegyen le az asztalra, és abban a szakértő kommunikációs készsége simán benne van.
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!

Csak én látom így?

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 570 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is tisztelem, becsülöm, mindig tartottam tőle. De talán a draft előtt 1-2 nappal is bejelenthette volna,akkor talán másként alakul. Bár kétlem ne sejtették volna.
dande
Ahhoz az elmélethez ki mit szól, hogy Witten azért csak akkor szólt amikor, mert a 'Boys is hasonlóan járt el Dezzel? Mmint kvázi kibaszásból. Nehezen hiszem el egy ilyen ikonról.
Borbinho
most tették meg az ajánlatot. ő meg belegondolt, hogy Gruden tíz évig csinálta, ha most nem vállalja el, akkor lehet hogy már nem is lesz rá lehetősége.
slowmotion
A monday night meccs a legmagasabb presztízsű "szakértői" média állás amit meg lehet szerezni. Szerintem is ez lehetett a döntő. Ez egy egyszeri lehetőség az életben, ha most nem fogadja el, az ESPN keres valaki mást és bezárult az ajtó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
rva 4 606 — Me for President!
nincs ezzel semmi baj, ez üzlet mindkét fél részéről.
sajnálom, hogy elmegy, de azon nem vagyok felakadva, hogy mikor jelentette be. akkor, amikor neki jól esett. ennyi.
azért a 15 évért csak kapott egy gyémánttal kirakott labdát, ha már gyűrűje nem lett.
több mint 7 éve
Én is tisztelem, becsülöm, mindig tartottam tőle. De talán a draft előtt 1-2 nappal is bejelenthette volna,akkor talán másként alakul. Bár kétlem ne sejtették volna.
dande
Ahhoz az elmélethez ki mit szól, hogy Witten azért csak akkor szólt amikor, mert a 'Boys is hasonlóan járt el Dezzel? Mmint kvázi kibaszásból. Nehezen hiszem el egy ilyen ikonról.
Borbinho
most tették meg az ajánlatot. ő meg belegondolt, hogy Gruden tíz évig csinálta, ha most nem vállalja el, akkor lehet hogy már nem is lesz rá lehetősége.
több mint 7 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
dande
Borbinho
Olvastam én is, el is hinném akárkiről, Wittent kivéve...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
dande

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
 twitter.com/fishsports/status/992017958909218816
rva
Hülye kérdés, de milyen sapka van rajtuk?
több mint 7 éve
dande
Szerintem itt az ESPN baszott ki velünk egy cseppet. Belobogtatták a szerződést de biztos csak az aláíráskor van az ügyvédek meg pont a draft közepére tudták összehozni a szerződést. De persze ez csak spekuláció. Semmi ilyet nem olvastam.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
 www.dallascowboys.com/video/2018/05/03/live-jason-witten-press-conference

élő link
több mint 7 éve
rva
Ez a baj az nfl-el. Észre sem veszed és a kedvenceid, akik "nemrég" még újoncok voltak, már vissza is vonultak. Ez tényleg egy nagyon jó kép. Egyben elkeserítő is, hogy egy ilyen mag nem tudott maradandót alkotni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
2006 óta nézek Cowboys meccseket, Witten az összesen játszott. Nagyobb űrt hagy maga után mint azt sejtenénk. 5 év és felveszi az arany zakóját. Sok sikert neki a lelátón!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Hiányozni fog Witten. Egyike volt a legjobb játékosoknak az NFL-ben.

What's left for Cowboys at TE:

Geoff Swaim: 9 catches, 94 yards, 0 TDs
Blake Jarwin: 0 stats
Rico Gathers: 0 stats
Dalton Schultz: 0 stats
David Wells: 0 stats

Azért elég szerényen néz ki. Na mindegy, innen szép nyerni. 😊
több mint 7 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Viszlat a Hall of Fame-ben 😕
több mint 7 éve
több mint 7 éve
 twitter.com/toddarcher/status/992012944505540615
több mint 7 éve
Terrance Williams, Allen Hurns és Cole Beasley volt a top 3 opció. Azért ide az bőven elfért. Gallup óriási fogás itt, simán első számú lehet, Wilson pedig magassága ellenére rendkívül fordulékony és robbanékony, egy picit talán lehetne gyorsabb és tényleg nem túl erős, de azért a 6. körben ajándék.

A falatok hogyan fog kinézni?
Tyron, Frederick és Martin persze alap, de hogy lesz a másik kettő? OG-nek húzzátok tényleg Williamst? RT-nek lehet, jobb lenne meghagyni Collinst, mint LG-ben próbálgatni.

Azért a Tyron Smith, Connor Williams, Travis Frederick, Zack Martin, La'el Collins+Cameron Fleming formációnál elég súlyos pusztításokat lehet majd végezni
Wyatt
én is ezt jósoltam: Smith - Williams - Frederick - Martin - Collins kezdő ötös, és Flemming a swing tackle.
rva
Én is tippelek 😊
Smith - Collins - Frederick - Martin - Flemming kezdő 5
beltazor
2. körös G lehet konstans kezdő, így RVA víziójára gondolok én is.
több mint 7 éve
első szám: Dane szerint a helyezés a hasonló pozíciójú játékosok között a draft előtt. (példa Vander Esch 4. azt jelenti ő volt a negyedik legjobb linebacker)
legalján van projected round meg overall hányadikként draftolják (a # után).
szóval Dane top100-as listájáról kihúzott négyet a Dallas, plusz 3 embert, akit a negyedik körbe várt.
nem tűnik rossz eredménynek

Szerkesztette: rva
több mint 7 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 921 — Pfizer & Moderna fan
Terrance Williams, Allen Hurns és Cole Beasley volt a top 3 opció. Azért ide az bőven elfért. Gallup óriási fogás itt, simán első számú lehet, Wilson pedig magassága ellenére rendkívül fordulékony és robbanékony, egy picit talán lehetne gyorsabb és tényleg nem túl erős, de azért a 6. körben ajándék.

Tyron, Frederick és Martin persze alap, de hogy lesz a másik kettő? OG-nek húzzátok tényleg Williamst? RT-nek lehet, jobb lenne meghagyni Collinst, mint LG-ben próbálgatni.

Azért a Tyron Smith, Connor Williams, Travis Frederick, Zack Martin, La'el Collins+Cameron Fleming formációnál elég súlyos pusztításokat lehet majd végezni
Wyatt
én is ezt jósoltam: Smith - Williams - Frederick - Martin - Collins kezdő ötös, és Flemming a swing tackle.
rva
Én is tippelek 😊
Smith - Collins - Frederick - Martin - Flemming kezdő 5

több mint 7 éve

Wyatt
több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Connor Williams-hez két megjegyzés:
1.: Dzsoki Longhorn fan, tehát minden meccsüket látta, szerinte nagyon jó játékos.
2.: Nagyon akartuk. Még be sem jelentették Dallas Goedert-et a philly-nél (tehát nem trollkodták meg a húzásunkat), már kapta a telefonhívást.
Imé a videjója: www.youtube.com/watch?v=ctrsbG6-Dtk

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.