Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
"Egy" valami idegesít kibaszottul. Ez a sok miss tackle. Rossz nézni de tényleg. Sokszor odaérünk a LOS mögé is, de persze a nem szerelést követően hoznak még 5-8 (!) yardot rajtunk. Szinte minden 2 playben látni legalább egyet, és akkor még örülök ha csak egyet.Drew is 400. TD passza hosszabbításban ellenünk, mikor 0-3al állnak, és persze 80 yardos, hogy ezt is nézegessük/hallgassuk évekig, mint a Beckham Jr. egykezesét.
Valaki szedáljon le....pls
több mint 10 éve
sztem azért kelleni fog az a pozitív mérleg.kephost.com/images/2015/10/05/in8iOrG.jpgpont ezen filóztam ma, hogy az idei NFC East a tavalyi inverz NFC South (és fordítva), csak ezzel az a baj, hogy csoporton belül nem tudunk 7 meccset nyerni, de amúgy nagyon ül a kép 😀
rva
balentin

több mint 10 éve
kephost.com/images/2015/10/05/in8iOrG.jpgpont ezen filóztam ma, hogy az idei NFC East a tavalyi inverz NFC South (és fordítva), csak ezzel az a baj, hogy csoporton belül nem tudunk 7 meccset nyerni, de amúgy nagyon ül a kép 😀
rva
Szerkesztette: balentin
több mint 10 éve
Egyébként nem is tudom min csodálkozunk,nem tudom hány csapat bírná el ha a két legfontosabb játékosát elveszítené egy ilyen másfél-két hónapos intervallumra. Bryant a liga legjobb elkapója jelenleg,Romo meg mondjuk hogy top5 QB.Ennek a két embernek csupán már csak a jelenléte is annyit jelent a pályán hogy ez teszi a különbséget egy 3-1el álló csapat és egy 2-2es között(tavaly ilyenkor kontra mostani mérleg ugye). Ha Bryant a bye után vissza tud jönni,meg ugye Hardy és McClain is letölti ekkorra a felfüggesztését,akkor még lehet esélyünk a 2-3as mérleggel is. De baszott nehéz lesz ugy is.nekem az nem tetszett.R két futás,3.Witten..a Szentek hamarabb kiismertek mint a Falcons,Weeden meg ha az elsődleges célpont nem jön össze áll és néz de mit?Különben egyetértek .A védelem nem bírja a folyamatos fennlétet.
Mire Romo visszatérése meg egyáltalán felmerülhet ugyis látszani fog hogy egyáltalán eröltessék e.
A védelem szerintem kb ugyanazon a szinten van mint tavaly,csak most nincs mellettükegy domináns támadó sor aki lenntartja őket a pályáról. Ez is nagyon solat jelent.
Amare
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Hát idén ami elromolhat el is romlik....nem raknék kb. semmit a playoffra...Dez,Romo, Hardy,McClain,Gregory,Lee,Leary,Dunbar,Butler már mind voltak,vannak sérültek,letiltva...ez csak rosszabb lesz.
Hardy,McClain visszatér de nyilván még nem top formában.
2-3 is megyünk bye weekre..utána nem tom mi lehet a max egy ilyen sérült csapatból? 8-8?
Edzők sincsenek a csúcson,kiismerhető hívások az O-nál,semmi váratlan,fake játék.
több mint 10 éve
Én a Pats ellen a tisztes helytállást céloznám meg a jelenlegi állapotunkban, ők ráadásul szünetről jönnek vissza, mészárlásra gyanakszom 😕
több mint 10 éve
Nincs más el kell kapni a Pats-et hátha elbízzák magukat 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
már szinte a kezdősor = cserék, nem mindegy? :D
több mint 10 éve
Nem tudom lehetne-e olyat hogy a Pats meccsre ki sem állunk, és van két hét pihink, akkor tuti nem sérül meg senki 😊 Vagy a két kezdő sort lekapni, azt játsszanak a cserék.

több mint 10 éve
Dunbar olyan hülye volt.... az end zone végébe berúgják, azt elindul.... nem tudtam sajnálni.dehogynem, velünk...
az meg már külön vicc volt hogy első kísérletre szinte mindig futottunk. volt amikor már -2 yardon ott voltak annyira tudni lehetett .
még ezzel a csapattal is győznünk kelett volna, ennél gyengébb csapattal nem fogunk játszani...
beltazor
több mint 10 éve
Dunbar olyan hülye volt.... az end zone végébe berúgják, azt elindul.... nem tudtam sajnálni.az meg már külön vicc volt hogy első kísérletre szinte mindig futottunk. volt amikor már -2 yardon ott voltak annyira tudni lehetett .
még ezzel a csapattal is győznünk kelett volna, ennél gyengébb csapattal nem fogunk játszani...

több mint 10 éve
Nem voltunk jobbak de a szerencse is nagyon hiányzott. Majdnem inteceptionok, majdnem fumble, pénzfeldobás, rengeteg sérült ( pl. végre valaki elkap egy hosszú labdát és az is belesérül, stb.). Egy pici szerencsével meglehetett volna a meccs.A New England sajnos majdnem biztos bukó és utána jön a bye. Azután kell nagyon figyelni, hogy legalább a csoport meccsek meglegyenek. Ott döntő négy hét lesz. Arra azért a sérültek és az eltiltottak is visszajönnek, legalábbis a védelembe, és akkor bármi lehet ha ez a védelem összeáll. Csak további sérültek ne jöjjenek.
több mint 10 éve
Sajna csak belenéztem.Semmi sem működött, még az sem, amit álmukból felkeltve is hozni kéne. És szinte mindenki hibázott vagy lesérült. Mindig csak egy kicsit nem, és ez teljesen demoralizálta a csapatot, ami mostanra teljesen hitehagyott lett, pedig Weeden-n nem volt rossz, a futások is úgy ahogy mentek.
De: pl T. Smith-t olyan könnyen verték meg a falban mint Leary-t, interceptionok helyett leütött labdák, ecetera.
Szerintem full leolvadás.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
szerencsénk se volt, ennyi erővel nyerhettük volna mi a pénzfeldobást és akkor 26-20 ide....és ahogy tavaly elkerültek a sérülések, most azok jönnek csőstül a tavalyiak helyett is.
Dunbar ACL/MCL szakadást vizionálnak, lehet egész szezonra out.
több mint 10 éve
Egyébként nem is tudom min csodálkozunk,nem tudom hány csapat bírná el ha a két legfontosabb játékosát elveszítené egy ilyen másfél-két hónapos intervallumra. Bryant a liga legjobb elkapója jelenleg,Romo meg mondjuk hogy top5 QB.Ennek a két embernek csupán már csak a jelenléte is annyit jelent a pályán hogy ez teszi a különbséget egy 3-1el álló csapat és egy 2-2es között(tavaly ilyenkor kontra mostani mérleg ugye). Ha Bryant a bye után vissza tud jönni,meg ugye Hardy és McClain is letölti ekkorra a felfüggesztését,akkor még lehet esélyünk a 2-3as mérleggel is. De baszott nehéz lesz ugy is. Mire Romo visszatérése meg egyáltalán felmerülhet ugyis látszani fog hogy egyáltalán eröltessék e.
A védelem szerintem kb ugyanazon a szinten van mint tavaly,csak most nincs mellettükegy domináns támadó sor aki lenntartja őket a pályáról. Ez is nagyon solat jelent.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Van még Romoban egy év? Mert ugy tunik iden nem kell vissza sietnie 😕.Mi ez az Újpest feeling 😊
Dunbanrak valszeg ennyi volt itt. Megsérült, ahogy Butler is. Lee sem lesz jópár hétig agyrázkódás miatt. Mikor lesz a vége?
Mindegy majd jövőre.
Blevi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kezdem sajnálni az Eagles fanokat.Ne tedd.
rva
Illetve igen de nem csak a csapat miatt.
Eleg fura ez a szezon eddig ugy liga szinten is...
Vergödő csapatok rengeteg kulcs serules,kickerek melyrepulese,qb-k benazasa....
több mint 10 éve
Kezdem sajnálni az Eagles fanokat.Ez a redskins nem rossz csapat! Vèdelmük nagyon rendben van , ès az O# is tud haladni.
rva
Mi is megfogunk ellenük szenvedni, mèg Romoval is.

több mint 10 éve
Kezdem sajnálni az Eagles fanokat.
több mint 10 éve
na így kötelező a W. úgy tűnik a Giants tényleg jó ( ellenünk is épp hogy veszítettek) és kövi meccseken lesz még vereség :/

több mint 10 éve
Ha akarunk a szezontól valamit ma nyerni kellene.... :/
több mint 10 éve
Jó meccsnézést mindenkinek, ha éjjel felriadnék szokásos lázálmaim egyikéből, akkor bekapcsolódom! : ))Sziasztok, minden jót, Go Boys!
Belenézek a Wash-Phily meccsbe, csak hogy szokjam őket. A Redskins-t idén még nem láttam, előzetesen ők voltak a csoport 'fekete lovai', meglátjuk most milyenek.
u.i.: off: sírok, mikor a mai londoni meccsről olvasok - olyan jó volt tavaly....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
csumi. hajnalra jó meccsnézést, én asszem csúsztatva sem fogom vizslatni a közvetítést, hanem majd megnézem a végeredményt, és eldöntöm, érdekel-e.sajnos kicsit besőrősödtek itthon a dolgok, fizikailag és mentálisan is le vagyok harcolva, és ebben az állapotban a meccseink kiemelt kockázatot jelentenek.
jó szurkolást hajnalra, és egy 3-1-es mérleget reggel nyolcra mindenkinek!