Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Már a következő hétben gondolkodom X)
több mint 10 éve
A mai világban veszélyes a ti csapatotoknak szurkolni: www.theguardian.com/sport/2015/oct/03/priest-alleged-to-have-pulled-gun-on-boy-because-he-was-a-dallas-cowboys-fan
több mint 10 éve
Randle is nekiáll néha táncolni, ahelyett, hogy fejjel előre bedőlne.
több mint 10 éve
Krisztina az első csapattal is dolgozott egy kicsit. Jöhet a 4 RB? Szerintem csak akartak egy kis nyomást tenni a többiekre. Mondjuk én megnézném mit tud, furdal a kíváncsiság : D Egyértelműen őt tenném be a 8 emberes darálóba, Ranlde még csak csak de McFadden abszolút nem az a típus. A múltkor megfigyeltem, hogy túlságosan előre dől és a legkisebb tackle után is elesik. Szerintetek?
több mint 10 éve
Hát ezt már sose tudjuk meg.Remélem jól fognak dönteni Garrett-ék.Ránéztem kicsit a kinti kommentekre,ott is érdeklődést váltott ki a dolog :A második félidőben valóban elég egysíkúvá vált a dolog. Volt hogy kilencen voltak a boxban. Ilyenkor tényleg nem kellene futni. 😕 Csak az nem tudom kinek a feladata lenne. A playcalling volt rossz vagy Weedennek kellet volna áthívni. Azt sem tudom mennyire bíznak benne. Engedik-e neki egyáltalán áthívni a play-eket, vagy képes-e rá ?
Posted 28 September 2015 - 11:31 PM
I don't think Weeden is smart enough to read the downfield coverage. Garrett can sugarcoat with "attaboys" all he wants but the fact is we have a QB with a cannon arm and a dinosaur brain. Matt Cassel can make better decisions and read the defenses in a much more effective manner. He may not have the cannon but he has the intelligence to make the correct decisions downfield.
Majd meglátjuk ,hogy dönt a Főnök...mindegy csak nyerjünk!
sztaking
100yard
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Ránéztem kicsit a kinti kommentekre,ott is érdeklődést váltott ki a dolog :A második félidőben valóban elég egysíkúvá vált a dolog. Volt hogy kilencen voltak a boxban. Ilyenkor tényleg nem kellene futni. 😕 Csak az nem tudom kinek a feladata lenne. A playcalling volt rossz vagy Weedennek kellet volna áthívni. Azt sem tudom mennyire bíznak benne. Engedik-e neki egyáltalán áthívni a play-eket, vagy képes-e rá ?
Posted 28 September 2015 - 11:31 PM
I don't think Weeden is smart enough to read the downfield coverage. Garrett can sugarcoat with "attaboys" all he wants but the fact is we have a QB with a cannon arm and a dinosaur brain. Matt Cassel can make better decisions and read the defenses in a much more effective manner. He may not have the cannon but he has the intelligence to make the correct decisions downfield.
sztaking
több mint 10 éve
Ránéztem kicsit a kinti kommentekre,ott is érdeklődést váltott ki a dolog :Posted 28 September 2015 - 11:31 PM
több mint 10 éve
Egyetlen esélyünk,a védelmünk nincs hozzászokva ennyi fent léthez,a 4.-re kifáradtak,a hosszú passz fenyegetettség nélkül nem tudunk nyerni(ezért esett szét a futás)! Ennyi meg kell próbálni Cassellt!nincs sajnos mód arra, hogy próbálgassunk, ez nem fantasy football.
sztaking
van valaki, akinek ismerjük a hibáit és ő is ismeri a lehetőségeket.
ezt kell legoptimálisabban kihasználni.
több mint 10 éve
Cassel annyiban jobb Weedenél hogy kevesebbet hibázik. Ez ha a D hasítana mint a kés,meg menne a futás is ugy ahogy kell akkor az ő oldalára billentené a mérleg nyelvét. De ebben a mostani helyzetben nem látok rá nagy esélyt hogy Cassellel jobbak lennénk. Persze eljöhet az az idő amikor nem lesz választás,muszáj lesz megpróbálni de azt meg szerintem egxikőnk se várja annyira.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Jó csak ez ott hibázik hogy Cassell sem tud hosszút dobni. EGyébként hibátlan gondolat.Ezt írtam Én is szurkertárs :Itt egy elég alapos elemzés hol is ment el a meccs. Szerintem érdemes elolvasni, elég alaposan ki van vesézve a probléma minden összetevője.nem olvastam még, de kb ugyan ezt írtam én is 😊
beta.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboys/2015/09/29/sturm-decoding-linehan-offensive-line-let
100yard
és vissza lehet olvasni, ezt is leírtam már korábban is:
And the simple reality is this - through 3 weeks, the offensive line has not played to its abilities. Bob Sturmegyszerűen az offense nem volt elég időt a pályán.
tavaly is amikor ez volt, mindig kikaptunk (talán egy OT meccset nyertünk)
egyszerűen úgy, hogy nincs fenyegetettség arra, hogy Weeden nagyot (mélyet) passzol, akkor elkezdik tömni a boxot, és megáll a futás is, mert az O-line nem hozza a tavalyi szintet. és kijön, hogy a védelem foghíjas. ennyi.
ezek összefüggenek. a QB, a futók, az elkapók és az O fal együtt lesz erős, nem önmaguktól.
rva
Egyetlen esélyünk,a védelmünk nincs hozzászokva ennyi fent léthez,a 4.-re kifáradtak,a hosszú passz fenyegetettség nélkül nem tudunk nyerni(ezért esett szét a futás)! Ennyi meg kell próbálni Cassellt!
Most akkor Te se értesz hozzá? 😊
sztaking
több mint 10 éve
Ezt írtam Én is szurkertárs :Itt egy elég alapos elemzés hol is ment el a meccs. Szerintem érdemes elolvasni, elég alaposan ki van vesézve a probléma minden összetevője.nem olvastam még, de kb ugyan ezt írtam én is 😊
beta.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboys/2015/09/29/sturm-decoding-linehan-offensive-line-let
100yard
And the simple reality is this - through 3 weeks, the offensive line has not played to its abilities. Bob Sturmegyszerűen az offense nem volt elég időt a pályán.
egyszerűen úgy, hogy nincs fenyegetettség arra, hogy Weeden nagyot (mélyet) passzol, akkor elkezdik tömni a boxot, és megáll a futás is, mert az O-line nem hozza a tavalyi szintet. és kijön, hogy a védelem foghíjas. ennyi.
ezek összefüggenek. a QB, a futók, az elkapók és az O fal együtt lesz erős, nem önmaguktól.
rva
Egyetlen esélyünk,a védelmünk nincs hozzászokva ennyi fent léthez,a 4.-re kifáradtak,a hosszú passz fenyegetettség nélkül nem tudunk nyerni(ezért esett szét a futás)! Ennyi meg kell próbálni Cassellt!
Most akkor Te se értesz hozzá? 😊
Szerkesztette: sztaking
több mint 10 éve
Itt egy elég alapos elemzés hol is ment el a meccs. Szerintem érdemes elolvasni, elég alaposan ki van vesézve a probléma minden összetevője.nem olvastam még, de kb ugyan ezt írtam én is 😊
100yard
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Itt egy elég alapos elemzés hol is ment el a meccs. Szerintem érdemes elolvasni, elég alaposan ki van vesézve a probléma minden összetevője.szerintem el kellene eresztened ezt a Cassell dolgot, főleg azért, mert úgy tűnik nem is értesz hozzá.Nem ismerem de talán megtud találni elkapót,Weedenen ment el a meccs..Szerintem nem ez a kérdés,ha nem húzzák meg Cassellt el bukjuk a PO-tMiben jobb Cassell mint Weeden?
sztaking
Blevi
sztaking
Cassell egyértelmű Weeden backupnak érkezett - tehát nem kezdőnek, hanem backup-nak.
amiért az Atlanta meccs elment, az két dolog: az offense nem tartotta elég ideig magánál a labdát (ehhez Weedennek nem sok köze van) plusz nem sikerült 3rd down-okat megcsinálni ÉS az, hogy a védelem a második félidőben már olyan hiányos volt, hogy épp csak a szertárost nem öltöztették be. a kettő ráadásul összefügg.
az nyilvánvaló volt, hogy Weedennek 110%-on kel játszania minden meccsen, ha nyerni akarunk, bármennyire kis hiba is beláthatatlan következményekkel jár. (lásd INT után a momentum change)
de ez továbbra is így lesz. Weeden kezd, megpróbál 110%-on teljesíteni, és várjuk a csodát.
ha a defense-be páran visszatérnek, meg az offense is tudja a labdát többet birtokolni, akkor lehet esélyünk.
rva
több mint 10 éve
szerintem el kellene eresztened ezt a Cassell dolgot, főleg azért, mert úgy tűnik nem is értesz hozzá.Nem ismerem de talán megtud találni elkapót,Weedenen ment el a meccs..Szerintem nem ez a kérdés,ha nem húzzák meg Cassellt el bukjuk a PO-tMiben jobb Cassell mint Weeden?
sztaking
Blevi
sztaking
Cassell egyértelmű Weeden backupnak érkezett - tehát nem kezdőnek, hanem backup-nak.
amiért az Atlanta meccs elment, az két dolog: az offense nem tartotta elég ideig magánál a labdát (ehhez Weedennek nem sok köze van) plusz nem sikerült 3rd down-okat megcsinálni ÉS az, hogy a védelem a második félidőben már olyan hiányos volt, hogy épp csak a szertárost nem öltöztették be. a kettő ráadásul összefügg.
az nyilvánvaló volt, hogy Weedennek 110%-on kel játszania minden meccsen, ha nyerni akarunk, bármennyire kis hiba is beláthatatlan következményekkel jár. (lásd INT után a momentum change)
de ez továbbra is így lesz. Weeden kezd, megpróbál 110%-on teljesíteni, és várjuk a csodát.
ha a defense-be páran visszatérnek, meg az offense is tudja a labdát többet birtokolni, akkor lehet esélyünk.
több mint 10 éve
Nem ismerem de talán megtud találni elkapót,Weedenen ment el a meccs..Miben jobb Cassell mint Weeden?most ki kell bekkelni valahogy az NO ellen, náluk is van sérült azért rendesen
ha összejönne egy ronda W akkor a negyedik héten már egy Mincey-vel és Hardy-val felálló D-line meg a McClain-nel kiegészülő LB sor talán tud mutatni valamit a Pats ellen.
rvaSzerintem nem ez a kérdés,ha nem húzzák meg Cassellt el bukjuk a PO-tEnnyi meg kell próbálni Cassellt!Cassel még a playbook-ot sem tudta végignyálazni, nemhogy megtanulni és azt alkalmazni...
sztaking
Véleményem szerint max a bye week után jöhet Cassel ha Weeden teljesen szétesik.
speeedy1
sztaking
Blevi
több mint 10 éve
Dallas Cowboys sign DL David Irving6-7, £ 273 4.84 40 yard "freak athlete"
KC gyakorlat csapatából hoztuk, egyetemen balhés gyerek volt, gondolom nyers de Marinellinek ezek szerint jobban kellett mint Coleman, aki sztem valamit nagyon elbaszhatott az Atlanta ellen vagy beszólt mert azért meglepetés a kidobása.
több mint 10 éve
Azt mondjuk hozzá kell tenni,hogy ezekhez az 5-10 yardos passzokhoz kár az egész playbookot tudni 😀Miben jobb Cassell mint Weeden?Még nem játszott szarul Cowboys mezben 😉 Amúgy én sem várok tőle sokat, a minimális tehetségbeli fölényét Weedennel szemben annullálja a playbook ismeretének hiánya.
Blevi
gorbel
Pats szerintem is bukó,max sérülés tudna beleszólni,de ne legyen ilyen,cserébe nálunk is leállhatna végre a sérülés vonat.
több mint 10 éve
Miben jobb Cassell mint Weeden?Még nem játszott szarul Cowboys mezben 😉 Amúgy én sem várok tőle sokat, a minimális tehetségbeli fölényét Weedennel szemben annullálja a playbook ismeretének hiánya.
Blevi
több mint 10 éve
Miben jobb Cassell mint Weeden?most ki kell bekkelni valahogy az NO ellen, náluk is van sérült azért rendesen
ha összejönne egy ronda W akkor a negyedik héten már egy Mincey-vel és Hardy-val felálló D-line meg a McClain-nel kiegészülő LB sor talán tud mutatni valamit a Pats ellen.
rvaSzerintem nem ez a kérdés,ha nem húzzák meg Cassellt el bukjuk a PO-tEnnyi meg kell próbálni Cassellt!Cassel még a playbook-ot sem tudta végignyálazni, nemhogy megtanulni és azt alkalmazni...
sztaking
Véleményem szerint max a bye week után jöhet Cassel ha Weeden teljesen szétesik.
speeedy1
sztaking
több mint 10 éve
most ki kell bekkelni valahogy az NO ellen, náluk is van sérült azért rendesen
rva
Szerintem nem ez a kérdés,ha nem húzzák meg Cassellt el bukjuk a PO-tEnnyi meg kell próbálni Cassellt!Cassel még a playbook-ot sem tudta végignyálazni, nemhogy megtanulni és azt alkalmazni...
sztaking
speeedy1
több mint 10 éve
A Pats ellen teljes csapattal lehetne egy jó kis SB szintű főpróba, így azonban az egy tuti zakónak néz ki. Viszont a bye után dec 13-ig nem látok nyerhetetlen meccset, egy 6-6/7-5 körüli mérleggel elkaristolhatnánk addig, utána meg jöhetnek vissza a nagyok az offense-be is.
több mint 10 éve
most ki kell bekkelni valahogy az NO ellen, náluk is van sérült azért rendesenha összejönne egy ronda W akkor a negyedik héten már egy Mincey-vel és Hardy-val felálló D-line meg a McClain-nel kiegészülő LB sor talán tud mutatni valamit a Pats ellen.
több mint 10 éve
na, még a végén Cassell vs Brady lesz két hét múlva.Egyetlen esélyünk,a védelmünk nincs hozzászokva ennyi fent léthez,a 4.-re kifáradtak,a hosszú passz fenyegetettség nélkül nem tudunk nyerni(ezért esett szét a futás)! Ennyi meg kell próbálni Cassellt!
nem lett volna ez szar, ha ott és akkor Weeden nem adja el a labdát. addig a Falcons D-nek köze se volt hozzánk, mondjuk akkor sem, csak hirtelen megdobták őket egy labdával. onnan viszont teljes homály.
Mincey kell vissza, mert kb akkor kezdett el elmenni a meccs, amikor Freeman elkezdett oldalra rohangászni 10-15 yardokat. kell ember a szélekre, és nem a PS-ből.
slowmotion
Szerkesztette: sztaking
több mint 10 éve
Davon Coleman repült, helyette még senki...Furcsa. Elvileg a D line a legvékonyabb a sok sérült miatt. Kíváncsi leszek kit hoznak helyette.
Blevi