NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
 twitter.com/clarencehilljr/status/648678505476059140
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Davon Coleman repült, helyette még senki...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
olvasnivaló
főleg a legvége érdekes
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Azt vágjátok, hogy Lee tegnapi sackje az első volt karrierje során? 😮 Ezen teljesen ledöbbentem.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ehh, igen? Ne tévesszenek meg a számok, meg a franchise rekord.
gorbel
Én azt vártam, hogy a rövideket sem oldja meg ilyen százalékkal ahogy tette és még több intet dob... Ehhez képest értem a kellemes csalódást. ; ) Ezzel a magához képest viszonylagos pontossággal el tudja menedzselni az offense-t (lásd. Alex Smith is ilyenekkel operál évek óta csak kevés hibával) Az ő vezérletével feltettünk 28-at, egy 1-2 fordulóban látott defense-el simán nyerni kellett volna. Broaddus mester azt írta, hogy szerinte ez Romoval sincs meg, ebben kicsit kételkedek de ő a szaki.
több mint 10 éve
Szerintem a számok meg azért mégiscsak számok. Rengeteg irányító van a ligában aki rövidet se tud megdobni pontosan jól időzítve. Nem azt mondom, hogy egy világmegváltó irányító de egy ilyen offenset simán el tud managelni. Sajnos az a D mondott tegnap csődöt aki az Eagles meccset megnyerte a múlt héten. Van ilyen, de ezt nem feltétlenül kell Weeden nyakába sózni.
Egyébként én úgy látom hogy egy ideje már Romóval se dobatnak feltétlenül hosszút. Apró kicsi lépésekkel sok időt felemésztve haladnak előre. Ez volt a tavalyi sikersztori alapja. Más kérdés hogy Romó tud hosszút is ha rá van szorulva, de azért Bryant neki is nagy segítség.
100yard
van különbség abban, hogy úgy áll fel az elkapód, hogy van esélye arra, hogy labdát kap, meg amikor nincs esélye.
Weedennel nincs esélye, és ezt kb mindenki tudta.
remek dolog az 5-6 yardos screen meg a futás, de előbb-utóbb elkezdik még a safety-k is a boxot tömni ha nem kell attól félniük, hogy megégetik magukat egy hosszú elkapással. Randle azt nyilatkozta, hogy úgy érezte volt olyan alkalom, amikor 11 ember volt a boxban...
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Szerintem a számok meg azért mégiscsak számok. Rengeteg irányító van a ligában aki rövidet se tud megdobni pontosan jól időzítve. Nem azt mondom, hogy egy világmegváltó irányító de egy ilyen offenset simán el tud managelni. Sajnos az a D mondott tegnap csődöt aki az Eagles meccset megnyerte a múlt héten. Van ilyen, de ezt nem feltétlenül kell Weeden nyakába sózni.
Egyébként én úgy látom hogy egy ideje már Romóval se dobatnak feltétlenül hosszút. Apró kicsi lépésekkel sok időt felemésztve haladnak előre. Ez volt a tavalyi sikersztori alapja. Más kérdés hogy Romó tud hosszút is ha rá van szorulva, de azért Bryant neki is nagy segítség.
100yard
Ez alapból stimt, de ahogy a meccs alatt többen is megjegyezték (Slow meg tán Blevi), nagyon kiszámíthatóvá vált a támadójáték, mindig futás, közben meg már 8-an voltak fent a zsebben a védők, tehát értelme nem volt.
Nekem kísértetiesen emlékeztetett a Cardinals- meccsre...ott is vezettünk, aztán szépen szétszedtek minket.
Meg én Witten-en kívül nem éreztem a megszakadást (Lee más liga).

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Sajnos - ahogy én láttam - Weeden megzavarodásával az egész csapat szétesett fejben (persze, halftájmadzsusztment meg minden), és az edzők sem tudtak mit csinálni. Bevillan egy kép, ahogy Garrett Marinellivel tanakodik elég kétségbeesetten...és ez nem a meccs végén volt. Sok a fiatal játékosunk, a húzóemberek meg vagy lesérültek vagy a szájukat stoppolták, vagy eleve fent sem voltak.
Menni kell tovább, csinálni és edzeni keményen, még nem ment el a hajó!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem tudom, az Eagles ellen valóban nem a legjobbat nyújtották, de ott van egy elég erős front 7. Azon kívül meg Randle és DMac kaliberű RB-k futkorásznak 5-ös átlagokkal mögöttük, szerintem ez elég elit.
több mint 10 éve
az elit OL idén azért annyira nem elit.
szerintem.
(Martin tavaly összesen 3 büntit szedett össze a szezonban, most meg csak az Eagles ellen hármat)
több mint 10 éve
Passz rush mint olyan megszűnt a második félidőben.
Blevi
Weedenben a pickjét leszámítva kellemeset csalódtam, el tudja ő ezt az offenset navigálni.

speeedy1
Ehh, igen? Ne tévesszenek meg a számok, meg a franchise rekord. Nehéz dobást gyakorlatilag nem oldott meg, annyira mobilis, amennyire a nagyanyám 2 gerincműtét után, az INT egy ki nem kényszerített hiba volt, ami könnyen lehet, hogy fordulópont volt a meccsen, az olyan apróságokról ne is beszéljünk, hogy amikor spórolni kéne az idővel, -3 yardon becsúszik, ahelyett, hogy kidobná. Mindezt úgy, hogy elit OL van előtte, habár #77 gyengébbik napjai közül láthattunk egyet tegnap.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Passz rush mint olyan megszűnt a második félidőben.
Blevi
Pontosan ez volt a baj alapja. D line cseresor eddig bírta, nem tudta Marinelli forgatni őket. Így elment a passrush és vele együtt a futást is elkezdtük nyelni, ahogy írta is slow. A linebackerekig kb. Freeman teljes sebességgel érkezett amit ott már baszhattak. A secondary természetesen így nem kapott segítséget és ők is nyelték Juliot. (az első félidőben szépen levettük) Weedenben a pickjét leszámítva kellemeset csalódtam, el tudja ő ezt az offenset navigálni. Most a D line sérülései és eltiltása megettek minket ennyi! NO-ba nyerni kell menni nincs mese!!!

OFF

persze, hogy Big Ben is lesérül, egy Steelerses barátommal együtt megyünk ki, ahol persze nézzük a PIT-ARI meccset is. Végre kijutunk mindketten erre nézhetjük a csereirányítókkal vergődő csapatainkat. Jahh és persze NO meccset is nézünk valószínű Brees nélkül : D : D
több mint 10 éve
meg sem próbáltak 20 yard fölé dobni?
Williams-nak nem volt elkapása?
Randle második félidőben értelmezhetetlen futott yard? (11 összesen)

Jézus ereje, miket olvasok.
rva
Passz rush mint olyan megszűnt a második félidőben. Így Ryan kb kávézgatott a zsebben Julio meg Julio volt. Az offense semmi segítséget nem is adott nekik így el is fárdtak.
Weeden ennyit tud. 20 yardon túl egyszerűen pontatlan. Látstzottak a korlátai már az első félidőben is, de nem tudott a stáb változtatni ezen. Williams jó 2. számú elkapó de pld a 4. downnál a végén simán droppol (Dez-t így senki le nem veszi btw). Szóval nem gazán kaptunk válszt, ez a Falcons jelenlegi állpaotában egy PO közeli csapat, mi meg rommá vagyunk sérülve.
A szenvedő Saints ellen kell megmutatnia a csapatnak hogy van értelme Romonak visszajönni, és remélem meg tudjuk még idén mutatni az Atlantának milyen amikor nem Weeden ellen kell owercoacholni....
több mint 10 éve

rva
egyszer megpróbált Weeden hosszút dobni, még a meccs legelején, de ott a corner kicsit megtépte Williams sisakrácsát, úgyhogy incomplete helyett personal foul lett.
meg volt egy a harmadik harmadban, amikor Wittennek az ujjhegyéről pattant le a labda, mert kicsit magas lett.
több mint 10 éve
Brandon Weeden zsinórban 20 sikeres passzt adott, ami Cowboys franchise-rekord.
ozibozi
huszonegynek kellene lennie. ja, és egy év és öt meccs alatt.

tavalyi Arizona elleni meccsen utolsó 3 passz garbage time-ban
Jaguars ellen 1 passz garbage time-ban (31-9-nél)
Colts ellen 1 passz garbage time-ban (35-0-nál)
Eagles ellen 7/7
most az első 9/9.

(aztán a huszonkettedik egy minősíthetetlen valami lett, amivel sikerült visszahozni a meccsben a Falconst.)
több mint 10 éve

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Igazság szerint az első félidőben hatalmas mázlink volt azzal, hogy a Falcons D stábja hagyta Weedent underneath route-okat dobálni, nem is értem, mitől féltek. Egyetlen normális elkapónkat Trufant leradírozta, Street és Butler nem volt tényező, de amúgy is mindegy, mert Weeden 15 yardnál messzebb nem tud eldobni.
gorbel
Alapból cover 3-at védekezik a Falcons, annak meg pont az underneath a legfőbb gyenge pontja.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Sajnos a védelem betlizett. Ennyi szerzett ponttal be kellett volna húzni a meccset. Romóval sem biztos hogy több pontot szereztünk volna. A futás sem ment a második félidőben. Ha jól emlékszem vagy három futókísérletünk volt összesen. A Falcons váltott védekezésben a második félidőre amit nem tudtunk lereagálni. Nagyon kellenének már a védelembe a visszatérők, de sajnos még a jövő héten is foghíjasak leszünk. Nehéz lesz. A szenteknek élet-halál meccs lesz.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 268
Brandon Weeden zsinórban 20 sikeres passzt adott, ami Cowboys franchise-rekord.
több mint 10 éve
nem láttam, mert éppen jöttünk hazafelé Németorságból
félidő magasságában ránéztem az eredményre, megnyugtatónak tűnt, mondom ha Weedennel eddig ez ment, akkor a második félidőt már kihúzzuk futással.
erre hazaérve az várt, hogy további 0 (NULLA) pontot sikerült felrajzolni, és a véleményeket olvasva gyakorlatilag megvertük magunkat? elkeserítő helyzet...
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Nagyon fontos mérkőzés következik. Vlahogy szenvedve de be kéne húzni!

több mint 10 éve
Igazság szerint az első félidőben hatalmas mázlink volt azzal, hogy a Falcons D stábja hagyta Weedent underneath route-okat dobálni, nem is értem, mitől féltek. Egyetlen normális elkapónkat Trufant leradírozta, Street és Butler nem volt tényező, de amúgy is mindegy, mert Weeden 15 yardnál messzebb nem tud eldobni. Ezért idegesítő ez a vereség, mert kaptunk egy lehetőséget, amivel nem tudtunk élni. Egy közepes védekezéssel le lehetett volna csorgatni ezt a második félidőt, de ez a front seven a dicső 2013-ast idézte. Lee és Hayden nyújtott elfogadhatót, mindkettő meg is sérült meccs közben.
Az a baj, hogy a jövőbeli ellenfeleink már ezt az egy félidőnyi előnyt sem fogják megadni nekünk, most a Saints jön idegenben, ahol még talán lehet valami keresnivalónk, de utána viszont húzós periódus jön, bár addigra a D-line kicsit fel lesz tuningolva a visszatérőkkel, úgyhogy annyira előre még ne szaladjunk.
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de a weeden int ide v oda a 2. félidőben kemény 0 pontot sikerült feltenni a pályára. Szóval arra célzok, hogy a halftime adjustmentből finoman sem jöttek ki jól garették. A sérülteknek jobbulást!
peach
persze. csak nem mindegy, hogy 24-10 a félidei állás, vagy 28-17.
azér' sokkal izgisebb lett volna, ha az utolsó drive-unk az egyenlítésért megy, nem?
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de a weeden int ide v oda a 2. félidőben kemény 0 pontot sikerült feltenni a pályára. Szóval arra célzok, hogy a halftime adjustmentből finoman sem jöttek ki jól garették. A sérülteknek jobbulást!
peach
Nem akarok ünneprontó lenni de Weeden feltett nektek 28 pontot. 😊 Azért nem volt túl nehéz kitalálni hogy 20 yardnál hosszabban passzolni pontosan nem tud. Mekkora adjusment menne nektek Ryan és Julio nélkül?. Grat a győzelemhez.
Amúgy nem para épp bontom a pezsgőt.

Szerkesztette: Blevi