Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
az megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
ez a liga arról szól, hogy valahogy juss be a rájátszásba, aztán ott legyen jobb a formád, mint az ellenfelednek.
slowmotion
több mint 10 éve
Ha bejutunk és Romo Dez és Gregory is visszatér akkor azért elég hot csapata lehetünk.Egyébként idén draftolnék egy projekt irányítót Romo mögé viszonylag korai körben.
több mint 10 éve
az megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?ez a liga arról szól, hogy valahogy juss be a rájátszásba, aztán ott legyen jobb a formád, mint az ellenfelednek.
több mint 10 éve
Én 2-2nél nem temetném a szezont, pláne hogy egyik csoportrivális sem egy kimondott világverő. Az NFL türelemjáték a szurkolónak, az elhamarkodott kijelentések és tippek nem fognak sok babért teremni, még ha egy-két tipp be is jön.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Mindig 😊Egy új (fiatal) QB kell...ez az idény elúszott,rothadt szar ilyet írni..Nyugi, a hajó még nem ment el, bizakodj!
sztaking
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Egy új (fiatal) QB kell...ez az idény elúszott,rothadt szar ilyet írni..Nyugi, a hajó még nem ment el, bizakodj! Ez maraton, nem sprint.
sztaking
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Egy új (fiatal) QB kell...ez az idény elúszott,rothadt szar ilyet írni..
több mint 10 éve
QB kérdésre megoldási ötletet: TRADE az Eagles-el 😀ha ezt álmodnám éjszaka akkor az lázálom lenne, és verejtékben úszva ébrednék az éjszaka közepén (:
mi kapjuk: Bradford = QB pipa
Eagles kakpja:
Weeden , Bernadeau , 7kör = Fal közepe erősödik, csere QB -t is kapnak, és végre nyugodtan kezdhet ott Sanchez, akivel jobbak lesznek 😀
😀 😀
beltazor
több mint 10 éve
QB kérdésre megoldási ötletet: TRADE az Eagles-el 😀Ez sakkban felérne egy vezércsellel 😀
mi kapjuk: Bradford = QB pipa
Eagles kakpja:
Weeden , Bernadeau , 7kör = Fal közepe erősödik, csere QB -t is kapnak, és végre nyugodtan kezdhet ott Sanchez, akivel jobbak lesznek 😀
😀 😀
beltazor
több mint 10 éve
Még T Smith és Martint csapjátok hozzá, úgyis szrok és megegyeztünk 😀de akkor kérjük Chip-et.
dande
ja, nem 😊
több mint 10 éve
QB kérdésre megoldási ötletet: TRADE az Eagles-el 😀 mi kapjuk: Bradford = QB pipa
Eagles kakpja:
😀 😀

több mint 10 éve
Na pár gondolat tőlem a meccsről,egészet most nincs kedvem összefoglalni,mert hétfőn teljes letargiába voltamA Szentek hamarabb kiismertek mint a Falcons,sajnos nem nehéz.Brees nagyon sokszor hátrált egy kicsit,majd belögybölte a d-fal mögé,leggyakrabban a célpont is ugyanaz volt,egyszer megcsinálják ok,de ennyiszer?A QB-kérdésben meg régóta egyetértek.Weeden nem alkalmas,Romo meg sajnos igen sérülékeny.
1.Randle tdje:Források szerint elmondták többször is okos gyerek joseph randle-nek,hogy ne ugorjon be az endzoneba semmiképp,erre nem megcsinálja? Az oké,hogy td lett,de ha edző azt mondja nem ennyire telibeszarja vagy mi? Nem csodálkozom,hogy utána padoztatták egész meccsen,de abban se vagyok biztos,hogy ez bármin is változtat a jövőben.
2.Play hívások:Értem én,hogy nincs Romo,Dez defense is Lee,Hardy,Romac stb nélkül játszik,és ez megnehezíti,hogy mit is kellene játszani,de egyrészt már én tudtam előre,hogy első kísérletre futni fogunk,kb volt 2db play amikor nem,gondolom payton nálam azért még tapasztaltabb nfl szinten😊 8 emberes boxok ellen,nem csoda,hogy nem megy a futás,+ ehhez hozzájön a gyengébb oline teljesítmény is.
Másrészt nem tudom ki nézte végig,de az,hogy Williams Dez szerepkörben van használva red zoneba ezt nem értem.Persze,hallgassunk csak az edzőkre,azért nem véletlen vannak ott,de hogy egy 8x próbáltunk fade passzokat felé dobálni,olykor csak annyi volt a változás h másik oldalra dobta weeden a labdát.Williams body catcher wr főleg,annyira nem atletikus mint Dez.Inkább kellene slant passzokkal megjátszani,vagy valami cseles routeal,mert az jobban fekszik neki sokkal. + futást meg se próbáltuk nagyon,Witten,Beasley?
Defense oldalon ugyanez,Brees úgy dobált 360 yardot,hogy 15-20 yardnál hosszabb passza nem nagyon volt.Nem tudom miért nem tudjuk ezt lereagálni.
3.Halftime adjusments: Ami tavaly az egyik legkiemelkedőbb volt,most szinte nulla.falcons ellen 3 pont,most 10,teszem hozzá egy utolsó 4 perces driveal jött ez össze.
4.Sec: Legyen egy kis pozitív is,Claibornera eddig sok panasz nem lehet,nekem nagyon nagy pozitív csalódás,viszont Carr nagyon gyenge,ennyi pénzért meg még jobban felidegesít.Nem tudom mi a baj vele,és lesz e egyáltalán változás a teljesítményében
5.David Irving: Nem tudom bárkinek is feltűnt,de a meccsen nagyon sokszor ott volt tűzközelben,kommentátorok is megjegyezték,és ezt mind úgy,hogy 1 hete sincs a csapatnál.Ide lehet kapcsolni Bishop menesztését is,Marinelli biztos többet lát a felhőkarcolónkban.
6.Weeden:Nem akarom bántani szegényt,nem nyújt rossz teljesítményt,és tudom csak backup qb,nem várok tőle sokat.De na.Rossz nézni,hogy snapek 70-80%ában azonnal szabadulni akar a labdától.Tényleg azt látom rajta,hogy fél.Két playt jegyeztem meg,amikor beleállt rendesen az ütésbe,azokból jó passzok is lettek.De ez két alkalom volt.Ezzel,hogy egyből a legkönnyebb célpontot keresi nem nagyon fogunk nyerni.
Pats ellen nagyon keserves meccsre számítok,Po-val kapcsolatban viszont nem tudom mit gondoljak,keserű még a szám íze,de egyáltalán nem egy lehetetlen dolog.
kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Tehenész
több mint 10 éve
És mi van akkor, ha szimplán a tavalyi évből élünk? Viszont az ellenfelek már jól kiismertek minket, viszont megújulni nem tudunk. Akkor az szezon ending...A támadófalra fokozottan igaz, amit mondasz, Charlie. Különösen a két tackle teljesítménye esett vissza, Free karrierje mondjuk hullámvasút, nála ez nem annyira meglepő, de Tyron top 5 LT, és nagyon nem úgy játszik. Martinnál is nyomokban fellelhető a sophmore slump, a Saints ellen volt egy jelenet, amikor Free-vel duplázták a szélső LB-t, az meg átszaladt közöttük.
Charlie Firpo
A másik, ami engem zavar, az a sokszor eszetlennek tűnő RB rotáció. Oké, hogy nincs kiemelkedő futód, de sokszor esetlegesnek tűnik, hogy épp mikor ki van benn. Le kéne tenni az edzői stábnak a voksát legalább, hogy valakire rámondhassuk, igen, ő a kezdő tail back. Michael is kaphatna 1-2 snapet.
több mint 10 éve
2.Play hívások:Értem én,hogy nincs Romo,Dez defense is Lee,Hardy,Romac stb nélkül játszik,és ez megnehezíti,hogy mit is kellene játszani,de egyrészt már én tudtam előre,hogy első kísérletre futni fogunk,kb volt 2db play amikor nem,gondolom payton nálam azért még tapasztaltabb nfl szinten😊 8 emberes boxok ellen,nem csoda,hogy nem megy a futás,+ ehhez hozzájön a gyengébb oline teljesítmény is.Redzoneba és passzjátékoknál én Escobart hiányolom, a Philly meccses fumbleja óta nem kapott labdát, esetljós 2 TE-s felállások is hiányoznak főleg hogy 4 db TE-t vittünk az 53ba.
Másrészt nem tudom ki nézte végig,de az,hogy Williams Dez szerepkörben van használva red zoneba ezt nem értem.Persze,hallgassunk csak az edzőkre,azért nem véletlen vannak ott,de hogy egy 8x próbáltunk fade passzokat felé dobálni,olykor csak annyi volt a változás h másik oldalra dobta weeden a labdát.Williams body catcher wr főleg,annyira nem atletikus mint Dez.Inkább kellene slant passzokkal megjátszani,vagy valami cseles routeal,mert az jobban fekszik neki sokkal. + futást meg se próbáltuk nagyon,Witten,Beasley?
Tehenész
Elkapóinkat se használjuk igazán Lucky Whitehead ha véletlenül pályára téved csak blokkolni látom, Butler illetve Street felé is kb. 3-3 labda repült eddig abból az egyik egy 67 yardos elkapás ami után egyből meg is sérült Butler,Streetnek pedig a kezéből fejeltek ki egy labdát a Giants meccsen ami ugye INT lett, igy teljesen leszűkitjük a támadójátékunkat TWill-re akivel tényleg Dez szerepet akarunk játszatni ami nem igazán megy neki. Igy marad Witten és Beasley akiktől konstans 80-100+ yardos meccseket nem lehet várni,egy szezonba jó ha van 1-2 kiemelkedő meccsük de ők általában beleteszik a közösbe azt amit tőlük várunk, például fontos rövid yardos first downok néha egy hosszabb játék. Ezek eddig ugye kiegészültek a passzokkal Dunbarnak, idénre ezt elfelejthetjük már.
több mint 10 éve
Na pár gondolat tőlem a meccsről,egészet most nincs kedvem összefoglalni,mert hétfőn teljes letargiába voltamSzia!
1.Randle tdje:Források szerint elmondták többször is okos gyerek joseph randle-nek,hogy ne ugorjon be az endzoneba semmiképp,erre nem megcsinálja? Az oké,hogy td lett,de ha edző azt mondja nem ennyire telibeszarja vagy mi? Nem csodálkozom,hogy utána padoztatták egész meccsen,de abban se vagyok biztos,hogy ez bármin is változtat a jövőben.
2.Play hívások:Értem én,hogy nincs Romo,Dez defense is Lee,Hardy,Romac stb nélkül játszik,és ez megnehezíti,hogy mit is kellene játszani,de egyrészt már én tudtam előre,hogy első kísérletre futni fogunk,kb volt 2db play amikor nem,gondolom payton nálam azért még tapasztaltabb nfl szinten😊 8 emberes boxok ellen,nem csoda,hogy nem megy a futás,+ ehhez hozzájön a gyengébb oline teljesítmény is.
Defense oldalon ugyanez,Brees úgy dobált 360 yardot,hogy 15-20 yardnál hosszabb passza nem nagyon volt.Nem tudom miért nem tudjuk ezt lereagálni.
3.Halftime adjusments: Ami tavaly az egyik legkiemelkedőbb volt,most szinte nulla.falcons ellen 3 pont,most 10,teszem hozzá egy utolsó 4 perces driveal jött ez össze.
4.Sec: Legyen egy kis pozitív is,Claibornera eddig sok panasz nem lehet,nekem nagyon nagy pozitív csalódás,viszont Carr nagyon gyenge,ennyi pénzért meg még jobban felidegesít.Nem tudom mi a baj vele,és lesz e egyáltalán változás a teljesítményében
5.David Irving: Nem tudom bárkinek is feltűnt,de a meccsen nagyon sokszor ott volt tűzközelben,kommentátorok is megjegyezték,és ezt mind úgy,hogy 1 hete sincs a csapatnál.Ide lehet kapcsolni Bishop menesztését is,Marinelli biztos többet lát a felhőkarcolónkban.
6.Weeden:Nem akarom bántani szegényt,nem nyújt rossz teljesítményt,és tudom csak backup qb,nem várok tőle sokat.De na.Rossz nézni,hogy snapek 70-80%ában azonnal szabadulni akar a labdától.Tényleg azt látom rajta,hogy fél.Két playt jegyeztem meg,amikor beleállt rendesen az ütésbe,azokból jó passzok is lettek.De ez két alkalom volt.Ezzel,hogy egyből a legkönnyebb célpontot keresi nem nagyon fogunk nyerni.
Pats ellen nagyon keserves meccsre számítok,Po-val kapcsolatban viszont nem tudom mit gondoljak,keserű még a szám íze,de egyáltalán nem egy lehetetlen dolog.
Tehenész
Én is néztem, azt hittem, egy 2012-es dallasz-i meccs ismétlését látom. Összefostuk magunkat, szerintem. Két dolog ugrik be momentán: 1. Nyáron többen felvetették a szakik közül, hogy nem kéne már kicsit legalább elgondolkodni a qb kérdésen 2. Weeden nagyon jó. Hát nem.
És mi van akkor, ha szimplán a tavalyi évből élünk? Viszont az ellenfelek már jól kiismertek minket, viszont megújulni nem tudunk. Akkor az szezon ending...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
4.Sec: Legyen egy kis pozitív is,Claibornera eddig sok panasz nem lehet,nekem nagyon nagy pozitív csalódás,viszont Carr nagyon gyenge,ennyi pénzért meg még jobban felidegesít.Nem tudom mi a baj vele,és lesz e egyáltalán változás a teljesítményébencontract year
Tehenész

több mint 10 éve
amíg azt hisszük, hogy miénk a legjobb O-fal (szerintem nem, de ebbe ne menjünk bele) addig igenis le kell nyomni az arcukon a futást. mindenkinek.twitter.com/fishsports/status/651380747278811136
már most is 4,6-ot átlagoltunk futásonként, szóval lehet ez még jó is.
több mint 10 éve
Na pár gondolat tőlem a meccsről,egészet most nincs kedvem összefoglalni,mert hétfőn teljes letargiába voltam1.Randle tdje:Források szerint elmondták többször is okos gyerek joseph randle-nek,hogy ne ugorjon be az endzoneba semmiképp,erre nem megcsinálja? Az oké,hogy td lett,de ha edző azt mondja nem ennyire telibeszarja vagy mi? Nem csodálkozom,hogy utána padoztatták egész meccsen,de abban se vagyok biztos,hogy ez bármin is változtat a jövőben.
Szerkesztette: Tehenész
több mint 10 éve
Szerintem Dunbarnak ennyi volt nálunk. Van benne potenciál de mindig megsérül.
több mint 10 éve
most olvastam, és jó: The division likely won't have a winner. Instead, one team will lose just a little less than the other three.
és egy kis 53 keretmozgás:
To make room for Hardy and McClain on the 53-man roster, the Cowboys announced Monday they had waived defensive tackle Ken Bishop and linebacker Keith Smith.
a visszatérő Hardy és McClain két ember elküldését igényelte (Bishop és Smith)
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
ja, és annak, aki lemaradt róla:twitter.com/ESPNNFL/status/651161218338566145
Dunbar out for the season.
több mint 10 éve
Inkább a felkészülés hiányosságait mutatja ez a sok sérülésDunbar ACL szakadására nem lehet felkészülni erőnléti edzésekkel....
sztaking
sőt, sokszor a túledzettség is okozhat csonttörést (Dez-nél is felmerült, hogy az izmai a talpában erősebbek, mint amit a csont elbír)
néhány hamstring húzódást/sérülést lehet nyújtás hiányára visszavezetni, de általában inkább szerencsétlenek vagyunk és/vagy üvegcsontúak a játékosok (Lee, Romo)
több mint 10 éve
Inkább a felkészülés hiányosságait mutatja ez a sok sérülés"Egy" valami idegesít kibaszottul. Ez a sok miss tackle. Rossz nézni de tényleg. Sokszor odaérünk a LOS mögé is, de persze a nem szerelést követően hoznak még 5-8 (!) yardot rajtunk. Szinte minden 2 playben látni legalább egyet, és akkor még örülök ha csak egyet.Marinelli mit mond erről? Túledzettek? Alul edzettek? Koncentrációs problémák? Erre utaltam alant, mikor azt írtam: szinte kivétel nélkül (Lee, Church nem) tudásuk alatt teljesítenek.
Drew is 400. TD passza hosszabbításban ellenünk, mikor 0-3al állnak, és persze 80 yardos, hogy ezt is nézegessük/hallgassuk évekig, mint a Beckham Jr. egykezesét.
Valaki szedáljon le....pls
Wong
Ja, és hogy ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem tudom, remélem az edzői gárda hamar megálmodja.
Charlie Firpo
Szerkesztette: sztaking
több mint 10 éve
"Egy" valami idegesít kibaszottul. Ez a sok miss tackle. Rossz nézni de tényleg. Sokszor odaérünk a LOS mögé is, de persze a nem szerelést követően hoznak még 5-8 (!) yardot rajtunk. Szinte minden 2 playben látni legalább egyet, és akkor még örülök ha csak egyet.Marinelli mit mond erről? Túledzettek? Alul edzettek? Koncentrációs problémák? Erre utaltam alant, mikor azt írtam: szinte kivétel nélkül (Lee, Church nem) tudásuk alatt teljesítenek.
Drew is 400. TD passza hosszabbításban ellenünk, mikor 0-3al állnak, és persze 80 yardos, hogy ezt is nézegessük/hallgassuk évekig, mint a Beckham Jr. egykezesét.
Valaki szedáljon le....pls
Wong
Ja, és hogy ilyenkor mit lehet csinálni? Én nem tudom, remélem az edzői gárda hamar megálmodja.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.