Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyugi skacok... A védelem az első félidőben jól nyomta..Kifejezetten erős volt a D-line..O#-ben Veedent nem erőltetném..Cassel le tudná menedzselni a meccseket kicsit stabilabb futástámogatással, amíg nem jön vissza Romo. Van két használható futótok..Egy reménykeltő slot WR, és egy jó TE tandem..Williams sem elveszett gyerek..Fogtok még meccseket nyerni..Fel a fejjel! Lényegesen jobb csapat a Dallas mint amit ma mutatott!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hardy RoMac milyen volt?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Az első félidőben nagyon karmolt ez a védelem, jó lesz ez, ha visszatérnek Romóék. Remélem, még időben 😊

több mint 10 éve
Amint Phil Phasszopó Sims kijelentette, hogy a jövő héten (a bye week alatt) Weedennek kell a Cowboys QBjának lennie, azonnal dobott is egy INTet. Nekem eddig ment a meccs. Vérig sértés... Teljesen reménytelen volt ez az este, a támadó egység egy fantáziátlan kalap szar. Rohadtul nem értem miért álltak elő ilyen töketlen gameplannel, ha a Peccnél lényegesen gyengébb csapat ellen sem ment. 4és2re az ellen 4esén 17 pont hátrányban neki kell menni dupla vagy semmi alapon, mert a két csapat közti különbség és mentális lendület az ellenfél javára ment. Sehol a tavalyi spiritusz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Kinyomtam ezt a szart a picsába. Ha nem lesz valami változás az Offenseben bye week után akkor nekünk reszeltek. Garett semmit nem tud ezzel a szituációval kezdeni a D# elég bíztatóvolt most épp szerelni nem tudnak. Contender csapatból top 10es draft kösöznjük....
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/652838090365665281szerintem ezt még a Tombredi sem fogja túllihegni. én mondjuk azon gondolkozom, hogy egyáltalán miért gondolja tovább mindenki annál, mint ami szükséges.Az tuti, főleg Hardy kijelentése után. : DKöszönjük az együttérzést, de sajnos ez van. A szezon előtt közülünk is sokan úgy tekintettek erre az összecsapásra, hogy jó felmérő lehet, valóban SB contender-e az idei garnitúra, de máshogy alakult. Azért bízom benne, hogy azért egy jó meccset fogunk játszani.Igazából tényleg sajnálom a csapatot, egyik szimpi csapat vagytok az NFC-ben, Dez is nagy forma, Lee is, anno 07'ben Barber futása ellenünk is valami mocskos szemét volt 😀 (btw jó értelembe 😀 )Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
gorbel
Megnéztem volna egy Romo - Dez - duós Cowboys a hétvégén ellenünk!
DeX
gorbel
DeX
de hát én vagyok a hülye...
slowmotion
cheekymonkeyart.com/artwork/wcg/HatersGonnaHate-500pxWide.gif
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
ha lehetne én minden kezdő játékost ültetnék, vagy legalább azokat akinek van vlami kisebb baja.mondjuk ilyen látványosan nem lehet oda adni egy meccset , ráadásul hazai lesz :/

több mint 10 éve
Slowmotion nincs ezzel semmi gond sőt. En szeretem az efféle trashtalkot 😊
több mint 10 éve
Lee szabad jelzést kapott, de én tuti jegelném, 2 hét pihi jól jönne, mert tuti lenne újabb sérülés.Nagy zakó,vagy egy nem várt szoros vereség lehet. Okos futások,pár meglepő O húzás, rotált megerősödött D,és nem lesz szégyen vereség. uátna giants,seahawks,phily lesz a kemény,gyak elmehet a szezon a köv 4 meccsen
több mint 10 éve
szerintem ezt még a Tombredi sem fogja túllihegni. én mondjuk azon gondolkozom, hogy egyáltalán miért gondolja tovább mindenki annál, mint ami szükséges.Az tuti, főleg Hardy kijelentése után. : DKöszönjük az együttérzést, de sajnos ez van. A szezon előtt közülünk is sokan úgy tekintettek erre az összecsapásra, hogy jó felmérő lehet, valóban SB contender-e az idei garnitúra, de máshogy alakult. Azért bízom benne, hogy azért egy jó meccset fogunk játszani.Igazából tényleg sajnálom a csapatot, egyik szimpi csapat vagytok az NFC-ben, Dez is nagy forma, Lee is, anno 07'ben Barber futása ellenünk is valami mocskos szemét volt 😀 (btw jó értelembe 😀 )Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
gorbel
DeX
gorbel
DeX
de hát én vagyok a hülye...
több mint 10 éve
Az tuti, főleg Hardy kijelentése után. : DKöszönjük az együttérzést, de sajnos ez van. A szezon előtt közülünk is sokan úgy tekintettek erre az összecsapásra, hogy jó felmérő lehet, valóban SB contender-e az idei garnitúra, de máshogy alakult. Azért bízom benne, hogy azért egy jó meccset fogunk játszani.Igazából tényleg sajnálom a csapatot, egyik szimpi csapat vagytok az NFC-ben, Dez is nagy forma, Lee is, anno 07'ben Barber futása ellenünk is valami mocskos szemét volt 😀 (btw jó értelembe 😀 )Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
gorbel
DeX
gorbel
több mint 10 éve
Köszönjük az együttérzést, de sajnos ez van. A szezon előtt közülünk is sokan úgy tekintettek erre az összecsapásra, hogy jó felmérő lehet, valóban SB contender-e az idei garnitúra, de máshogy alakult. Azért bízom benne, hogy egy jó meccset fogunk játszani.Igazából tényleg sajnálom a csapatot, egyik szimpi csapat vagytok az NFC-ben, Dez is nagy forma, Lee is, anno 07'ben Barber futása ellenünk is valami mocskos szemét volt 😀 (btw jó értelembe 😀 )Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
gorbel
DeX
Szerkesztette: gorbel
több mint 10 éve
Igazából tényleg sajnálom a csapatot, egyik szimpi csapat vagytok az NFC-ben, Dez is nagy forma, Lee is, anno 07'ben Barber futása ellenünk is valami mocskos szemét volt 😀 (btw jó értelembe 😀 )Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
gorbel
több mint 10 éve
Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...Nyugi, ellenetek biztosan nem játszik, nem kell aggódni, nem lesz szoros 😊
DeX
több mint 10 éve
Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...December elején térhet vissza,ha lész még értelme.
DeX
több mint 10 éve
Romoval miujság srácok? Injury Reporton nincs fent. Se a dallas hivatalos oldalán, se a pats-nél nincs...
több mint 10 éve
Hardy barátunk nem okos...hát az, hogy "nem a megfelelő metaforát választotta" az túl óvatos kifejezés...
www.nfl.com/news/story/0ap3000000552411/article/garrett-speaks-to-hardy-after-illtimed-comments
Blevi
talán nem kellene nyilatkoznia úgy egyáltalán sem ....
több mint 10 éve
Ugyan ilyen volt a Balt SB győzelme, ott két necces szitu is, ugye Rice 4. és sok yard megtétel az alapszakasz végén, illetve a rájátszásban az-az utolsó passz amiből győztes TD-lett...... ennyin múlik.... van akinek összejön a "mák", van aki meg megszívja a "mákot" 😀 (no offense a Baltimore szurkolóknak)
több mint 10 éve
Ezt a 30 centis dolgot nem vágom,az mi volt? 😊Amaresőt december elején szó szerint vagy harminc centire voltak a kieséstől - aztán Austin nem kapta el Romo labdáját, a mezőnygólt JPP blokkolta, a többit meg már mindenki ismeri...Sőt 2011ben meg 9-7. És asszem valamikor oktoberkörnyékén volt egy 4 meccses L sorozatuk,kb mindenki leirta őket aztán 6-6os mérlegből lettt a 9-7 meg a bajnoki címaz megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
ez a liga arról szól, hogy valahogy juss be a rájátszásba, aztán ott legyen jobb a formád, mint az ellenfelednek.
slowmotion
rva
Amare
slowmotion

ez. ha Austin egy hajszálnyival előrébb van, akkor a Giants december felénél már a 2012-es szezonon gondolkozhatott volna.
több mint 10 éve
Kár, hogy sok a sérült a csapatban. Az egyik legjobban várt mérkőzés számomra.
több mint 10 éve
Nem volt az harminc se 😛 fajo emlekek ezek,igy visszagondolvasőt december elején szó szerint vagy harminc centire voltak a kieséstől - aztán Austin nem kapta el Romo labdáját, a mezőnygólt JPP blokkolta, a többit meg már mindenki ismeri...Sőt 2011ben meg 9-7. És asszem valamikor oktoberkörnyékén volt egy 4 meccses L sorozatuk,kb mindenki leirta őket aztán 6-6os mérlegből lettt a 9-7 meg a bajnoki címaz megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
ez a liga arról szól, hogy valahogy juss be a rájátszásba, aztán ott legyen jobb a formád, mint az ellenfelednek.
slowmotion
rva
Amare
slowmotion
több mint 10 éve
Ezt a 30 centis dolgot nem vágom,az mi volt? 😊sőt december elején szó szerint vagy harminc centire voltak a kieséstől - aztán Austin nem kapta el Romo labdáját, a mezőnygólt JPP blokkolta, a többit meg már mindenki ismeri...Sőt 2011ben meg 9-7. És asszem valamikor oktoberkörnyékén volt egy 4 meccses L sorozatuk,kb mindenki leirta őket aztán 6-6os mérlegből lettt a 9-7 meg a bajnoki címaz megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
slowmotion
rva
Amare
slowmotion
több mint 10 éve
sőt december elején szó szerint vagy harminc centire voltak a kieséstől - aztán Austin nem kapta el Romo labdáját, a mezőnygólt JPP blokkolta, a többit meg már mindenki ismeri...Sőt 2011ben meg 9-7. És asszem valamikor oktoberkörnyékén volt egy 4 meccses L sorozatuk,kb mindenki leirta őket aztán 6-6os mérlegből lettt a 9-7 meg a bajnoki címaz megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
slowmotion
rva
Amare
több mint 10 éve
Sőt 2011ben meg 9-7. És asszem valamikor oktoberkörnyékén volt egy 4 meccses L sorozatuk,kb mindenki leirta őket aztán 6-6os mérlegből lettt a 9-7 meg a bajnoki címaz megvan, amikor a Seahawks 7-9-cel jutott be a rájátszásba (igen, rém gyenge volt tényleg az NFC West akkor), aztán mégis ütötték a címvédő Saints-et?a Giants 2007-es Superbowl győzelme előtt sem volt veretes a mérlege (10-6)
slowmotion
rva