Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
simán elképzelhető egy ilyen felállás a védelemben:Hayden? Neki is voltak jó meccsei. (ATL, NO)
D-Law - Crawford - Hardy - Gregory
Wilber - McClain - Lee
rva

több mint 10 éve
Gregory debütálása a Giants ellen esélyes lehet?első héten a Giants ellen debütált, most pedig a BYE után ismét játszani fog.
alatriste
egy kis pozitívum: a Marinelli által megálmodott Rushmen ezen a hétvégén lesz először teljes létszámban bevethető (kivéve a rotációs Terrell McClain-t)
simán elképzelhető egy ilyen felállás a védelemben:
D-Law - Crawford - Hardy - Gregory
Wilber - McClain - Lee
több mint 10 éve
miért nem mindjárt terribilis?Szörnyű vagy 😀DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
Amadeus91
több mint 10 éve
Szörnyű vagy 😀DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
több mint 10 éve
Gregory debütálása a Giants ellen esélyes lehet?nemcsak esélyes, hanem már meg is történt (csak még az első héten)
alatriste
több mint 10 éve
Gregory debütálása a Giants ellen esélyes lehet?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
majd meglássuk, mit csinálnak a cicák ellen.Örülünk Vincent? Nem láttam a meccset, csak a statokat néztem. Eli hozta a régi (szimpatikusabb) énjét és dobott 2 INT-et. Bradfod szórt hármat. Murray is hozta a tavalyi:. FUM, TD, 100+ yard. Ezt a sok sebből vérző Giants-et illene megcsapdosni nekünk is vasárnap, akár Tony és Dez nélkül is. Persze nem lesz ilyen sima, hanem mondjuk egy szép 16-7. (:Be-bealudtam a meccsen, de az első Eli INTnél egy teljesen jó passz után ráncigálta ki Ryans nagyon szépen a labdát Donnell kezéből. Bizarr meccs volt, mert az első driveban úgy ment végig a Giants mint kés a vajon 8/8 passz vagy ilyesmi, aztán ott meg is állt a tudomány.
Mr. Bombastic
Tegnap olyan felállást tudott csak hozni a szintén sérülésekkel bajlódó Giants ami verhető lett volna a Cowboysnak megfelelő játékkal. Jövő héten sajna tuti jobbak lesznek. Régi mondásom, hogy egy csapat annyira jó amennyire a másik hagyja és kicsit ilyesztő lett az Eagles játéka az első TD után.
gyeek
nekünk amúgy is a saját dolgunkkal kell törődni, az pedig most azt jelenti, hogy valahogyan be kell húzni a következő meccset.
több mint 10 éve
Örülünk Vincent? Nem láttam a meccset, csak a statokat néztem. Eli hozta a régi (szimpatikusabb) énjét és dobott 2 INT-et. Bradfod szórt hármat. Murray is hozta a tavalyi:. FUM, TD, 100+ yard. Ezt a sok sebből vérző Giants-et illene megcsapdosni nekünk is vasárnap, akár Tony és Dez nélkül is. Persze nem lesz ilyen sima, hanem mondjuk egy szép 16-7. (:Be-bealudtam a meccsen, de az első Eli INTnél egy teljesen jó passz után ráncigálta ki Ryans nagyon szépen a labdát Donnell kezéből. Bizarr meccs volt, mert az első driveban úgy ment végig a Giants mint kés a vajon 8/8 passz vagy ilyesmi, aztán ott meg is állt a tudomány.
Mr. Bombastic
Tegnap olyan felállást tudott csak hozni a szintén sérülésekkel bajlódó Giants ami verhető lett volna a Cowboysnak megfelelő játékkal. Jövő héten sajna tuti jobbak lesznek. Régi mondásom, hogy egy csapat annyira jó amennyire a másik hagyja és kicsit ilyesztő lett az Eagles játéka az első TD után.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
sírok.ha nincs az a kibaszott kulcscsont, akkor most legrosszabb esetben 4-1-gyel állnánk Dez nélkül is (de az is esélyes, hogy 5-0-ra), és röhögnénk a többi csapaton.
több mint 10 éve
Örülünk Vincent? Nem láttam a meccset, csak a statokat néztem. Eli hozta a régi (szimpatikusabb) énjét és dobott 2 INT-et. Bradfod szórt hármat. Murray is hozta a tavalyi:. FUM, TD, 100+ yard. Ezt a sok sebből vérző Giants-et illene megcsapdosni nekünk is vasárnap, akár Tony és Dez nélkül is. Persze nem lesz ilyen sima, hanem mondjuk egy szép 16-7. (:

több mint 10 éve
Dez-nél mindent bevetnek, de remélem hosszú távon ennek nem lesz hátránya...
több mint 10 éve
Dez lesz már jövőhéten, nem?Mar mozgott edzesen, de meg csak rehab gyakorlatok voltak. A cel vasarnap a visszatereshez, de ez meg tavolrol sem biztos dolog.
Mr. Bombastic
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Én is jobban fázom a Giants miatt. Oké, hogy a fél csapat kidőlt, de így sem olyan rosszak. Sadford nem hiszem, hogy PO-ba tudná vezetni a csapatát. WC kör amúgy simán meglehet, ahogy a következő 4 meccsből (alsó hangon) a 2-2. Dez lesz már jövőhéten, nem?

több mint 10 éve
Giants siker lesz, és attól félek, hogy az nekünk nem lesz jó (mert ebből az újra felállt NFC Least-ből csak egy jut a PO-ba)Nem tudom miért ne látnék most esélyt egy wildcard helyre. Az NFC-S lefoglalta az egyiket, de nem látok olyan csapatot/csoportot aki akkorát lépett volna a mezőnyben, hogy ne lehetne befogni ha Romo visszatér. Ehhez persze az kellene, hogy legalább egy meccset nyerjenek a következő 4ből. Romoval látok esélyt a kimászásra a gödörből.
rva
több mint 10 éve
Giants siker lesz, és attól félek, hogy az nekünk nem lesz jó (mert ebből az újra felállt NFC Least-ből csak egy jut a PO-ba)
több mint 10 éve
Pozitív hétvége ez. Mi nem kaptunk ki, az apacsok igen és a maradék két csapatból legalább egy nem fog nyerni. (:Az Eagles csak diszfunkciós és másokhoz képest kitűnő egészségnek örvendenek. Ha most nyernének és összeszednék magukat a szezon maradékára, akkor szerintem távolabb kerül a Cowboys a POtól mintha a Giants nyerne.
Szerintetek melyik lenne a jobb: nyerjenek a törpök, így komoly hátrányba kerülnének a madarak és nekünk már "csak" Elisháékra kell koncentrálni. Vagy húzzák be a madarak és legyen három csapat is hasonló mérleggel?
Mr. Bombastic
több mint 10 éve
Pozitív hétvége ez. Mi nem kaptunk ki, az apacsok igen és a maradék két csapatból legalább egy nem fog nyerni. (: Szerintetek melyik lenne a jobb: nyerjenek a törpök, így komoly hátrányba kerülnének a madarak és nekünk már "csak" Elisháékra kell koncentrálni. Vagy húzzák be a madarak és legyen három csapat is hasonló mérleggel?

több mint 10 éve
3 hét is nagyon kevés ahhoz, hogy az offense hívásokat valaki megtanulja, akármennyire rutinos (Cassel)muszáj volt Weedennel menni, mert egyszerűen nem volt jobb. Másfél évnyi előnye van (2 teljes offseason, meg a tavalyi szerdák az első csapattal) azt nem lehet hipp-hopp behozni.
több mint 10 éve
Én is hamarabb cseréltem volna, de ki kellet próbálni, ő volt a második számú irányítónk, ennyi volt benne. Cassel sem biztos, hogy megváltó lesz, ez előre kiszámíthatatlan. Reméljük a legjobbakat.Nyilván mindenki érezte a csapaton belül, hogy Weedennel reménytelen. A három vereségnél nem lehet rosszabb. Ezzel a lépéssel csak nyerni lehet, veszteni nem. Talán feltüzeli kicsit a csapatot. Meg azért az sem utolsó szempont hogy a Giants nem tudja mire készüljön. Nem látták még ebben az összetételben játszani az offenset, nincs videózható anyag.Elég régen írtam,miért kellett ennyit várni?(mondjuk kaptam érte ...)
100yard
sztaking
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nyilván mindenki érezte a csapaton belül, hogy Weedennel reménytelen. A három vereségnél nem lehet rosszabb. Ezzel a lépéssel csak nyerni lehet, veszteni nem. Talán feltüzeli kicsit a csapatot. Meg azért az sem utolsó szempont hogy a Giants nem tudja mire készüljön. Nem látták még ebben az összetételben játszani az offenset, nincs videózható anyag.Elég régen írtam,miért kellett ennyit várni?(mondjuk kaptam érte ...)
100yard
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
csak akkor, ha három van belőle, és dudálvonat az...😊 Az alagút fénye a lényeg, hogy az jön!ja, szóval kondicionáló edzés. | értettem én, na, csak tegnap olyan napom volt. |Gyúúrunk, vazze! 😊DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
gyeek
több mint 10 éve
vonat az...😊 Az alagút fénye a lényeg, hogy az jön!ja, szóval kondicionáló edzés. | értettem én, na, csak tegnap olyan napom volt. |Gyúúrunk, vazze! 😊DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 10 éve
😊 Az alagút fénye a lényeg, hogy az jön!ja, szóval kondicionáló edzés. | értettem én, na, csak tegnap olyan napom volt. |Gyúúrunk, vazze! 😊DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ja, szóval kondicionáló edzés. | értettem én, na, csak tegnap olyan napom volt. |Gyúúrunk, vazze! 😊DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Gyúúrunk, vazze! 😊DEZ elkezdte, kondíciós edzésbe állt!kondíciós? az mi, feltételes edzés? 😉
Charlie Firpo
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.