Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Dez edzésen!
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Hardy balhéval van vlami? lemaradtam a sztoriról.
beltazor
már semmi. csak a szokásos. ha valaki hevesebben gesztikulál az oldalvonalunkon, akkor minimum polgárháború van az öltözőben.
slowmotion
Átalában mindig a firkászok ellen vagyok,dez esetében is amikor elővették,hogy mennyire bomlasztó a viselkedése,de szerintem Hardytól most ez sok volt.
Nem csinálhat olyat,hogy nekimegy akármelyik edzőnek is fizikálisan,akármennyire minimálisan is.Itt JGnek kellett volna odamenni és beküldeni az öltözőbe vagy fegyelmezni.
Egyik játékos se lehet előrébb való mint a csapat egésze.
Igazából tudtuk mit kapunk Hardyval,de valami határt muszáj lesz kiszabni szerintem.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
beltazor
már semmi. csak a szokásos. ha valaki hevesebben gesztikulál az oldalvonalunkon, akkor minimum polgárháború van az öltözőben.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan

több mint 10 éve
rva 4 518 — Me for President!
JJ elmondása szerint Hardyval szeretnénk hosszútávú szerződést kötni.
Kroos
hehe, azt elhiszem. 😊 de Hardy biztosan meg fogja próbálni a piacot, prémium DE minden esetben prémium fizetést kap, és minden évben van olyan csapat, akinek van pár tízmilliója a fizetési sapka alatt amit el tud szórni...
ráadásul az igazán jó DE ritka mint a franchise QB ...
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
JJ elmondása szerint Hardyval szeretnénk hosszútávú szerződést kötni.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Jones valóban jól játszik szemre, nekem is tetszik 😊 Lehet, hogy nem első körbe várták, de biztos van olyan jó, mint bármelyik első körös a top10-től lefelé (sőt ne menjünk messzire, szerintem jobb a posztján mint Ereck Flowers a sajátján...)

ami McFadden visszahordását illeti: igen, ezért mondtam, hogy eretnekség, mert ott megütik és oda a kezdő (és egyetlen) futó.... de jó keze van, és megvan az a robbanékonysága is, ami a kezdő sebesség felvételéhez kell, plusz futóként a végsebessége még mindig van olyan, hogy bármikor lefutja a védők 99%-át. plusz nem egy ropi alkat lenne alapjaiban, nem mint Whitehead vagy Beasley.

azt azért ne feledjük, hogy tavaly Harris is ejtett ám el ugyan ilyeneket mint Beasley, csak a tavalyi offense Murray-vel, Romo-val meg Bryant-el "kimozogta" a hibákat. idén meg nincs aki ezt megoldja.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
BYRON JONES all day all night

Nagyon tetszik a játéka,intelligens-fizikális-atléta

Safety posztra lenne szerintem a legideálisabb,odaér a playek legtöbbjéhez,jól helyezkedik.

Ja és bármikor Cassel > Weeden helyett,érdekes,egy percre nem fordult meg a fejemben,hogy weeden pályára lépjen.Ha kikapunk,kapjunk ki így,ne beszari játékkal.Bíztató volt,kár,hogy ezt a meccset kellett volna leginkább megnyerni.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
T-Will esetében most jön ki igazán, hogy átlagon aluli route runner, az első pick egyértelműen az övé volt. Az egy jól, jó helyre dobott labda volt, csak ő még nem ért oda.... vannak villanásai, de abból konzisztensen, első számú elkapóként nem lehet megélni. Street, Butler szintén zenész, hiányzik a quality depth.
A második pick egyértelműen Cassell-é, mert az vagy 3-4 yarddal alá volt dobva, plusz extra magasan és sokáig repült a labda. Értem én, hogy egy safety-vel játszott a Giants, és bakker ha az nem ér oda, akkor meg lett volna a Williams TD mert a védő vissza se nézett, de hát ha a nagyanyámak áramszedője lett volna, akkor trolibusz lett volna....
A harmadikon osztozhatnak, mert Butler sem tökéletes route-ot futott, meg Cassel sem jó embernek dobta. ha azt a játékot visszanézitek, akkor még a kommentátorok is észrevették, hogy ha egy tized pillanatra a pálya másik irányába (vagy legalább középre) néz, akkor talált volna üres embert.

A defense csak turnovert nem képes csinálni, ami azért nem olyan rossz, ezért nem lennék elégedetlen. A tavalyi offense meg az idei defense = SB mindkét évben.... én nem arra szavazok, hogy nyeljünk be 600 yardot minden meccsen és arra építsünk, hogy hátha majd valakitől szerzünk egy labdát, hanem arra, hogy 3-and-out félpályán, aztán jöhet az offense a punt után. keményen, szájba b.szósan.
kicsivel több sack nem ártana, a Giants ellen is többet használhatta volna Marinelli a 3-2-6 defense-t a "standard" 4 emberes felálláshoz képest, de hát ki vagyok én, hogy innen a fotelből ezt egy milliókat fizetett edzőnek megmondjam? 😊 ez csak elmélet, meg "mi lett volna ha"

szurkolóként nem vagyok elkeseredett, mert még mindig van ok a bizakodásra, és ha ebből 7-9 lesz a vége, vagy 6-10 én akkor sem leszek szomorú. Romo hiánya egészen egyszerűen ennyit ér.

szerk: ja Beasley mondjon le. talán ha nem a szakállával törődne, akkor jobban menne a játék. visszahordásban ideje lenne Whitehead-et megnézni (vagy eretnekség, de McFaddent is)
rva
DMC így is sérülékeny, ôrültség lenne st-be tenni
Amadeus91
Azért nem fog visszahordani, mert mostantól ő a kezdő futó.

Amúgy Randle hasizma megint meghúzódott -- vagy mi. Nyáron ugyanez volt a nyavalyája.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
T-Will esetében most jön ki igazán, hogy átlagon aluli route runner, az első pick egyértelműen az övé volt. Az egy jól, jó helyre dobott labda volt, csak ő még nem ért oda.... vannak villanásai, de abból konzisztensen, első számú elkapóként nem lehet megélni. Street, Butler szintén zenész, hiányzik a quality depth.
A második pick egyértelműen Cassell-é, mert az vagy 3-4 yarddal alá volt dobva, plusz extra magasan és sokáig repült a labda. Értem én, hogy egy safety-vel játszott a Giants, és bakker ha az nem ér oda, akkor meg lett volna a Williams TD mert a védő vissza se nézett, de hát ha a nagyanyámak áramszedője lett volna, akkor trolibusz lett volna....
A harmadikon osztozhatnak, mert Butler sem tökéletes route-ot futott, meg Cassel sem jó embernek dobta. ha azt a játékot visszanézitek, akkor még a kommentátorok is észrevették, hogy ha egy tized pillanatra a pálya másik irányába (vagy legalább középre) néz, akkor talált volna üres embert.

A defense csak turnovert nem képes csinálni, ami azért nem olyan rossz, ezért nem lennék elégedetlen. A tavalyi offense meg az idei defense = SB mindkét évben.... én nem arra szavazok, hogy nyeljünk be 600 yardot minden meccsen és arra építsünk, hogy hátha majd valakitől szerzünk egy labdát, hanem arra, hogy 3-and-out félpályán, aztán jöhet az offense a punt után. keményen, szájba b.szósan.
kicsivel több sack nem ártana, a Giants ellen is többet használhatta volna Marinelli a 3-2-6 defense-t a "standard" 4 emberes felálláshoz képest, de hát ki vagyok én, hogy innen a fotelből ezt egy milliókat fizetett edzőnek megmondjam? 😊 ez csak elmélet, meg "mi lett volna ha"

szurkolóként nem vagyok elkeseredett, mert még mindig van ok a bizakodásra, és ha ebből 7-9 lesz a vége, vagy 6-10 én akkor sem leszek szomorú. Romo hiánya egészen egyszerűen ennyit ér.

szerk: ja Beasley mondjon le. talán ha nem a szakállával törődne, akkor jobban menne a játék. visszahordásban ideje lenne Whitehead-et megnézni (vagy eretnekség, de McFaddent is)
rva
DMC így is sérülékeny, ôrültség lenne st-be tenni
több mint 10 éve
ez se mind1 azért,sose fér bele,de a jelenlegi helyzetünkbe semmiképp:
Just think about this: So with these four turnovers and no takeaways, the Cowboys will head into next Sunday at minus-9, the worst turnover ratio in the NFL. With no takeaways for the fourth straight game, leaving them with only three now in six games, the Cowboys rank 32nd in that NFL category, too.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Az kiderült, mi volt a Hardy Dez konfliktus az oldalvonal mellett?
gabokocka
Nálam bővebben mondja el ez a pár perces szösszenet. Dióhéjban semmi komoly. A spec team edzőjével kicsit hevesebb volt Hardy. Semmi új látszólag Dez műsoraihoz képest és mivel a becses közvélemény szemében Greg Hardy egy "majdnem-gyilkos" vadállat, így nincs is túl magasan a léc számára oldalvonali viselkedést illetően.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Az kiderült, mi volt a Hardy Dez konfliktus az oldalvonal mellett?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ja Carr is elmehetne a picsába,sok lett volna a dead money meg minden,de gyak leggyengébb cornerünk..Claiborne,White jobb ami sokat mondó. Nagy kár Scandrikért is.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve

Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
.urva gyorsan rendet kéne tenni a fejekben, főleg az edzőknek, mert ha Stephen kezd keménykedni, akkor az elküldéseket fog jelenteni.
Néhány játékossal komolyan el kéne beszélgetni, támadó és védő oldalon egyaránt. Nem tudom, hogy túledzettek, vagy alul edzettek, vagy egyszerűen nem tudják a sémát, nem értik, hogy mi fog következni, de most - is - nagyon szétesően játszottunk. Kapkodás, felesleges szabálytalankodások, zavar a fejekben.
Lassan, de biztosan elmegy a szezon is, már nem is kell erőltetni Romo visszatérését, és nem miatta, hanem a csapat egésze miatt. Dez meg minek jön vissza, ha Matt nem tudja eldobni elég messzire a lasztit, tök mindegy lesz.

Ja, és a bírókról: egy jó csapatnak meg sem kottyan, ha össze-vissza fújnak.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
És sajnos Bailey is elbaszta a kick offot..ki kellett volna baszni,erre középre 1 yardosra rúgta Harris kezébe. Persze a spec team munka is kellett hozzá.
Kroos
Ja, a furcsa hogy háromszor is Harris kezébe rúgta a labdát, még neki is tudott iramodni.

több mint 10 éve
És sajnos Bailey is elbaszta a kick offot..ki kellett volna baszni,erre középre 1 yardosra rúgta Harris kezébe. Persze a spec team munka is kellett hozzá.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
és már kurvára elegem van, hogy nem ez az első meccs, ahol fontos pontokat veszítünk a hülye flagek miatt.
slowmotion
Azt a bírák "visszaadták", jobb ha tőlem tudod! 😉 1&goal helyett az 5ösről, 1&goal 2.5ről. És van aki ezt komolyan is gondolja. Ettől függetlenül persze volt még lehetőség, de értem mire célzol, csóri Lions óta megy a törlesztés.

A védelemről sajna senki nem fogja tudni megváltoztatni a véleményem. Emlékezzünk csak vissza a tavalyi Seahawks elleni meccsre, ott mit domborított az egyébként gyengébb keret! Ezért nem is értem, Hardyn kívül a támadókban több akarást látok. Cassel 3 INTje persze nem jött jól, de az elsőt leszámítva (ami kb koprodukció volt TWillel) a második és harmadik kezelhető volt. Azért megnéznék már egy Cowboys safetyt, ha a QBnak sikerül az 1 yardosra puntolni, ahelyett, hogy 2 nagy játékkal már FG távolságba kerüljenek.

több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Lassan készülhetünk a jövő évi draftra. Ez már elég mély gödör.
Azért bosszantóak ezek az így-úgy elvesztett meccsek. Offense statban tizedikek vagyunk a szerzett yardok tekintetében, deffensben meg nyolcadikok az engedett yardokat illetően. Mindkettő a mezőny első harmada. Ehhez a 2-4 elég siralmas. Ez simán lehetne fordított is.
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Rolando mi a retket csinált egész meccsen? Mintha extra súlyokkal a cipőjében játszott volna, annyira lassú volt, fájt nézni is.
több mint 10 éve
az a bosszantó, hogy kurva kevésen múlott az egész. ott kezdem, hogy az elején elvettek tőlünk négy pontot. aztán persze lehet vitatkozni, hogy azzal a másik kurva szar flaggel visszaadták-e, de inkább választom a 31-yard-TD és 1st&10 from 10-et, mint a FG, 1st&3 from 3-t. egyszerűen azért, mert az előző esetben simán esélyes lett volna a második TD is.
ha ott megvan a +4 pont, akkor a végén a 0 yardos sack (NYG30), incomplete (NYG30), checkdown (NYG30) hívás helyett run, run, run van, legrosszabb esetben egyenlítési lehetőség 1:20-szal a vége előtt, 50 yardon belülről, aztán hajrá D.

nem biztos, hogy nem örültünk volna.

és már kurvára elegem van, hogy nem ez az első meccs, ahol fontos pontokat veszítünk a hülye flagek miatt.
több mint 10 éve
Emberek, mi ez a szöveg a jó D-ről? Egy hónapja nem szereztek labdát!
gyeek
ez igaz. viszont 20 százalékkal korlátozták a Giants O teljesítményét.
ezen kívül ezt csinálta a Giants O: punt, punt, TD, punt, FG, (end of half), FG, punt, punt, (kneel down).

szerintem ez a D tegnap simán elég lett volna a győzelemre, még labdaszerzés nélkül is.
több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Mit csinálunk vagy nem csinálunk a nagyszünetben ? Megint egy másik csapat jött ki a 2. félidőre,a spec team nél csak fair catch -nél vagyok nyugodt.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Hat vegyes érzelmeim vannak. Casselt még így is inkább elnézem mint Weedent.
A D végül is csak 13 pontot kapott, keves sack volt most,labdaszerzés is gyenge,de a 2. félidőben gyakorlatilag fenn se voltak. Most tértek vissza 3man,össze kell állni csak jobbak lehetnek.

Futás,fal,Mcfadden volt a pozitívum.
Amióta nincs Romo nincs passzjáték: Escobar mintha nem lenne,nem értem miért nincs használva(majd máshol...), Beasley sincs, Williams felé is kevés labda megy, Street a Tdjét leszámitva még értelmes megmozdulása nem volt 2 év alatt kb, Butler nekem tetszik Dez,és Williams mögött végre meg lenne a 3. számú elkapó.
2-4 a szezon, Romoval nyilván legrosszabb esetben is 4-2 lenne, és sima csoportgyőzelem,de így más.
Jön a hawks, egy jó védelemmel szembe kevesek leszünk nagyon.Bár a D jó lehet a hawks o fala miatt.
De sajnos lassan azért "szurkolhatunk" h minél jobb helyen draftolhassunk ,hga így halad tuti top10ben egy jó Qb,Rb,Dt,lbt.
Go Cowboys.

PunBB bbcode test