Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
earl thomasszal a háttérben? meggondolandóebből melyik matchup kedvez az offensenek? max witten.Cary Williams vs Terrance Williams? A lényeg, hogy nincs az a védelem aki ellen ne lehetne matchup különbséget elérni, kell hozzá egy talpraesett OC.
braxa88
gyeek
persze a kiemelt résszel egyet értek
több mint 10 éve
ebből melyik matchup kedvez az offensenek? max witten.Cary Williams vs Terrance Williams? A lényeg, hogy nincs az a védelem aki ellen ne lehetne matchup különbséget elérni, kell hozzá egy talpraesett OC.
braxa88
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
az meg csak most tudatosult bennem, hogy a sajnálatos sérülésnél még kaptunk egy 15 yardos büntetést is. hát, akkor meccsenként tizenöt ilyet kellene adni.A Bennett műsor már tényleg a "vérig sértés" kategória, de azért megsüvegelendő ahogy Garettet kis-stílűnek titulálja, mert nem ment oda Lockettehez, majd kevésbé leplezetten próbálja Cassel térdét a természetes hajlítással ellentétes irányba törni.
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
ebből melyik matchup kedvez az offensenek? max witten.beta.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboys/2015/11/02/sturms-morning-garrett-ignores-reality-underdog?hootPostID=8aa5ee9fec646ef0a2ac66d4a517d0eaaz az igazság, hogy tökéletesen igaza van. Garrett most ugyanúgy nem csinál semmit, mint öt éve Wade, hanem reménykedik abban, hogy a nagy számok törvénye alapján egy győzelem majd befigyel. na persze.
Tehenész
én megértem, hogy ott volt Sherman, meg Chancellor, meg Earl Thomas, meg Wagner, meg Wright. nekünk meg van Witten, Escobar, Bryant, Williams, Beasley. ha nem egymást fogják így egymás között, akkor az matchup problem, és ha ez az offense javára megy, akkor oda kell tenni a labdát.
álljunk fel spread-be, döntse el Carroll, hogy a safety-k a receiverekre segítenek be, vagy a futásra figyelnek. ha a passzra figyelnek, akkor Run DMC, fallal együtt meg kell oldani.
pár éve volt olyan meccs, hogy semmi nem ment a szokásos 12, 22 felállásokból. mi volt a megoldás? átállni 31-re, széthúzni a védelmet, átgyalogolni a védőfalon.
jó nyilván Romo más. Romo hatalmas előnye, hogy képes kihasználni ezeket a matchupokat. persze, pár éve dobál már mindegyik receivernek, előbb tudja, mit fognak futni az opcióból, mint maga a receiver. nyilván ezt nem várhatjuk el sem Weedentől, sem Casseltől. oké. de sokszor eleve 10 másodperc alatt álltunk fel a LOS-re. 10 másodperc alatt egy csereirányító örül, ha időben indul a játék, nemhogy még át is hívja a protection-t meg hogy hot route-ot hívjon valakire.
baszki, eleve úgy indult a meccs, hogy nem sikerült bemondani a hívást Cassel fülére, hát ki az a balfasz, aki második offensive snap-re, 2nd&10-re időt kér? ja, a tehenészek. oké, értem.
ez a meccs bűzlött, nemcsak a bírók nem nőttek fel a feladathoz, hanem az edzői stábunk sem.
slowmotion
több mint 10 éve
az meg csak most tudatosult bennem, hogy a sajnálatos sérülésnél még kaptunk egy 15 yardos büntetést is. hát, akkor meccsenként tizenöt ilyet kellene adni.
több mint 10 éve
beta.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboys/2015/11/02/sturms-morning-garrett-ignores-reality-underdog?hootPostID=8aa5ee9fec646ef0a2ac66d4a517d0eaaz az igazság, hogy tökéletesen igaza van. Garrett most ugyanúgy nem csinál semmit, mint öt éve Wade, hanem reménykedik abban, hogy a nagy számok törvénye alapján egy győzelem majd befigyel. na persze.
Tehenész
én megértem, hogy ott volt Sherman, meg Chancellor, meg Earl Thomas, meg Wagner, meg Wright. nekünk meg van Witten, Escobar, Bryant, Williams, Beasley. ha nem egymást fogják így egymás között, akkor az matchup problem, és ha ez az offense javára megy, akkor oda kell tenni a labdát.
álljunk fel spread-be, döntse el Carroll, hogy a safety-k a receiverekre segítenek be, vagy a futásra figyelnek. ha a passzra figyelnek, akkor Run DMC, fallal együtt meg kell oldani.
pár éve volt olyan meccs, hogy semmi nem ment a szokásos 12, 22 felállásokból. mi volt a megoldás? átállni 31-re, széthúzni a védelmet, átgyalogolni a védőfalon.
jó nyilván Romo más. Romo hatalmas előnye, hogy képes kihasználni ezeket a matchupokat. persze, pár éve dobál már mindegyik receivernek, előbb tudja, mit fognak futni az opcióból, mint maga a receiver. nyilván ezt nem várhatjuk el sem Weedentől, sem Casseltől. oké. de sokszor eleve 10 másodperc alatt álltunk fel a LOS-re. 10 másodperc alatt egy csereirányító örül, ha időben indul a játék, nemhogy még át is hívja a protection-t meg hogy hot route-ot hívjon valakire.
baszki, eleve úgy indult a meccs, hogy nem sikerült bemondani a hívást Cassel fülére, hát ki az a balfasz, aki második offensive snap-re, 2nd&10-re időt kér? ja, a tehenészek. oké, értem.
ez a meccs bűzlött, nemcsak a bírók nem nőttek fel a feladathoz, hanem az edzői stábunk sem.
több mint 10 éve
beta.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboys/2015/11/02/sturms-morning-garrett-ignores-reality-underdog?hootPostID=8aa5ee9fec646ef0a2ac66d4a517d0eaA zárószavak elég jól sommázzák:
Tehenész
"43 days and counting. The search for the oasis continues. At some point, you might need a bit more courage to find it."
A Cowboys Romo nélkül szopóágon van, de érdemes legalább megpróbálni nyerni. Elrejteni nem fogják tudni se Casselt, se Weedent, se Mooret. Szórja el a labdát, max mély punt lesz, de a múlt heti meccshez képest már megint screen és checkdown dömping volt, abból meg 99% hogy nem lesz TD és ahogy a meccs halad előre, még 1st down sem.
Nem tudom ti hogy látjátok, de Weedennek fokozatosan ment el az önbizalma. Persze hogy nem jó QB, de Cassel sem volt olyan bevállalós mint a Giants ellen. Olyan keveset kérnek az edzők a csere QBktól, hogy elhiszik magukról, hogy tényleg nem tudnak ennél többet. Egyszerű pszichológia sajna. Csere QBval nem lehet beszari ez a Cowboys csapat, ha 5 vereség zsinórban nem elég bizonyíték, akkor kezdjünk el top10 prospecteket mustrálni.
több mint 10 éve
szerintetek posztoljam én is a La'el .gif-et, vagy most már láttuk eleget? 😊Ha mond még valamit: 'Akit buldózernek hívtak' 😊
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
szerintetek posztoljam én is a La'el .gif-et, vagy most már láttuk eleget? 😊
több mint 10 éve
mondjuk ha már látványos repülés, akkor érdemes megnézni Whitehead múlt heti egyik futását, amikor a DE szerelte hátulról. Whitehead pont másik irányba mozgott, mint ahogy érkezett a tehervonat, az end (talán Wynn volt az) úgy elbaszta, hogy már szinte CGI-nek nézett ki
több mint 10 éve
Mondjuk nem sok LB (egy se kb) állít meg egy már lendületben levő OT-t, ráadásul kicsit oldalazó mozgással követi a playt és próbálja támadni a futót BW. Maximum, ha lábra megy.igen, jól vetted észre! 😊cdn0.vox-cdn.com/thumbor/ThotLcgknAnyek0mMPgrvqyiQBw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4219167/lael.0.gifgondolom itt az van kiemelve ahogy Martinon átmegy Wright és megállítja futót 😀
rva
braxa88
rva
Amúgy nem ez volt az egyetlen play amikor falember, extra-falember a második vagy harmadik szintre ért a futás előtt. Tavaly ezekkel kaptunk ki, idén nagyjából sikerült megfogni őket, hiszen tervezett futásból csak 80-90 yardot kaptunk.
Mindazonáltal nem akarok kukacoskodni, tényleg "szép" play.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Azért a kulcs pillanatokban született remek bírói ítéletek sem segítettek egyik oldalt sem...
több mint 10 éve
Azt hiszem egyetérthetünk, hogy egy ronda meccs volt. És nem értem, hogy miért mi nyertük meg. Nem mi nyertük meg, hanem a Dallas balfaszkodta el, amivel elment a szezon. Nem érdemeltük meg, de ha a bye week után úgy alakul, akkor ez kb. senkit sem fog érdekelni.
több mint 10 éve
igen, jól vetted észre! 😊cdn0.vox-cdn.com/thumbor/ThotLcgknAnyek0mMPgrvqyiQBw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4219167/lael.0.gifgondolom itt az van kiemelve ahogy Martinon átmegy Wright és megállítja futót 😀
rva
braxa88
több mint 10 éve
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/ThotLcgknAnyek0mMPgrvqyiQBw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4219167/lael.0.gifgondolom itt az van kiemelve ahogy Martinon átmegy Wright és megállítja futót 😀
rva
Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/ThotLcgknAnyek0mMPgrvqyiQBw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4219167/lael.0.gifMoment of the Month!!
rva
több mint 10 éve
Nekem meg az elkapások hiányoztak nagyon a részünkről. A TE játék teljesen eltűnt, meg eltűnt T.Williams és Beasley is. Beasley teljesen, mióta Cassel az irányító nem volt elkapott passza, pedig ezekben a rövid passzos játékokban kimondottan hasznos volt.
több mint 10 éve
Dez kb 3 interceptionből vakarta ki Cassel-t tegnap, egyéként is rozsdás volt. Elképzelni nem tudom jövő héten hogy tudnánk nyerni ezzel az offense-el.
több mint 10 éve
a sack miatt nem aggódnék, szerintem tegnap egy kezemen meg tudom számolni, mit nem engedett el két másodpercen belül WIlson.Hardyt jövőre lehet tag-elni ha nem ír alá?nem, van egy no-franchise tag kitétel a szerződésében
Blevi
a tegnapi szívszorító volt, mert Cassel annyit sem próbált, mint a múltkor.
gondolom rászóltak, hogy vigyázni kell a labdára 😊
annyira nem látom gyászosnak a helyzetet a csapatot tekintve, mint amennyire az eredmények mutatják.
tavaly minden összejött, most meg kb semmi nem jön össze (csodálom, hogy Hardy elkapta egyáltalán azt amiből interception lett, mert illett volna úgy esnie a labdának igazából, hogy ne kapja el...) és ez a mentalitástól is függ - akinek megy a játék, annak utána az is sikerül, ami máskor nem szokott.
tetszik a sok 3-and-out a védelem részéről
nem tetszik a nulla sack a védelem részéről
tetszik a futás a támadó oldal részéről
nem tetszik a pass protection a támadó oldal részéről
úgy látszik McFadden lehet lead-back
úgy látszik Cassel soha nem lesz franchise QB
úgy látszik Dez hangulat ember, és ha az első elkapása megvan, akkor jobb hangulatban a többi is jobban ment volna neki
rva
nyilván a 'Hawks OC sem azért kapja a fizetését, hogy ne tudja levonni azt a következtetést, hogy ha szar a falam, és jó a védőfal, akkor gyors passzokkal kell operálni.
nekem az hiányzik, hogy ilyen gyors passzoknál a receivereket jammeljük, mert nyolc yardról csak szemmel verni lehet.
több mint 10 éve
Hardyt jövőre lehet tag-elni ha nem ír alá?nem, van egy no-franchise tag kitétel a szerződésében
Blevi
a tegnapi szívszorító volt, mert Cassel annyit sem próbált, mint a múltkor.
gondolom rászóltak, hogy vigyázni kell a labdára 😊
annyira nem látom gyászosnak a helyzetet a csapatot tekintve, mint amennyire az eredmények mutatják.
tavaly minden összejött, most meg kb semmi nem jön össze (csodálom, hogy Hardy elkapta egyáltalán azt amiből interception lett, mert illett volna úgy esnie a labdának igazából, hogy ne kapja el...) és ez a mentalitástól is függ - akinek megy a játék, annak utána az is sikerül, ami máskor nem szokott.
tetszik a sok 3-and-out a védelem részéről
nem tetszik a nulla sack a védelem részéről
tetszik a futás a támadó oldal részéről
nem tetszik a pass protection a támadó oldal részéről
úgy látszik McFadden lehet lead-back
úgy látszik Cassel soha nem lesz franchise QB
úgy látszik Dez hangulat ember, és ha az első elkapása megvan, akkor jobb hangulatban a többi is jobban ment volna neki
több mint 10 éve
Hardyt jövőre lehet tag-elni ha nem ír alá?