Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
ma éjszaka eldől sztem, hogy marad-e remény a POra vagy elkezdhetjük nézegetni a draft prospects-et. (mondjuk én biztosra mentem, és már körbe néztem 😀 )

több mint 10 éve
füligjimmy ha személyes problémád van gyeek-el, akkor privátban rendezzétek le, ez így elég szánalmas egy dallas topicban.több mint 10 éve
Hardy igenis értelmes emberreactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/chang_spits_milk.gif
gyeek
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
És Ray Rice eléggé megfizetett-e amiért megverte a feleségét? Nem kéne esetleg mondjuk amellett, hogy az élete munkája dőlt romba még egy picit büntetni? Mondjuk elvágni a torkát egy teáskanállal? Mindeközben büntetni magát a nőt is, aki kérte az embereket, hogy ne avatkozzanak tovább a magánéletükbe. Mintha nem lett volna elég szégyen, hogy az egész világ tudtára hozták kapcsolatuk vélhetően legsötétebb pillanatát, mindeközben eszméletlenül megmutatta formás fenekét a világ népeinek.Kezdődik a Hardy-mizéria...újra.Olcsón megúszta. Ray Rice 2.0
deadspin.com/this-is-why-nfl-star-greg-hardy-was-arrested-for-assaul-1739117634?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow
balentin
Amadeus91
Hardynak mi járna még ki? Biztos egyedül vagyok a ténnyel, hogy bár rendőrségi ügyem nem volt, de ennek ellenére történtek olyan dolgok az életemben amit szégyellek és tudom, hogy még egszer nem fog előfordulni. Hardy igenis értelmes ember és tudatában kell lennie, hogy nincs mégegy dobása. Hatalmas tehetség a sportban és nagyon remélem, hogy sikerül maga mögé tennie ezt a dolgot.
Kezdődik, már kezdődik.Hmm... töltött káposzta...! 😛
Nekünk furcsa mód jól jöhet a tőtöttkáposzta felmelegítése (persze ha bízunk benne), így könnyebben tudunánk kötni vele egy közép-hosszú szerződést.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Kezdődik, már kezdődik.Nekünk furcsa mód jól jöhet a tőtöttkáposzta felmelegítése (persze ha bízunk benne), így könnyebben tudnánk kötni vele egy közép-hosszú szerződést.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Látom, hogy írtál a Cowboys témába, de mint mondtam némítva vagy for evör. Hacsak nem akarod telefosni a témánkat, egyúttal komplett hülyét csinálni magadból, a helyedben abbahagynám a trollkodást.Megvetésedet kitüntetésként viselem!
gyeek
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Látom, hogy írtál a Cowboys témába, de mint mondtam némítva vagy for evör. Hacsak nem akarod telefosni a témánkat, egyúttal komplett hülyét csinálni magadból, a helyedben abbahagynám a trollkodást.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
De a véleményed, ó Orákulum, a véleményedre vagyok kíváncsi! Engem némíthatsz, de kérlek ne fossz meg minket elméd legmélyebb bugyraiből felbukkanó zsengéidtől! Szerény személyem csak azért "héterkedek rajtad", mert szerintem egy kalap szar vagy. De ez nem sértés, ez csak tény. Ha nem gondolnám, hogy egy kalap szar vagy, nem "héterkednék rajtad". Nem a Cowboys drukkereken, személy szerint csak veled. Szerintem a héterkedés nem rajtad, hanem veled, de mindegy. Szóval héterkedem veled (ellened, rajtad), mert szerintem egy kalap szar vagy. És azok, akik egyetértenek veled? Igen, ők is. A bicegő grál lovagrand tagja szerint ők is a kalap szar kategóriába esnek, de ez ne tartson vissza senkit attól, hogy a véleményét őszintén, egyenesen elmondja!Megmondom őszintén, nálam némítva vagy, de amikor olvastam ezt a hírt, egyből feloldottam, és nem okozol csalódást, BAJNOK!füligjimmyEz + a tény, hogy egy deadspin textfos aktivizált. Te is kiállsz valamiért (pro-köpködés), én is (pro-kontraköpködés), de hogy csak azért kapcsoltad ki a némító funkciót, hogy személy szerint rajtam héterkedhess egyenesen szánalmas. Tök jó, hogy publikáltad! 😊 Nálam mostantól vagy némítva.
Pápá!
gyeek
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Megmondom őszintén, nálam némítva vagy, de amikor olvastam ezt a hírt, egyből feloldottam, és nem okozol csalódást, BAJNOK!füligjimmyEz + a tény, hogy egy deadspin textfos aktivizált. Te is kiállsz valamiért (pro-köpködés), én is (pro-kontraköpködés), de hogy csak azért kapcsoltad ki a némító funkciót, hogy személy szerint rajtam héterkedhess egyenesen szánalmas. Tök jó, hogy publikáltad! 😊 Nálam mostantól vagy némítva.
Pápá!
több mint 10 éve
Mi lenne, ha inkább csatlakoznál hozzánk? Van hely a csapatban bőven.Ja, nélküled nem lenne teljes a bicegő grál lovagok megmondó-kommandója.Hardy egy értelmes fiatal ember aki megérdemelne egy második lehetőséget.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/chang_spits_milk.gif
gyeek
füligjimmy
gyeek
De az isten szerelmére, ne hagyd abba! Egyelőre ott tartottunk, hogy bár ezt maximálisan elítéled, mindazonáltalhovatovább a nő ki tudja, mit művelt azóta, és egyébént is azok a szarszemét újságírók még mindig ezen csámcsognak. A bicegő grál lovagok nevében kérlek, fejtsd ezt ki bővebben! Szóval a nő megérdelmelte, vagy csak provokálta? Esetleg egyenesen örömét leli egy abuzív kapcsolatban? Az újságírókat kapcsolatban milyen megoldási javaslataid vannak? És mi a véleményed a női újságírókról?
Megmondom őszintén, nálam némítva vagy, de amikor olvastam ezt a hírt, egyből feloldottam, és nem okozol csalódást, BAJNOK! Nyugodtan, hangtompító nélkül írd meg a véleményed, még azt se kell elérakni, hogy mélységesen elítéled. Kezd egyből a második tagmondattal.
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ja, nélküled nem lenne teljes a bicegő grál lovagok megmondó-kommandója.Hardy egy értelmes fiatal ember aki megérdemelne egy második lehetőséget.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/chang_spits_milk.gif
gyeek
füligjimmy
Amúgy Brett Favre feleségéért még mindig gyújtasz mécsest?
Szerkesztette: gyeek
több mint 10 éve
Hardy egy értelmes fiatal ember aki megérdemelne egy második lehetőséget.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/chang_spits_milk.gif
gyeek
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Amelett, hogy az már részemről is elhangzott nem egyszer, hogy a nők ellen elkövetett erőszak egy otromba paraszt viselkedés és jóérzésű ember által elítélendő, Hardy egy értelmes fiatal ember aki megérdemelne egy második lehetőséget. Az exe azóta garantáltan elszippantott jópár utcát abból amivel Greg vakációra küldte, a photoshopolt piciny válla pedig remek kondícióban van mostanra. A faszom kivan a bulvár-csicskáktól. Szaros keselyűk...
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
több mint 10 éve
Anélkül, hogy az ügy részleteibe belemennék, csak két dolog.1) Ezek manipulált fényképek, fel vannak rajta erősítve a sérülések
2) A nő sérüléseinek jegyzéke már több mint egy éve nyilvános, semmi újat nem hozott az ügybe a képek kiszivárogtatása (és az NFL is látta őket, mielőtt Hardy megkapta az eltiltását).
Ez nem azt jelenti, hogy Hardy ártatlan lenne...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kezdődik a Hardy-mizéria...újra.Olcsón megúszta. Ray Rice 2.0
deadspin.com/this-is-why-nfl-star-greg-hardy-was-arrested-for-assaul-1739117634?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow
balentin
több mint 10 éve
Kezdődik a Hardy-mizéria...újra. deadspin.com/this-is-why-nfl-star-greg-hardy-was-arrested-for-assaul-1739117634?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow
több mint 10 éve
no igen. emlékeim szerint már az első drive után át kellett ragasztani a bokáját, az meg nem jó jel az álmoskönyvek szerint.Sziasztok!Most anélkül ugatok közbe, hogy bármi frissnek utána néztem volna, de Churchnek volt egy "enyhe" high ankle sprainje (amikor a boka nem vertikálisan, hanem horizontálisan ficamodik ki) és a "kérdéses" jelző ellenére kezdett a 'Hawks ellen. Szerény véleményem szerint az a gyorsaság veszteség ami a sérüléséből akadt a meccsbe került, lásd utolsó Seahawks drive. Pihenje ki. Romo nélkül megpróbálni elpuffogtatni a nedves puskaport végképp hülyeség. Kezdjenek a cserék (Byron Jones), szokják a pályát, eddig se volt sok esély a rájátszásra és playmakerek se léptek elő a védelemből Hardyn kívül.
Mit tudtok, Church-öt elvesztettük vasárnapra? Mert ahogy látom, nem edz.
Charlie Firpo
gyeek
kérdés, hogy Heath-ben látnak-e annyit az edzők, hogy esetleg helyettesítheti, amíg Church meggyógyul. habár a HAS az nem egyhetes gyógyulás, hanem elég alattomos sérülés...
több mint 10 éve
igen, Crawford breakout seasonja is várat magára....
több mint 10 éve
Sziasztok!Most anélkül ugatok közbe, hogy bármi frissnek utána néztem volna, de Churchnek volt egy "enyhe" high ankle sprainje (amikor a boka nem vertikálisan, hanem horizontálisan ficamodik ki) és a "kérdéses" jelző ellenére kezdett a 'Hawks ellen. Szerény véleményem szerint az a gyorsaság veszteség ami a sérüléséből akadt a meccsbe került, lásd utolsó Seahawks drive. Pihenje ki. Romo nélkül megpróbálni elpuffogtatni a nedves puskaport végképp hülyeség. Kezdjenek a cserék (Byron Jones), szokják a pályát, eddig se volt sok esély a rájátszásra és playmakerek se léptek elő a védelemből Hardyn kívül.
Mit tudtok, Church-öt elvesztettük vasárnapra? Mert ahogy látom, nem edz.
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Sziasztok!Mit tudtok, Church-öt elvesztettük vasárnapra? Mert ahogy látom, nem edz.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az új érkező Trey Williamsről scouting report blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
több mint 10 éve
Joseph Randle was not claimed on waivers today. He's a free agent.ööö... meglepetééééés!
Béczkó
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Joseph Randle was not claimed on waivers today. He's a free agent.