Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
visszanéztem a végét, Wilcox jól benézte a Winston bootleg-et.nekem pont ekkor halt meg a streamem.
és durva, hogy Jones mennyit tesz hozzá safety-ként a játékhoz, és, hogy ha cornerként használjuk akkor a maradék safety mennyire fogalmatlan idén. lehet, hogy Wilcox igazi "hard hitter" de annál több kellene, hogy néha látványosan megtorolsz valakit. (a két Heath interception-t most a véletlenre írom, mert amúgy Heath sem élete formáját játssza idén)
rva
kedvenc jelenetem amúgy, mikor Wilcox meg Carr örülnek egy el nem rontott (nem pedig jó) szerelés után. csak a fejemet fogom, hogy te jó ég. jó, a pass rush se volt épp a segítségükre, na de na.
több mint 10 éve
Demarco hiánya..ismétlem magam..a védelem elég jól felszívta magát,JJ visszavonulhatna...szerintem meg nem kimondottan Demarco hiánya, tegnap az OL akkor sem tűnt dominánsnak, amikor még szereztünk pontokat is. egyszerűen nem volt hely hova futni.
sztaking
a védelemben meg nekem az fáj, hogy vagy újra kellene tanítani 23-32 éves embereknek, hogyan kell egy tackle-t megcsinálni (azzal ugye már elkéstek), vagy csak szólni kéne nekik, hogy néha az is elég, ha a lehető leghamarabb megállítják az embert.
több mint 10 éve
Demarco hiánya..ismétlem magam..a védelem elég jól felszívta magát,JJ visszavonulhatna...
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
gruppenkupinak hívják😊 Legalább ott nyertünk.Na, a mai meccsre csak annyi:remélem lesz elég jó Wifi a Groupama arénába, hogy tudjam streamelni a Dallas meccset 😀
RIA-RIA-HUNGÁRIA, RIA-RIA-HUNGÁRIA!
Charlie Firpo
beltazor
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Nálam a prioritás az offseasonre: LB-S-CB-WR-RB-QB-DT ebben a sorrendben. És nincs mit szépíteni, ez a csapat Tony nélkül bottom 5.
több mint 10 éve
Hát ez kb. szeptember közepén elment...Azóta egyszerűen fejben nem hiszi el senki, hogy Tony nélkül lehet meccset nyerni - és ha nem hiszed el, akkor tényleg nem is lehet.
Mostantól kb. tényleg csak annak lehet szurkolni, hogy legyen még 1-2 jó meccsünk és hogy minél jobb pozícióból húzhassunk.
Aztán hozzuk el valamelyik pusztító RB-t (LSU/Bama - ez a fal megérdemelne megint egy 1,5k-s futót), szerezzünk egy hosszútávú QB-jelöltet és pár LB-t/safetyt... De ha TWill mellé jönne egy kis konkurencia, az sem lenne gond és akkor az elkapó sorunkat is felráznánk egy kicsit.
Ha nálunk van a labda, akkor a DL is sokkal hatékonyabb - most egyszerűen egyfolytában a pályán voltak, el is fáradtak, jöttek is a sérülések, meg a benyelt yardok.
Az viszont szembetűnő, hogy a 2. félidőben fájóan töketlenek vagyunk - mintha a nagyszünetben mindenki csak a retyón ülne, de változtatások, módosítások nincsenek... 😕
Ennyi, sajnos a maradék már csak pár nyugodt hétvége (meg lehet hallgatni a csoportriválisok rajongóinak zrikáit...)
több mint 10 éve
Szerencsére nem láttam a meccset. Én még reménykedtem, hogy ha ezt behúzzuk még meglehet a PO. Mostanra ki lehet jelenteni hogy elment a szezon. Romo már ne jöjjön vissza, húzzunk TOP5-ben. Inkább O párti vagyok, ezért egy Goff vagy Elliott húzásnak örülnék, bár annyira nem vagyok képben az NCAA-vel.

több mint 10 éve
visszanéztem a végét, Wilcox jól benézte a Winston bootleg-et.és durva, hogy Jones mennyit tesz hozzá safety-ként a játékhoz, és, hogy ha cornerként használjuk akkor a maradék safety mennyire fogalmatlan idén. lehet, hogy Wilcox igazi "hard hitter" de annál több kellene, hogy néha látványosan megtorolsz valakit. (a két Heath interception-t most a véletlenre írom, mert amúgy Heath sem élete formáját játssza idén)
több mint 10 éve
Irigyellek, jó szurkolást! Remélem, dupla öröm ér ma minket.minden nem jöhet össze 😊
Ja és Go BOYS!
Charlie Firpo
pár szép meccset még megnéznék a szezonban, olyat amikor küzd a csapat, és mindent belead.
de most jutottam el oda, hogy nem bánom, hogy nem vettem meg a full access-t GamePass-en.
amikor 2-4 lett akkor jutottam el oda, hogy már semmi nem idegesít fel.
nem érdemlünk PO-t, legalább legyen egy jó draft pozíciónk 😊
több mint 10 éve
és nehogy azt higyjük egy nem 100-as,muszáj nyerni Romoval biztosabb lesznek a meccsek..elment a szezon,csapatnál,csak a stáb siralmasabb...
több mint 10 éve
Fájóan gyenge a Dallas, ezen már nem sok szépíteni való van.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Irigyellek, jó szurkolást! Remélem, dupla öröm ér ma minket.Na, a mai meccsre csak annyi:remélem lesz elég jó Wifi a Groupama arénába, hogy tudjam streamelni a Dallas meccset 😀
Charlie Firpo
beltazor
Ja és Go BOYS!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na, a mai meccsre csak annyi:remélem lesz elég jó Wifi a Groupama arénába, hogy tudjam streamelni a Dallas meccset 😀
Charlie Firpo

több mint 10 éve
Na, a mai meccsre csak annyi:RIA-RIA-HUNGÁRIA, RIA-RIA-HUNGÁRIA!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Hat elég rossz előérzetem van,jó nem lenne meglepő a vereség.Nyugi, holnap nyerünk és átfordul a tendencia. A cseréknek, meg a cserék cseréinek is kéne már valamit mutatniuk. Jones safety, White meg Patmon cb-ben, Gackhar vezeti az LB sort, aztán rakkolás.
Scandrik nincs egész évben tudjuk. de holnap Lee nincs, Hitchens nem edzett szinte,tegnap Rolando sem, lb sor nincs gyak. Haydenegy limitált, Carr,Church,Heath is. Dez se 100-as még,sőt.
Ha játszik is vki közölük nem lesz sok köszönet benne. Ha Romo lenne aki utolsónak támad nyer,így...
Csak vmi elképesztő pass rushban bízhatunk,és hosszú sok futásos támadójátékban,amúgy sansztalan.
Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Hat elég rossz előérzetem van,jó nem lenne meglepő a vereség.Scandrik nincs egész évben tudjuk. de holnap Lee nincs, Hitchens nem edzett szinte,tegnap Rolando sem, lb sor nincs gyak. Haydenegy limitált, Carr,Church,Heath is. Dez se 100-as még,sőt.
Ha játszik is vki közölük nem lesz sok köszönet benne. Ha Romo lenne aki utolsónak támad nyer,így...
Csak vmi elképesztő pass rushban bízhatunk,és hosszú sok futásos támadójátékban,amúgy sansztalan.
több mint 10 éve
Valljuk be azt könnyebb elviselni. 😀
több mint 10 éve
Tavaly volt hatos győzelmi sorozat, most van hatos vereség, nem nagy ügy.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
6-os loosing streak miatt én is fel vagyok baszódva 😀 hát ég Ő.
több mint 10 éve
láttátod a videót, amiben Dez kicsit kiakadt? 😊 érdekes karakter, na
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/2015/11/12/9703888/the-nfl-dallas-cowboys-cant-make-greg-hardy-disappear
több mint 10 éve
Tényleg Irving-el milyen szerződésünk van?Rookie szerződés, 2018ban lenne RFA.
Most néztem utána 2014-ben nem is játszott zűrök miatt, de pro day ,számai,méretei miatt 7 csapat is work outra hívta.
mit írnak róla,jóslatok?
remélem egy csiszolatlan gyémánt lesz 😊
Kroos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
ja bocs, igazad van 😊és mint Selvie-t elviszi valaki jövőre? 😊nem, mert Selvie is két évig volt nálunk. majd 2017-ben 😉
rva
slowmotion
voltak vele problémák az egyetem alatt (off-field) ami miatt ki is tették az Iowa State-ből és 2014-ben nem is volt pályán. hatalmas ember, hatalmas kezekkel. pár kilót felszedhetne nyugodtan
több mint 10 éve
Tényleg Irving-el milyen szerződésünk van?Most néztem utána 2014-ben nem is játszott zűrök miatt, de pro day ,számai,méretei miatt 7 csapat is work outra hívta.
mit írnak róla,jóslatok?
remélem egy csiszolatlan gyémánt lesz 😊