Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
amikor legalább 9-0-val álló csapatokkal játszottunk az utóbbi 10 évben, akkor asszem nyertünk.
mondjuk az is igaz, hogy év végén azok a csapatok nyerték a döntőt.
slowmotion
deal 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
amikor legalább 9-0-val álló csapatokkal játszottunk az utóbbi 10 évben, akkor asszem nyertünk.
mondjuk az is igaz, hogy év végén azok a csapatok nyerték a döntőt.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Byron Jones said he's OK and said he will be ready for Thursday's Thanksgiving game against the Carolina Panthers.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
rontjuk a draft helyünket
beltazor
Ez a Dallas Cowboys, Amerika Csapata!!! Itt nincs jó draft helyre játszás! 😉
Go Cowboys!!!!!!
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
rontjuk a draft helyünket

több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Arra kíváncsi vagyok hogy lesz e még itt olyan okos hozzászólás egy egy delikvenstől hogy Romo ilye Romo olyan, sose nyerünk vele stb. Mert ez a mai tőle egy erős közepes teljesítmény volt, de ezzel is kb 2 szintet lépett a csapat. Kicsit rozsdás volt, a második int nagyon szar volt, nem is emlékszem mikor láttam tőle utoljára ilyet, de amikor a legfontosabb volt vitte a csapatot a hátán és megcsinálta a playeket. Az ilyen NO meg a NY elleni meccseken pont ez hiányzott.
A Panthers elleni nyilván baszott kemény lesz, meg ugye tavaly pl nagyon csúnyán beszoptuk a hálaadási rövid hetet. De nincs mit tenni meg kell próbálni nyerni. Hardy ne nyilatkozzon semmi okosságot, készüljön csendbe, aztán a meccsen a játéka beszéljen helyete 😊 Meg tényleg ahogy Blevi is mondta hátha faktor lesz az is hogy a CAR már gyakorlatilag PO csapat a Dallas meg az életért küzd.
De a legfontosabb, amit szerintem most már innen mindenki kétszer annyira tud értékelni, Romoval a center mögött bárki ellen jók vagyunk egy ki-ki meccsre 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Asszongya Jerry bácsi, Tony válla 6 helyen volt eltörve. Ezt tekintve elég gyorsan visszatért, azért cidriztünk, hogy nehogy rásérüljön.
Nem tudom eldönteni, hogy Tony, Darren vagy RoMac volt-e a meccs embere. Talán az egész csapat, együtt.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a Carolina védelme combosabb, mint ez a Dolphins védelem volt, 4 nap nem biztos, hogy elég lesz mindenre...
De legalább Suh-t sikerült úgy-ahogy kordában tartani, kicsit meg voltam ijedve
rva
viszont ez a meccs volt Romo-nak az, ami tavaly a Niners elleni - és nem sikerült elveszíteni. én a védelem miatt aggódok, lassan nem marad ember, Newton ellen meg nem könnyű játszani...

mondjuk elég pikáns lesz a Hardy vs Carolina összecsapás. remélem, ezen a héten helyén lesz a feje.
több mint 10 éve
Nekünk jobban kell a W, kb ennyi szól mellettünk.
Blevi
Az lég lehet, elégnek kell lennie. Jöhetne mondjuk 4 Hardy sack ellenük...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Nekünk jobban kell a W, kb ennyi szól mellettünk.
több mint 10 éve
rva 4 519 — Me for President!
a Carolina védelme combosabb, mint ez a Dolphins védelem volt, 4 nap nem biztos, hogy elég lesz mindenre...
De legalább Suh-t sikerült úgy-ahogy kordában tartani, kicsit meg voltam ijedve
több mint 10 éve
Lehetne a kurva sors ennél aljasabb? Utolsó előtti játéknál megsérül Byron?! A legkeményebb meccs következik csütörtökön és ez. Hihetetlen...
gyeek
Ankle injury, sose jó ómen, fuck....

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Lehetne a kurva sors ennél aljasabb? Utolsó előtti játéknál megsérül Byron?! A legkeményebb meccs következik csütörtökön és ez. Hihetetlen...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Még 6-ot kell nyerni hogy totálisan felkúrt aggyal mehessünk szünetre.
Hálaadás Carolina ellen szép próbatétel lesz. Byron kelleni fog.
#No Romo, no Party#
több mint 10 éve
A mai győzelmet GYULÁNAK ajánlom,
jobbulást, Viziló!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a baj, hogy pass protection-ben rosszabbak vagyunk, mint futásban
a futásban a fal 8. a ligában (a fottballoutsiders szerint) míg pass protection-ben a 23.
jött Collins, és ő is inkább abban jeleskedik, hogy futásnál felér a második szintre is mint ahogy a többiek is végtelenül mobilisak, de inkább csak előre...
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Viszont az OL most megmutathatja, mekkora jánosok is ők valójában, a Dolphinsnak van egy erős fron sevenje még így Wake nélkül is, a secondary viszont Grimest leszámítva bőven támadható. Run D-ben másodikok a ligában, az nekünk amúgy sem megy mostanában, úgyhogy itt szerintem pass protectionnél fog eldőlni minden az egyik oldalon. A másikon meg nyomást kell generálni, a támadófalukon lehet rést találni, viszont van 3 ügyes elkapójuk (Landry, Matthews és Stills), valamint Miller igazi palymaker RB, Ajayi is kezd magára találni sérülése után, aztán ugye ott van Cameron...Ismerve a mi secondarynket, főleg így, hogy Jones megint CB lesz, így S poszton a coverben NFL szinten legalja Church-Wilcox duóval, ott kell lenni Tannehill arcában, mert ő meg tudja dobni a hosszút. Szerintem abszolút 50-50 a meccs,de ha ez nincs meg, elkezdem mélyrehatóbban nézni a college focit.
több mint 10 éve
Így, hogy nincs Claiborne elég nehéz lesz.
fura, de az egyik alap emberré nőtte ki magát így a "make-it-or-brake-it" szezonjában (ellentétben Carr-al) erre hamstring sérülés... és mivel Jones (a legjobb safety-nk!) kezd cornerként, megint oda jutunk, hogy a secondary a liability....
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hat nem tudom h álljak a mai meccshez és a szezonhoz. 6-1 nem biztos h elég, de 7-0 lenne a biztos a WC-ért.
Nem tudom mennyi esélyünk van erre,védelem több játékosa nem 100-as,Dez is messze van még, full edzése se sincs, és nehogy azt higgyük egy 50%-os Romoval olyan egyszerű lesz,bele fog csúszni pár vereség,hiába küzdünk csak a drafton bukunk. de GO COWS.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Abból mi igaz hogy Terell "Popcorn" Owens újra játszana a Cowboysnál?
Coolearie
már egy jó ideje mondogatja.
amikor Dez kidőlt, akkor kereste meg az ügynöke a Cowboys-t, de aztán semmi nem lett belőle.
rva
Még mindig Rosenhaus az ügynöke vajon?
gyeek
nem hiszem. pár éve már egy centet sem tudott kiszedni TO-ból.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Coolearie
amikor Dez kidőlt, akkor kereste meg az ügynöke a Cowboys-t, de aztán semmi nem lett belőle.
rva
Még mindig Rosenhaus az ügynöke vajon?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Coolearie
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 10 éve
én meg arra vagyok kíváncsi, hogy a sok firkász mit fog mondani, amikor Romo-val sem nyerünk 😊
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
én nekem már a jobb draft pozíció lebeg a szemem előtt