Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hát gyerekek,én már rég feladtam erre az évre,és fura ilyet mondanom,de legbelül még pislákol egy kis reménysugár,ez itt a National Football League ahol bármi megtörténhet.ÍRJUNK TÖRTÉNELMET ITT ÉS MOST!
Tehenész
Most akkor rég feladtad, vagy mégsem? ("Dallasban" nálunk okosabb emberek ülnek. Sok olyan ifót tudnak mait mi nem és ameddig ők bizakodnak addig én is. Innen szép bekerülni, vagy nem? Most van itt az idő mindent feltenni egy lapra, ha nem jön be akkor "sincs semmi"
)
Wong
Az a baj,hogy realista és optimista is vagyok egyben,tehát reálisan nézve nem látok esélyt,de mindig ott van az a kis optimista gondolat,ami nem engedi meghalni a reményt.Nem tudom mennyire voltam érthető 😀
Tehenész
Én azt mondom, ha ez az ára, rontsuk el a jó draftpozíciónkat! 😊 Innen legalább már remélem nem hivatkozhatunk semmire, irány a 9-7 !!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Hát gyerekek,én már rég feladtam erre az évre,és fura ilyet mondanom,de legbelül még pislákol egy kis reménysugár,ez itt a National Football League ahol bármi megtörténhet.ÍRJUNK TÖRTÉNELMET ITT ÉS MOST!
Tehenész
Most akkor rég feladtad, vagy mégsem? ("Dallasban" nálunk okosabb emberek ülnek. Sok olyan ifót tudnak mait mi nem és ameddig ők bizakodnak addig én is. Innen szép bekerülni, vagy nem? Most van itt az idő mindent feltenni egy lapra, ha nem jön be akkor "sincs semmi"
)
Wong
Az a baj,hogy realista és optimista is vagyok egyben,tehát reálisan nézve nem látok esélyt,de mindig ott van az a kis optimista gondolat,ami nem engedi meghalni a reményt.Nem tudom mennyire voltam érthető 😀
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Tehenész
)
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Weeden barátunknak nem kell sokat utaznia claimelte a Texans.
Blevi
a jó játékosok nem sokáig maradnak csapat nélkül 😀

több mint 10 éve
Blevi
Az övé egy igazi sikersztori, én is erre vágyom: kevés teljesítmény, fix nagy lóvé.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
több mint 10 éve
rva 4 519 — Me for President!
Deji Olatoye és Robert Turbin jött. Nem mondanám hogy sok rációt látok benn, de lehet hogy az edzők tudják. Vagy nem. Minden esetre egy draft picket kidobtunk Christine Michael-lel.
100yard
jövőre elég sok kondíciós hatodik körünk lett volna, azért is adtunk olyan bátran egyet Cassel-ért meg egyet Michael-ért
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Deji Olatoye és Robert Turbin jött. Nem mondanám hogy sok rációt látok benn, de lehet hogy az edzők tudják. Vagy nem. Minden esetre egy draft picket kidobtunk Christine Michael-lel.
több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Emellett még távozott a TC hős Corey White és Mihály Krisztina! Erről van szó, felseleges tartogatni őket, nem csináltak semmit.
gyeek
Azért furcsa, tekintve hogy mindkettő nagyon vékony posztról távozott. Claiborne épp most sántult le, a sérülékeny McFadden mögötti két futó meg mindennek mondható csak rutinosnak nem. Kíváncsi leszek mik a tervek.
Azért Weeden jó hír. 😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
kértétek, megadatott:
rva
Weeden: 'We done'
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Emellett még távozott a TC hős Corey White és Mihály Krisztina! Erről van szó, felseleges tartogatni őket, nem csináltak semmit.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
kértétek, megadatott:
 twitter.com/dmn_cowboys/status/666675539076358145
 www.sportsdaydfw.com/dallas-cowboys/cowboysheadlines/2015/11/17/cowboys-release-qb-brandon-weeden-clears-way-return-tony-romo

Dallas Cowboys release Brandon Weeden
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Romo megint rászabadult a Twitterre:

twitter.com/tonyromo/status/666649048212860928
több mint 10 éve
Wong
Nem tudom, nem értem, miért estünk össze mint a puding, nem tudom, Witten vagy Tony vagy Lee milyen rendet tart az öltözőben, vagy egyáltalán ők tartják-e. Jason szerintem az a játékospárti edző, ezt a fajtát viszont gyakran kihasználják a játékosok. Szóval én ezt nem kenném rá.
Innen nézve csak azt nem tudom: 1. miért nem igazolunk qb-t? 2.: idén miért nem igazoltunk futót 3.: miért nem küldtük el Carr-t és Mo-t? 4.: (ez zavar a legjobban) Weeden-ben mit láttak?
Szóval volt itt sajna edzői tévedés, de ez 7-2-nél tényleg nem jött volna elő, ahogy írod. És erre is volt sansz.
Charlie Firpo
Két kezdő CB-t elküted volna? és kit tudtál volna a helyükre hozni? Carr elküldése ráadásul nagyon sok dead moneyt(idén : 12 miliót) teremtett volna... Mo jövőre úgy is FA.
beltazor
Sajnos én igen, de én csak szurkoló vagyok. Mo-t már rég, Carr-t pedig júni 1 után, ha jól csal az emlékezetem, akkor 8 millával megúsztuk volna, közben pedig horgásztam volna mást. De mondom, én nem értek hozzá, ráadásul sok mindent eleve nem értek.

Gyeek, arra utalsz tán, hogy Stephen áll a lengőajtó mögött, kezei revolvereken?? 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Wong
Nem tudom, nem értem, miért estünk össze mint a puding, nem tudom, Witten vagy Tony vagy Lee milyen rendet tart az öltözőben, vagy egyáltalán ők tartják-e. Jason szerintem az a játékospárti edző, ezt a fajtát viszont gyakran kihasználják a játékosok. Szóval én ezt nem kenném rá.
Innen nézve csak azt nem tudom: 1. miért nem igazolunk qb-t? 2.: idén miért nem igazoltunk futót 3.: miért nem küldtük el Carr-t és Mo-t? 4.: (ez zavar a legjobban) Weeden-ben mit láttak?
Szóval volt itt sajna edzői tévedés, de ez 7-2-nél tényleg nem jött volna elő, ahogy írod. És erre is volt sansz.
Charlie Firpo
Két kezdő CB-t elküted volna? és kit tudtál volna a helyükre hozni? Carr elküldése ráadásul nagyon sok dead moneyt(idén : 12 miliót) teremtett volna... Mo jövőre úgy is FA.

több mint 10 éve
Charlie Firpo
Sokat gondolkodtam ezen én is, hogy: vajon tényleg van Garrettnek érdemben beleszólásba, hogy a csapat kikből álljon össze?
Nyilván csak tippem van, de sztem "szerencsétlennek" abból kell főznie ami van.

WEED(nyamm)N-ben mit láttak? Szerintem azt, hogy ha Tony lesérül akkor azt a meccset elviszi de mindenki csak fohászkodott, hogy több meccsen ne kelljen helyettesítenie, mert abból az lesz amit lett. Majd hozunk valakit szólt a felkiáltás! Hoztak is, csak elvérzett. És most van az amit úgy hívnak, hogy matt.

... öregember, meg nem vénember!!! ....
Wong
a két legfontosabb ember a Cowboys organizáción belül akinek a vezetékneve nem Jones az Will McClay és Todd Williams.
McClay egyébként a "Senior director of college and pro scouting" Williams pedig a "Senior director football administration/football operations" ők és Stephen Jones együtt tesznek ki egy hagyományos értelemben vett GM-et.
azaz a legtöbb beleszólása abba, hogy milye játékosok vannak McClay-nek van.
több mint 10 éve
Jó a buli!
gyeek
Mire gondolsz?
Én nagyon kíváncsi lennék a véleményedre.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Jó a buli!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Charlie Firpo
Sokat gondolkodtam ezen én is, hogy: vajon tényleg van Garrettnek érdemben beleszólásba, hogy a csapat kikből álljon össze?
Nyilván csak tippem van, de sztem "szerencsétlennek" abból kell főznie ami van.

WEED(nyamm)N-ben mit láttak? Szerintem azt, hogy ha Tony lesérül akkor azt a meccset elviszi de mindenki csak fohászkodott, hogy több meccsen ne kelljen helyettesítenie, mert abból az lesz amit lett. Majd hozunk valakit szólt a felkiáltás! Hoztak is, csak elvérzett. És most van az amit úgy hívnak, hogy matt.

... öregember, meg nem vénember!!! ....
több mint 10 éve
Ha már Garrett, van kifejtő kérdésem felétek vele kapcsolatban, hogy ne "mindig" csak a saját okosságunkat hajtsuk.
Ti milyen edzőnek látjátok őt?
-Olyannak aki felvirágoztatta a csapatot, mert nélküle még itt sem tartana a csapat?
-Vagy olyannak aki, teljesen rossz irányba vitte a csapat fejlődésének irányát, hogy 4 év után is után is ügyesen titkolja ezt?
-Esetleg egy seggnyaló parasztnak, aki olyan mélyen van Jerry seggében, hogy ő mutogat a kezével, csak épp az nem látja akinek kellene?

Szerintem ő egy elég megosztó személyiség, és érdekel ki minek látja. (... és ki változtatná meg a véleményét, ha most Tony nélkül 7-2vel állnánk?...)
Wong
Tavaly nagy lelkesen linkeltem a lokerrúmszpícsisz-eit, mert azt láttam, hogy tényleg ért a játékosok nyelvén, van benne végre tűz, győzni akarás, a szakmai tudást alapból feltételeztem. Jó igazolások, jó elküldések, stb.
Nekem egyébként még mindig az első, a perspektívikus igazolásai miatt, csak már érjen be mindenki, mert öregszem...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha már Garrett, van kifejtő kérdésem felétek vele kapcsolatban, hogy ne "mindig" csak a saját okosságunkat hajtsuk.
Ti milyen edzőnek látjátok őt?
-Olyannak aki felvirágoztatta a csapatot, mert nélküle még itt sem tartana a csapat?
-Vagy olyannak aki, teljesen rossz irányba vitte a csapat fejlődésének irányát, hogy 4 év után is után is ügyesen titkolja ezt?
-Esetleg egy seggnyaló parasztnak, aki olyan mélyen van Jerry seggében, hogy ő mutogat a kezével, csak épp az nem látja akinek kellene?

Szerintem ő egy elég megosztó személyiség, és érdekel ki minek látja. (... és ki változtatná meg a véleményét, ha most Tony nélkül 7-2vel állnánk?...)
több mint 10 éve
Mi a szar folyik az öltözőben? Szó szerint?
Charlie Firpo
Szerintem erre itt nem fogsz választ kapni 😛
több mint 10 éve
Hát ez kb. szeptember közepén elment...
Azóta egyszerűen fejben nem hiszi el senki, hogy Tony nélkül lehet meccset nyerni - és ha nem hiszed el, akkor tényleg nem is lehet.
Mostantól kb. tényleg csak annak lehet szurkolni, hogy legyen még 1-2 jó meccsünk és hogy minél jobb pozícióból húzhassunk.
Aztán hozzuk el valamelyik pusztító RB-t (LSU/Bama - ez a fal megérdemelne megint egy 1,5k-s futót), szerezzünk egy hosszútávú QB-jelöltet és pár LB-t/safetyt... De ha TWill mellé jönne egy kis konkurencia, az sem lenne gond és akkor az elkapó sorunkat is felráznánk egy kicsit.
Ha nálunk van a labda, akkor a DL is sokkal hatékonyabb - most egyszerűen egyfolytában a pályán voltak, el is fáradtak, jöttek is a sérülések, meg a benyelt yardok.

Az viszont szembetűnő, hogy a 2. félidőben fájóan töketlenek vagyunk - mintha a nagyszünetben mindenki csak a retyón ülne, de változtatások, módosítások nincsenek... 😕

Ennyi, sajnos a maradék már csak pár nyugodt hétvége (meg lehet hallgatni a csoportriválisok rajongóinak zrikáit...)
VIZILÓ
Én is itt látom a legfőbb hibát, az edzői stábban. Nem kezdek bele a Garrett fire című számba, de gyökeres változtatás kell(ene) e téren, mert a 7 vereség csak az ő számlájukra írható.

Ezt nem lehet a miss tackle-ökkel, Tony kiesésével, "nem hiszik el, hogy tudnak nyerni" stb-vel kimagyarázni. Az ő foglalkozásuk: élsportoló (mint a '93-as filmben csak az bérgyilkos-ként szerepelt) akiknek a teljesítménye nem attól kell, hogy függjön, hogy ki mit hisz.

A csapat a báb, akik zsinóron lógnak, a kéz pedig a vezetőség akik a színdarab előtt a seggükben turkáltak és szaros maradt a kezük. Ideje megmosni.
több mint 10 éve
Nekem néhány meccs óta az az érzésem, hogy sokba került Callahan elmenetele.
Meg ez az újabb Hardy valami...Hardy-tardy...ő is megőrült?
Mi a szar folyik az öltözőben? Szó szerint?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.