NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
szerintem csak a védelmünk gyenge idén, Dez hiányában én nem tartok a meccstől. Persze, hátha a QB-itok pont ellenünk akarják nagyon megmutatni...berger90
Dez nélkül nyertek már 2 meccset a srácok, de mindenki az ő nevével, meg vasárnap óta Romoéval dobálózik. Utóbbi nagyobb érvágás teszem hozzá. De ha a Cowboys megveri a Falconst, abban oroszlánrésze lesz a remek védelemnek.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Akkor nézzük azt a 8 hetet, de legyen 10:
- Falcons hétvégén szerintem zacskó 2-1
- Saints, szétésőfélben a csapat elvileg Brees sem lesz 3-1
- Pats, sima zakó 3-2
- Bye
- Giants: bármi lehet sztem zakó 3-3
- Seahawks: inkább nem mint igen: 3-4
- Eagles: ki tudja mi lesz velük, de készüljünk a rosszra. 3-5
- Bucs: meglehet 4-5
- Phins: ez is bár elég hektikus csapat 5-5
- Panthers: fogalmam nincs D# csata lesz

5-6 vagy 6-5el jöhetne vissza Tony
Utána a Packerst leszámítva nyerhető de nehéz meccsek. Egy dolog tudna rajtunk nagyon sokat dobni ha a D# egy game manager Weedennel be tudná a 2 csoportmeccset húzni, akkor több L belefér. Iszonyat nehéz 8-10 hét lesz…
Egy biztos ha a D# az első két heti szintet hozza konstans módon és bejutunk Romoval és Dezzel a PO-ba akkor nem igen hiszem h sokan akarnak majd ellenünk játszani. Bár ezek elég távoli tervek :/
Blevi
még szerencse, hogy a front office mindig csak a következő meccsre tervez 😊
az az igazság, hogy (egyelőre) annyira nem fázok a Falcons elleni meccstől. persze, Julio meg minden, de ha őt kivesszük valahogyan a játékból, akkor szerintem már tényleg csak arra kell figyelni, hogy ne adjuk el a labdát, és akkor akár nyerhetünk is.
jó, tudom, vegyem ki a biliből a kezemet, de akkor is...
slowmotion
szerintem csak a védelmünk gyenge idén, Dez hiányában én nem tartok a meccstől. Persze, hátha a QB-itok pont ellenünk akarják nagyon megmutatni...

Mindig jövőre
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
A 2017es 5. körös ment Buffaloba. Cassel mellett jött a Bills 7. köröse is 2017ből.
iktriad
Jobb dolog nem is történhetett volna a csapattal. Igaz, legalább rutinban nem fogunk hiányt szenvedni.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 2017es 5. körös ment Buffaloba. Cassel mellett jött a Bills 7. köröse is 2017ből.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/AlbertBreer/status/646452168128598016

több mint 10 éve
triangle 1 283
Matt Cassel has been traded to the #Cowboys, source said - Rapoport
több mint 10 éve
nem csak ő, összesen 4 veterán jött látogatóba
 www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/20150921-cowboys-to-work-out-qbs-christian-ponder-matt-flynn-josh-johnson.ece
- Christian Ponder
- Matt Flynn
- Josh Johnson
- McLeod Bethel-Thompson
rva
Matt Flynn, esküszöm, hogy hihetetlen ez az ember. 9. csapata lennétek, amelyik kivágja, asszem.
Amadeus91
Még jó hogy kivágnák, csak Weeden cseréje lenne, addig is az ilyen meló is elég szépen fizet.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
 www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/20150921-cowboys-to-work-out-qbs-christian-ponder-matt-flynn-josh-johnson.ece
- Christian Ponder
- Matt Flynn
- Josh Johnson
- McLeod Bethel-Thompson
rva
Matt Flynn, esküszöm, hogy hihetetlen ez az ember. 9. csapata lennétek, amelyik kivágja, asszem.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Wade Wilson azt nyilatkozta, hogy ez a Weeden nem a tavalyi Weeden... A jó isten szóljon belőle! Tudom, tudom nem mondhatja azt, hogy szar de én az isten tudja miért reménykedek benne, hogy 3-4 winre jó lesz. Én is beírtam ide előszezonban a Weeden homály 2. előszezon meccs után, hogy Romo sérülésével vége a szezonnak de most valahogy mégis reménykedem
speeedy1
Azt hiszem azt nem várhatjuk,hogy Weeden meccset nyerjen nekünk,az lenne a dolga inkább,hogy minél kevesebbet hibázzon,többit a védelemnek és a futás/ofalnak kell megoldania.

Én sajnos már tavaly kiábrándultam arizona meccsen Weedenből.

Közbe megint egy remek hír... Terrel McClain IR

Két héttel ezelőtt teljes 53as kerettel indultunk neki,azóta hullunk mint a legyek.Ha van egyetlen része az NFLnek amit gyűlölök,az a sérülések.

off:

speeedy1 mit csinálsz kint?Irigyellek azért 😛
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Witten játszani fog, nem para.
legfeljebb nem edz, csak pihen meg fizioterápiázik, de ha meccs végén tudott futni, akkor egy hét pihenés után fog tudni járni - és akkor játszik.
több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Terrell Owens is trying to convince the Cowboys to bring him back

Grantland's Bill Barnwell: Cowboys might not have a better option than to bring back Kyle Orton

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Wade Wilson azt nyilatkozta, hogy ez a Weeden nem a tavalyi Weeden... A jó isten szóljon belőle! Tudom, tudom nem mondhatja azt, hogy szar de én az isten tudja miért reménykedek benne, hogy 3-4 winre jó lesz. Én is beírtam ide előszezonban a Weeden homály 2. előszezon meccs után, hogy Romo sérülésével vége a szezonnak de most valahogy mégis reménykedem... Azt viszont rettenetesen sajnálom, hogy a Patriots ellen az AT&T-ben nem látom játszani Romot és Dezt sem (még szerencse, hogy Londonban láttam őket) : P
több mint 10 éve
Mivel még nem volt beszúrom ezt is: Romo IR-dtr, így hivatalosan a 11. hét a legkorábbi visszatérési időpont (Miami).

több mint 10 éve
Ed Werder bár nagyon óvatosan fogalmaz, de esélyt lát rá, hogy Witten nem játszik a Falcons ellen. Utoljára akkor írt valami hasonlót amikor Rolando megrepesztette a lépét. Nem tudom elképzelni, hogy ne kezdene.

több mint 10 éve
ó jessz
slowmotion
Nem hittem volna, hogy írnak egyet e héten, de ez lett kb a legjobb eddig. Lehet van valami köze Chiphez és az igazság pillanatához... Persze az embernek nagy becsben kell amúgy tartania minden pillanatot amikor Weeden aláz, mert ritkák az ilyenek.

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
- Christian Ponder
- Matt Flynn
- Josh Johnson
- McLeod Bethel-Thompson
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Matt Flynn workouton van nálatok.

több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Dallas Cowboys tight end Jason Witten is receiving treatment for two sprained ankles and a sprained knee, and it is not certain he will be available for Sunday's home game against the Atlanta Falcons, league sources told ESPN.

"[Witten] will be day-to-day all week, but he's not a lock [to play] at this point," a source said.

Witten insisted he was fine after Sunday's victory over the Philadelphia Eagles, referring to the injuries as "typical football stuff."
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Sziasztok! Annak ellenére, hogy az utóbbi 8-9 hónapban főleg csendes üzemmódban, de továbbra is folyamatosan olvaslak titeket, meg természetesen követem szeretett csapatunk menetelését.
Nem akarom most egyben kiadni magamból a véleményemet részletesen mindenről, mert akkor a Falcons meccsről is lecsúsznék 😛 Ezért csak pár észrevétel:

D-line. Embertelen változás minőségben és mélységben egyaránt. Ebben ok-okozati összefüggést is látok, mert ez olyan versenyhelyzetet teremt, ami plusz motiváció mindenki számára, pl. Mincey, akit én sokszor leszóltam, az Eagles ellen kifejezetten nagy menetben volt.
Lee. Erre azért sokan számítottunk, mert én nála intelligensebb (természetesen játékintelligenciáról van szó) MLB talán csak Kuechly van most a ligában. Eszméletlen, ahogy bejátssza az egész pályát, és olyan érzésem van, mintha szinte mindegy lenne, hogy ki van fenn mellette Willben és Mike-ban. Mert tudjuk, hogy talán itt a leggyengébb az emberanyagunk (akármennyire villantott tavaly Hitchens, vagy néhol Wilber).
Sérülések. Na, itt kezdődnek a gondok. Nem akarok vészmadárnak lenni, de Williamsről a következő 8-10 hétben ki fog derülni, hogy egy közepes második számúnál nincs benne több. Mondjuk amiatt előre fel lehet menteni, Hogy Weeden fog dobálni neki, és én nem emlékszem Josh Gordonon kívül olyan elkapóra, aki szar irányítóval tudott ligaelit szintet hozni (mondjuk Gordon épp Weedennel tolta 😊 ). De Matuzsálem fog kezdeni, a stáb elsősorban azokban bízik, aki már cowboy, még ha picivel gyengébb minőséget is képvisel, mint egy-két külsős kolléga.
A szezonnal kapcsolatban én továbbra sem vagyok borúlátó, a csoportellenfeleinket elnézve egy 9-7-el be lehet osonni a PO-ba idén, az pedig meglehet, csak továbbra is domináljuk a falakat.
több mint 10 éve
Sztem egyszerűbb a képlet: ha tudtok futni nyerhettek, ha nem tudtok akkor weeden nem fog meccset nyerni, plána ha dobálóznia kell akkor abban benne van 1-2 int. Eddig a run D nagyon felemás volt, kérdés ellenetek milyen lesz. Juliot meg kb valahogyan sehogyse lehet megállítani csak sérüléssel 😊
peach
"Bízz Istenben, és tartsd rotálva a védőfalat!"
(ismeretlen szerző)
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Sztem egyszerűbb a képlet: ha tudtok futni nyerhettek, ha nem tudtok akkor weeden nem fog meccset nyerni, plána ha dobálóznia kell akkor abban benne van 1-2 int. Eddig a run D nagyon felemás volt, kérdés ellenetek milyen lesz. Juliot meg kb valahogyan sehogyse lehet megállítani csak sérüléssel 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
- Pats, sima zakó 3-2
- Bye

Utána a Packerst leszámítva nyerhető de nehéz meccsek. Egy dolog tudna rajtunk nagyon sokat dobni ha a D# egy game manager Weedennel be tudná a 2 csoportmeccset húzni, akkor több L belefér. Iszonyat nehéz 8-10 hét lesz…
Egy biztos ha a D# az első két heti szintet hozza konstans módon és bejutunk Romoval és Dezzel a PO-ba akkor nem igen hiszem h sokan akarnak majd ellenünk játszani. Bár ezek elég távoli tervek :/
Blevi
még szerencse, hogy a front office mindig csak a következő meccsre tervez 😊
az az igazság, hogy (egyelőre) annyira nem fázok a Falcons elleni meccstől. persze, Julio meg minden, de ha őt kivesszük valahogyan a játékból, akkor szerintem már tényleg csak arra kell figyelni, hogy ne adjuk el a labdát, és akkor akár nyerhetünk is.
jó, tudom, vegyem ki a biliből a kezemet, de akkor is...
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
- Pats, sima zakó 3-2
- Bye

Szerkesztette: Blevi
több mint 10 éve
egyébként az megvolt, hogy Matthews milyen szép pushoffot csinált a TD-je előtt? 😊
több mint 10 éve
ó jessz