NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cowboys quarterback Tony Romo won’t have surgery on his fractured left clavicle and will miss about eight weeks, a source told PFT Monday.Az vicces, máshol meg azt írják, hogy műteni fogják, bár a lényeg, hogy nyolc hetet írnak azzal együtt is.
Ez is valami.
Charlie
btw a Dallas állítólag megkereste Ortont, de nem kíván visszatérni az NFL-be a nagyszerű irányító (:
Bár itt egy fos volt, azért a Buffalóban az előző idényben voltak jó meccsei, nem is egy, és ott gyenge fal volt előtte, itt ez más lenne.
Délután egyébként az én telefonom is csörgött, ismeretlen szám volt, csak aludtam, így nem vettem fel. Így belegondolva elég gyanús egybeesés, lehet, hogy JJ volt.
több mint 10 éve
Nem tudom valaki emlitette e mar,de escobar fumble utan collins nagyon kellett,hogy ez a meccs meglegyen. Sebesseg az van 😀
több mint 10 éve
Ha Tony visszatérésekor még lesz esélyünk SB-be megyünk Vele! Így igazságos 😀
több mint 10 éve
Cowboys quarterback Tony Romo won’t have surgery on his fractured left clavicle and will miss about eight weeks, a source told PFT Monday.Ez is valami.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Aki mégegyszer közülünk ide meri vetni Tebow nevét, azt örökké utálni fogom. Végülis azt is aki nem Cowboys szurkoló...gyeek
Dallasi lapértesülések szerint valóban lehet valami a Cowboys és Tebow között.Isten hozott a klubban!
Coolearie
És fogd fel végre, hogy a hősöd béna, olyannyira hogy QBnak még csak nem is kvalifikál és mivel ezt a dallasi front office is tudja, soha nem fog Cowboys mezt viselni. Az a hazugsággal egyenértékű információ ami tőled származik arra alapul, hogy Texas kormányzója szerint ez jó ötlet lenne, valamint hogy a közvetítés alatt Joe Buckból kibújt a pici trollja és benyögött egy T bombát.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Dallasi lapértesülések szerint valóban lehet valami a Cowboys és Tebow között.Remélem b@szott nagy távolság, más nem...
Coolearie

több mint 10 éve
Láttam a meccseteket, hát nem irigylem a menedzsmentet és a szurkolókat. Nagy gáz van nálatok! Jobbulást minden sérültnek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Tebow?Na ne szórakozzatok már....
több mint 10 éve
Valóban Mett vagy esetleg Glennon lehet jó alternatíva.
több mint 10 éve
Dallasi lapértesülések szerint valóban lehet valami a Cowboys és Tebow között.
több mint 10 éve
azért félreértés ne essék, nem véletlenül tudtuk elhozni PS-be, nem véletlenül nem igazolta le onnan senki sem.lentebb írtad nekem, hogy van nálunk még egy Kellen Moore is .Tradeljetek Focijaniért, vagy RG3-ért😊ha már mindenáron muszáj lenne backupért cserélni, akkor inkább Garoppolóra kellene rámenni - de Belichick kilopná a szemünket is, az tuti
Pari
slowmotion
egyetemen nem volt rossz. fel lehetne hozni.
beltazor
gondolom Garrették úgy látták, hogy jelen állapotában jobb prospect akár a jövő évi backup pozícióra is, mint Vaughan vagy Showers, de ennyi.
több mint 10 éve
1. Ha megússzuk, és Romo csak 8 hetet hagy ki, az szerencse (talán olyan helyen tört el) meg orvostudomány lesz.2. Weeden-ről elvileg egész TC alatt jókat írtak, hát most meglátjuk. Elvileg jöhet mögé akárki, elnézve a csapatunkat, én azt mondom, még így is van esélyünk - bár jócskán kevesebb - a rájátszásra.
3. Tegnap kiderült, hogy Bailey emberből van! 😊
4. Ja, és ha én tippelnék, akkor hipotetikusan Mettenberger-ért tradelnék, bár nem tudom, most milyen állapotban van.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Bryant....ááh bazmeeeg. 😕
több mint 10 éve
lentebb írtad nekem, hogy van nálunk még egy Kellen Moore is .Tradeljetek Focijaniért, vagy RG3-ért😊ha már mindenáron muszáj lenne backupért cserélni, akkor inkább Garoppolóra kellene rámenni - de Belichick kilopná a szemünket is, az tuti
Pari
slowmotion
egyetemen nem volt rossz. fel lehetne hozni.

több mint 10 éve
Tradeljetek Focijaniért, vagy RG3-ért😊ha már mindenáron muszáj lenne backupért cserélni, akkor inkább Garoppolóra kellene rámenni - de Belichick kilopná a szemünket is, az tuti
Pari
több mint 10 éve
Tradeljetek Focijaniért, vagy RG3-ért😊
több mint 10 éve
Én nem vagyok ilyen borúlátó. A falnak a liga egyik legjobb D falával kellett szembenéznie az egyik kezdő guard nélkül. Biztos voltam benne, hogy nem fogunk sziporkázni ellenük a futással, ennek ellenére 100+ yard csak összejött ami szerintem a fenti okok miatt nagyon szép teljesítmény. Viszont az bizony tény, hogy Murray-vel jobban ment volna de ezt eddig is tudtuk/éreztük. Collins jó lesz! Szökőévente van egy Martin ezt ne felejtsük el ; -)az a Martin pick az utóbbi évek egyik legjobb pickje volt, ilyen valóban csak 10 évente egy van.
speeedy1
ettől függetlenül a dominálás hiányzott, pedig ha ligaelit vagyok, akkor tudok dominálni is. és most ez nagyrészt hiányzott, Romo rengeteg hit-et meg sack-et szedett össze, és a sérülése is annak köszönhető, hogy úgy mentek át a falon, mintha nem lett volna ott senki. (meg, hogy ez a 100 milliós fiatalember nem tud összegömbölyödve a labdára esni, hanem megpróbál mindenből kiforogni....)
és ez már a Giants ellen sem ment.... oké, hogy hátrányban vagyunk, de ha képesek vagyunk olyanra, hogy a futónk 40 yardos TD-t csinált (tavaly), akkor nekem ne fogja senki arra, hogy azért nem futunk, mert hátrányban vagyunk. Ha ligaelitek vagyunk, és képesek vagyunk buszsávokat, mit buszsávokat, Grand Canyon-okat nyitni a védelemben, akkor a Giants erősen középszerű védelmén illett volna Mariana árkokat nyitni. te láttad őket? én nem....
több mint 10 éve
@DezBryantWhenever the media can't talk to me.. Reports get made like this..10 to 12 weeks... we will just see how long I'm out lol .. Go cowboys!!
több mint 10 éve
- az O fal még nem állt össze, tegnap is Collins és Bernadeau felváltva játszott, de Free sem találja magát, Martin-on is volt vagy 2-3 holding (nem emlékszem, vissza kell néznem, lehet olyanra is emlékszem amit aztán nem fújtak be) ez a fal egyáltalán nem olyan jó mint tavaly volt. a futások átlaga meg sem közelíti azt, amit Murray-vel tudtunk tavaly (Randle 18/51 2,8 átlaggal, McFadden 10/31 3,1 átlaggal) és hiába írtuk le Leary-t, nem véletlenül maradt benne a kezdőben - Collins sokkal több rookie hibát vét, mint Martin pl, azaz nem minden első körös játékos plug-and-play.Én nem vagyok ilyen borúlátó. A falnak a liga egyik legjobb D falával kellett szembenéznie az egyik kezdő guard nélkül. Biztos voltam benne, hogy nem fogunk sziporkázni ellenük a futással, ennek ellenére 100+ yard csak összejött ami szerintem a fenti okok miatt nagyon szép teljesítmény. Viszont az bizony tény, hogy Murray-vel jobban ment volna de ezt eddig is tudtuk/éreztük. Collins jó lesz! Szökőévente van egy Martin ezt ne felejtsük el ; -)
rva
több mint 10 éve
Moldi74
4
látom milyen optimisták vagytok Romo sérülése után is, de Weedennel csoda lenne meccsben maradni, mert problémák lesznek ha menni kell a pontok után, azt pedig nem tudom be van-e rendezve a csapat (főleg a védelem) a low scoring meccsekre és a baromi hosszú driveokra;Elöször is gratu a győzelemhez, még Weedennel is elég jó az esélyetek a csoportelsőséghez így a PO-hoz. Mert a sasok vak ill mély repülésbe vannak sajna.
szerencsétek, hogy a csoport is szenved (ahogy néztem egyedül a skins nem szenved, ők\mi hozzuk az eltervezett bunkerfocit, ami egész stabil, de majd kiderül mennyire eredményes 😀 )
sapka
több mint 10 éve
Várjuk a híreket."Dallas Cowboys News & Notes: "Too Early" To Determine A Timetable For Romo's Return"
sztaking
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
én is. ezt már meccs után kérdezted, meg én is akkor válaszoltam.Érted Te holnapra gondolok 😊most? nyerünk Weedennel.Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.Te vagy az Rita?De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
Milyen mindig?! Nála keményebb QB-t nehezen talál az ember, de a fizika törvényeivel nem lehet mit kezdeni. Rohadt nagy hálátlanság és tiszteletlenség részedről, hogy így félretennéd Romot, az hogy mennyire racionális már bele se megyek.
gyeek
sztaking
Romo nem megy sehova, aki ki akarja rúgatni, az nem tud kb semmit a Cowboysról.
gyeek
de most mi lesz?
sztaking
slowmotion
sztaking
slowmotion
több mint 10 éve
látom milyen optimisták vagytok Romo sérülése után is, de Weedennel csoda lenne meccsben maradni, mert problémák lesznek ha menni kell a pontok után, azt pedig nem tudom be van-e rendezve a csapat (főleg a védelem) a low scoring meccsekre és a baromi hosszú driveokra;Weedentől valóban kisebb csoda kell, hogy mozgassa a láncot, de ezzel az idei védelemmel jobb esélye van mint tavaly. Sanszos hogy kijátssza magát a mostani műsorával a csapatból, de hiába szóba került már off-season alatt, hogy Romo kidől, akkor jó eséllyel a szezonnak is annyi. Tényleg annyi az öröm az ürömben, hogy az NFCE mintha könnygázt kapott volna, úgy játszik. Amúgy gratula a jelenlegi 2. helyezéshez, a végén még lenyúljátok a csoportot. (:
szerencsétek, hogy a csoport is szenved (ahogy néztem egyedül a skins nem szenved, ők\mi hozzuk az eltervezett bunkerfocit, ami egész stabil, de majd kiderül mennyire eredményes 😀 )
sapka
több mint 10 éve
látom milyen optimisták vagytok Romo sérülése után is, de Weedennel csoda lenne meccsben maradni, mert problémák lesznek ha menni kell a pontok után, azt pedig nem tudom be van-e rendezve a csapat (főleg a védelem) a low scoring meccsekre és a baromi hosszú driveokra; szerencsétek, hogy a csoport is szenved (ahogy néztem egyedül a skins nem szenved, ők\mi hozzuk az eltervezett bunkerfocit, ami egész stabil, de majd kiderül mennyire eredményes 😀 )
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!