NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
321
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Rossz poén , de Tebow FA 😊 innentol a szezonak anyi 😕

több mint 10 éve
Tök mindegy ez a meccs Romo out championship window closed 😕
több mint 10 éve
De hiányzik Bryant.. Williamsnek két kulcs droppja is volt csak ebben a félidőben.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Dez 10-12 hétre out.Rapoport azt is elmondja, hogy ezt a bone-graft eljárást arra használják a sebészek, hogy gyorsítsák a gyógyulási folyamatot. A 10-12 hetét egy kivételre alapozza, ami nem az egyetlen hiba fecsegésében. Az is jelezhetne valamit neki, hogy nem puffantoták el rá az IR-dtr-t. Ezzel a kamu hírrel máris nagy port kavart. Még piciny fórumunkra is jött a bréking nyúz, ha az oldalsáv nem lenne elég. Mivel mindenki leszarja a hír minőségét, megint Rapoport nyert.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000533861/article/dez-bryant-expected-to-miss-1012-weeks-because-of-bone-graft?campaign=Twitter_atn
Beki
Ed Werder és a maga misztikus forrása egy órűval a hír után becsatlakozott a klikk fejésbe, szerinte csak 6-8 hét.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hát nehéz szezon lesz,nyáron éreztem egy ilyen dez sérülést,a sok herce hurca után...Váltani kell stratégiát, Védelem nagyon jó lesz, főleg ha vissza jön Hardy,Mcclain,és Gregory..
O-ban egész évben vigyázni kell a labdára, ilyen Giants elleni 3 turnover nem fér bele már.
Futást meg kell találni. Streetnek kell előlépni,bár nem bízok benne eddig 0. Reméljük Butler és Michael beválik.
1 hét nyaralás addig lemegy 2 meccs,rem mire visszajövök legrosszabb esetben 2-1-re állunk.
nem lsz könnyű menet idén se. csak több komoly sérülés ne legyen.
Go Cowboys.
több mint 10 éve
első félidőben kell sok pontot közé rakni, mert a másodikban mindig visszajön az eagles. kíváncsi vagyok majd hogy Dez a padon hogy hergeli/motiválja a társait (remélem ott lesz, bár nem tudom, lehet még kórházban van?). Rams elleni edzéseken látott mentalitását tekintve, már félidőben beöltözne 😀

több mint 10 éve
Dez 10-12 hétre out.PO-ra összerakják 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000533861/article/dez-bryant-expected-to-miss-1012-weeks-because-of-bone-graft?campaign=Twitter_atn
Beki

több mint 10 éve
Dez 10-12 hétre out.Fasza....
Beki
TWill bizonyíthat...
Azért most valahogy nyugodtabb lennék ha még mindig itt lenne Murray.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Dez 10-12 hétre out.több mint 10 éve
Az azért még benne van, hogy ha nem válik be (nem mutat semmit) Christin, akkor elzavarjuk és jöhet vissza Gus, nem?A gatyarabló egy letartóztatásnyira van a kirúgástól, DMCben annyi maradt max ameddig a szerződése szól, Dunbar epizódszereplő marad, Mihály Kriszta meg nem garantált, hogy többre viszi mint Seattleben. Gus eddig az elvárások felett teljesített és többet mutatott mint mondjuk Phillip Tanner pár éve, én inkább hagytam volna PSben hogy fejlődjön és maradjon edzésben, mintsem átadjam a helyét egy olyan játékosnak aki 3 éve csak pofára esni tud konzisztensen, de az edzők valamiért nem akarják besimerni a kudarcot.Weems ugye végre kipenderült az 53ból, csak azért hogy kiszorítsa Gust a PSból... ):<mert Gus most már csak az ötödik opció volt RB-ben (Bugyitolvaj, Run DMC, Dunbar, Krisztina után), annyi meg nem biztos, hogy kell. nem most.
gyeek
slowmotion
gyeek
Ha besül a futójátékunk, akkor úgyis kell valamit lépnünk.
Én még nem temetném bugyibucit, Run DMC-nek azért még be kell hoznia a TC lemaradását. Lássuk meg a leányzó fekvését.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
A gatyarabló egy letartóztatásnyira van a kirúgástól, DMCben annyi maradt max ameddig a szerződése szól, Dunbar epizódszereplő marad, Mihály Kriszta meg nem garantált, hogy többre viszi mint Seattleben. Gus eddig az elvárások felett teljesített és többet mutatott mint mondjuk Phillip Tanner pár éve, én inkább hagytam volna PSben hogy fejlődjön és maradjon edzésben, mintsem átadjam a helyét egy olyan játékosnak aki 3 éve csak pofára esni tud konzisztensen, de az edzők valamiért nem akarják besimerni a kudarcot.Weems ugye végre kipenderült az 53ból, csak azért hogy kiszorítsa Gust a PSból... ):<mert Gus most már csak az ötödik opció volt RB-ben (Bugyitolvaj, Run DMC, Dunbar, Krisztina után), annyi meg nem biztos, hogy kell. nem most.
gyeek
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Jó szurkolást meccsnézést estére!!!
több mint 10 éve
Mind innen okoskodunk javarészt.Nagyjából, viszont a saját csapatunkról én még nem mondanék véleményt, szerintem sok mindent titkolunk. Egy komoly lap jött ki csak a pakliból: Dunbar új szerepköre.
Igen utana nekem is eszembe jutott,hogy igy jobbrol lasabban reagal esetleg ha a jobb valan levo lukat tamadják.
Erdekes meccs lehet az Eagles Oline DAllas D line.
A masik parbaj sem lesz gyenge ,QB fronton erösebb a dallas,futok terén az Eagles,WR igy most egal kb.
A sec mindeket oldalon meg nem tul erős.
Szvsz
Janek
Holnap okosabbak leszünk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Mind innen okoskodunk javarészt.Igen utana nekem is eszembe jutott,hogy igy jobbrol lasabban reagal esetleg ha a jobb valan levo lukat tamadják.
Erdekes meccs lehet az Eagles Oline DAllas D line.
A masik parbaj sem lesz gyenge ,QB fronton erösebb a dallas,futok terén az Eagles,WR igy most egal kb.
A sec mindeket oldalon meg nem tul erős.
Szvsz
több mint 10 éve
Es mit hasznalnak ki egy ilyen Kelce dolgon?1. Ha kiszámítható ütemre csinálja, a védőfal elvileg könnyebben érzékelheti a snap pillanatát, ez lehet persze nagyon kis előny, de minden az.
Befolyasol ez valamit,illetve hogy lehet ezt elönnyé kovácsolni?
Én amit lattam jobban szeret? jobbra huzni de lehet ez csaak azert van mert furgebb a fal jobb oldala...
Janek
2. Ha reflexszerűen balra néz, akkor jobbról könnyebben kaphat nyomást.
De én csak innen okoskodom, tudod jól.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Es mit hasznalnak ki egy ilyen Kelce dolgon?Befolyasol ez valamit,illetve hogy lehet ezt elönnyé kovácsolni?
Én amit lattam jobban szeret? jobbra huzni de lehet ez csaak azert van mert furgebb a fal jobb oldala...
több mint 10 éve
Na, holnap megnézzük, mit jelent a Dez utáni élet. Remélem, a falaknál már eldől minden, mert akkor nem aggódom. Gondolom olvastatok sok írást, én ideszúrnék egy felvetést: Bródusz mester elemzésében olvastam, hogy Kelce minden egyes snap-nél balra rángatózik a fejével (és tényleg, a Falcons ellenin így tett!), ezt akár ki is használhatjuk. Meg játszhatunk ellenük up-tempo-t is, abban -is - jók vagyunk. Meglátjuk.
Írjatok már ti is többet, kíváncsi vagyok a véleményetekre, például hol vagy Wircsaft, he?? 😊
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Weems ugye végre kipenderült az 53ból, csak azért hogy kiszorítsa Gust a PSból... ):<mert Gus most már csak az ötödik opció volt RB-ben (Bugyitolvaj, Run DMC, Dunbar, Krisztina után), annyi meg nem biztos, hogy kell. nem most.
gyeek
több mint 10 éve
Weems ugye végre kipenderült az 53ból, csak azért hogy kiszorítsa Gust a PSból... ):<
több mint 10 éve
Sziasztok,Ryan Matthewst az eddig látottak alapján még pár hétig nem tenném be a helyedben. Szerintem a Cowboys ellen is Sproles lesz az első számú labdahordó. Williamst érdemes berakni és Beasley játékában is benne van egy TD, de sokat nem várok utóbbitól ezen a meccsen.
Fantasyban a fél Dallas O nálam van, ezért erősen gondolkodom, hogy Williamset vagy Beasleyt rakjam a lineupba szerintetek?
Plusz érdekelne, hogy mennyire érzitek az első meccs alapjánerősnek a futás elleni védelmet? Meg fogjátok fogni a futást a philly ellen? Ha nem nagyon, akkor Ryan Matthewst raknám Beasley helyére flexbe...
Köszönöm
Witchdoctor
több mint 10 éve
Lehet itt ezeket a statisztikákat csűrni csavarni, de nem véletlenül van 2006 óta a ligában. A 'skins ezidő háyn QB-t fogyasztott el? Az Eagles fanok hányszor nyomták h X Y (Foles, Bradford 0 mostmár 1 meccsel) jobb nála? Romo TOP 10es irányító szeritem ha még második fele akkor is. És nem mindig volt All pro fal előtte, meg néha olyan védelem amiket hagyjunk is. Ment el rajta meccs, de ment el meccs Peytonon is. Azt se feledjük el hogy egy UDFA irányítóból lett ennek a franchisenak a legeredméynesebb (statisztikailag) QB-ja.Nyugi... Egy szóval nem mondtam, hogy Romo fostaliga vagy rosszabb, mint akármelyik Skins QB. Nyilván rosszabb, mert én Skins szurker vagyok, ő meg a Dallas irányítója... Na de a viccet félretéve: a statisztikának elvileg az lenne a célja, hogy egy egyszerű számmal torzítatlanul becsülje a valóságot, "unbiased" képet adjon a dolgokról. Na most ilyen statisztikát én még nem láttam...😀 Ott megy el a dolog általában, hogy mi a kiindulási hipotézised ill. a statisztikádból milyen következtetést vonsz le a nullhipotézisedre vonatkozóan. Namármost... A "kláccs" mibenlétét azzal próbáltuk vizsgálni, hogy hány db 4th Q comeback-et produkált a kérdéses játékos és közben függetlenítettük számos egyéb tényezőtől a "kláccs" definícióját. Én csak annyit javasoltam, hogy vizsgáljuk meg a számokat úgy, hogy a "kláccs"-ot egy szerintem objektívabb definícióval írjuk körül: "kláccs" az, aki jó és erre kiélezett helyzetben pluszt tesz. Mondhatnám úgyis, (-1)+1=0, 1+1=2, nekem az utóbbi egyenlet írja le jobban a "kláccs" fogalmát. Ha viszont az első egyenletel definiálom a dolgot, akkor picit szerintem biased a rendszer. Mintha egy cég nagyon magas bevételről (nem profitről, csak bevételről!!!) adna kimutatást, de közben elfelejtene szólni, hogy ő maga veszi meg a saját termékeit, tehát kiadási oldalon van egy méretes mínusza, ami értelemszerűen a profitot tizedeli. Annyira próbáltam rámutatni, hogy csalóka picit a Jughead által prezentált lista - szerintem... Ettől még Romo jó QB és szimpatikus játékos. Talán ha nyernétek egy gyűrűt, akkor le tudná mosni magáról ezt a choker-dolgot és a hozzám hasonló "köcsögök" elkussolnának...😀
Azért szerintem az sem szar dolog hogy fosul játszol de a végén amikor kell behúzod a W-t. A lényeg hogy a jelenlegi iránytókból kb 2-3ra cserélném el (Rodgers, Brady, meg mondjuk Peyton a fénykorában) de mosnjuk elfogult is vagyok.Nem hiszem h egy Romo kaliberű irányítóval kikapott volna a Redskins a Dolphins ellen hétvégén pld...
Blevi
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Sziasztok,Fantasyban a fél Dallas O nálam van, ezért erősen gondolkodom, hogy Williamset vagy Beasleyt rakjam a lineupba szerintetek?
Plusz érdekelne, hogy mennyire érzitek az első meccs alapjánerősnek a futás elleni védelmet? Meg fogjátok fogni a futást a philly ellen? Ha nem nagyon, akkor Ryan Matthewst raknám Beasley helyére flexbe...
Köszönöm

több mint 10 éve
Lehet itt ezeket a statisztikákat csűrni csavarni, de nem véletlenül van 2006 óta a ligában. A 'skins ezidő háyn QB-t fogyasztott el? Az Eagles fanok hányszor nyomták h X Y (Foles, Bradford 0 mostmár 1 meccsel) jobb nála? Romo TOP 10es irányító szeritem ha még második fele akkor is. És nem mindig volt All pro fal előtte, meg néha olyan védelem amiket hagyjunk is. Ment el rajta meccs, de ment el meccs Peytonon is. Azt se feledjük el hogy egy UDFA irányítóból lett ennek a franchisenak a legeredméynesebb (statisztikailag) QB-ja.Azért szerintem az sem szar dolog hogy fosul játszol de a végén amikor kell behúzod a W-t. A lényeg hogy a jelenlegi iránytókból kb 2-3ra cserélném el (Rodgers, Brady, meg mondjuk Peyton a fénykorában) de mosnjuk elfogult is vagyok.Nem hiszem h egy Romo kaliberű irányítóval kikapott volna a Redskins a Dolphins ellen hétvégén pld...
több mint 10 éve
Hétfő óta beakarom tenni ezeket a statisztikákat Tony "choker" Romoról, de ami késik nem múlik:Eskü nem trollkodni akarok, de úgy megnéznék egy olyan statisztikát, ami összehasonlítja, hogy a rengeteg 4th Q comebackből mennyire volt azért szükség, mert előtte eltoszott 2-3 lasztit az ellenfélnek és menniy az, ami tényleg "kláccs", mert mondjuk a D szarul játszott és ő mentette meg a meccset nem pedig a saját hibáit kozmetikázta ki...
Most Game-Winning Drives Since 2006
Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24
Most 4th-quarter comebacks since 2006
Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Te is tudod, hogy azért 2006, mert akkor lett kezdő. magyarán amióta itt van a ligában, azóta ő csinálta a legtöbbet.Hétfő óta beakarom tenni ezeket a statisztikákat Tony "choker" Romoról, de ami késik nem múlik:aham, és miért pont 2006 az évszám?, mondjuk miért nem 2010 vagy 2012 ? (tehát az utóbbi 3\5 év, azt gondolom ez az ami számít, illetve lehet azzal is érvelni hogy chucky gruden mekkora klasszis edző volt 00ben meg crowher is, de azóta eltelt, mennyi? 15 év?!)
Most Game-Winning Drives Since 2006
Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24
Most 4th-quarter comebacks since 2006
Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead
sapka
nyilván lehetne ugyanígy érvelni három-öt év mellett, de mondjuk nem biztos, hogy nem ő vezetné azt is.
(szerintem egyébként pont értelmetlen a statisztika, mert ha már valami megmutatná, hogy ki mennyire jó, az a comeback % vagy a GW % lenne, mert pl. a nagyobbik Manningnek sokszor lehetősége sem volt ilyesmire, eleve annyival vezettek szezononként kb tizenkétszer. magyarra lefordítva ahhoz, hogy vissza kelljen jönni a meccsbe, ahhoz általában kellően rosszul kell játszani előtte.)