NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Hétfő óta beakarom tenni ezeket a statisztikákat Tony "choker" Romoról, de ami késik nem múlik:

Most Game-Winning Drives Since 2006
Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24

Most 4th-quarter comebacks since 2006
Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead
aham, és miért pont 2006 az évszám?, mondjuk miért nem 2010 vagy 2012 ? (tehát az utóbbi 3\5 év, azt gondolom ez az ami számít, illetve lehet azzal is érvelni hogy chucky gruden mekkora klasszis edző volt 00ben meg crowher is, de azóta eltelt, mennyi? 15 év?!)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hétfő óta beakarom tenni ezeket a statisztikákat Tony "choker" Romoról, de ami késik nem múlik:

Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24

Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead
Az urban legendek nehezen halnak el (sajnos). Szerintem simán Top 10ben van a QBk között jelenleg.
iktriad
Hát ez nagyon nagylelkű a részedről. És a top10 melyik felére gondolsz?
gyeek
Kb a közepe körül. Meg lehet indokolni a Top 5öt is vele kapcsolatban jelenleg.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan

Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24

Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead
Az urban legendek nehezen halnak el (sajnos). Szerintem simán Top 10ben van a QBk között jelenleg.
iktriad
Hát ez nagyon nagylelkű a részedről. És a top10 melyik felére gondolsz?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Dez körül tényleg egyre nagyobb a kavarás,most Roddy White nyilatkozta,hogy akár egész szezonra is kidőlhetett ezzel a sérüléssel,mivel Julionak is ez volt,és őt se játszatták egész évben.

JJ meg 4-6 hétről indult,most már 4-8 a hivatalos álláspont.Orvosi vélemények 8-12 hetet mondanak

Csapat ködösít,vagy ők se tudják pontosan(egy 4 milliárdos csapat esetén nehezen hiszem),vagy teljesen más a sérülés jellege mint amire gondolnak?
Tehenész
Julio helyzete azért kicsit más volt. (azért az kemény lett volna, ha az atomszopó szezonba még elkezdik játszatni is, amikor vele is sikerült 1-4-et összehozni. így legalább "jogosan" tankolhattak picit, de ha ott lettek volna a tűz környékén, akkor valószínűleg szezon végére ő is visszatért volna.)
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Dez körül tényleg egyre nagyobb a kavarás,most Roddy White nyilatkozta,hogy akár egész szezonra is kidőlhetett ezzel a sérüléssel,mivel Julionak is ez volt,és őt se játszatták egész évben.

JJ meg 4-6 hétről indult,most már 4-8 a hivatalos álláspont.Orvosi vélemények 8-12 hetet mondanak

Csapat ködösít,vagy ők se tudják pontosan(egy 4 milliárdos csapat esetén nehezen hiszem),vagy teljesen más a sérülés jellege mint amire gondolnak?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 672 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24

Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
Jughead

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219

Tony Romo 28
Peyton Manning 26
Matt Ryan 26
Ben Roethlisberger 25
Drew Brees 24

Tony Romo 24
Peyton Manning 21
Eli Manning 20
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Csak most tudok írni,az első intet én is inkább Romonak tudom be,attól függetlenül,hogy szerencsétlenül ért hozzá Witten.Második teljesen egyértelmű.

Nem tudom volt a róla szó,de Randle jajjj,Escobar tdnél nagyon vakon volt megint a blokkolással,ha tudjátok nézzétek végig,mert 1 másodperc és Romot lezúzták volna.

Közbe megtaláltam:  youtu.be/lYwKl3ZbNQw

Dez sérülése körül meg hatalmas nagy kavarás van,én egy 6-8 hetet mondok inkább,nem hiszem h a vezetőség egy 45 millás beruházást siettetni fog,hogy aztán komolyabban rásérüljön.Gregory sérülésének,ne haragudjatok meg,de örültem h csak 4-6 hét,amikor twitteren néztem,én egyből IR-t láttam kibontakozóba. NEXT MAN UP ha egyetlen előnye is lesz annak,hogy Dez nem volt tc alatt,hogy most igazán gyakorolhatott Romo Williamsel és Beaslyvel.

Nagyon egy szenvedős meccs volt,sok véráldozattal,DE NYERTÜNK.Ezt teszik a győztes csapatok,ez amit JG elültetett a fejekben,nem adjuk fel soha.

Romot imádom,nincs más mondanivalóm.

twitter.com/LindsCashDraper/status/643491691308171264

Ez meg... nem is mondok semmit.Gusztustalan.
Tehenész
Nem az a baj, hogy nextmanup, hanem nextmenup, Gregory, Dez, Leary. Gregory helyett gondolom Mincey, Dez helyett Williams, Leary helyett? La'El? Vagy Berni?
Érdekes ez a Dez hozzáállás felvetés, én nem gondolom ezt direktben, a nyári sérülés viszont sajnos visszaüthetett, ő meg mindig nagyon akar.
Charlie
Erre csak annyit tudok mondani,hogy Packers 2010ben úgy nyert super bowlt,hogy fél csapat sérült volt.Nem lehet kifogás,ha sokkal nehezebb is így.Falunk mély,Collins érkezésével főleg,Dezt nem lehet pótolni,rövidebb passzos játékra kellene átállni,rb-ket többet használni stb.
Gregory talán akit a legjobban sajnálok,mivel már első meccsen iszonyatosan jól játszott.Azért az sokat fog jelenteni,hogy tc-t végignyomta és "csak" 4-5 hétre esik ki,nem mint tavaly Lawrence.
Tehenész
Kicsit félreértettél, nem a csapatot féltem, hanem nézném ahogy játszanak, pl. én is vártam már Gregory-t, de majd a Patriots meccstől - Hardy, Rolando, reméljük Gregory - szinte egy új védelem lesz! Dez meg amblokk hiányzik, gyógyuljon meg, az évad második felében nagyon kell a jó játéka!

Ja, és a többekkel ellentétben én kinézem Williams-ből, hogy komolyan lehet vele számolni X poszton. Ráadásul, ha szerencsénk lesz, még nem fogják lekettőzni, tehát lehet hosszú labdákkal tömni. Persze lehet, hogy ez csak az én vágyálmom, de ez van.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Csak most tudok írni,az első intet én is inkább Romonak tudom be,attól függetlenül,hogy szerencsétlenül ért hozzá Witten.Második teljesen egyértelmű.

Nem tudom volt a róla szó,de Randle jajjj,Escobar tdnél nagyon vakon volt megint a blokkolással,ha tudjátok nézzétek végig,mert 1 másodperc és Romot lezúzták volna.

Dez sérülése körül meg hatalmas nagy kavarás van,én egy 6-8 hetet mondok inkább,nem hiszem h a vezetőség egy 45 millás beruházást siettetni fog,hogy aztán komolyabban rásérüljön.Gregory sérülésének,ne haragudjatok meg,de örültem h csak 4-6 hét,amikor twitteren néztem,én egyből IR-t láttam kibontakozóba. NEXT MAN UP ha egyetlen előnye is lesz annak,hogy Dez nem volt tc alatt,hogy most igazán gyakorolhatott Romo Williamsel és Beaslyvel.

Nagyon egy szenvedős meccs volt,sok véráldozattal,DE NYERTÜNK.Ezt teszik a győztes csapatok,ez amit JG elültetett a fejekben,nem adjuk fel soha.

Tehenész
Nem az a baj, hogy nextmanup, hanem nextmenup, Gregory, Dez, Leary. Gregory helyett gondolom Mincey, Dez helyett Williams, Leary helyett? La'El? Vagy Berni?
Érdekes ez a Dez hozzáállás felvetés, én nem gondolom ezt direktben, a nyári sérülés viszont sajnos visszaüthetett, ő meg mindig nagyon akar.
Charlie
Erre csak annyit tudok mondani,hogy Packers 2010ben úgy nyert super bowlt,hogy fél csapat sérült volt.Nem lehet kifogás,ha sokkal nehezebb is így.Falunk mély,Collins érkezésével főleg,Dezt nem lehet pótolni,rövidebb passzos játékra kellene átállni,rb-ket többet használni stb.
Gregory talán akit a legjobban sajnálok,mivel már első meccsen iszonyatosan jól játszott.Azért az sokat fog jelenteni,hogy tc-t végignyomta és "csak" 4-5 hétre esik ki,nem mint tavaly Lawrence.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
így látatlanban jobbnak gondolnátok Streetnél?
beltazor
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

döntsd el magad (:
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
 tdmagazin.hu/hirek/egy-vereseg-utoelete

azért ez így durva...
több mint 10 éve
beltazor
Ugyanolyan magasak viszont Butler 14 fonttal több, ennek ellenére sokkal gyorsabb is mint Street. (4,37 - 4,55) Kicsit tapasztaltabb és jobban villogott az előszezonokban is mint Street. Streetnek Romo dobált (így sem sikerült tavaly bejátszania magát) Butlernek meg...
Az is elmond valamit, hogy ezek szerint megelőzte pl. Hakeem Nicks-et és a többi veteránt akiket tegnap teszteltek.

Szerintem jobb mint Street.

Szerkesztette: speeedy1
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan

több mint 10 éve
a Butler trade-ben egy 2016-os ötödik kört cserélünk az Oakland 2016-os hatodik körére akkor, ha Butler képes ebben az idényben 6 meccsen az 53-ban lenni.
rva
Ráadásul ha belegondolok... ha mi is és ők is hozzuk az előzetes várakozásokat a szezon során - azaz ha a draft körökben mi a végén, ők az elején húzgálnak - akkor csak egy pár pick különbséggel húznánk lejjebb ha beválik Butler... win-win szitunak tűnik. Aztán meglátjuk...

Butler 6'3 214 4,37 40 yard dash... huhhh

Szerkesztette: speeedy1
több mint 10 éve
a Butler trade-ben egy 2016-os ötödik kört cserélünk az Oakland 2016-os hatodik körére akkor, ha Butler képes ebben az idényben 6 meccsen az 53-ban lenni.
több mint 10 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Halika!
Nekem Dez dehidratáltságával inkább az a bajom, hogy ez egy ismert probléma már tavalyról és mégis előfordulhat ismét.
Ez még nálunk sem fordulhatna elő, nem engedhetjük meg magunknak. Példa: nyáron Spanyolország déli részén 40+ fokban meccs: és egymásba toltuk a vizet, meg a Gatorade-et, mert muszáj volt. Ha nem tetszett, akkor is belediktáltuk a másikba, hogy ez ne fordulhasson elő - nem is volt senkinek sem gondja, pedig délelőtt 11-kor kezdődő meccsen ez nem is olyan egyszerű.
Itt meg egy 4 milliárdos vérprofi csapat legnagyobb sztárjáról beszélgetünk úgy, hogy rá kb. 5-8 edző jut. Erre azért illene odafigyelni, mert (bár egyáltalán nem értek hozzá) nem vagyok benne biztos, hogy pl. ezek az izomsérülések nincsenek-e összefüggésben a dehidratáltsággal... Ha pedig mégis így van, akkor elég nagy gáz, hogy erre hosszú ideje nem sikerül megoldást találni. (Kb. annyit kell csinálni, hogy tolod az arcába a folyadékot és igyon - még ha nem is kellemes adott esetben tele gyomorral játszani. De akkor itassák minden 3. olay után, mintsem rábízzák, mert az látszik, hogy nem működik...)

A meccsről: Istennek hála, hogy a lengyel szállodában neem volt rendes wifi a szobában, mert abból tuti agyvérzés lett volna... 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 10 éve
 twitter.com/BryanBroaddus/status/643986404154826752

twitter.com/BryanBroaddus/status/643985351099334660

twitter.com/BryanBroaddus/status/643711841437282304
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Tehenész

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.
Engem Deznél inkább az aggaszt, hogy szinte az egész nyarat végighisztizte, hogy jogosan-e, az mindegy most, ezt döntse el ki-ki maga, de amint megkapta a nagy zsozsót, utána kb. az első edzésen kidőlt combhajlítóizom-sérülés miatt, majd az első éles meccsen előbb megint a dehidratáltsággal volt gondja, majd ismét combhajlító, majd a vége lábtörés lett.

Ez így egybe kicsit sok. Van rá egy tippem, hogy Dez egész nyáron tojt rendesen készülni, így nem is bírta, amikor rögtön mély vízbe került. Az edzéseken talán megtehette, hogy ne hajtsa ki a belét.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Tehenész
Tom Coughlin School of Integrity.
ami ebből a kameraállásból nem látszik, az az, hogy a DE (#98) kívülre csalja Free-t, a LB (#59) csinál rajta egy tackle-t, és aztán a DE-nek tiszta útja van az irányítóhoz.

pontosan két éve ugyanezt megcsinálták, csak akkor rögtön a passz után értek Romo-hoz, viszont akkor ketten is szendvicsbe fogták. ja, meg akkor Kiwi sisakkal előre ment.

de hát mindig nekünk fújtak a bírók, ugye.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Brice Butler érkezett Oaklandből elkapó posztra, Michael után újabb ügyes trade sztem, kockázatmentesen egy többre hivatott, tehetséges játékost szereztetek.
több mint 10 éve

Szerkesztette: Tehenész
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
speeedy1
😊 pacsi!
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Hakeem Nicks, Nick Toon, Clyde Gates, Austin Pettis ? 😀

több mint 10 éve
Abból indultam ki, hogy 2 éve fos a Giants és mégis szétpasszolt tavaly is mindkét meccsen!speeedy1
egy Cruz-zal kevesebben vannak. az azért sokat jelent. Cruz azokat nem ejti el, amit Rueben Randle elejtett.
slowmotion
Tavaly sem volt Cruz mert pont a 6 héten sérült le a szezonra mégis mindkettőn 3 TD, 250 meg 350 yardot passzolt, erre értettem. Most 200 yard alatt 0 TD.