NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Néztem a post game sajtótájékoztatót, azt mondta Garrett, hogy Deznek csonttörése van a lábában, műteni kell, 4-6 hét múlva térhet vissza
tamas424
....
Fasza. 4-6 hét plusz ki tudja mennyi idő még amig ujra a fégi lesz...
Amare
Hát sajnos igen, nem fogom látni élőben, kint leszek a Giants meg a Seahawks meccsen...
tamas424
akkor majd Williams aláz. vagy inkább a Drogbáró.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Crawford 4 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
még jó, hogy nem Te viszed a front office-t, már bocs 😊
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
 twitter.com/NFL/status/643270023612510209
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Hardy out 3 weeks (ez nem sérülés ugye, de a lényeg...)
Scandrick out for season

hivatalosan is kezdhetem temetni a szezont?
rva
Volt már rosszabb is, szóval ne kongasd első meccs után a vészharangot.

Folytatom a hétfő reggeli fórum szemlémet, ezúttal Eagles topkból prezentálok egy gyöngyszemet:

Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Scandrick out for season

rva
Azt lehagytad, hogy Leary pedig MRI-re megy.

Győzelem ide vagy oda, de én se vagyok annyira derűlátó.
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Scandrick out for season

rva
Távolról sem

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Scandrick out for season

több mint 10 éve
Ha az volt a gameplan, hogy átfogó balfaszkodást színlelnek, eltöretik Dez lábát és elengedik az utolsó negyedben a Giantset, csak azért hogy ilyen érzéssel küldjék őket haza, akkor tökéletes kivitelezés. Alant pedig a meccskövető legnagyobb "okossága", tessék csak kiröhögni:

kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnos
balu10
elég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
Kampman
nem ismered szerintem eléggé a secünket, 2 perc alatt simán végigmennek 😕
balu10
de Romót ismerem 😊
Kampman
GW drive #28, bitch! :p

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 884
Néztem a post game sajtótájékoztatót, azt mondta Garrett, hogy Deznek csonttörése van a lábában, műteni kell, 4-6 hét múlva térhet vissza
tamas424
....
Amare
Hát sajnos igen, nem fogom látni élőben, kint leszek a Giants meg a Seahawks meccsen...
több mint 10 éve
tamas424
....

több mint 10 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 884
több mint 10 éve
Na Romo megint elchokerkodta!! 😀 😀
Srácok én csinálom jól,beállítom szarul az ébresztőt,ezért felébredek az utolsó Giants pontszerzésre mag a gw drive-ra 😀 xD ahogy hallottam elég sok hajtépéstől kíméltem meg magam 😊
Na de hogy komoly is legyek,Dezzel mi van,mi történt?
Összefoglalót is szívesen olvasok 😊
A nap idézete Al Michelstől jön," a Cowboys sok olyan meccset vesztett már amit meg kellett volna nyernie,ma végre nyertek egyet amit el kellett volna veszteniük! "

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.
UI.: Amadeus vonja vissza a lajkot, Will pedig orokke marad, miutan Redzsi osszetorte a szivem, mar sosem leszek a regi. (:

több mint 10 éve
Hat azert merem allitani, hogy kepben vagyok. 😀
Csak a sackeket emlitettem, de nem azon volt azert a hangsuly, de telefonrol irtam, nem akartam kifejteni a dolgokat.
Crawford jo jatekos, tavaly sokat neztem, nagyon tetszett a jateka. Viszont ami szamomra mervado az ilyen penzeknel, hogy az illeto mennyire dominans. Crawford meg meglatasom szerint azert el-eltudott tunedezni. Ami engem meglep, hogy tulajdonkeppen egy jo szezon utan kapott egy ilyen szerzodest, hiszen ujonc eveben csere volt, utana kihagyta a teljes szezont, majd az elozoben robbant be ugy igazabol.

Jelen esetben pont egy ilyen jatekosnal gondolom azt, hogy tatva marad a szaja, amikor meglatja ezt a penzt, es akar evi 2-3 millio dollaros atlaggal kevesebbert is alairt volna. Persze ez csak egy tipp, ez az en gyanum, nyilvan nem biztos, csak meglatasom szerint ez egy elkepesztoen nagylelku kontraktus.

Nem tudom, lehet, hogy en vagyok tulsagosan is soher, es a fizetesek lathatoan brutalisan kezdenek atesni a lo tuloldalara, erre lathatunk ezer es egy megallapodast, de Crawfordot jelenleg en nem latom a posztjan mondjuk top8-10-es vedonek, hogy annyit fizessek neki, mint amit az ilyen kategoriaju jatekosok kapnak. Ha mondjuk konzisztensen, tobb idenyben is azt hozna, mint az elozoben, akkor persze mas lenne a leanyzo fekvese.

Mondjuk most konnyebb dolga is lesz, sokkal erosebb a DL, mint tavaly volt.

több mint 10 éve
Köszi az inputot, jó olvasni nem Cowboys drukkerek véleményét. Csak annyi, hogy összekevered Collinst és Hardyt. Előbbi teljesen hibáján kívül keveredett abba a helyzetbe ami miatt csúszott (volt barátnőjét meggyilkolták és ezért kérdezték ki nem mint gyanusítottat), Hardy volt az akit egy évre tiltottak el tavaly, most pedig négy meccsre mert felpofozta a barátnőjét.

Szerkesztette: gyeek

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Haverokkal ma nyomtunk egy madden 16 napot,és azt kell mondjam,ha olyan jók leszünk mint maddenbe akkor nincs miért izgulni 😛
Tehenész
Nálam pre-week - érzelmeket félretéve, mert mint tudjuk, mindig, minden körülmények között a Hawks a legjobb 😊 - powerrankingban az NFC-ben ti álltok az első helyen, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az erős csapatok közül ti emelkedtek ki szerintem.

A kedvenc offseason movejaim a részetekről:

1.Murray elengedése.

Ez egy tökös húzás volt, amivel egyet is értettem. Ezzel a fallal nem szabad egy futónak akkora fizetést adni, mint amekkorát kért, hiszen a mai NFL-ben -ki tudja még meddig,de jelenleg még biztosan- a futók értéke drasztikusan csökkent, így az ott megspórolt pénzt lehet egy tényleg crucial posztra költeni. Az is tetszett, hogy veteránokkal próbáljátok meg megoldani, plusz CM-ben is lehet fantázia.

2. Jones-Gregory-Collins draftolása

Három első körös tehetséget behúzni egy drafton nyilván szép teljesítmény, nem is igen kell részletezni. Tetszett, hogy a védelmen volt a fókusz, illetve a kevés kockázat, nagy nyereség típusú szerződés Collinsszal szintén remek szakmai döntés volt (most az emberi oldalára nem térek ki, mert eléggé megvetem a nőverő, gyerek bántalmazó stb embereket, de ha jól tudom nála nem volt egyértelmű az ügy).

3. Hardy leigazolása.

Ide hatványozottan értendő az előző mondatom, mindazonáltal szakmailag ez is jó húzás, és itt is meg van a kevés kockázat/nagy nyereség lehetőség, ráadásul pont a regular season második felére lesz bevethető, amikor minden meccs számít.

4. Dez szerződés.

Nyilván a képességei alapján reális kontrakt, és legalább csendben is van.

5. Romo championship-window-jának észlelése

Felmértétek, hogy már nincs sok hátra Romo karrierjéből (prémium évek), és ennek megfelelően gazdálkodtatok a drafton, FA-n és a szakmai egységgel.

5+1

Lee visszatérése. Erről nyilván nem az FO tehet, tehát túlzás offseason movenak beállítani, de mindenképpen nagy erősítés.

Ennek ellenére persze nyilván kiütünk titeket a PO-ban - 😀 remélem átjött, hogy nem kell véresen komolyan venni-, szóval minden hiába végeredmény szempontjából 😀

Btw tudom, hogy week1 előtt pont hülyeség ilyen "ki emelkedik ki" posztot írni, mert csak megégetheti magát az ember, de ha bejön, majd idézgetem magam 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
Stez azt hitem ennel picit jobban kepben vagy.
DT poszton azert nem hiszem hogy a sackek szama a legfobb meroszam. Ahogy gyeek kollega is emlitette eleg komoly rombolo ero volt tavaly a fal kozepen, elso eveben. Marinelli elengedte siman Meltont aki az O embere volt, azert sztem Rod papa nalunk jobban ert a D-linemanekhez. Kivancsi vagyok hogy sackel vki IR listarol 😀.
Persze ez egy komoly penz nem mondom de Amadeus kollega a seggen porogne ha egy ilyen DT lenne a Raidersnel ... osszesegeben azert ez egy jovobe vetett bizalom inkabb nagy potencialt latunk benne es ez gambling move mert ha iden robbant jovore nem ir ennyiert ala. Nekem tetszik bar az osszeg valoban huzos, de remelem jovore azt mondjuk megerte.
Blevi
Van kettő is, momentán olyan front7 van Oaklandben, hogy a seggemen pörgök 😊
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Stez azt hitem ennel picit jobban kepben vagy.
DT poszton azert nem hiszem hogy a sackek szama a legfobb meroszam. Ahogy gyeek kollega is emlitette eleg komoly rombolo ero volt tavaly a fal kozepen, elso eveben. Marinelli elengedte siman Meltont aki az O embere volt, azert sztem Rod papa nalunk jobban ert a D-linemanekhez. Kivancsi vagyok hogy sackel vki IR listarol 😀.
Persze ez egy komoly penz nem mondom de Amadeus kollega a seggen porogne ha egy ilyen DT lenne a Raidersnel ... osszesegeben azert ez egy jovobe vetett bizalom inkabb nagy potencialt latunk benne es ez gambling move mert ha iden robbant jovore nem ir ennyiert ala. Nekem tetszik bar az osszeg valoban huzos, de remelem jovore azt mondjuk megerte.
több mint 10 éve
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
Ejnye, ez a torz "2 év 3 sack" narratíva szokatlanul felületes részedről, a büntetésed máris egy Amadeus lájk. :p (Ja és Will Ferrelt már nagyon ideje lenne eltűntetni! 😊)

Először is az újonc éve nem igazán számított mint a legtöbb rushernek, pláne hogy akkor még DE poszton játszott. A második évét elbukta egy az egyben a TC első hetében. Harmadik szezonjára került a DT posztra. Mit is művelt tavaly, egy olyan pozícióban ahol nem játszott még korábban és mik a kilátásai:
-- A 3 sack csak a jéghegy csúcsa, összesen 45 QB hitje, siettetése (29) és sackje volt.
-- PFF formula alapján a 13. legjobb DT volt, idén ugyanők "titkos szupersztárnak" nevezték. +29.8 totál osztályzat, +6.5 run-d, +21.2 rush.
-- Kijátszotta Henry Meltont a kezdőből (mindkettő achillesz szakadásból tért vissza).
-- Tavalyhoz képest az egész off-season során a DT posztra való felkészülésére koncentrálhatott erőnléti edzésektől a technikáig.
-- Volt szerencsém szemlélni több TC videóban ennek az eredményét. Ha nem Zack Martin állt vele szemben, akkor rendre leiskolázta a szembenálló falembert 1on1 és 2on2 gyakorlatokon. Beleértve Fredbeardet és Learyt is. Bull rush vagy quick move, mindkettő jól megy neki.

Ha egy egész szezont tolna, kb 6-8 sacket várok tőle alapozva a saját és a többi rusher fejlődésére, plusz arra amit eddig láttam tőle. Ezt meg Mike Fisher twitteréről loptam, elnézve a számokat nem olyan egetverőek tekintve mekkora potenciál van Crawfordban.

Szerkesztette: gyeek

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
The ‪#‎Cowboys‬ have signed Tyrone Crawford to a monster, 5-year, $45M extension. $25.7M in guarantees, $17.4M fully guaranteed.
speeedy1
Hogy mennyi?
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
The ‪#‎Cowboys‬ have signed Tyrone Crawford to a monster, 5-year, $45M extension. $25.7M in guarantees, $17.4M fully guaranteed.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Érdekes a vezetőségtől ezt meglépni,mert az utóbbi években teljesen más irányt vettünk szerződések terén.

Ezért bízok benne,hogy ez nagyon kifog fizetődni hosszú távon,és nem csak rájuk jött az 5 perc 😀 BOOM OR BUST kicsit a helyzet.

cowboysblog.dallasnews.com/2014/11/xs-and-os-the-tyrone-crawford-files.html/

Egy kis off:

Haverokkal ma nyomtunk egy madden 16 napot,és azt kell mondjam,ha olyan jók leszünk mint maddenbe akkor nincs miért izgulni 😛

Szerkesztette: Tehenész
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Cáfoljon rám idén de én tavaly se voltam elájulva tőle,ahhoz képest hogy akkor is attól zenget a sajtó a preseasonben hogy Crawford mekkorát fog majd robbntani. Egy solid szezont lehozott,jó játékos de kötezel sem volt olyan meghatározó erő. Mincey pl szerintem jobb volt a saját posztján harminciksz évesen.
Aztán mondom cáfoljon rám,a Giants ellen el is kezdheti.
Amare
Ő még csak 25, és tavaly apróbb sérülésekkel is bajlódott, ha jól emlékszem. Sokat dolgozott és jól, remélem még évekig ezt tolja.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Cáfoljon rám idén de én tavaly se voltam elájulva tőle,ahhoz képest hogy akkor is attól zenget a sajtó a preseasonben hogy Crawford mekkorát fog majd robbntani. Egy solid szezont lehozott,jó játékos de kötezel sem volt olyan meghatározó erő. Mincey pl szerintem jobb volt a saját posztján harminciksz évesen.
Aztán mondom cáfoljon rám,a Giants ellen el is kezdheti.