Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 10 éve
rva 4 582 — Me for President!
Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉
speeedy1
Írnál róla bővebben? Mármint a meccsről 😊
A két fal hogy működött, Gregory rögtön kiesett? Lee hogy hasított? Futás milyennek látszott?
Kösz, szia,

És az megvolt, hogy a győztes drive mindent eldöntő snap-jénél konkrétan Romo bokájához jött a labda? Anyám borogass.....
Charlie
csak erős idegzettel kattints:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25301246/look-cowboys-rookie-de-randy-gregory-suffers-ankle-injury
a harmadik negyed végéig volt a pályán

Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉
speeedy1
Írnál róla bővebben? Mármint a meccsről 😊
A két fal hogy működött, Gregory rögtön kiesett? Lee hogy hasított? Futás milyennek látszott?
Kösz, szia,

És az megvolt, hogy a győztes drive mindent eldöntő snap-jénél konkrétan Romo bokájához jött a labda? Anyám borogass.....

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Folytatom a hétfő reggeli fórum szemlémet, ezúttal Eagles topkból prezentálok egy gyöngyszemet:

Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa
gyeek
átmenjek trollkodni? 😊
slowmotion

Nem is vartam toluk mast...Gratulalok nektek,szep comeback volt!Romot evekig balek qbnak tartottam,de mostanaban ramcafol.Jobbak voltatok ez nem kerdes,de ezt a meccset nyernunk kellett volna.0 pass rush volt nalunk,amit ugy erzek nsm hasznaltatok ki teljesen.Igy legalabb izgalmas game volt.Meg1x grat!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Crawford 5 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
még jó, hogy nem Te viszed a front office-t, már bocs 😊
slowmotion
Nincs ebben semmi meglepő. Ki kellett osztanom Crawfordot egy kicsit, hogy érezze, nem állhat le, és ne vesszen ki belőle a motiváció. Hajnalban nekem akart bizonyítani, és ez így helyes. Elsőre nem volt rossz, még minimum 15 hasonló meccset várok tőle a szezonban.

Egyébként meg kit érdekel mindenki más, amikor Claiborne-t és Carrt nem szopatták szanaszét? (:
Törölt
oké. ezt csináld meg még tizenötször januárig, és akkor majd ha DPoY lesz, akkor a vendégem vagy egy sörre 😊
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Crawford 5 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
slowmotion
Nincs ebben semmi meglepő. Ki kellett osztanom Crawfordot egy kicsit, hogy érezze, nem állhat le, és ne vesszen ki belőle a motiváció. Hajnalban nekem akart bizonyítani, és ez így helyes. Elsőre nem volt rossz, még minimum 15 hasonló meccset várok tőle a szezonban.

Egyébként meg kit érdekel mindenki más, amikor Claiborne-t és Carrt nem szopatták szanaszét? (:

több mint 10 éve
 instagram.com/p/7l59uoJS1d/

Isten hozott újra Texasban, főni! :D
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Bernie. most mondjuk ő állt be Leary helyére, de attól még szerintem La'el beelőzi - és Bernie akkor is ott lesz cserének.
slowmotion
Pontosan! Bernie a csere center, nem fogják beáldozni kezdő guardként, úgyhogy Collins time :p
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/

Dunbar erőlelépésen örülök, de így is necces azért a WR sor. Gregory sebbesége elképesztő, mire Eli kezében volt a labda, ő már megverte a T-t.
Leary sérülése is aggasztó, mert így nem marad minőségi csere a padon....
beltazor
miért, mi van ezzel a sehol sem jegyzett gyerekkel, ezzel a Collinsszal?
slowmotion
pontosan! ha ő lesz a kezdő, kimarad a padon? 😀
beltazor
Bernie. most mondjuk ő állt be Leary helyére, de attól még szerintem La'el beelőzi - és Bernie akkor is ott lesz cserének.
slowmotion
jó ha ő minőségnek számít, akkor nem szóltam 😀
csak aztán ne ilyen ütembe fogyjunk a továbbiakban..

több mint 10 éve
Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/

Dunbar erőlelépésen örülök, de így is necces azért a WR sor. Gregory sebbesége elképesztő, mire Eli kezében volt a labda, ő már megverte a T-t.
beltazor
slowmotion
beltazor
több mint 10 éve
beltazor
Bernadeau pl.? 😊

Szerkesztette: speeedy1
több mint 10 éve

beltazor
slowmotion

több mint 10 éve
beltazor
azért Collins minőségi csere, de Börni is, sőt kifejezetten jól kente Leary helyén... Romo ugyanúgy kávézott a zsebben 😉
több mint 10 éve

beltazor
több mint 10 éve

több mint 10 éve
több mint 10 éve
átmenjek trollkodni? 😊
slowmotion
Beelőztelek. :p
gyeek
akkor most nem beszélek Veled 😛
több mint 10 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Néztem a post game sajtótájékoztatót, azt mondta Garrett, hogy Deznek csonttörése van a lábában, műteni kell, 4-6 hét múlva térhet vissza
tamas424
....
Fasza. 4-6 hét plusz ki tudja mennyi idő még amig ujra a fégi lesz...
Amare
Hát sajnos igen, nem fogom látni élőben, kint leszek a Giants meg a Seahawks meccsen...
tamas424
akkor majd Williams aláz. vagy inkább a Drogbáró.
slowmotion
Egyetlen sacket Crawford csinálta tegnap + Eli annyi befoscsizott tőle hogy eldobta a lasztit.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
átmenjek trollkodni? 😊
slowmotion
Beelőztelek. :p

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Folytatom a hétfő reggeli fórum szemlémet, ezúttal Eagles topkból prezentálok egy gyöngyszemet:

Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa
gyeek
átmenjek trollkodni? 😊

Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Néztem a post game sajtótájékoztatót, azt mondta Garrett, hogy Deznek csonttörése van a lábában, műteni kell, 4-6 hét múlva térhet vissza
tamas424
....
Fasza. 4-6 hét plusz ki tudja mennyi idő még amig ujra a fégi lesz...
Amare
Hát sajnos igen, nem fogom látni élőben, kint leszek a Giants meg a Seahawks meccsen...
tamas424
akkor majd Williams aláz. vagy inkább a Drogbáró.
több mint 10 éve
Crawford 4 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.
Törölt
több mint 10 éve
 twitter.com/NFL/status/643270023612510209
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Hardy out 3 weeks (ez nem sérülés ugye, de a lényeg...)
Scandrick out for season

hivatalosan is kezdhetem temetni a szezont?
rva
Volt már rosszabb is, szóval ne kongasd első meccs után a vészharangot.

MrMiksa

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Scandrick out for season

rva
Azt lehagytad, hogy Leary pedig MRI-re megy.

Győzelem ide vagy oda, de én se vagyok annyira derűlátó.
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 512 — …not me…Im in my prime!
Gregory out 4-6 weeks
Dez out 4-6 weeks
Scandrick out for season

rva
Távolról sem

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!