NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Nem jött össze a 0-4 mint tavaly 😀....
Végre jöhet az igazi focsiszezon 😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
na, idén se maradunk trófea nélkül, már megérte 😀
több mint 10 éve
Ja, hogy ezek után Hardy-ék is a bírósági út választásán törik a fejüket, mert a semmihez képest a négy meccses eltiltás kicsit soknak tűnik...lásd Brady esete.
Charlie
Ez így igaz,de teljesen más a leány fekvése,két ügyet nem lehet összehasonlítani.
Tehenész
jaja.
és azt ne felejtsük el, hogy Kraft papa a csapat büntetését nem fellebbezte meg. persze ezt ő úgy interpretálja, hogy ezzel nem azt ismeri be, hogy csináltak valamit, csak hát... csak hát neki egymillió dollárnál kicsit többet ér, ha Brady játszik az első négy fordulóban is. neki ez jó üzlet volt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ja, hogy ezek után Hardy-ék is a bírósági út választásán törik a fejüket, mert a semmihez képest a négy meccses eltiltás kicsit soknak tűnik...lásd Brady esete.
Charlie
Ez így igaz,de teljesen más a leány fekvése,két ügyet nem lehet összehasonlítani.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
 www.youtube.com/watch?v=0tpYD1_sM2w

1:35 Scan 😕 Kibaszottul sajnálom...
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
azért ha Whitehead nem marad, akkor ki lesz az ötödik elkapó? nem lesz? 4 elkapóval megyünk neki a szezonnak?

rva
AJ Jenkins?
beltazor
Kutyából csak Kínában lesz szalonna. Tény, hogy az utóbbi pár hétben mintha kicserélték volna, de egy waiver szerzeményre nagyobb esélyt látok per pillanat.

Robinsont meg nem fogja a Saints kitenni, remek csere értéket képvisel az újonc szerződésével. Inkább kotlanak rajta ha nem cserélik el.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
azért ha Whitehead nem marad, akkor ki lesz az ötödik elkapó? nem lesz? 4 elkapóval megyünk neki a szezonnak?

rva
AJ Jenkins?

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
ha lesz akkor egy corner vagy 1-technique érkezhet az 53-as cut-ok után.
(bár most JJ belengette, hogy tradelnénk (!!) egy fiatal RB-ért)
rva
Khiry Robinson!
gyeek
mondjuk lenne benne valami... 6.0" 220 lbs, emberes méret
LaCanfora már májusban megmondta, hogy a Dallas egy TE-t küldene Robinson-ért New Orleans-ba... és látva a töketlenséget, amit a dallasi tight endek játékba vonásával látványosan csinál az edzői stáb, már nem is annyira elképzelhetetlen, mondjuk én megtoldatnám egy 3-4 körrel a futót, hogy egálban legyünk 😊
viszont úgy hallottam CJ Spiller szénája nem áll annyira jól, hogy egyértelmű második futó lehessen...
Mindenesetre Robinson előkelő helyen lesz a waiver wire-n ha oda jut (és így nincs esélye Dallasba kerülni, csak egy trade-el)
több mint 10 éve
rva
Khiry Robinson!

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
ami érdekesebb lesz majd, hogy a DT-k közül ki marad, hogy lesz-e 4 tight end, lesz-e 3 QB vagy hogy Whitehead megkapja-e az ötödik elkapó szerepét (állítólag edzésen is elejtett pár visszahordandó labdát)
rva
Ha tippelni kellene: Swain kiszorítja Hanna-t, Lucky nem marad, kisvörös hord vissza, Coleman győz Bishop ellen, sőt, még jöhet egy DT, ahogy futó is, és csak 2 qb marad, Dustin out, dióhéjban ennyi jut eszembe. Oltsatok nyugodtan.
Charlie
Kizártnak tartom, hogy Hannát elengedjék. Ha Swaim valakivel is "küzd" a roster helyéért az szerintem Bishop. Coleman úgy láttam mutatott annyit, hogy megint bedolgozta magát, de Bishop sincs nagyon mögötte. A többiben úgy látom egyet értünk. Lucky helyett az elmúlt héten már Beasley hordta vissza a puntokat, szóval ez látszatra most PS neki, ahogy Vaughan és talán Showers is.

Ha lesz valahol "meglepetés" cut, akkor az vagy Terrell McClain vagy a McCray/Heath duóból kerülhet ki.

Meglepetés UDFA játékos Keith Smith lehet, bár Brinkleyt lehet legalább addig megtartják amíg Rolando vissza nem tér, hogy legalább lássák mit ér a 2 misi garantált pénze.

Nem tudom hol tart most Gibson a fejlődésben, de Weems helyére jöhetne, amúgy se csinált egyebet az elmúlt 2 évben, csak foglalta azt. Kicsit rizikós lehet, de Collinst használnám RTként, de olyanokat is hallottam, hogy Martin tolódna ki jobbra sérülés esetén, és Collins az ő helyére menne.

És akkor ott van még a waiver wire, amiről 1-2 arc még érkezhet.

több mint 10 éve

szerintem:

QB: Romo, Weeden (2)
WR: Bryant, Williams, Beasley, Street, Whitehead (5)
RB: Randle, McFadden, Dunbar (3)
FB: Clutts (1)
TE: Witten, Escobar, Hanna, Swaim (4)
OL: Smith, Leary, Frederick, Martin, Free, Collins, Bernadeau, Weems**, Gibson** (9)
DT: T. Crawford, Hayden, McClain, J. Crawford, Coleman (5)
DE: Lawrence, Gregory, Mincey, Hardy* Gardner (5)
LB: Lee, McClain* Hitchens, Brinkley, Cachkar, Wilson, Wilber, Smith (8)
CB: Carr, Claiborne, Jones, Patmon, White (5)
S: Church, Wilcox, Heath, McCray** (4)
ST: Bailey, Jones, Ladouceur (3)

az egy csillagosak az első 4 meccsen nem számítanak, így csak 52 ember marad, meg három akit 2 csillaggal jelöltem. azok sorsa attól függ, hogy kit lehet waiveren vagy utána összeszedni. azaz egy ember érkezésére még tuti számítok, de kettő-három sem elképzelhetetlen
Whitehead szerintem akkor is marad, ha nem ő lesz a visszahordó
McCray régen jó volt special teams-ben, ez jelenthet neki egy roster spotot
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Szerintem tuti 2 QB lesz, 4 TE Hanna túl jól blokkol, Swaim meg szerintem nagy fogás, elkapni jobban, blokkolni rosszabbul tud mint Hanna, Coleman > Bishop (Broaddus mester szerint McClainnél is jobb) Lucky szerintem sem marad.
több mint 10 éve
ami érdekesebb lesz majd, hogy a DT-k közül ki marad, hogy lesz-e 4 tight end, lesz-e 3 QB vagy hogy Whitehead megkapja-e az ötödik elkapó szerepét (állítólag edzésen is elejtett pár visszahordandó labdát)
rva
Ha tippelni kellene: Swain kiszorítja Hanna-t, Lucky nem marad, kisvörös hord vissza, Coleman győz Bishop ellen, sőt, még jöhet egy DT, ahogy futó is, és csak 2 qb marad, Dustin out, dióhéjban ennyi jut eszembe. Oltsatok nyugodtan.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Na, ahogy várható volt, Goodley és Porter is ment. Nem lepődnék meg, ha a TC tapasztalatok alapján felnyalnák őket, bár slot-méretűek, de én sok jót olvastam róluk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Sziasztok!
Érdeklődésetekre: tapasztalt, nagyon jó érzékkel és főleg gyorsan találja meg a megfelelő lyukat, nagyon jól gyorsul. Ha egészséges tud maradni, 1000 yard fölé mehet.
Tehát, Dunbar!
Charlie
ne vicceljünk, uraim.
Randle lesz a kezdő, megosztva a snapeket Run DMC-vel, Dunbar meg kap vagy 50 snapet egész évben. esetleg return-öknél kaphat szerepet.
slowmotion
Dunbart ne vegye fel senki fantasyben! 2 éve volt egy jó meccse amin megsérült, azóta azt lehet hallani mekkora a potenciálja meg mennyit lesz használva, de ahányszor villantania kellene betlizik egyet.

Első héten Randle fog kezdeni szerintem is, de ha nem rágja le a csontot rendesen és nem javul a pass protectionje, akkor DMC könnyen megelőzheti.
gyeek
Azt vélelmeztem, hogy egyértelműbben kiderül a tónusból, hogy persze hogy a bugyibuci. Most bizonyíthat.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Apró sérülés miatt Wilcox kihagyta a tegnapi edzést. Ami a fontos, hogy a cseréje Byron Jones volt.

több mint 10 éve
Fred j??? Trent Richardson is szabad!!!! 😀 Ha kell neki hely a sapka alatt cut Romo! 😀
beltazor
szerintem akkor inkább adjuk oda Dezt, Tyront és Zack Martint Petersonért
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Aztán trade for RGIII ... 😊
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Fred j??? Trent Richardson is szabad!!!! 😀 Ha kell neki hely a sapka alatt cut Romo! 😀

Szerkesztette: beltazor

több mint 10 éve
Sziasztok!
Érdeklődésetekre: tapasztalt, nagyon jó érzékkel és főleg gyorsan találja meg a megfelelő lyukat, nagyon jól gyorsul. Ha egészséges tud maradni, 1000 yard fölé mehet.
Tehát, Dunbar!
Charlie
ne vicceljünk, uraim.
Randle lesz a kezdő, megosztva a snapeket Run DMC-vel, Dunbar meg kap vagy 50 snapet egész évben. esetleg return-öknél kaphat szerepet.
slowmotion
Dunbart ne vegye fel senki fantasyben! 2 éve volt egy jó meccse amin megsérült, azóta azt lehet hallani mekkora a potenciálja meg mennyit lesz használva, de ahányszor villantania kellene betlizik egyet.

Első héten Randle fog kezdeni szerintem is, de ha nem rágja le a csontot rendesen és nem javul a pass protectionje, akkor DMC könnyen megelőzheti.

több mint 10 éve
Sziasztok!
Tehát, Dunbar!
Charlie
ne vicceljünk, uraim.
több mint 10 éve
Sziasztok!
Tehát, Dunbar!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.