NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziasztok!Érdeklődnék, h ki lesz a kezdő futótok a szezonban és milyen teljesítményt vártok a földi egységtől? ( fantasy okán érdeklődöm )
Köszi előre is!
több mint 10 éve
sziasztok!Valamiféle elvetemült módon behúztam Fantasyban Randlet és McFaddent is 😀
Ti kiben láttok több potenciált?
valamint ki milyen előszezonon van eddig túl?
több mint 10 éve
Mikor írja be valaki, hogy nem akarjuk-e Fred Jacksont?
több mint 10 éve
Football Outsiders kérdezz felelek. Jól esik amikor független arcok írnak ilyet:Pont McFadden egyik futásánál emelték ki a Vikings elleni meccsen, hogy kb a LOS után 9 yardal kapta az első kontaktot.
"Nem tól nagy túlzás, hogy a fal (O) akármelyik épkézláb NFL futónak megadja az első 1000 yardot, a többi pedig rajta múlik."
www.bloggingtheboys.com/2015/8/30/9215739/cowboys-questions-with-football-outsiders
gyeek
több mint 10 éve
Football Outsiders kérdezz felelek. Jól esik amikor független arcok írnak ilyet:"Nem tól nagy túlzás, hogy a fal (O) akármelyik épkézláb NFL futónak megadja az első 1000 yardot, a többi pedig rajta múlik."
www.bloggingtheboys.com/2015/8/30/9215739/cowboys-questions-with-football-outsiders
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Jól sikerült a főpróba! Offense: Kicsit döcögősen indult az eleje de utána beindultak a fiúk. Romo 5/8 88 yard 2 TD, nagyon jól mozgott, fasza volt na, a fal előtte Martin nélkül is valami elképesztő volt, az egyik TD-nél Romo meg is fordult a zsebben majd vissza de szerintem egy presszókávé elfogyasztása is belefért volna 😊 Randle szürke volt, mondhatni most fordult a kocka McFadden nagyon jól tolta! Fasza kis csata lesz ez gyerekek egész évben. A múlt heti megállapításunk, miszerint Randle fingot nem ért a blokkoláshoz, ismét beigazolódott, be is zsákolták róla Romot. McFadden ebben sokkal jobb. Elkapásban egyformán jók sztem. Terence Williams egy állat!!! 1/60 TD Összességében elégedett voltam a kezdő O-val! ++
Spec.Team: most már csak félvakon voltak 😀 Azért egy TD-t benyeltek persze Pattersontól nem szégyen de na. Még mindig aggódok. Visszahordásban szerintem jobb volt Dunbar a Szerencsés Fehérfejűnél (aki elkapott egy TD-t amúgy), kíváncsi vagyok elég lesz e neki a csapatban maradáshoz. -
Deffense: kicsit itt még próbálom visszafogni magam az örömmámorban mert hát csak preseason dehát eddig iszonyatosan tetszik amit itt látok! 3 meccs 0 elkapott TD. Első félidőben - persze Peterson nélkül - a kezdő védelmünk 18 futott yardot engedett. A Bridzsvóter 7/7 76 yard nem néz ki valami jól de ebben van egy Wallace 40 yardos elkapás Carral a pofájában, 2 mm-re az oldalvonal mellett (belefér). A többi dobása 4-5 yardos rövidek voltak ahol azonnal szereltük őket. A D line olyan fejlődésen megy keresztül, hogy el sem hiszem. Egyerűen mindenki király volt. Gregory... én nem tudom mit adtak neki de ma is 2 sack (az egyiket defense holding miatt annulálták) Hardy is folyamatosan a backfielden, Crawfordék, D Law, a kis Coleman ha jól emlékszem 3 tackle for loss. Linebackerek is jók voltak, Lee mindenhol ott volt, Gakhart MLB-ben baszott jó volt, Brinkley összeszedte magát. Carr szerintem jó volt, INT és szinte folyamatosan a WR-ek arcában volt, párszor nem volt szerencséje. Mo is jó volt, lett volna egy INT-je de a WR visszahúzta egy OPI-ért. PATMON-ra nem nagyon dobtak. Templomék hozták a megszokottat hátul és jó léptek fel futásra is 😊 White és B.Jones felváltva játszottak szinte minden DB poszton, sőt Jones még talán LB-t is tolt. +++
A második félidő katasztrófa volt Offense oldalon! Nem emlékszem pontosan de talán 1 first downt ha csináltak. Vaughan és Showers egyaránt katasztrófa volt, de tényleg, azt sem tudták hol van az előre. Vón 5/13 embert alig talált (de hála istennek az ellenfelet se), 5 yardos passz és hát mögé, felé, össze vissza. Showernek sikerült fumblet csinálni egy tökélestesen feladott snapből. Mindketten teljesen szétestek és szerintem meg is pecsételték a sorsukat. A kis D-nk nagyjából szépen tartott de az O folyamatos 3 and out-jai miatt a seggükön vették a levegőt 😀
Szép napot!
több mint 10 éve
Egyetemen imádtam a játékát, mindenféle rekordot megdöntött a csapatában és a pac12-ban egyaránt. Kevés lehetőséghez jutott Chicagóban ráadásul úgy néz ki Langford is elé került depht-en, valószínű az önbizalma is megcsappant szegénynek pedig nagy potenciál van benne. Egy ilyen fal mögött mint ami nálatok van jó számokat hozna (szerintem még én is😉, a Bearsnek meg jól jön bármilyen épkézláb WR White kiesése után, majd meglátjuk mi lesz.Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!Valamit elronthattál, mert migránsos videot linkeltél.
m.youtube.com/?#/watch?v=s7sLEWGOO6U
Ka'deemCarey25
Viszont jó hogy írtál, olvastam már nálunk trade opciót K Carey-re, pl. Devin Streetet adnánk érte 😊.
Charlie
több mint 10 éve
akkor összeesküvést kiáltott volna sok konkurens szurkoló ... természetesen...minket meg nem érdekelt volna, természetesen 😊Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!A Cowboys lett volna a bajnok termélszetesen. A játékvezetőket pedig kalodába zárják... természetesen.
Ka'deemCarey25
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!A Cowboys lett volna a bajnok termélszetesen. A játékvezetőket pedig kalodába zárják... természetesen.
Ka'deemCarey25
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!Valamit elronthattál, mert migránsos videot linkeltél.
Ka'deemCarey25
Viszont jó hogy írtál, olvastam már nálunk trade opciót K Carey-re, pl. Devin Streetet adnánk érte 😊.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!több mint 10 éve
Azért sokan tértek már vissza hasonló vagy súlyosabb sérülésből is. Peterson például rekordokat döntögetett egy évvel a súlyos sérülése után. Scandricknek lesz ideje gyógyulni, hiszen egy teljes szezonja és utána egy offseasonja lesz formába lendülni.nekem McGahee rémlik, mint akinek ronggyá szakadt a térde (pont az egyetemi döntőn), és visszatért - de azért beletelt egy kis időbe neki is.
Plusz ő nem futó, mint AP, nem ütközik annyit. Ha pedig mégis, akkor általában ő ütközik, nem őt ütközik le, az is fontos. A non-contact meg bármikor, bárkinél benne van a pakliban sajnos.
Törölt
azért jobban örültünk volna, ha Scandrick-nek nem lenne esélye a Comeback Player of the Year vagy az Ed Block Courage Award-ra.
de hát ilyen az élet.
több mint 10 éve
Nem szorosan, de kapcsolódik:Nincs, éppenséggel visszatért edzeni.Dez is megsérült?augusztus 6. óta nem edz. Sérült. Vagy van újabb?
beltazor
Charlie
gyeek
ma majdnem texans szurkoló lettem, mert amikor hazaértem, azt láttam a tv-ben, hogy valami hardnox műsorban edzenek tök szimpatikus csávók, életképpel, meg minden, meg bunyó is van - texans játékosok majdnem verekednek ilyen redskins-esekkel. Mondom magamban, ez az egész milyen rokonszenves, meg őket mutatják, meg jj. watt, meg minden...aztán rájöttem, hogy bunyó edzésen,,,hohohohóó! hát az a miénken jobb volt...Dez be is rohant, wattafakk!!!... így, legnagyobb közös sajnálatunkra, maradtam cowboy... 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nincs, éppenséggel visszatért edzeni.Dez is megsérült?augusztus 6. óta nem edz. Sérült. Vagy van újabb?
beltazor
Charlie
több mint 10 éve
Neked legyen mondva.Stez?
Nincs év Orlando-ügy nélkül... bbbbmmmgg.Azért sokan tértek már vissza hasonló vagy súlyosabb sérülésből is. Peterson például rekordokat döntögetett egy évvel a súlyos sérülése után. Scandricknek lesz ideje gyógyulni, hiszen egy teljes szezonja és utána egy offseasonja lesz formába lendülni.
Inkább a tavalyi eltiltás, mint ez. A videót nézve (sírva) ez össze-vissza szakadt, főleg oldalról. Jobbulást neki, de lehet hogy már nem látjuk pályán, szomorú...
Jöhet Cory, meg basztMo, nincs mese. Vagy a Patmon-gyerek. Arra kell építeni, hogy a fal úgysem enged majd passzt, de nem ám!
www.gfycat.com/ImperturbableBlindAfricanclawedfrog
Charlie
Plusz ő nem futó, mint AP, nem ütközik annyit. Ha pedig mégis, akkor általában ő ütközik, nem őt ütközik le, az is fontos. A non-contact meg bármikor, bárkinél benne van a pakliban sajnos.
Törölt
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Dez is megsérült?augusztus 6. óta nem edz. Sérült. Vagy van újabb?
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nincs év Orlando-ügy nélkül... bbbbmmmgg.Azért sokan tértek már vissza hasonló vagy súlyosabb sérülésből is. Peterson például rekordokat döntögetett egy évvel a súlyos sérülése után. Scandricknek lesz ideje gyógyulni, hiszen egy teljes szezonja és utána egy offseasonja lesz formába lendülni.
Inkább a tavalyi eltiltás, mint ez. A videót nézve (sírva) ez össze-vissza szakadt, főleg oldalról. Jobbulást neki, de lehet hogy már nem látjuk pályán, szomorú...
Jöhet Cory, meg basztMo, nincs mese. Vagy a Patmon-gyerek. Arra kell építeni, hogy a fal úgysem enged majd passzt, de nem ám!
Charlie
több mint 10 éve
Nincs év Orlando-ügy nélkül... bbbbmmmgg.Inkább a tavalyi eltiltás, mint ez. A videót nézve (sírva) ez össze-vissza szakadt, főleg oldalról. Jobbulást neki, de lehet hogy már nem látjuk pályán, szomorú...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Fal közepe nálam is kérdéses,de Marinelli úgyis kevergeti majd a lapokat,meg Lee-Hitch/Rolando párossal mögöttük nem lesz baj.én meg azt hallottam, hogy a Niners ellen sem Lee, sem Hitchens nem játszott. akkor most a kezdő D, vagy nem a kezdő D?A pre meccseken a kezdő D#-n is szenvedett vele. Nyilván csak preaseason.Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...Miért mutatkoznak bajok a futás ellen?
Blevi
gyeek
Blevi
slowmotion
Patmon slot-ba kezdte nálunk nem? Legalábbis arra emlékszem,hogy eredetileg oda szántuk.
több mint 10 éve
én meg azt hallottam, hogy a Niners ellen sem Lee, sem Hitchens nem játszott. akkor most a kezdő D, vagy nem a kezdő D?A pre meccseken a kezdő D#-n is szenvedett vele. Nyilván csak preaseason.Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...Miért mutatkoznak bajok a futás ellen?
Blevi
gyeek
Blevi
több mint 10 éve
bazmeeeg Scandrickamikor Carrnak és Claiborne-nak kell tartania a frontot, ott már nagy a baj
rookie time lesz ebből
több mint 10 éve
A pre meccseken a kezdő D#-n is szenvedett vele. Nyilván csak preaseason.Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...Miért mutatkoznak bajok a futás ellen?
Blevi
gyeek
több mint 10 éve
Scandrick... szomorú hír nagyon.. Viszont most előtörhet a fiatalság. Byron így rögtön kezdővé vált. Carrba nem bízok. Claiborne hát nálam nagy kérdőjel az ő játéka.. Patmon biztató volt tavaly is .. Szerintetek?
több mint 10 éve
Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...Miért mutatkoznak bajok a futás ellen?
Blevi