NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
201
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ééééés a szezon első Trolling The Nationje. Egyből a lényegre - 4. negyed.www.bloggingtheboys.com/2015/9/14/9322717/trolling-the-nation-rival-fans-react-during-fourth-quarter-as-cowboys-beat-giants
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Írtam ma már, hogy 'Anyám, borogass??' Ja, igen.A Cowboys már 4 milliárdot ér, a Forbes szerint:
www.forbes.com/teams/dallas-cowboys/
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na megpróbálkozom összefoglalni...Nnagyon köszönöm!!!.
Offense: A falon és Romo-n kívül mindenki rozsdásan kezdte a meccset és elég okáig tartott míg felkapták a ritmust. Romo egyik INT-ről sem tehetett, az egyiket Witten ütötte egy Giant kezébe a másikat pedig Street. Witten, Dez, Williams dropok színesítették a játékot, Beasley fumble, Randle fumble - amit visszakapart nagy nehezen. Ettől eltekintve azért a passz ment az elején is, köszönhetően Escobarnak, Randlenek, RunDMC-nek és Romo mögött a meccs 2. legjobbjának Dunbarnak. A futás közepes volt, megyegetett, akadozgatott, Randle jobb volt mint DMC, sőt ő el is tűnt rendesen miután volt két szebb futása az elején. Már most látszik, hogy azért a bab nem hús, nem lesz itt top futójáték (hacsak a titkos favoritom Krisztina be nem robban). Az első félidő végéig nálunk volt az előny, lélektanilag is, na ott 2 minute drill, Romo egy állat, erre Beasley fumble TD-re visszahordva és újra mi jövünk, Witten felüti a labdát ami egy Giant kezébe landol INT. A védelem stoppolt egyet ami nagyon kellett mert így csak field goal és 13-3 oda. A második félidőben kezdtek a srácok egyre jobban belejönni de a hibák nem tűntek el. Egy két drop, Street általi INT, stb. Na a végére amikor Dez kiszállt, beast modba kapcsoltak a srácok, Witten, Williams, Beasley, Escobar, Dunbar. Romo a meccs embere ez egyértelmű, egyszerűen láttam rajta, hogy hideg és gyilkos, amikor visszakaptuk a labdát a végén tudtam, hogy megcsinálja! Az asszony közvetlenül mellettem aludt de bele ízzadtam a halk örömmámorba :p
Spec team: csak ennyi... 180 fokos fordulat az előszezonhoz képest, a régi kis predátorunk fingani nem tudott, konkrétan olyat kapott Wilbertől, hogy majdnem kért egy cigit :p
Deffense: Folytatódott a jó sorozat. D line jó volt bár sackekben nem mutatkozott meg mert ilájnak 2 másodperces passzokat hívtak, ez is elmond valamit. Gregory király volt, úgy obatta Flowerst... volt olyan, hogy érintés nélkül elszaladt mellette. Amikor iláj magánál tartotta a labdát hosszabb ideig, folyton el kellett passzolnia a faszba. Eddig mindig szétpasszolt minket, most fasorba sem volt. Crawford köszönte a szerződést és villantott is. Lee olyan Lee-s volt, nehezebben lendült bele az elején de a végére meglett a 9 solo tackle, csak a szokásos, mindenhol ott volt. Hitch is fasza volt mellette. Wilber és Gakhart hozta a kötelezőt. Na a secondary... régen láttam ilyen szép munkát tőlük, de Claiborn-on elállt a lélegzetem, nem gondoltam volna, hogy így összeszedi magát, de Carr is... meg a kis Patmon is gyönyörűen dolgozott. Bekemet levették a pályáról, olyat kapott Wilcoxtól, hogy azt nyilatkozta, hogy őt még nem ütötte el így senki soha :p Templom is állat volt. Na azért a 100 alatt tartott futójáték és a 200!!! alatt tartott passzjáték brutális szerintem. Még mindig nem kaptunk passzolt TD-t!!! Ha így folytatják előrébb végeznek a rangsorban mint az O! :p
Lehet sok mindent kihagytam, majd a többiek kiegészítik.
We dem boyz!!!!!
speeedy1
Én csak az összefoglalót láttam, az meg olyan bennyhill-es.
Sokan írták, hogy idén a védelem lesz a különbség, meglátjuk, reméljük, abból, amit írtál, reményteli.
Jövő hét, íglsz, ráadásul idegenben jó kis erőfelmérő lesz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Egyébként meg kit érdekel mindenki más, amikor Claiborne-t és Carrt nem szopatták szanaszét? (:Én úgy tudom, hogy Carr megharagudott Beckhamre amiért ő lemaradt a Madden borítójáról és így vett revansot, hogy nem hagyta levegőhöz jutni a tegnapi meccsen.
Törölt
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Na megpróbálkozom összefoglalni...Offense: A falon és Romo-n kívül mindenki rozsdásan kezdte a meccset és elég okáig tartott míg felkapták a ritmust. Romo egyik INT-ről sem tehetett, az egyiket Witten ütötte egy Giant kezébe a másikat pedig Street. Witten, Dez, Williams dropok színesítették a játékot, Beasley fumble, Randle fumble - amit visszakapart nagy nehezen. Ettől eltekintve azért a passz ment az elején is, köszönhetően Escobarnak, Randlenek, RunDMC-nek és Romo mögött a meccs 2. legjobbjának Dunbarnak. A futás közepes volt, megyegetett, akadozgatott, Randle jobb volt mint DMC, sőt ő el is tűnt rendesen miután volt két szebb futása az elején. Már most látszik, hogy azért a bab nem hús, nem lesz itt top futójáték (hacsak a titkos favoritom Krisztina be nem robban). Az első félidő végéig nálunk volt az előny, lélektanilag is, na ott 2 minute drill, Romo egy állat, erre Beasley fumble TD-re visszahordva és újra mi jövünk, Witten felüti a labdát ami egy Giant kezébe landol INT. A védelem stoppolt egyet ami nagyon kellett mert így csak field goal és 13-3 oda. A második félidőben kezdtek a srácok egyre jobban belejönni de a hibák nem tűntek el. Egy két drop, Street általi INT, stb. Na a végére amikor Dez kiszállt, beast modba kapcsoltak a srácok, Witten, Williams, Beasley, Escobar, Dunbar. Romo a meccs embere ez egyértelmű, egyszerűen láttam rajta, hogy hideg és gyilkos, amikor visszakaptuk a labdát a végén tudtam, hogy megcsinálja! Az asszony közvetlenül mellettem aludt de bele ízzadtam a halk örömmámorba :p
Spec team: csak ennyi... 180 fokos fordulat az előszezonhoz képest, a régi kis predátorunk fingani nem tudott, konkrétan olyat kapott Wilbertől, hogy majdnem kért egy cigit :p
Deffense: Folytatódott a jó sorozat. D line jó volt bár sackekben nem mutatkozott meg mert ilájnak 2 másodperces passzokat hívtak, ez is elmond valamit. Gregory király volt, úgy obatta Flowerst... volt olyan, hogy érintés nélkül elszaladt mellette. Amikor iláj magánál tartotta a labdát hosszabb ideig, folyton el kellett passzolnia a faszba. Eddig mindig szétpasszolt minket, most fasorba sem volt. Crawford köszönte a szerződést és villantott is. Lee olyan Lee-s volt, nehezebben lendült bele az elején de a végére meglett a 9 solo tackle, csak a szokásos, mindenhol ott volt. Hitch is fasza volt mellette. Wilber és Gakhart hozta a kötelezőt. Na a secondary... régen láttam ilyen szép munkát tőlük, de Claiborn-on elállt a lélegzetem, nem gondoltam volna, hogy így összeszedi magát, de Carr is... meg a kis Patmon is gyönyörűen dolgozott. Bekemet levették a pályáról, olyat kapott Wilcoxtól, hogy azt nyilatkozta, hogy őt még nem ütötte el így senki soha :p Templom is állat volt. Na azért a 100 alatt tartott futójáték és a 200!!! alatt tartott passzjáték brutális szerintem. Még mindig nem kaptunk passzolt TD-t!!! Ha így folytatják előrébb végeznek a rangsorban mint az O! :p
Lehet sok mindent kihagytam, majd a többiek kiegészítik.
We dem boyz!!!!!
több mint 10 éve
ja, a futás: hát az egy nagy nulla volt szerintem.ilyenkor röhögök azokon a cikkeken, amik azt taglalták (Garrett is lenyilatkozta) hogy a csapat nem változik, run first.
Erre Romo karrier rekordot passzol.... (na jó nem, de érzitek az iróniát)
több mint 10 éve
csak erős idegzettel kattints:Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉Írnál róla bővebben? Mármint a meccsről 😊
speeedy1
A két fal hogy működött, Gregory rögtön kiesett? Lee hogy hasított? Futás milyennek látszott?
Kösz, szia,
És az megvolt, hogy a győztes drive mindent eldöntő snap-jénél konkrétan Romo bokájához jött a labda? Anyám borogass.....
Charlie
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25301246/look-cowboys-rookie-de-randy-gregory-suffers-ankle-injury
a harmadik negyed végéig volt a pályán
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉Írnál róla bővebben? Mármint a meccsről 😊
speeedy1
A két fal hogy működött, Gregory rögtön kiesett? Lee hogy hasított? Futás milyennek látszott?
Kösz, szia,
És az megvolt, hogy a győztes drive mindent eldöntő snap-jénél konkrétan Romo bokájához jött a labda? Anyám borogass.....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Folytatom a hétfő reggeli fórum szemlémet, ezúttal Eagles topkból prezentálok egy gyöngyszemet:átmenjek trollkodni? 😊
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...gyeek
MrMiksa
slowmotion
Nem is vartam toluk mast...Gratulalok nektek,szep comeback volt!Romot evekig balek qbnak tartottam,de mostanaban ramcafol.Jobbak voltatok ez nem kerdes,de ezt a meccset nyernunk kellett volna.0 pass rush volt nalunk,amit ugy erzek nsm hasznaltatok ki teljesen.Igy legalabb izgalmas game volt.Meg1x grat!
több mint 10 éve
oké. ezt csináld meg még tizenötször januárig, és akkor majd ha DPoY lesz, akkor a vendégem vagy egy sörre 😊Nincs ebben semmi meglepő. Ki kellett osztanom Crawfordot egy kicsit, hogy érezze, nem állhat le, és ne vesszen ki belőle a motiváció. Hajnalban nekem akart bizonyítani, és ez így helyes. Elsőre nem volt rossz, még minimum 15 hasonló meccset várok tőle a szezonban.Crawford 5 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.még jó, hogy nem Te viszed a front office-t, már bocs 😊
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
slowmotion
Egyébként meg kit érdekel mindenki más, amikor Claiborne-t és Carrt nem szopatták szanaszét? (:
Törölt
több mint 10 éve
Nincs ebben semmi meglepő. Ki kellett osztanom Crawfordot egy kicsit, hogy érezze, nem állhat le, és ne vesszen ki belőle a motiváció. Hajnalban nekem akart bizonyítani, és ez így helyes. Elsőre nem volt rossz, még minimum 15 hasonló meccset várok tőle a szezonban.Crawford 5 év, 45 millió, amiből 25.7 millió garantált.még jó, hogy nem Te viszed a front office-t, már bocs 😊
Azért nekem ez egy picit vicces pénz egy olyan játékosnak, aki két szezon alatt felmutatott három sacket.
Törölt
slowmotion
Egyébként meg kit érdekel mindenki más, amikor Claiborne-t és Carrt nem szopatták szanaszét? (:
több mint 10 éve
Bernie. most mondjuk ő állt be Leary helyére, de attól még szerintem La'el beelőzi - és Bernie akkor is ott lesz cserének.Pontosan! Bernie a csere center, nem fogják beáldozni kezdő guardként, úgyhogy Collins time :p
slowmotion
több mint 10 éve
jó ha ő minőségnek számít, akkor nem szóltam 😀Bernie. most mondjuk ő állt be Leary helyére, de attól még szerintem La'el beelőzi - és Bernie akkor is ott lesz cserének.pontosan! ha ő lesz a kezdő, kimarad a padon? 😀Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/miért, mi van ezzel a sehol sem jegyzett gyerekkel, ezzel a Collinsszal?
Dunbar erőlelépésen örülök, de így is necces azért a WR sor. Gregory sebbesége elképesztő, mire Eli kezében volt a labda, ő már megverte a T-t.
Leary sérülése is aggasztó, mert így nem marad minőségi csere a padon....
beltazor
slowmotion
beltazor
slowmotion
csak aztán ne ilyen ütembe fogyjunk a továbbiakban..

több mint 10 éve
Bernie. most mondjuk ő állt be Leary helyére, de attól még szerintem La'el beelőzi - és Bernie akkor is ott lesz cserének.pontosan! ha ő lesz a kezdő, kimarad a padon? 😀Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/miért, mi van ezzel a sehol sem jegyzett gyerekkel, ezzel a Collinsszal?
Dunbar erőlelépésen örülök, de így is necces azért a WR sor. Gregory sebbesége elképesztő, mire Eli kezében volt a labda, ő már megverte a T-t.
beltazor
slowmotion
beltazor
több mint 10 éve
pontosan! ha ő lesz a kezdő, kimarad a padon? 😀Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/miért, mi van ezzel a sehol sem jegyzett gyerekkel, ezzel a Collinsszal?
beltazor
slowmotion

több mint 10 éve
Leary sérülése is aggasztó, mert így nem marad minőségi csere a padon....azért Collins minőségi csere, de Börni is, sőt kifejezetten jól kente Leary helyén... Romo ugyanúgy kávézott a zsebben 😉
beltazor
több mint 10 éve
Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/miért, mi van ezzel a sehol sem jegyzett gyerekkel, ezzel a Collinsszal?
beltazor
több mint 10 éve
Tavalyi POba jutásunk utáni ránk zuduló gyülölet, úgy tünik nem csökken mostanra. :/Dunbar erőlelépésen örülök, de így is necces azért a WR sor. Gregory sebbesége elképesztő, mire Eli kezében volt a labda, ő már megverte a T-t.

több mint 10 éve
Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉
több mint 10 éve
akkor most nem beszélek Veled 😛átmenjek trollkodni? 😊Beelőztelek. :p
slowmotion
gyeek
több mint 10 éve
Egyetlen sacket Crawford csinálta tegnap + Eli annyi befoscsizott tőle hogy eldobta a lasztit.akkor majd Williams aláz. vagy inkább a Drogbáró.Hát sajnos igen, nem fogom látni élőben, kint leszek a Giants meg a Seahawks meccsen...Néztem a post game sajtótájékoztatót, azt mondta Garrett, hogy Deznek csonttörése van a lábában, műteni kell, 4-6 hét múlva térhet vissza....
tamas424
Fasza. 4-6 hét plusz ki tudja mennyi idő még amig ujra a fégi lesz...
Amare
tamas424
slowmotion
több mint 10 éve
átmenjek trollkodni? 😊Beelőztelek. :p
slowmotion
több mint 10 éve
Folytatom a hétfő reggeli fórum szemlémet, ezúttal Eagles topkból prezentálok egy gyöngyszemet:átmenjek trollkodni? 😊
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...gyeek
MrMiksa
Szerkesztette: slowmotion