NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
A next-men-up jegyében Dunbar elkapó lett? 😊 Mert az általam várt Street show kissé máshogy sült el.Charlie
nem. Dunbart nehezebben fogják meg.
slowmotion
Aszittem, ez az új stratégia, nem emlékszem, hogy Dunb ilyen szerepben volt...
Game winning drive - SÍROK, olyan szép!!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Abból indultam ki, hogy 2 éve fos a Giants és mégis szétpasszolt tavaly is mindkét meccsen!speeedy1
egy Cruz-zal kevesebben vannak. az azért sokat jelent. Cruz azokat nem ejti el, amit Rueben Randle elejtett.
több mint 10 éve
A next-men-up jegyében Dunbar elkapó lett? 😊 Mert az általam várt Street show kissé máshogy sült el.Charlie
nem. Dunbart nehezebben fogják meg.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
SZÓVAL az EGÉSZ meccs itt (persze, amíg le nem lövik):

www.youtube.com/watch?t=6558&v=yh5CdRJlQ7o

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Én így láttam.
Wong
"Romo egyik INT-ről sem tehetett, az egyiket Witten ütötte egy Giant kezébe"
-Romo konkrétan rossz helyre dobta azt a labdát. Witten megpróbálta összeszedni, és mivel hátul nincs szeme így nehezen üthetné bele az ellen kezébe (magas labda, nem hagyhattam ki)

Nem azt írtam, hogy Witten hibája volt és azt sem, hogy direkt ütötte INT-re, nem volt jó dobás de ha nem üt bele a labdába (amit persze vhogy el akart kapni) akkor nem INT! Nálam az ilyen fel-le-elütött labdák nem irányító hibák és nem is elkapó hibák. Ezek véletlenek. Továbbra is tartom, hogy nem Romo hiba, magas labda ide vagy oda :p

"Na a végére amikor Dez kiszállt, beast modba kapcsoltak a srácok,"- És ez nem kicsit volt ijesztő

Miért? Mert utálják és végre megsérült és amíg játszik addig ők szarnak a játékra?

Beasly?-fogalma nem volt milyen eseményen van/volt, Ez a lista a 4. negyed utolsó drive-ja miatt lehetett benned...

Is-is Beasley-nek volt egy dropja, meg egy fumble-ja az elején, írtam is hogy fos volt de a végére összeszedte magát és sztem jó volt!

"de bele ízzadtam a halk örömmámorba" - Egy férfi ezt ne tartsa magában. Na.

:p :p :p

"Eddig mindig szétpasszolt minket, most fasorba sem volt." -Azt azért ne(!) felejtsük el, hogy a Giants nem csaj I.M-ből áll. Sok mindenen átment a Giants és nem a régiek, ez látszik.

Abból indultam ki, hogy 2 éve fos a Giants és mégis szétpasszolt tavaly is mindkét meccsen!

"Lee olyan Lee-s volt, nehezebben lendült bele az elején" Látszott, hogy az első félidőben teljesen visszafogott volt. Valószínű edzői utasítás, ugye kihagyott egy teljes évet, egy félidő a visszaszokásra, inkább egy fél isteni csoda, mint nehéz bele lendülés. Nálam.

Nálam továbbra is rozsda - ami nyilván a kihagyás miatt is van

"Ha így folytatják előrébb végeznek a rangsorban mint az O!" -Nálam már előrébb végeztek. Az O 2 TD is kapott. A D a egyet sem és a 2-esnél stoppolt. Azt kell, hogy mondjam, iszonyat nagy mázli volt ez a duplavé. Összejött az utolsó drive, ennyi. Mázli.

Giants két WR-ről elpattant INT-je is mázli, Coughlin-ék utolsó játékhívása nekünk mázli, sok ilyen mázlifaktor van minden meccsen...

Ok elfogadom a véleményed, én optimistábban látom a helyzetet. :p
több mint 10 éve
Nem túl sok a jó hír, de legalább a végén behúztuk, hála a G off. guruinak, erről cikkeztek ma sokat, párra ránéztem, és hát...talán a szokásosnál is idegesebb volt a két csapat, nálunk a nagy elvárás, saját stadion, ilyasmi lehetett, náluk meg az esély izgalma, mert tán végig pariban voltak. Azért az elgondolkodtató, hogy idén is TE erőltetésével vertük meg őket, és ha ebből indulunk ki, akkor vasárnap szét kell őket futni, nincs mese. A next-men-up jegyében Dunbar elkapó lett? 😊 Mert az általam várt Street show kissé máshogy sült el. Meg kéne nézni az ő meccsüket is, de a hátsó alakzatuk nem tűnt stabilnak az összefoglaló alapján, így sok 3 elkapós felállást is be lehetne vetni. Áh, nem értek hozzá.
Adott a feladat az edzői stábnak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Jó hírek kedd délutánra:

Dallas Cowboys LG Ron Leary out 1-3 weeks with strained groin.
több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Szezon eleji rozsda sok embernél, így is csak és kizárólag a turnoverek tartották meccsben a Giants-t. Mindkét oldalon végig domináltuk az ellenfelet a hibák ellenére is. Olyan tavalyi első fordulós balfaszkodás volt csak most W! Ez a lényeg! Dez kipihenten visszatér a szezon érdemi részére, én úgy gondolom van elég célpont, addig megoldjuk. Gregory-t is kibírjuk szerintem amíg Hardy nem tér vissza, mély a DL. Én baszott heppi vagyok és optimista a látottak alapján 😉
speeedy1
Van egy olyan érzésem,Deznek semmi baja,az egész csak arról szól,hogy megőrizzük 100%-osan a végére 😊 A támadó fal meg ismét a régi !

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
volt idő felkészülni a Dez holdout alatt a nélküle történő játékra, hehe :)
rva
no persze, mintha nem lett volna nyilvánvaló, hogy július 15-e előtt meglesz a szerződés... azért a playbook jó része egyelőre jegelve lesz, mert nincs egy jól blokkoló állat WR a pálya szélén. a meccsen ugye úgy indítottunk, hogy Dez-nek előbb volt két vagy három blokkja Dunbar előtt, mintsem hogy akár csak felé is nézett volna.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
volt idő felkészülni a Dez holdout alatt a nélküle történő játékra, hehe :)
több mint 10 éve
más. a meccsünkről.
azt azért látni kell, hogy ha a hibáinkat kiküszöböljük, akkor tegnap nem lett volna körömrágós a meccs vége. amikor Beasley kezéből kiütötték a labdát, akkor nekem is a 2010-es Redkins meccs jutott eszembe, és mindannyian tudjuk, annak mi lett a vége...
run:pass arány. amíg nem lett sürgős (utolsó 8 perc, 2 drive), addig valahol 50:50, 40:60 körül volt az arány, és ugye az első három harmadot (meg a negyedik felét) így játszottunk, és addig +3/-7 között mozgott az eredmény. amikor kinyílt az olló, akkor átmentünk kockáztatósba.
viszont ez azt is jelenti, hogy ha nincs az a sok hiba (passz Witten mögé, Beasley stb), akkor valószínűleg meccs végéig így is maradt volna a stratágia, mert akkor az eredmény +10/0 között mozgott volna.

Dez. nincs jövő hétem, meg még utána sem. nem baj. persze, baj, csak nem úgy.
egy hete van az edzői stábnak, hogy alkalmazkodjon stratégiailag. az lenne a legjobb, ha ülne a futás, mert akkor nem kell az Escobar-kártyát eljátszani.
egyébként simán lehet rövidebb sérülés, mint Lawrence-é volt. számít a törés mértéke, a test regenerációs képessége, az alkalmazott technikák milyensége. lehet, hogy csak repedés, lehet, hogy könnyű törés. majd kiderül. úgyis van egy bye week a Pats után, az annyit tesz, hogy a Giants elleni visszavágóig van hat hét a gyógyulásra. szerintem azt az időpontot karikázhatjuk be amúgy is.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Lawrence nem is térhetett volna vissza előbb ugyanis visszatérős IR-en volt 😊.
több mint 10 éve
 www.scout.com/nfl/cowboys/story/1586781-are-cowboys-too-optimistic-on-dez-surgery

nem jó hír, és nem kell messze menni példáért: Lawrence-nek ugyan ez a csontja tört tavaly, 8 hetet hagyott ki, és többen mások is inkább 8-10 heteket hagynak ki (kosárlabdában szintén)
Lehet, hogy Dez élete formájában van, meg most írta alá a 70 millás szerződést, és a világ legnagyobb küzdője, de talán nem kellene belerohanni egy 4 hetes visszatérésbe, háromból egy ilyen műtét után újra eltörik a csont....
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Azért nálunk egész mást fog játszani ráadásull snapet se.kap annyit illletve ma a fal az elején katasztrófa volt utána meg inkább passzolni kellett. Én nem várok ezért 1500 yardos szezont tőle, ha összehoz 700-900-t s hozza az elkapásokat.TD ket már jó lesz. Inkább így kell nézni a játékát majd. Jó felkészüllést vasárnapra!!!!
dande
Imserve a természetét, szerintem már párszor megbánta, hogy a pénz után ment. Előszezonban is padoztatta Chip, most is csak 13 érintés a passzokkal... A 8 milliós átlag kereset és az körüli 1000 scrimmage yard nem passzol valami jól. Sacc per kb Murray és Matthews évi 12 misit esz meg a capből. Sproles messze jobb náluk, kivéve pass block. Kiváncsi vagyok melyikőjük éri meg a szerződésük 3. évét a csapatnál.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
 twitter.com/robphillips3/status/643531599653564416
több mint 10 éve
Bekemet levették a pályáról, olyat kapott Wilcoxtól, hogy azt nyilatkozta, hogy őt még nem ütötte el így senki soha :p
speeedy1
 espn.go.com/sportsnation/post/_/id/13658262/jj-wilcox-hit-odell-beckham-jr-hard-broke-own-nose-kept-playing
konkrétan eltört az orra :D (mármint Wilcox-nak)
több mint 10 éve
Murray 8 futás, 9 yard, 1TD + 4 elkapás, 11 yard, 1TD.
gyeek
o_o
leigazolod a liga legjobb futóját, adsz neki évi 9 millát, tiszta sor, hogy futtatod, nem? oh wait...
úgy látszik, Chip bácsi stratégiája legalább annyira unortodox, mint Matolcsy gazdaságpolitikája 😊

bár az is lehet, hogy tudatosan csinálta az Iggles, mert akkor jobban tudják motiválni a játékosokat, amikor mögöttünk állnak a táblázaton 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért nálunk egész mást fog játszani ráadásull snapet se.kap annyit illletve ma a fal az elején katasztrófa volt utána meg inkább passzolni kellett. Én nem várok ezért 1500 yardos szezont tőle, ha összehoz 700-900-t s hozza az elkapásokat.TD ket már jó lesz. Inkább így kell nézni a játékát majd. Jó felkészüllést vasárnapra!!!!
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Murray 8 futás, 9 yard, 1TD + 4 elkapás, 11 yard, 1TD.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Dez: closer to 4 weeks than 6, broken bone  www.sbnation.com/fantasy/2015/9/14/9323565/dez-bryant-injury-fantasy-football-wide-receivers
Leary: 1-3 weeks, strained groin injury  www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/20150914-source-dallas-cowboys-lg-ron-leary-out-1-3-weeks-with-strained-groin.ece
Gregory: closer to 4 weeks than 6, high ankle sprain  www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/20150914-jason-garrett-cowboys-rookie-de-randy-gregory-to-miss-up-to-4-weeks-with-high-ankle-sprain.ece
több mint 10 éve
Ha jövőhéten esetleg nyernénk... Az nagyon nagy lépés lehetne bár csak week 2 de kéne Dez... :/
több mint 10 éve
 m.youtube.com/watch?v=28_cpz1wkwQ
Ilyenek miat is szeretem Dez-t 😊
beltazor
Ez inkább szól a kameráknak, mint a valóságnak...
Wong
hát szerintem nem. Dez ilyen mióta itt van.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
beltazor
Ez inkább szól a kameráknak, mint a valóságnak...
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Na megpróbálkozom összefoglalni...

Offense: A falon és Romo-n kívül mindenki rozsdásan kezdte a meccset és elég okáig tartott míg felkapták a ritmust. Romo egyik INT-ről sem tehetett, az egyiket Witten ütötte egy Giant kezébe a másikat pedig Street. Witten, Dez, Williams dropok színesítették a játékot, Beasley fumble, Randle fumble - amit visszakapart nagy nehezen. Ettől eltekintve azért a passz ment az elején is, köszönhetően Escobarnak, Randlenek, RunDMC-nek és Romo mögött a meccs 2. legjobbjának Dunbarnak. A futás közepes volt, megyegetett, akadozgatott, Randle jobb volt mint DMC, sőt ő el is tűnt rendesen miután volt két szebb futása az elején. Már most látszik, hogy azért a bab nem hús, nem lesz itt top futójáték (hacsak a titkos favoritom Krisztina be nem robban). Az első félidő végéig nálunk volt az előny, lélektanilag is, na ott 2 minute drill, Romo egy állat, erre Beasley fumble TD-re visszahordva és újra mi jövünk, Witten felüti a labdát ami egy Giant kezébe landol INT. A védelem stoppolt egyet ami nagyon kellett mert így csak field goal és 13-3 oda. A második félidőben kezdtek a srácok egyre jobban belejönni de a hibák nem tűntek el. Egy két drop, Street általi INT, stb. Na a végére amikor Dez kiszállt, beast modba kapcsoltak a srácok, Witten, Williams, Beasley, Escobar, Dunbar. Romo a meccs embere ez egyértelmű, egyszerűen láttam rajta, hogy hideg és gyilkos, amikor visszakaptuk a labdát a végén tudtam, hogy megcsinálja! Az asszony közvetlenül mellettem aludt de bele ízzadtam a halk örömmámorba :p

Spec team: csak ennyi... 180 fokos fordulat az előszezonhoz képest, a régi kis predátorunk fingani nem tudott, konkrétan olyat kapott Wilbertől, hogy majdnem kért egy cigit :p

Deffense: Folytatódott a jó sorozat. D line jó volt bár sackekben nem mutatkozott meg mert ilájnak 2 másodperces passzokat hívtak, ez is elmond valamit. Gregory király volt, úgy obatta Flowerst... volt olyan, hogy érintés nélkül elszaladt mellette. Amikor iláj magánál tartotta a labdát hosszabb ideig, folyton el kellett passzolnia a faszba. Eddig mindig szétpasszolt minket, most fasorba sem volt. Crawford köszönte a szerződést és villantott is. Lee olyan Lee-s volt, nehezebben lendült bele az elején de a végére meglett a 9 solo tackle, csak a szokásos, mindenhol ott volt. Hitch is fasza volt mellette. Wilber és Gakhart hozta a kötelezőt. Na a secondary... régen láttam ilyen szép munkát tőlük, de Claiborn-on elállt a lélegzetem, nem gondoltam volna, hogy így összeszedi magát, de Carr is... meg a kis Patmon is gyönyörűen dolgozott. Bekemet levették a pályáról, olyat kapott Wilcoxtól, hogy azt nyilatkozta, hogy őt még nem ütötte el így senki soha :p Templom is állat volt. Na azért a 100 alatt tartott futójáték és a 200!!! alatt tartott passzjáték brutális szerintem. Még mindig nem kaptunk passzolt TD-t!!! Ha így folytatják előrébb végeznek a rangsorban mint az O! :p

Lehet sok mindent kihagytam, majd a többiek kiegészítik.

We dem boyz!!!!!
speeedy1
"Romo egyik INT-ről sem tehetett, az egyiket Witten ütötte egy Giant kezébe"
-Romo konkrétan rossz helyre dobta azt a labdát. Witten megpróbálta összeszedni, és mivel hátul nincs szeme így nehezen üthetné bele az ellen kezébe (magas labda, nem hagyhattam ki)

"Na a végére amikor Dez kiszállt, beast modba kapcsoltak a srácok,"- És ez nem kicsit volt ijesztő

"Witten, Williams, Beasley, Escobar, Dunbar. Romo a meccs embere ez egyértelmű" - Witten, Dunbar, Romo játszokkal jól. Escobarnak iszonyat szép volt a TD-je, ez tény, de mellette semmi meghatározó (tavaly is 3-4 move a szezonban azon kívül semmi), Beasly?-fogalma nem volt milyen eseményen van/volt, Ez a lista a 4. negyed utolsó drive-ja miatt lehetett benned...

"de bele ízzadtam a halk örömmámorba" - Egy férfi ezt ne tartsa magában. Na.

"Eddig mindig szétpasszolt minket, most fasorba sem volt." -Azt azért ne(!) felejtsük el, hogy a Giants nem csaj I.M-ből áll. Sok mindenen átment a Giants és nem a régiek, ez látszik. Nekem is tetszett a D. De rengeteg a miss tackle, amiből nem fogunk kigyógyulni 1-2 hét alatt. Egy komolyabb csapatnál, nagyobb bajban lesz a D. Jó az irány, de messze van a Kánaán.

"Lee olyan Lee-s volt, nehezebben lendült bele az elején" Látszott, hogy az első félidőben teljesen visszafogott volt. Valószínű edzői utasítás, ugye kihagyott egy teljes évet, egy félidő a visszaszokásra, inkább egy fél isteni csoda, mint nehéz bele lendülés. Nálam.

"Ha így folytatják előrébb végeznek a rangsorban mint az O!" -Nálam már előrébb végeztek. Az O 2 TD is kapott. A D a egyet sem és a 2-esnél stoppolt. Azt kell, hogy mondjam, iszonyat nagy mázli volt ez a duplavé. Összejött az utolsó drive, ennyi. Mázli. Előtte a 9 perces driveok végén mi volt? Én erre mondanám, hogy csak a szokásos. Nem láttam én ezt ilyen szépnek, hogy domináltunk, meg lélektani előny, egy két drop... (egy se legyen, vagy csak 6 hetente, nem, hogy egy-két)
Valljuk be, az utolsó drive előtt mindenkinek szaros volt a gatyája belülről. Mármint nem a mienk, hanem az edzői stáb, az Offense, és a kedves JJ papa nacija is. A jövőre nézve, nem biztató. Nagyon kevés lesz ez Philiben következő héten, csak gondolj bele. Ott kevés lesz egy "csodadrive".

Én így láttam.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan