NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
360
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Romo várhatóan 8 hetet pihen.tök bírom, amikor egy tizenkét változós egyenletre egy riporter benyög egy számot.
ervinator
az orvosok sem véletlenül számolnak várható idő plusz-mínusz két héttel...
több mint 10 éve
én is. ezt már meccs után kérdezted, meg én is akkor válaszoltam.Érted Te holnapra gondolok 😊most? nyerünk Weedennel.Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
Milyen mindig?! Nála keményebb QB-t nehezen talál az ember, de a fizika törvényeivel nem lehet mit kezdeni. Rohadt nagy hálátlanság és tiszteletlenség részedről, hogy így félretennéd Romot, az hogy mennyire racionális már bele se megyek.
gyeek
sztaking
Romo nem megy sehova, aki ki akarja rúgatni, az nem tud kb semmit a Cowboysról.
gyeek
de most mi lesz?
sztaking
slowmotion
sztaking
több mint 10 éve
a helyzetünk 2 meccs (!!) után:- a csoport hiper gyenge, mi azért mert nincs Bryant, Romo, McClain, Hardy és Gregory (meg Leary se, erre lentebb visszatérek) a többiek meg nem tudom miért. Kíváncsi vagyok az Eagles mikorra fog összeállni, mondjuk a linebackerek elvesztése nem tudom mennyi időt vesz igénybe, de az offense tegnap azt se tudta milyen eseményen vannak pedig Kelly szerint azért kellett Bradford mert remekül olvassa a játékot, gyorsan megszabadul a labdáktól és nem dobál interception-öket. ebből tegnap semmi nem volt igaz, évekig állt a zsebben, és volt olyan, hogy 3 emberes passrush is majdnem összeroppantotta a zsebet... aztán a Redskins 1-1 mérlege nyilván semmit nem jelent, amikor elkezdenek a komolyabb ellenfelek jönni akkor szépen kipukkan a lufi, Cousins-től nem várok megtáltosodást. Viszont a Giants-ből még lehet valami, és ez nyugtalanít
- az O fal még nem állt össze, tegnap is Collins és Bernadeau felváltva játszott, de Free sem találja magát, Martin-on is volt vagy 2-3 holding (nem emlékszem, vissza kell néznem, lehet olyanra is emlékszem amit aztán nem fújtak be) ez a fal egyáltalán nem olyan jó mint tavaly volt. a futások átlaga meg sem közelíti azt, amit Murray-vel tudtunk tavaly (Randle 18/51 2,8 átlaggal, McFadden 10/31 3,1 átlaggal) és hiába írtuk le Leary-t, nem véletlenül maradt benne a kezdőben - Collins sokkal több rookie hibát vét, mint Martin pl, azaz nem minden első körös játékos plug-and-play.
- a defense vakok közt a félszemű, de ez a jelen helyzetben biztató (lásd hiányzók az első pontban) Lee 9 tackle-je remek, és a közvetítés alapján mindig tudta hol a labda, jót tett neki Wil-re mozgás. ha egy Patriots ellen is ilyen szépen muzsikálunk majd akkor kezdek majd örülni
- az optimizmus Weedennel szemben remek, de szerintem semmit nem ér. úgy tudtunk játékban maradni, hogy 7/7 volt 7.1 yard átlaggal... ez tökéletes (!) játékot jelentett részéről ahhoz, hogy összességében elfogadható legyen a játék képe. azaz minden hiba többszörösen fog számítani "élesben"
- nem csak a turnoverekkel van bajunk (előző meccsen -3 volt a TO mutató?) hanem a szabálytalanságokkal is, ki is volt írva, hogy a tegnapi 18 az franchise record.... ezeknek a mixe meg tud verni bárkit, és csak a többiek töketlenségének köszönhető, hogy nem vertük meg magunkat az első két meccsen
- Beasley punt returnjai semmit nem érnek (tegnap 2 visszahordás, összesen 1 yard) ami nem Beasley hibája, hanem a körülötte fogalmatlanul rohangáló special teams csapattagoké... (azaz Whitehead sem lenne jobb)
- Chris Jones 52.5 yardot átlagol puntonként (ez jó)
több mint 10 éve
Persze mert olyan szar garbage time-ot amit műveltünk nem látott a világ 😊Bár ez a Pats sem verhetetlen..a bills-nek sem sokon múlt 😊Legyen igazad,a védelmünk qrva jó,hál istennek maradt a kordinátor.Nem kell kirúgniWeeden. Falcons még így is verhető, Saints szintén, Pats egyértelmű bukta. Ha ezzel sikerülne eljuttni 6. hétig, akkor 4-1 és talán a Skins se táltosodik meg (a másik két csoport tag mint láthattuk elég gyengusz). A csoportot kell valahogy tartani, eddig 2-0.
de most mi lesz?
sztaking
gyeek
sztaking
sztaking
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Romo várhatóan 8 hetet pihen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Gratula s Romonak gyógyulást!!!
több mint 10 éve
Illem szerint gratulálok,de realisan ez mindenkinek tragikus meccs lett.A zebrak valahogy alulmultak meg az eagles O-t is.
Jobbulast mindenkinek
több mint 10 éve
Érted Te holnapra gondolok 😊most? nyerünk Weedennel.Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
Milyen mindig?! Nála keményebb QB-t nehezen talál az ember, de a fizika törvényeivel nem lehet mit kezdeni. Rohadt nagy hálátlanság és tiszteletlenség részedről, hogy így félretennéd Romot, az hogy mennyire racionális már bele se megyek.
gyeek
sztaking
gyeek
de most mi lesz?
sztaking
slowmotion
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Bár ez a Pats sem verhetetlen..a bills-nek sem sokon múlt 😊Legyen igazad,a védelmünk qrva jó,hál istennek maradt a kordinátor.Nem kell kirúgniWeeden. Falcons még így is verhető, Saints szintén, Pats egyértelmű bukta. Ha ezzel sikerülne eljuttni 6. hétig, akkor 4-1 és talán a Skins se táltosodik meg (a másik két csoport tag mint láthattuk elég gyengusz). A csoportot kell valahogy tartani, eddig 2-0.
de most mi lesz?
sztaking
gyeek
sztaking
több mint 10 éve
Legyen igazad,a védelmünk qrva jó,hál istennek maradt a kordinátor.Nem kell kirúgniWeeden. Falcons még így is verhető, Saints szintén, Pats egyértelmű bukta. Ha ezzel sikerülne eljuttni 6. hétig, akkor 4-1 és talán a Skins se táltosodik meg (a másik két csoport tag mint láthattuk elég gyengusz). A csoportot kell valahogy tartani, eddig 2-0.
de most mi lesz?
sztaking
gyeek
több mint 10 éve
Nem kell kirúgniWeeden. Falcons még így is verhető, Saints szintén, Pats egyértelmű bukta. Ha ezzel sikerülne eljuttni 6. hétig, akkor 4-1 és talán a Skins se táltosodik meg (a másik két csoport tag mint láthattuk elég gyengusz). A csoportot kell valahogy tartani, eddig 2-0.
de most mi lesz?
sztaking
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
most? nyerünk Weedennel.Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
de most mi lesz?
sztaking
több mint 10 éve
Nem lesz új irányító? Dehogy nem Én is sajnálom,de ez kőkemény üzlet...majd meglátjuk.Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
de most mi lesz?
sztaking
több mint 10 éve
Nem kell kirúgniSok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
de most mi lesz?
több mint 10 éve
Murraynek remélem rémálmai lesznek ma éjjel. Kellynek úgy látszik 8 milliót ér, hogy ne Dallasban legyen, így most a világ valószínűleg legértékesebb papírnehezéke.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Sok minden csak miatta jöhetett létre, ezt te felejted el. A legjobb támadófal nem blokkolta Coxot, ha ez kimaradt volna. Ne ess abba a hibába, hogy a véleményed realitásnak hiszed. A végén még hajlamos lennél érvként használni, ami durva lenne...Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
több mint 10 éve
Sok minden elment rajta,elfelejtjük.Látszik miénk a legjobb támadófal,amellett lesérül,ez realitás,most meg nincs is más lehetőség..ez a realitás cserélni kell.De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
több mint 10 éve
Ez holnap gyönyörűen ki fog derülni mire is számítsunk.Romo 2010es törését azért ne vegyük ide,mert akkora már nem volt esély PO-ra,tehát nem is eröltették a visszatérését.Holnap többet tudunk majd,remélem egy 6-8 héttel "megússzuk".Addig ha 4-4el eldöcögünk (saints,falcons,giants) verhető,főleg ha hardy,mcclain,gregory is visszatér defensebe és egy jobb futással megtámogatjuk weedent.meglátjuk.
Ne temessük még ezt a szezont,amúgy is a végén kell jónak lenni 😉
Lee meg úgy látom bemelegedett a második meccsre 😛
Tehenész
egyébként mondjuk a 2010-es törése azért is volt szar, mert közel volt a csont tövéhez, és nem tudtak fémlemezt beültetni, hogy gyorsabban gyógyuljon.
remélem, idén olcsóbban megússza.
slowmotion
Viszont ugyanígy bal kulcscsontja tört el,gondolom ugyan ott akkor,mivel ott könnyebben törik,bár nem vagyok orvos szóval szóljatok ha hülye a felvetés.
több mint 10 éve
Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ha nem a sérülés miatt nem játszik, hanem azért mert lecserélik másra attól még ugyanúgy nem játszik, szóval a csapatnak ugyanúgy nem jó. Szóval, ha csak nem azért akarod lecserélni, hogy így hátha nem játszana többet máshol se (ezt erősen kétlem), ezzel kvázi óvva az egészségét, akkor nem értem miért lenne ez jó a Cowboys szempontjából...
sztaking
több mint 10 éve
De mindig? Én küzdősportot űztem, aki ilyen sérülékeny nem lehet építeni rá.Romót le kell cserélni,egy ilyentől csont törés,? nem alkalmas be kell látni...Ne humorizálj már! Lecserélnéd a liga egyik legjobb irányítóját, mert eltört a vállkulcscsontja -- miután egy 130 kilos vaddisznó lendületből rávetette magát?
sztaking
gyeek
sztaking

több mint 10 éve
Ez igaz de most is nyertünk?Nem kell temetni,a védelem bomba,a meccset a védelem nyeri 😊nem.
sztaking
ez úgy szól, hogy "offense wins games, defense wins championships".
slowmotion
több mint 10 éve
Romo 2010es törését azért ne vegyük ide,mert akkora már nem volt esély PO-ra,tehát nem is eröltették a visszatérését.Holnap többet tudunk majd,remélem egy 6-8 héttel "megússzuk".Addig ha 4-4el eldöcögünk (saints,falcons,giants) verhető,főleg ha hardy,mcclain,gregory is visszatér defensebe és egy jobb futással megtámogatjuk weedent.meglátjuk.
Tehenész
egyébként mondjuk a 2010-es törése azért is volt szar, mert közel volt a csont tövéhez, és nem tudtak fémlemezt beültetni, hogy gyorsabban gyógyuljon.
remélem, idén olcsóbban megússza.
több mint 10 éve
Nem kell temetni,a védelem bomba,a meccset a védelem nyeri 😊nem.
sztaking
ez úgy szól, hogy "offense wins games, defense wins championships".
több mint 10 éve
Romo 2010es törését azért ne vegyük ide,mert akkora már nem volt esély PO-ra,tehát nem is eröltették a visszatérését.Holnap többet tudunk majd,remélem egy 6-8 héttel "megússzuk".Addig ha 4-4el eldöcögünk (saints,falcons,giants) verhető,főleg ha hardy,mcclain,gregory is visszatér defensebe és egy jobb futással megtámogatjuk weedent.Nem kell temetni,a védelem bomba,a meccset a védelem nyeri 😊
Tehenész
több mint 10 éve
Szerencsétlen egy sérülés volt ez a Romo féle, ha Romo be tudja szorítani a labdát akkor egy sima sack, de valami egészen hihetetlen módon nem tudta (a jobb vállával kiütötte a saját kezéből a labdát) így elkezdett utána kapálózni ezért nyújtott kézzel, rosszul kitámasztva ért földet egy 100+ kilós emberrel a hátán, így lett fumble plusz sérülés, hihetetlen balszerencse.Ha a büntetéseket sikerül minimalizálni (ez a 18 felfoghatatlan), akkor a Hardyval, Gregoryval és McClainnel megerősödő védelemmel, stabil futójátékkal (megyegetett azért, pl McFadden egy driveot kb egy maga végig vitt egy buta holdingig) és egy labdára vigyázó game manager Weedennel lehozható akár az egész szezon is 50% körül, ha Romo meg visszatér a 10. hét környékén, akkor meg pozitív is lehet a mérleg. És a jelenlegi NFC East csapatokat elnézve az 50% is elég lehet egy PO-ra, szóval korai lenne még temetni ezt a szezont. 😉
Lee meg, ha így folytatja aligha marad ki az év végi díjesőből (ha DPoY nem is, de Comeback Player of the Year könnyedén lehet), de korai még erről beszélni. 😊