Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
ráadásul az összes draftolt játékos 1,5 millába fáj összesen.azért ez így nem igaz.
draft day trade szagot érzek.rva
a 2014-es 1/27-es, Deone Bucannon cap hitje az első évre 1,4M, a 2014-es 2/60-as, Kony Ealy cap hitje 645k, ez már simán ugorja is a Kossuth tér létszámát.
több mint 10 éve
ráadásul az összes draftolt játékos 1,5 millába fáj összesen.ez azért félig bullshitMark Dominik @MarkdominikESPN 4 p4 perccel ezelőttElvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiHmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...
-- Dez szerződés?
-- Carr marad drága pénzért?
-- Draft után Spencer?
-- AD csökkentett fizetéssel?
Valami történni fog nemsokára.gyeek
Cowboys conversion of Romo's deal is due to signing McClain, draft picks & they must have the cap room in case hardy hits all his incentivesHulkeinstein
Hardy incentive-jei - a tavalyi szezon miatt - 2 meccs és talán 2 sack felett NLTBE-nek számítanak, tehát leginkább a jövő évi sapi alá számolódnánakslowmotion
draft day trade szagot érzek.
több mint 10 éve
ez azért félig bullshitMark Dominik @MarkdominikESPN 4 p4 perccel ezelőttElvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiHmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...
-- Dez szerződés?
-- Draft után Spencer?
Cowboys conversion of Romo's deal is due to signing McClain, draft picks & they must have the cap room in case hardy hits all his incentivesHulkeinstein
Hardy incentive-jei - a tavalyi szezon miatt - 2 meccs és talán 2 sack felett NLTBE-nek számítanak, tehát leginkább a jövő évi sapi alá számolódnának
több mint 10 éve
Mark Dominik @MarkdominikESPN 4 p4 perccel ezelőttElvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiHmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...
-- Dez szerződés?
-- Draft után Spencer?
Cowboys conversion of Romo's deal is due to signing McClain, draft picks & they must have the cap room in case hardy hits all his incentives
több mint 10 éve
Elvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiPont erről olvastam elemzést, hogy pl. ezért nem Tony a legtúlfizetettebb qb a ligában, mert ilyen a szerződése, hogy abból évi 15 körüli ami reálisan kalkulálható (tehát nem 27). De már túl sok mindent olvastam össze, keveredik a fejemben a sok hír.
Rolando-nak örülök, kicsit fogyhatna, gyorsulhatna, meglátjuk milyen lesz a két dudás egy LB sorban!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
A Peterson-saga véget ért már? Mert őt is belengették.Elvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiHmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...
-- Dez szerződés?
-- Draft után Spencer?
Carr inkább június 1 után röpül, akkor asszem akkor csak 5.8 a cap, vagy valami ilyesmire emlékszem, az kb. 6 milla spórolás.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Elvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.BekiHmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...
-- Dez szerződés?
-- Draft után Spencer?
Valami történni fog nemsokára.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Elvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.
több mint 10 éve
papíron van 3 névre jó CB: Carr Claiborne Scan. + Egy ígéretes Patmon.Scan mellé jó lenne lőni egy olyan CB-t, akit ha nem is teljesen nyugodt szívvel, de bedobhatunk a kezdőbe már szeptemberben. A többi bajunkat az elit passrush megoldja :cool:
Mondjuk sajna a teljesítményük már kevésbé jól hangzó, de sztem tudnak javulni ha lesz nyomás is.beltazor
több mint 10 éve
Most nem azért de Scandrickkel az elmult másfél évben szerintem semmi gond nem volt. Ennél rosszabb cornere sose legyen a csapatnak.+1 a Scandrick részre.
McClain így ennyiért fasza. Csak maradjon egészséges.Amare
A McClain dologban nem vagyok biztos, hogy jó-e ez igy nekünk a Brinkley szerződéssel együtt... nem lesznek kicsit túl sokan? Vagy ennyire biztosra mennek?
több mint 10 éve
Most nem azért de Scandrickkel az elmult másfél évben szerintem semmi gond nem volt. Ennél rosszabb cornere sose legyen a csapatnak.McClain így ennyiért fasza. Csak maradjon egészséges.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
papíron van 3 névre jó CB: Carr Claiborne Scan. + Egy ígéretes Patmon.Mondjuk sajna a teljesítményük már kevésbé jól hangzó, de sztem tudnak javulni ha lesz nyomás is.

több mint 10 éve
Austin nagyon kiakasztott.. nekem is nagy kedvenc volt. Oké, hogy leharcolt de akkor se menjen már Philybe...pont megelőztél 😊
Vmi pozitívabb:
Rolando McClain megegyezett a Cowboysszal, marad Dallasban 1 évre, $3 milliót fog keresni, ha minden meccsen játszik, lehet $4 millió is belőleMr. Bombastic
na azért alakul a védelem...
több mint 10 éve
Austin nagyon kiakasztott.. nekem is nagy kedvenc volt. Oké, hogy leharcolt de akkor se menjen már Philybe...Vmi pozitívabb:
Rolando McClain megegyezett a Cowboysszal, marad Dallasban 1 évre, $3 milliót fog keresni, ha minden meccsen játszik, lehet $4 millió is belőle

több mint 10 éve
Nem csak Te érzed,a vak is látja hogy a CB sor gyengusz. FAról nem hiszem hogy még tudnak olyat hozni aki jelentősen emeli a színvonalat,esetleg a draftról.Ezzel együtt az is biztos hogyha a passrush mondjuk lépne egy szintet felfelé,már sokkal kevésbé lenne bajos a CB sor még akár a jelenlegi állapotában is. Ugye a kérdes az hogy ez a "szint lépés" bekövetkezik e. Nagyon reméljük.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Corey White VS Sterling Moore ugyanott vagyunk?(feltételezhetően) javuló passrush-al javul majd a cornerek teljesítménye?
csak én érzem azt, hogy vékonyak vagyunk a poszton?
több mint 10 éve
egyetlen need-ünk van, amire nem elég széles a draft: CBletrade tehát akkor lenne az igazi, ha lenne egy ATOM cornerback még a draft előtt az FA piacról (ami lehetetlen) mert DE meg RB lesz második körben is. sőt.
több mint 10 éve
Pre-Draft visit tracker:Jó a cikk. Petty-t ne is írja be senki máshoz, a letrade után második 2. körben el is visszük, biztos ami zicher alapon 😉 .
www.bloggingtheboys.com/2015/3/27/8297731/cowboys-pre-draft-visit-tracker-ucla-linebacker-eric-kendricks-set-to-visit
érdemes nézegetni, mert sokkal jobban lehet belőle találgatni arra mi lesz draft napon, mint bármilyen bigboard alapjánrva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Pre-Draft visit tracker:www.bloggingtheboys.com/2015/3/27/8297731/cowboys-pre-draft-visit-tracker-ucla-linebacker-eric-kendricks-set-to-visit
érdemes nézegetni, mert sokkal jobban lehet belőle találgatni arra mi lesz draft napon, mint bármilyen bigboard alapján
több mint 10 éve
WR Miles Austin and the #Eagles have agreed on a one-year deal worth $2.3M base with another $700K available in incentives, source said.Ian RapoportMiles-t alapból bánom, nekem személyesen nagy kedvencem volt, de mostani állapotában már talán nem lesz veszélyes...😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Rolando McClain visiting the Patriots Monday. (ESPN)itt a folytatás
miközben
The Eagles are bringing WR Miles Austin in for a visit this week. (Roto)
Csupa jó hírek.balentin
Rolando McClain’s visit with the #Patriots ended without a contract, though it was a positive one. #Cowboys still very much in the mixIan Rapoporttwitter.com/RapSheet/status/582689233967542272
mindeközben:
WR Miles Austin and the #Eagles have agreed on a one-year deal worth $2.3M base with another $700K available in incentives, source said.Ian Rapoportbleacherreport.com/articles/2414006-miles-austin-latest-news-rumors-and-speculation-surrounding-free-agent-wr
bónusz színes hír:
több mint 10 éve
Rolando McClain visiting the Patriots Monday. (ESPN)miközben
The Eagles are bringing WR Miles Austin in for a visit this week. (Roto)
Csupa jó hírek.
több mint 10 éve
twitter.com/fishsports/status/581865327778123776/photo/1
több mint 10 éve
itt van egy cikk arról, hogy Hardynak esze ágában sem volt Tampába menni. asszem ez lezár mindenfajta vitát.
több mint 10 éve
mondjuk igen, elég erős rotáció lesz a védelem oldalán, az várható.Én nem olvastam, de abban a védelemben, amit Marinelli irányít, és ahol a falnak kiemelt szerepe van, én nem aggódom miatta, ha 1. nem tiltják el (nagyon) 2. nem arcoskodik (nagyon). Ha a felkészülési időszak is rendben lesz, én nem aggódom.
kérdés, hogy hány defensive linemen lesz az 53-as keretben, de ha mindenki egészséges marad, és Hardy "csak" 4 meccses eltiltást kap, akkor szerintem 11 lesz ami az ötödik héttől 10-re csökken.
Hardy elemzés, by Todd Archer:
..The Cowboys didn’t have a bell-cow rusher last year. Hardy gives them that, but I do wonder if the expectations he will face will outweigh his productivity. If there is one word of caution here: He’s not DeMarcus Ware. Hardy has 26 sacks in his last two full seasons, but he does it completely differently than Ware. It’s a speed guy (Ware) vs. a power guy (Hardy).espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4741410/cowboys-signing-analysis-greg-hardy?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedrva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.