Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firpo
nagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
de akkor miért nem látunk érdeklődést máshonnan?
Brinkley szerződésére is azt írták backupnak túl sok, és ő lesz az új MIKE.rva
Ez mennyire biztos, hogy ő lesz az új Mike? csak egy felröppent hír, remélem. Nem bizonyított még semmit nálunk. És Lee? Én nem tenném ki szélre, a nyomás ott sem kisebb, és neki iszonyat magas a játék intelligenciája. Maradjon csak középen.Wong
Brinkley ellentétben a többi linebackerrel nem képes mind a három poszton játszani, csak a MIKE-ban. Ezt tudták akkor is, amikor aláírták a szerződését, tehát ez előrevetíti, hogy mi fog történni.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ez ugye OFF
mégha tudom sokan megütik a gyermekeket-bár szerintem ez a legaljasabb dolog amit tehetsz a saját gyermekeddel,hisz megalázod megszégyeníted súlyos károkat okozol neki.Janek
na most neked vagy nincs még gyereked, vagy csak szimplán kurva szerencsés vagy. de inkább az első.
olyan nagyjából nem létezik, hogy a gyereknek nem kell minimum ráütni a kezére. nem azért, hogy megmutasd, hogy te vagy az alfahím, hanem mert hiába mondogatod a gyereknek, hogy meg lesz büntetve, amíg ez nem történik meg, addig szimplán szarik a fejedre. és ha mondjuk kiállítod a sarokba (ami mellesleg ugyanolyan megszégyenítés, mint ha ráütsz), akkor egy idő után nem fogja érdekelni, mert áll ott pár percet, aztán ugyanott folytatja.
a titok az, hogy nem szabad hagyni eszkalálódni, és nem szabad túlzott mértékben alkalmazni.

de persze én nem vagyok gyermekpszichológus, csak egy tehetségtelen szülő.
ONslowmotion
OFF

Van gyermekem nem is egy.
És nem ütöttem meg soha őket és nem szarnak a fejemre.
ON
Nem örülök,hogy Hardy ide került mi lesz szegény Samuval...Janek
OFF
na hát akkor kurva szerencsés vagy
ON
Bradford el sem jut Hardyig, bár nem kívánok sérülést sem neki... de így érzem. aztán lehet, hogy nem jól.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firpo
nagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
Ez mennyire biztos, hogy ő lesz az új Mike? csak egy felröppent hír, remélem. Nem bizonyított még semmit nálunk. És Lee? Én nem tenném ki szélre, a nyomás ott sem kisebb, és neki iszonyat magas a játék intelligenciája. Maradjon csak középen.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Ahogy telik az idő úgy megy az ár lejjebb. Mi ráérünk,
több mint 10 éve
Brinkley szerződésére is azt írták backupnak túl sok, és ő lesz az új MIKE.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
ez ugye OFF
mégha tudom sokan megütik a gyermekeket-bár szerintem ez a legaljasabb dolog amit tehetsz a saját gyermekeddel,hisz megalázod megszégyeníted súlyos károkat okozol neki.Janek
na most neked vagy nincs még gyereked, vagy csak szimplán kurva szerencsés vagy. de inkább az első.
olyan nagyjából nem létezik, hogy a gyereknek nem kell minimum ráütni a kezére. nem azért, hogy megmutasd, hogy te vagy az alfahím, hanem mert hiába mondogatod a gyereknek, hogy meg lesz büntetve, amíg ez nem történik meg, addig szimplán szarik a fejedre. és ha mondjuk kiállítod a sarokba (ami mellesleg ugyanolyan megszégyenítés, mint ha ráütsz), akkor egy idő után nem fogja érdekelni, mert áll ott pár percet, aztán ugyanott folytatja.
a titok az, hogy nem szabad hagyni eszkalálódni, és nem szabad túlzott mértékben alkalmazni.

ONslowmotion
OFF

Van gyermekem nem is egy.
És nem ütöttem meg soha őket és nem szarnak a fejemre.
ON
Nem örülök,hogy Hardy ide került mi lesz szegény Samuval...

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az mar legitimalja egy no megvereset, ha "kiprovokalja"? Balogh noje is provokalhatta a komondort, de ettol meg nem lesz elfogadhatobb.dankodavid
Kedves Dávid! Ha beidézed nekem, hogy hol írtam azt, hogy a provokáció elfogadhatóvá teszi a nő megverését, küldök neked postán egy tábla csokit! Ha ez nem sikerül, akkor viszont kímélj meg a fantáziálgatásodtól a jövőben, mert ez az utolsó alkalom, hol viccelődve reagálok a szavaim kiforgatására.gyeek
Mivel sem Isten, sem tévedhetetlen nem vagyok, ezért ha én értettem rosszul, akkor mea culpa.

"Mi van, ha ez valóban egy számító kurva, aki kiismerte Hardy gyengéjét és kiprovokálta a helyzetet?" Ez volt az, amit én -ha valóban történt ilyen, és ez a mondat is arra az esetre vonatkozik, gondolom- úgy értelmeztem, hogy egy nő (még ha egy számító kurva, akkor is) megütésének elbagatellizálása, ezt pedig soha, semmikor nem tudnám elfogadni, és ez kifejezetten olyan téma, amire "ugrok", főleg ebben az országban, ahol lassan a téma középkori /a nők dolga a szülés és a kussolás/ megközelítése a divat a politikai "elit" részéről.dankodavid
Ezt meg most én nem értem .... már voltam egy pár szülésen, de kussolva nem lehet azt...meg a politikai elit? Melyik, te ismersz ilyet? Középkori? Ne révedezzünk vissza a boldog időkbe, kérem!😊
Nagyon offba hajló ez már megint.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Az mar legitimalja egy no megvereset, ha "kiprovokalja"? Balogh noje is provokalhatta a komondort, de ettol meg nem lesz elfogadhatobb.dankodavid
Kedves Dávid! Ha beidézed nekem, hogy hol írtam azt, hogy a provokáció elfogadhatóvá teszi a nő megverését, küldök neked postán egy tábla csokit! Ha ez nem sikerül, akkor viszont kímélj meg a fantáziálgatásodtól a jövőben, mert ez az utolsó alkalom, hol viccelődve reagálok a szavaim kiforgatására.gyeek
Mivel sem Isten, sem tévedhetetlen nem vagyok, ezért ha én értettem rosszul, akkor mea culpa.

"Mi van, ha ez valóban egy számító kurva, aki kiismerte Hardy gyengéjét és kiprovokálta a helyzetet?" Ez volt az, amit én -ha valóban történt ilyen, és ez a mondat is arra az esetre vonatkozik, gondolom- úgy értelmeztem, hogy egy nő (még ha egy számító kurva, akkor is) megütésének elbagatellizálása, ezt pedig soha, semmikor nem tudnám elfogadni, és ez kifejezetten olyan téma, amire "ugrok", főleg ebben az országban, ahol lassan a téma középkori /a nők dolga a szülés és a kussolás/ megközelítése a divat a politikai "elit" részéről.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Kedves Dávid! Ha beidézed nekem, hogy hol írtam azt, hogy a provokáció elfogadhatóvá teszi a nő megverését, küldök neked postán egy tábla csokit! Ha ez nem sikerül, akkor viszont kímélj meg a fantáziálgatásodtól a jövőben, mert ez az utolsó alkalom, hol viccelődve reagálok a szavaim kiforgatására.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
az hogy a rákban van, hogy az FA játékosaink gyakran csoport riválishoz mennek? vagy nfl átlag ez?
múltból pl.: Bowen, Hatcher. most meg: Murray Harris ?Selvie?

több mint 10 éve
Micsoda téma itt a D fórumon! Én nem is mondanék véleményt - gyakorló apaként sem - főleg azért, mert Péterfia szerintem sokkal súlyosabb teher lenne a csapatnak.
Én inkább azt dobom fel, hogy a 10 dolog, amit Hardyról cikket olvasva azért nem megnyugtató, az öltözői meg egyébkénti viselkedése, de végül is Rolando-ról sem derült ki komolyabb gebasz.
Lássuk mög a leányzó fekvését, az edzőtáborban úgyis hamar kiderül, ha valaki véletlenül kiterül!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ez ugye OFF

ON
több mint 10 éve
eltúlozva ha kiderülne,hogy pedofil és gyereknepper de ingyen játszhat akkor is örülsz neki?
Szeretnéd ha a dallas játékos lenne?Janek
nem eltúlozva ha pedofil és gyereknepper, akkor büntethető és büntetendő, amire meg kijön a börtönből, addigra már vége is a karrierjének. és nem, nyilván senki sem örülne ilyen játékosnak, de nem is igazolna le a front office ilyen játékost, tehát a kérdéseddel nem az a baj, hogy szándékoltan provokatív, hanem hogy semmi gyakorlati relevanciája nincs, sőt elméleti se.
több mint 10 éve
Nem azért fogja valaki megverni az asszonyt mert Hardy vagy Rice vagy akárki megtette. Hanem azért, mert egy született tahó.Blevi
tévedésben élsz.
nem azért fogja senki sem megverni az asszonyt, mert Hardy vagy Rice megtette, hanem mert otthon ezt látták apucitól, és ez a viselkedésminta égett beléjük, és nem sikerül úrrá lenni rajta.

annyira bírom, amikor valaki megjelenik okoskodni. én is szoktam csinálni.

nyilván amit Hardy csinált, az nem teljesen jogkövető magatartás, és nyilván az áldozat olyan állapotban volt, hogy mindenről hajszálpontos beszámolót adjon. ja nem - már amennyiben az alkoholos és/vagy kábítószeres bódult állapotot annak vesszük.

félreértés ne essék, nem mondom azt, hogy Hardy nem bűnös, ellenben az eljárást megszüntették, persze jó kérdés, hogyan. nem is vár mást senki sem a 2-6 meccses eltiltásnál.

viszont az is igaz - és ebben lehet vitatkozni kurva álszentül, csak nem érdemes -, hogy azért nem egy nő az ő vélt "védettsége" (ti. őt nem lehet bántani, mert nő) mögé rejtőzködve él vissza a helyzettel.
nekem is volt olyan barátnőm, aki gond nélkül megütött, ha olyanja volt, és nem ütöttem vissza. egyszer durrant el az agyam, akkor azt mondtam neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor fel találom pofozni. na ettől persze halálra sértődött, és majdnem szakításra került sor. és nem volt képes megérteni, hogy nem kell a kivételezett státusszal élni kell, és nem visszaélni, mert nem erre találták ki.

szóval azért az is esélyes, hogy Miss Holden (vagy hogy hívják) kicsit meg akarta csapolni Hardy bankszámláját, és addig piszkálta, amíg felkúrta az agyát. és az is esélyes, hogy Hardy egy közepesebb legyintésétől a nőnek minimum törött csontja és kiesett foga keletkezett volna, ellenben mégsem került erre sor.

nem szerencsés összemosni a Rice- meg a Peterson-esettel, mert ott azért elég komoly tárgyi bizonyítékok is keletkeztek (video, fénykép), itt meg nagyjából egyik személy szava áll szemben a másikéval. biztos, hogy az ilyen esetekben maradéktalanul helyes döntés születik?
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel de én magasról teszek rá, hogy ki mit csinál a pályán kívül! Én az NFL-t és a Cowboyst szeretem és a pályán játszó játékosokat. Az már csak + ha még vki jó ember is mellette! Soha nem tudjuk meg az igazi hátterét egyik sztorinak sem és lényegében nem is érdekel! Peace! 😊
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ezt a témát légyszíves tárgyaljátok máshol. Köszi. Béke.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
több mint 10 éve
eltúlozva ha kiderülne,hogy pedofil és gyereknepper de ingyen játszhat akkor is örülsz neki?
Szeretnéd ha a dallas játékos lenne?

több mint 10 éve
az esélyt én is értékelem, ezt le is írtam.
és a focirajongó felem örül az igazolásnak, igazi low risk-high reward szerződés, ha eltiltják X meccsre, azokra nem kap pénzt, a sapka alá meg valami 2 millió számít összesen.
több mint 10 éve
Ez deja vu mintha már Vick Rice,AP esetében is ment volna az elmélkedés.

Szerintem sem példás a magatartásuk és ha bűnös büntessék de aztán kapjon esélyt.

Nem örülök neki,hogy gyermekverők továbbra is sztárok mégha tudom sokan megütik a gyermekeket-bár szerintem ez a legaljasabb dolog amit tehetsz a saját gyermekeddel,hisz megalázod megszégyeníted súlyos károkat okozol neki.

több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Az mar legitimalja egy no megvereset, ha "kiprovokalja"? Balogh noje is provokalhatta a komondort, de ettol meg nem lesz elfogadhatobb.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
szerinted demagóg vagyok, és manipuláló?rva
Vártam ezt a részt. 😊 Nem, nem hiszem hogy az lennél, értelmeseb vagy ennél szerintem. A tiriádámból annyit veszel magadra amennyit szeretnél, én egy általános vélemény nyilvánítást írtam le érintve a játékosok ügyeit és az olykor vérszomjas proletariátus boszorkányüldöző tendenciáit. Én a rendszert hibáztatom, de azon változtatni nem lehet. Mindannyian a rendszeren csüngünk, nélküle szenvednénk és elpusztulnánk, lázadni nem fogunk ellene és azt tolnak le a torkunkon amit csak akarnak. Azok akik annyira bepöccentek az asszonyverésen ugyanúgy fognak NFL-t nézni mint eddig, sőt, még jobban belevetik magukat gargantuai felháborodásukban.

Ms Holderről is felmerültek azért pletykák, hogy például narkós ribanc. És bizony nem az volt, hogy vacsorával várta emberét a konyha asztalnál ülve, szelíden mosolyogva, Hardy meg betoppant, felkapta a nőt és elhajította mint Toldi a malomkövet. Mi van, ha ez valóban egy számító kurva, aki kiismerte Hardy gyengéjét és kiprovokálta a helyzetet? Mert tuti nem a megbánás motiválta, hogy ne jelenjen meg a bíróságon...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Nem azért fogja valaki megverni az asszonyt mert Hardy vagy Rice vagy akárki megtette. Hanem azért, mert egy született tahó.
több mint 10 éve
Attól még, hogy ráaggatják fent említett emberkékre a példakép szerepet, még nem feltétlenül azok. Ez nem az ő hibájuk. És semmiféle együttérzést nem táplálok azok iránt, akik kiszemelnek maguknak egy játékost egy médiaperszona alapján aztán sírnak-rínak, ha kiderül hogy bizony ők is emberek és elég gyarlók éppenséggel. Hovatovább demagóg manipulációnak tartom a példaképes érvelést.gyeek
a példakép nem olyan dolog vagy tulajdonság, amit választ az ember, hogy az legyen.
példakép lesz valakiből, vagy a médiától vagy mástól. van akinek az apja a példaképe, ahhoz pl semmi köze a médiának.
és nem azt mondtam, hogy sírnak majd, amikor kiderül, hogy Hardy is halandó ember.
hanem hogy megverik majd az asszonyt, mert Hardy is megverte*

*ha igaz, természetesen

szerinted demagóg vagyok, és manipuláló?