Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Általában egyetértünk Amare es mos is pont ez járt az én fejemben is. Nagyon jol ott van fejben a vezetőség mind draft mind FA tekintetében is. A Hardy Deal is ezt mutatja. Szep munka Mr Jones 😊
több mint 10 éve
Személy szerint örvendek Hardynak. Remélem kijön neki a lépés.De,ami még fontosabb,ugy 4-5 évvel ezelőtt nem hittem volna hogy lerírok akármikor is ilyet,de hihetetlen jó érzésegy olyan csapatnak drukkolni amelyiknek a vezetősége ennyire észnél van.
www.bloggingtheboys.com/2015/3/18/8253409/dallas-cowboys-2015-free-agency-greg-hardy-contract-stephen-jones
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Ez elkerülte a figyelmem, Cowboys@Seahawks a 2. legjobb meccs a tavalyi szezonban, POval együtt. Vicces, előfordult, hogy nézeteltérésbe kerültem pár tengerentúli Szíhók drukkerrel akik elég szánalmas dialektikával próbálták csökkenteni a jelentőségét és az izgalmát ennek a meccsnek. Remélem ők is látták ezt a listát! :pwww.dallascowboys.com/video/2015/03/13/nfl-networks-top-20-games-2014-2-cowboys-seahawks
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
én vagyok annyira hülye (?) hogy példaképként is nézem őt (ha nem is magamnak, de sokaknak másnak biztosan az) és ott egyetlen szemszögből sem jó előjel az, hogy ha igazak a vádak.Vicces, hogy a puritanizmus bástyájában, ahol mindenki istenről beszél meg köszöni meg neki a 30 centis brokiját meg miazmást, milyen könnyen megfeledkeznek a "ne ítélj, hogy ne ítéltess" tételről... Attól még, hogy ráaggatják fent említett emberkékre a példakép szerepet, még nem feltétlenül azok. Ez nem az ő hibájuk. És semmiféle együttérzést nem táplálok azok iránt, akik kiszemelnek maguknak egy játékost egy médiaperszona alapján aztán sírnak-rínak, ha kiderül hogy bizony ők is emberek és elég gyarlók éppenséggel. Hovatovább demagóg manipulációnak tartom a példaképes érvelést. Ezek a profi sportolók csak apró fogaskerekek a média gépezetben és röhejes, ahogy pellengérre állítják őket. És röhejes Dawn Macelli és az összes többi idelista a patetikus küldetéstudatukkal ami annyit ér, mint lepkefing a déli szélben. A vélemény nyilvánítás is többnyire beavatkozás más magányügyébe. Büntessenek meg mindenkit annak rendje és módja szerint, dádá vagy tarkólövés, nekem mindegy. Engem a pályán töltött négy negyed érdekel, az nem az én dolgom, hogy bűnözők fölött pálcát törjek vagy köpködjem őket. Mondom mindezt úgy, hogy talán szadista élvezettel törném el a csontjait egy potenciális nő-verőnek inflagranti esetén (persze csak ha nem akkora jószág mint Hardy).
ezt úgy mondom, hogy igazán sok mindent nem tudunk, megegyeztek a háttérben, a csaj gondolom kapott egy vastag csekket, hogy ne menjen a bíróságra, aztán mindenki boldog - csak nehogy az legyen az eredménye, hogy egyesek azt lássák ebből is, hogy a "pénz mindent megold"
nem kell ahhoz képmutató dilettánsnak lenni, hogy alapvető erkölcsi normák be-nem-tartásával kapcsolatban fenntartásaid lehessenek.
de egy második esély jár neki is, ahogy Brent-nek is. éljen vele!rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Kiváncsi leszek ez után hogy az amúgy sem rossz 6. helyről hova raknak minket az nfl.com-on a power-en.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Hát szerintem kihoztuk a 101%-ot a cap helyzetből gyakorlatilag. Az elmúlt évek történéseit nagyon jó figyelni.Wade Wilson-nal megerősített scout csapat ment a Baylor pro day-re Petty-t megnézni. Én még szavazok LB-re és safety-re is, de CB és DT kell.
Draft 3 legfontosabb :CB,Rb,Dt, .Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Hát szerintem kihoztuk a 101%-ot a cap helyzetből gyakorlatilag. Az elmúlt évek történéseit nagyon jó figyelni.Draft 3 legfontosabb :CB,Rb,Dt, .
több mint 10 éve
Egyfelől nem értesz meg, így fel is adom, másfelől nagyon optimista vagy, de ez nem is baj.Charlie Firpoazért az már egy ideje szinte eldöntött kérdés volt, hogy hozzánk szerződik. onnan tényleg sokkal jobb ajánlatot kellene tennie a Bucsnak, hogy elcsábíthassák. DE.
de Hardy azért csoportellenfél volt, azért látta, mi van Tampában, illetve mi nincs. meg hiába Lovie, nekünk van egy Marinellink.
félreértés ne essék, még a szar is vigyázzba áll bennem. Jerry bedugta a farkát egy glory hole-ba, ls nem tudni, hogy a másik oldalon egy iszonyatos francia nyelvtudású ribanc van-e, vagy egy mérges kígyókkal teli akvárium. remélem, nem az utóbbi, mert Hardy mellett olyan szinten letette a front office a garast, hogy vagy ő lesz ott az ember, vagy valaki majd jön a practice squad-ből.
mivel nem tudok változtatni a dolgokon, ezért megpróbálok reménykedni. ez van.
több mint 10 éve
Kösz!A sportac szerint 3.213.474 az idei cap száma: 745.000 base salary + 1.156.874 roster bonus + 1.311.600 workout bonus.ShilkorTehát akkor mennyivel terheli a cap-ot? 745 ezerrel?Charlie Firpoazt mondjuk nem tudom, hogy a per-game roster bonus hogy jött ki ennyire (9,255m az nem osztható sem 16-tal, sem 17-tel, sem... na jó, hússzal osztható, az durván 463k meccsenként, négymeccses eltiltás esetén kapásból 1,85m ugrik.Wirtschaftsteil
az is érdekes, hogy ezek közül mi számít LTBE-nek és NLTBE-nek*, mert ugye előbbiek az adott évi fizetéshez számolódnak, utóbbiak meg a következő évihez, ha jól emlékszem
* ha esetleg nem tiszta: Likely To Be Earned, Not Likely To Be Earnedslowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
én vagyok annyira hülye (?) hogy példaképként is nézem őt (ha nem is magamnak, de sokaknak másnak biztosan az) és ott egyetlen szemszögből sem jó előjel az, hogy ha igazak a vádak.nekem vegyes érzelmeim vannak, ha szigorúan on-field nézem, az fantasztikus, ha kicsit beleveszem az off-field dolgokat is, akkor csak úgy szép, ha tényleg megváltozik, helyére kerül, jó ember lesz. ezt egyelőre kis szkepticizmussal veszem, de bízom a front office döntéseiben, az utóbbi 2 holtidény plusz ez eddig ad okot a bizakodásra.rvaNekem rohadtul pozitív érzéseim vannak. Egy All Pro kaliberű játékos érkezett bagóért -- még ha csak egy évre is. Személy szerint már tavaly óta követtem Hardy kálváriáját és titkon reménykedtem, hogy itt köt ki. Fizikálisan rendben van, egy égész off-season áll előtte, hogy belerázódjon a védelembe és terrorizálja az ellenfél QBját, alig várom!
Az off-fíld issút meg 10 emelet magasból leszarom! Elborul az agyam ha a képmutató dilettánsok nekiállnak erkölcsről papolni az amerikai médiában. Kiterjedt részletekkel ugyan senki nincs tisztában egyik esetben sem, de vélemyénye (akárcsak segglyuka...) úgy tűnik mindenkinek van. Ezeknek az embereknek rá kell végre ébrednie, hogy ez az NFL, ahol a "student-athlete"-ektől néha már az is szép teljesítmény, ha a betűvetés művészetét elsajátítják. Nagyon szép dolog, hogy Ray Ricera így rápörköltek plö, az ő és a felesége magánéletét kitették közszemlémre, hogy mindenki jól leköphesse a diónyi agyú és önkontrollú Raymondot, meg hogy mindenki megcsodálhassa a neje seggét miközben öntudatlanul hever a lift ajtajában. Éljen az igazság, bazmeg!gyeek
ezt úgy mondom, hogy igazán sok mindent nem tudunk, megegyeztek a háttérben, a csaj gondolom kapott egy vastag csekket, hogy ne menjen a bíróságra, aztán mindenki boldog - csak nehogy az legyen az eredménye, hogy egyesek azt lássák ebből is, hogy a "pénz mindent megold"
nem kell ahhoz képmutató dilettánsnak lenni, hogy alapvető erkölcsi normák be-nem-tartásával kapcsolatban fenntartásaid lehessenek.
de egy második esély jár neki is, ahogy Brent-nek is. éljen vele!
több mint 10 éve
nekem vegyes érzelmeim vannak, ha szigorúan on-field nézem, az fantasztikus, ha kicsit beleveszem az off-field dolgokat is, akkor csak úgy szép, ha tényleg megváltozik, helyére kerül, jó ember lesz. ezt egyelőre kis szkepticizmussal veszem, de bízom a front office döntéseiben, az utóbbi 2 holtidény plusz ez eddig ad okot a bizakodásra.rvaNekem rohadtul pozitív érzéseim vannak. Egy All Pro kaliberű játékos érkezett bagóért -- még ha csak egy évre is. Személy szerint már tavaly óta követtem Hardy kálváriáját és titkon reménykedtem, hogy itt köt ki. Fizikálisan rendben van, egy égész off-season áll előtte, hogy belerázódjon a védelembe és terrorizálja az ellenfél QBját, alig várom!
Az off-fíld issút meg 10 emelet magasból leszarom! Elborul az agyam ha a képmutató dilettánsok nekiállnak erkölcsről papolni az amerikai médiában. Kiterjedt részletekkel ugyan senki nincs tisztában egyik esetben sem, de vélemyénye (akárcsak segglyuka...) úgy tűnik mindenkinek van. Ezeknek az embereknek rá kell végre ébrednie, hogy ez az NFL, ahol a "student-athlete"-ektől néha már az is szép teljesítmény, ha a betűvetés művészetét elsajátítják. Nagyon szép dolog, hogy Ray Ricera így rápörköltek plö, az ő és a felesége magánéletét kitették közszemlémre, hogy mindenki jól leköphesse a diónyi agyú és önkontrollú Raymondot, meg hogy mindenki megcsodálhassa a neje seggét miközben öntudatlanul hever a lift ajtajában. Éljen az igazság, bazmeg!
több mint 10 éve
Brandon George ✔ @DMN_George Followazt mondjuk nem tudom, hogy a per-game roster bonus hogy jött ki ennyire (9,255m az nem osztható sem 16-tal, sem 17-tel, sem... na jó, hússzal osztható, az durván 463k meccsenként, négymeccses eltiltás esetén kapásból 1,85m ugrik.Wirtschaftsteil
az is érdekes, hogy ezek közül mi számít LTBE-nek és NLTBE-nek*, mert ugye előbbiek az adott évi fizetéshez számolódnak, utóbbiak meg a következő évihez, ha jól emlékszem
As part of Greg Hardy's 1-year deal with Cowboys, he'll receive a bonus of $578,438 per game on the 53-man roster, up to $9.255 million.
több mint 10 éve
A sportac szerint 3.213.474 az idei cap száma: 745.000 base salary + 1.156.874 roster bonus + 1.311.600 workout bonus.Tehát akkor mennyivel terheli a cap-ot? 745 ezerrel?Charlie Firpoazt mondjuk nem tudom, hogy a per-game roster bonus hogy jött ki ennyire (9,255m az nem osztható sem 16-tal, sem 17-tel, sem... na jó, hússzal osztható, az durván 463k meccsenként, négymeccses eltiltás esetén kapásból 1,85m ugrik.Wirtschaftsteil
több mint 10 éve
nekem vegyes érzelmeim vannak, ha szigorúan on-field nézem, az fantasztikus, ha kicsit beleveszem az off-field dolgokat is, akkor csak úgy szép, ha tényleg megváltozik, helyére kerül, jó ember lesz. ezt egyelőre kis szkepticizmussal veszem, de bízom a front office döntéseiben, az utóbbi 2 holtidény plusz ez eddig ad okot a bizakodásra.
több mint 10 éve
Tehát akkor mennyivel terheli a cap-ot? 745 ezerrel?azt mondjuk nem tudom, hogy a per-game roster bonus hogy jött ki ennyire (9,255m az nem osztható sem 16-tal, sem 17-tel, sem... na jó, hússzal osztható, az durván 463k meccsenként, négymeccses eltiltás esetén kapásból 1,85m ugrik.Wirtschaftsteil
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Egyfelől nem értesz meg, így fel is adom, másfelől nagyon optimista vagy, de ez nem is baj.11m vs 12m is ugyanez a típus szerintem. ami már elgondolkodtató lenne, az mondjuk a 11m vs 14-15m, na azt már érdemes megfontolni. egymillióért egy olyan játékos nem adja fel a gyerekkor óta kívánt dicsőséget, aki a karrierje során még várhatóan megkeres minimum 80 milliót (8 év x 10 milla, de a 8 év is csak tippelt adat: (34 év - 26 év), a 10 milla pedig nagyon alul van becsülve)slowmotionhmmm jó, akkor plusz 1 milla...most már nem mindegy? bár már akkor sem volt igaz, csak az elvi fölélicitálásnak volt esélye, vagyis nem voltCharlie FirpoEz alapból el is fogadható, de ott van a háttérben a kis mumus Tampa, ami akármilyen ajánlatunkra reagálhat egy mi is plusz 100e dollár-os ajánlattal, mert forró a drót, sajna.Charlie Firporemélem, ezt azért nem gondoltad komolyan.
százezer dollár az olyan nagyságrend, amit szívesen felad a leghülyébb játékos és ügynök is, ha cserébe több esélye nyílik megszerezni a gyűrűt. (főleg, hogy a gyűrűnek általában árfelhajtó hatása lesz a jól teljesítő játékosoknál)slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
azt mondjuk nem tudom, hogy a per-game roster bonus hogy jött ki ennyire (9,255m az nem osztható sem 16-tal, sem 17-tel, sem... na jó, hússzal osztható, az durván 463k meccsenként, négymeccses eltiltás esetén kapásból 1,85m ugrik.Wirtschaftsteil
* ha esetleg nem tiszta: Likely To Be Earned, Not Likely To Be Earned
több mint 10 éve
11m vs 12m is ugyanez a típus szerintem. ami már elgondolkodtató lenne, az mondjuk a 11m vs 14-15m, na azt már érdemes megfontolni. egymillióért egy olyan játékos nem adja fel a gyerekkor óta kívánt dicsőséget, aki a karrierje során még várhatóan megkeres minimum 80 milliót (8 év x 10 milla, de a 8 év is csak tippelt adat: (34 év - 26 év), a 10 milla pedig nagyon alul van becsülve)hmmm jó, akkor plusz 1 milla...most már nem mindegy? bár már akkor sem volt igaz, csak az elvi fölélicitálásnak volt esélye, vagyis nem voltCharlie FirpoEz alapból el is fogadható, de ott van a háttérben a kis mumus Tampa, ami akármilyen ajánlatunkra reagálhat egy mi is plusz 100e dollár-os ajánlattal, mert forró a drót, sajna.Charlie Firporemélem, ezt azért nem gondoltad komolyan.
százezer dollár az olyan nagyságrend, amit szívesen felad a leghülyébb játékos és ügynök is, ha cserébe több esélye nyílik megszerezni a gyűrűt. (főleg, hogy a gyűrűnek általában árfelhajtó hatása lesz a jól teljesítő játékosoknál)slowmotion
több mint 10 éve
Eltiltásról írnak valamit? Mert nagyon nem mindegy...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Elvileg a nagy resze teljesitmeny osztonzo.
több mint 10 éve
hmmm jó, akkor plusz 1 milla...most már nem mindegy? bár már akkor sem volt igaz, csak az elvi fölélicitálásnak volt esélye, vagyis nem voltEz alapból el is fogadható, de ott van a háttérben a kis mumus Tampa, ami akármilyen ajánlatunkra reagálhat egy mi is plusz 100e dollár-os ajánlattal, mert forró a drót, sajna.Charlie Firporemélem, ezt azért nem gondoltad komolyan.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ez alapból el is fogadható, de ott van a háttérben a kis mumus Tampa, ami akármilyen ajánlatunkra reagálhat egy mi is plusz 100e dollár-os ajánlattal, mert forró a drót, sajna.Charlie Firporemélem, ezt azért nem gondoltad komolyan.
százezer dollár az olyan nagyságrend, amit szívesen felad a leghülyébb játékos és ügynök is, ha cserébe több esélye nyílik megszerezni a gyűrűt. (főleg, hogy a gyűrűnek általában árfelhajtó hatása lesz a jól teljesítő játékosoknál)
Wirtschaftsteil