NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 608
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Igazad van gyeek. Az offense évek óta szépen fejlődik csak az zavar,hogy a D egyre jobban elmarad ettől. Az OL mikor katasztrófális volt,ráfeküdtek és tavaly a liga TOPra nőtte ki magát tele fiatallal. Csak ennek a kezdetét szeretném látni a Dben. Azokat akiket tavaly és elötte draftoltunk mint késői körös tehetség olyanunk most van akit aktivizálhatunk?
több mint 10 éve
Akiről nem nagyon esett még szó:Nem vitatva azt, amit írtál ez így szép. Csak miért nem lépjük meg? Mármint Carr fizujával az első lépést. Eltelt az első hét, sokan kimentek már, az ok, hogy akik maradtak, azok ára elvben esik, de nekünk most kb. 2 milla helyünk van, ezt már bővíteni kellene. Főleg Rolando helyzete idegesítő, há miért nem igazoljuk vissza? Még a végén elviszik.
I asked RB Ryan Williams why he didn't sign W/ at least 10 teams that wanted to put him on active roster "I want to run behind this O-Line"
A pletyka szerint a Cowboys őt húzta volna Murray helyett a drafton ha a Cards nem előzi meg őket. Tavaly már elég egészséges volt ahhoz hogy játsszon preseasonben és most mögötte van egy évnyi edzés plusz a következő edzőtábor amit ki kell bekkelnie egészségesen. Ha ez viszont összejön, akkor itt a következő "meglepetés" ember.
Gurley tökéletes húzás lenne ennek fényében a drafton. Sérülés nélkül biztos hogy előbb menne ki, és nézegetve a felhozatalt, azok a DE-k akik még bent lehetnek 1/27nél, egyikőjükről sem hiszem, hogy megütik Lawrence szintjét.
Összegezve a programom:
-- Carr fizetésének rendezése így vagy úgy... (Patrick Robinson esetleg a helyére)
-- Randy Starks leigazolása (T McClain cut)
-- Spencer leigazolása
-- R McClain leigazolása
-- Drafton BPA első és második körben ezekre a posztokra szűkítve: CB, RB, DL
-- 3. körtől TE-n kívül az összes posztra jöhet ember, ez remek dolog.gyeek
A többi megoldható házon belül, meg bízva a jó edzői gárdában.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
90%-ban egyet értek veled gyeek. A 10% az,hogy én bekockáztatnám azt,hogy idén nem hoznék RBt,hanem erősíteném a drafton a D-t. Ha top 15ös defensünk lenne az offense is sokat tudna javulni,kevesebb teherrel a vállán.WongSajnos nem úgy mennek a dolgok, hogy az ember elképzeli kit/mit húz és aztán meg is teszi, ráadásul a játékos be is válik. Azok a játékosok akik egyből tudnák a védlemet javítani, szinte garantált, hogy nem lesznek bent mire a Cowboys jön. Ugyanakkor kizártnak tartom, hogy a Cowboys benthagyjon egy olyan tehetséget mint Gurley, csak azért, hogy a védelmet erősítsék egy kevesebb potenciállal rendelkező játékossal. Ha pedig azonnali segítség nem jöhet a védelembe, akkor lehet későbbi körökben is draftolni újoncokat, akik egy-két év elteltével stabil kezdőkké válhatnak, addig meg azt kell használni ami van (meg amit javasoltam lent 😊).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
90%-ban egyet értek veled gyeek. A 10% az,hogy én bekockáztatnám azt,hogy idén nem hoznék RBt,hanem erősíteném a drafton a D-t. Ha top 15ös defensünk lenne az offense is sokat tudna javulni,kevesebb teherrel a vállán.
több mint 10 éve
Gurley.t imadtam egyetemen, en nagyon orulnek neki, foleg hogy ismeros jatekos. Viszont vsz. nem csuszik le hozzank, hacsak az aprilisi medical check.ben talalnak vmi kivetnivalot. ( ugyebar combine.on nem engedte hogy megvizsgaljak)
több mint 10 éve
Akiről nem nagyon esett még szó:I asked RB Ryan Williams why he didn't sign W/ at least 10 teams that wanted to put him on active roster "I want to run behind this O-Line"
A pletyka szerint a Cowboys őt húzta volna Murray helyett a drafton ha a Cards nem előzi meg őket. Tavaly már elég egészséges volt ahhoz hogy játsszon preseasonben és most mögötte van egy évnyi edzés plusz a következő edzőtábor amit ki kell bekkelnie egészségesen. Ha ez viszont összejön, akkor itt a következő "meglepetés" ember.
Gurley tökéletes húzás lenne ennek fényében a drafton. Sérülés nélkül biztos hogy előbb menne ki, és nézegetve a felhozatalt, azok a DE-k akik még bent lehetnek 1/27nél, egyikőjükről sem hiszem, hogy megütik Lawrence szintjét.
Összegezve a programom:
-- Carr fizetésének rendezése így vagy úgy... (Patrick Robinson esetleg a helyére)
-- Randy Starks leigazolása (T McClain cut)
-- Spencer leigazolása
-- R McClain leigazolása
-- Drafton BPA első és második körben ezekre a posztokra szűkítve: CB, RB, DL
-- 3. körtől TE-n kívül az összes posztra jöhet ember, ez remek dolog.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nem szabad egy OL jatekat statok alapjan megitelni. Rengeteg dologtol fugg az hogy pl. a futas mennyire sikeres, nem csak az o munkajatol. A tape viszont sokkal jobb modja lenne az osszehasonlitasnak.Wirtschaftsteilez csak játék a számokkal
az a szép a statisztikákban, hogy mindig tudod úgy csavarni, hogy alátámassza a mondanivalódat 😉
több mint 10 éve
de akkor miért Leary van a táblázatban?slowmotionremekül elírtam 😊
több mint 10 éve
Nem szabad egy OL jatekat statok alapjan megitelni. Rengeteg dologtol fugg az hogy pl. a futas mennyire sikeres, nem csak az o munkajatol. A tape viszont sokkal jobb modja lenne az osszehasonlitasnak.WirtschaftsteilÉn abból indulnék ki inkább, hogy mit írnak róla: Free egy vezérbika az öltözőben is, szava van, ő tanítja a fiatalokat a falban, és ez nagy előny. Parnell - amikor játszott - jó volt.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem szabad egy OL jatekat statok alapjan megitelni. Rengeteg dologtol fugg az hogy pl. a futas mennyire sikeres, nem csak az o munkajatol. A tape viszont sokkal jobb modja lenne az osszehasonlitasnak.
több mint 10 éve
Nem lehet, hogy inkább safety-nek hoztuk? Eredetileg az volt, nem? Mert tavaly a 109 back-ből volt a sikeres 106. a PFF szerint.The Dallas Cowboys have claimed cornerback Corey White off of waivers from the New Orleans Saints.Huha az NFL tavalyi egyik legrosszabb vedelmeben volt nagyon rossz. Nem oldja meg a gondjainkat. Majd Mo allatkodik.Blevi
Na valami CB ügyben is.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
The Dallas Cowboys have claimed cornerback Corey White off of waivers from the New Orleans Saints.Huha az NFL tavalyi egyik legrosszabb vedelmeben volt nagyon rossz. Nem oldja meg a gondjainkat. Majd Mo allatkodik.
Na valami CB ügyben is.Charlie Firpo
több mint 10 éve
Ez nekem is furcsa, de biztos csak elírásmegcsináltam a Free vs Parnell összehasonlítástde akkor miért Leary van a táblázatban?slowmotion
sorban az oszlopok:
PFF: az adott meccsre érvényes PFF értékelése a játékosnak
Att: Attempts az RT oldalán
Yds: yards, összesen megtett minden futó által
Avg: Average, átlag futás yardban
Def: az ellenfél PFF Run Defense értékelése
Mult: számított multiplikátor, ahol -100 = 0, 0 = 1, és 100 = 2
Adj Yds: adjusted yards, a multiplikátorral szorzott összesen megtett yardok száma
Adj Avg: adjusted average, a multiplikátorral bolondított átlagos yardok száma
Ebben nem látom azt a hatalmas különbséget. Mindkettejüknek voltak jó és rossz meccsei is.rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
megcsináltam a Free vs Parnell összehasonlítástde akkor miért Leary van a táblázatban?
sorban az oszlopok:
Adj Yds: adjusted yards, a multiplikátorral szorzott összesen megtett yardok száma
Ebben nem látom azt a hatalmas különbséget. Mindkettejüknek voltak jó és rossz meccsei is.rva
több mint 10 éve
The Dallas Cowboys have claimed cornerback Corey White off of waivers from the New Orleans Saints.Na valami CB ügyben is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
megcsináltam a Free vs Parnell összehasonlítást
sorban az oszlopok:
Ebben nem látom azt a hatalmas különbséget. Mindkettejüknek voltak jó és rossz meccsei is.
több mint 10 éve
Nagy testű one-cut futónak ott van Karlos Williams pár red flaggel a személyiségében sokadik körig csúszhat.Szerintem, 1/27-re maradhat minőségi DE/DT, mázlival corner is, de az necces. Esetleg beleverünk még egy picket az O-falba. Futónak jó lehet később Yeldon (2-3.kör) vagy Cobb (4-5.kör), lényeg, hogy ne spreadből jövő "kistestű" RB legyen, az elég rendszeridegen lenne a mostani offense-ben.Először arra gondoltam, hogy FA-ről semmiképp ne hozzunk közepes futót, közepes pénzért, inkább draftoljuk az első körben Gordont vagy Gurleyt. Viszont átgondolva ezt a McFadden lépést, ennyi pénzért teljesen megérte és így nem túl egyértelmű az első körös RB húzásunk sem. Szertintem ha bent lesz a két fentebb írt RB akkor be fogjuk húzni. Ahogy írták is, nem várhatjuk egy frissen draftolt RB-től, hogy a hátán vigye a csapatot mint Murray, viszont így felváltva felveheti az NFL ritmusát. Véleményem szerint 1/27-en nem lesz DE, DT, CB aki ott megérné, ezért tartom, hogy ott BPA-ként RB-t kell húzni. Szerintetek?speeedy1szerintem is, eza McFadden húzás annak készítheti elő a terepet, hogy második, vagy harmadik körös futót hozunk.
érdekes, hogy továbbra sincs D-line igazolás, pedig azt várnám
és igen, safety meg cornerback is need és egyikben sem mondják erősnek a draftot.
tehát ahogy Charlie Firpo mondja, Doriel Green-Backham lesz az első körös választottunk? 😀rva
A secondary-vel totál megvagyunk lőve. FA piacon esélyünk se lett volna sok, és ja, a draft meg nincs telítve kezdő potenciállal bíró DB-kkel. Patmon-ban minden reményünk😀balentin
Az első körös DE-vel az a problémám hogy első évben nincs meg az impact amire mindenki számít. No nem mintha FA piacon lenne még bárki, aki komoly dolgot tudna csinálni.
Lehet elkezdem nézegetni, kik azok a korábban magasan draftolt DT-k akik most szabad ügynökök akikkel Marinelli tudna csodát csinálni.
több mint 10 éve
Szerintem, 1/27-re maradhat minőségi DE/DT, mázlival corner is, de az necces. Esetleg beleverünk még egy picket az O-falba. Futónak jó lehet később Yeldon (2-3.kör) vagy Cobb (4-5.kör), lényeg, hogy ne spreadből jövő "kistestű" RB legyen, az elég rendszeridegen lenne a mostani offense-ben.Először arra gondoltam, hogy FA-ről semmiképp ne hozzunk közepes futót, közepes pénzért, inkább draftoljuk az első körben Gordont vagy Gurleyt. Viszont átgondolva ezt a McFadden lépést, ennyi pénzért teljesen megérte és így nem túl egyértelmű az első körös RB húzásunk sem. Szertintem ha bent lesz a két fentebb írt RB akkor be fogjuk húzni. Ahogy írták is, nem várhatjuk egy frissen draftolt RB-től, hogy a hátán vigye a csapatot mint Murray, viszont így felváltva felveheti az NFL ritmusát. Véleményem szerint 1/27-en nem lesz DE, DT, CB aki ott megérné, ezért tartom, hogy ott BPA-ként RB-t kell húzni. Szerintetek?speeedy1szerintem is, eza McFadden húzás annak készítheti elő a terepet, hogy második, vagy harmadik körös futót hozunk.
és igen, safety meg cornerback is need és egyikben sem mondják erősnek a draftot.
tehát ahogy Charlie Firpo mondja, Doriel Green-Backham lesz az első körös választottunk? 😀rva
A secondary-vel totál megvagyunk lőve. FA piacon esélyünk se lett volna sok, és ja, a draft meg nincs telítve kezdő potenciállal bíró DB-kkel. Patmon-ban minden reményünk😀
több mint 10 éve
Először arra gondoltam, hogy FA-ről semmiképp ne hozzunk közepes futót, közepes pénzért, inkább draftoljuk az első körben Gordont vagy Gurleyt. Viszont átgondolva ezt a McFadden lépést, ennyi pénzért teljesen megérte és így nem túl egyértelmű az első körös RB húzásunk sem. Szertintem ha bent lesz a két fentebb írt RB akkor be fogjuk húzni. Ahogy írták is, nem várhatjuk egy frissen draftolt RB-től, hogy a hátán vigye a csapatot mint Murray, viszont így felváltva felveheti az NFL ritmusát. Véleményem szerint 1/27-en nem lesz DE, DT, CB aki ott megérné, ezért tartom, hogy ott BPA-ként RB-t kell húzni. Szerintetek?speeedy1szerintem is, eza McFadden húzás annak készítheti elő a terepet, hogy második, vagy harmadik körös futót hozunk.
tehát ahogy Charlie Firpo mondja, Doriel Green-Backham lesz az első körös választottunk? 😀
több mint 10 éve
Halis Skacok! Először is bocsi de nem rajongok a Boysért... Raiderként senkit se szeretek. 😊 Ellenben örülök, hogy HOZZÁTOK jött DMC. Végre lesz előtte OLine! Jobb helyre nem is jöhetett volna!!Benne van az is, hogy nagyon sérülékeny de az utóbbi évtől másfajta edzésprogrammal dolgozik, nem is sérült le komolyabban.
Rossz volt nézni, hogy rendszeresen beküldtük a darálóba középre. Okosan használva, sok screen passzal, szélső futásokkal véleményem szerint kajak lesz nálatok.
Érdeklődve fogom figyelni és sok sikert kívánok neki! 😉
Pacsi!
több mint 10 éve
pont most akartam berakni 😊 Broaddus szép elemzést csinált róla DC.com-on, pl. azt írja, hogy a Raiders gyenge QB-i miatt folyamatosan 7-8 emberrel találta magát szemben a boxban... a falról nem is beszélve
több mint 10 éve
120 yardról
Az látszik, hogy DMC nem volt annyira durván használva, mint Murray. Lehet van még a tankban pár jó szezon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Először arra gondoltam, hogy FA-ről semmiképp ne hozzunk közepes futót, közepes pénzért, inkább draftoljuk az első körben Gordont vagy Gurleyt. Viszont átgondolva ezt a McFadden lépést, ennyi pénzért teljesen megérte és így nem túl egyértelmű az első körös RB húzásunk sem. Szertintem ha bent lesz a két fentebb írt RB akkor be fogjuk húzni. Ahogy írták is, nem várhatjuk egy frissen draftolt RB-től, hogy a hátán vigye a csapatot mint Murray, viszont így felváltva felveheti az NFL ritmusát. Véleményem szerint 1/27-en nem lesz DE, DT, CB aki ott megérné, ezért tartom, hogy ott BPA-ként RB-t kell húzni. Szerintetek?speeedy1RUN DMC 1,5-el veszi le a cap-et, ha az első körben húzol rookie RB-t, az pedig 1,4 milla. Ettől még hozhatunk RB-t, 2-3. körben vagy lejjebb is.
Szerintem ha az elmúlt éveket nézzük, nem tudom. Elvileg védelem (pl. DT Carl Davis) de a mostani helyzetben akár LB is lehet, és akkor nem beszéltünk az S vagy a CB posztokról...
Ha a BPA teória lesz idén megint, akkor az lehet G vagy OT is.
Tehát elkapót fogunk hozni első körben! 😛
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Először arra gondoltam, hogy FA-ről semmiképp ne hozzunk közepes futót, közepes pénzért, inkább draftoljuk az első körben Gordont vagy Gurleyt. Viszont átgondolva ezt a McFadden lépést, ennyi pénzért teljesen megérte és így nem túl egyértelmű az első körös RB húzásunk sem. Szertintem ha bent lesz a két fentebb írt RB akkor be fogjuk húzni. Ahogy írták is, nem várhatjuk egy frissen draftolt RB-től, hogy a hátán vigye a csapatot mint Murray, viszont így felváltva felveheti az NFL ritmusát. Véleményem szerint 1/27-en nem lesz DE, DT, CB aki ott megérné, ezért tartom, hogy ott BPA-ként RB-t kell húzni. Szerintetek?