Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Austin nagyon kiakasztott.. nekem is nagy kedvenc volt. Oké, hogy leharcolt de akkor se menjen már Philybe...Vmi pozitívabb:
Rolando McClain megegyezett a Cowboysszal, marad Dallasban 1 évre, $3 milliót fog keresni, ha minden meccsen játszik, lehet $4 millió is belőle

több mint 11 éve
Nem csak Te érzed,a vak is látja hogy a CB sor gyengusz. FAról nem hiszem hogy még tudnak olyat hozni aki jelentősen emeli a színvonalat,esetleg a draftról.Ezzel együtt az is biztos hogyha a passrush mondjuk lépne egy szintet felfelé,már sokkal kevésbé lenne bajos a CB sor még akár a jelenlegi állapotában is. Ugye a kérdes az hogy ez a "szint lépés" bekövetkezik e. Nagyon reméljük.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Corey White VS Sterling Moore ugyanott vagyunk?(feltételezhetően) javuló passrush-al javul majd a cornerek teljesítménye?
csak én érzem azt, hogy vékonyak vagyunk a poszton?
több mint 11 éve
egyetlen need-ünk van, amire nem elég széles a draft: CBletrade tehát akkor lenne az igazi, ha lenne egy ATOM cornerback még a draft előtt az FA piacról (ami lehetetlen) mert DE meg RB lesz második körben is. sőt.
több mint 11 éve
Pre-Draft visit tracker:Jó a cikk. Petty-t ne is írja be senki máshoz, a letrade után második 2. körben el is visszük, biztos ami zicher alapon 😉 .
www.bloggingtheboys.com/2015/3/27/8297731/cowboys-pre-draft-visit-tracker-ucla-linebacker-eric-kendricks-set-to-visit
érdemes nézegetni, mert sokkal jobban lehet belőle találgatni arra mi lesz draft napon, mint bármilyen bigboard alapjánrva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Pre-Draft visit tracker:www.bloggingtheboys.com/2015/3/27/8297731/cowboys-pre-draft-visit-tracker-ucla-linebacker-eric-kendricks-set-to-visit
érdemes nézegetni, mert sokkal jobban lehet belőle találgatni arra mi lesz draft napon, mint bármilyen bigboard alapján
több mint 11 éve
WR Miles Austin and the #Eagles have agreed on a one-year deal worth $2.3M base with another $700K available in incentives, source said.Ian RapoportMiles-t alapból bánom, nekem személyesen nagy kedvencem volt, de mostani állapotában már talán nem lesz veszélyes...😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Rolando McClain visiting the Patriots Monday. (ESPN)itt a folytatás
miközben
The Eagles are bringing WR Miles Austin in for a visit this week. (Roto)
Csupa jó hírek.balentin
Rolando McClain’s visit with the #Patriots ended without a contract, though it was a positive one. #Cowboys still very much in the mixIan Rapoporttwitter.com/RapSheet/status/582689233967542272
mindeközben:
WR Miles Austin and the #Eagles have agreed on a one-year deal worth $2.3M base with another $700K available in incentives, source said.Ian Rapoportbleacherreport.com/articles/2414006-miles-austin-latest-news-rumors-and-speculation-surrounding-free-agent-wr
bónusz színes hír:
több mint 11 éve
Rolando McClain visiting the Patriots Monday. (ESPN)miközben
The Eagles are bringing WR Miles Austin in for a visit this week. (Roto)
Csupa jó hírek.
több mint 11 éve
twitter.com/fishsports/status/581865327778123776/photo/1
több mint 11 éve
itt van egy cikk arról, hogy Hardynak esze ágában sem volt Tampába menni. asszem ez lezár mindenfajta vitát.
több mint 11 éve
mondjuk igen, elég erős rotáció lesz a védelem oldalán, az várható.Én nem olvastam, de abban a védelemben, amit Marinelli irányít, és ahol a falnak kiemelt szerepe van, én nem aggódom miatta, ha 1. nem tiltják el (nagyon) 2. nem arcoskodik (nagyon). Ha a felkészülési időszak is rendben lesz, én nem aggódom.
kérdés, hogy hány defensive linemen lesz az 53-as keretben, de ha mindenki egészséges marad, és Hardy "csak" 4 meccses eltiltást kap, akkor szerintem 11 lesz ami az ötödik héttől 10-re csökken.
Hardy elemzés, by Todd Archer:
..The Cowboys didn’t have a bell-cow rusher last year. Hardy gives them that, but I do wonder if the expectations he will face will outweigh his productivity. If there is one word of caution here: He’s not DeMarcus Ware. Hardy has 26 sacks in his last two full seasons, but he does it completely differently than Ware. It’s a speed guy (Ware) vs. a power guy (Hardy).espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4741410/cowboys-signing-analysis-greg-hardy?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedrva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mondjuk igen, elég erős rotáció lesz a védelem oldalán, az várható.kérdés, hogy hány defensive linemen lesz az 53-as keretben, de ha mindenki egészséges marad, és Hardy "csak" 4 meccses eltiltást kap, akkor szerintem 11 lesz ami az ötödik héttől 10-re csökken.
Hardy elemzés, by Todd Archer:
..The Cowboys didn’t have a bell-cow rusher last year. Hardy gives them that, but I do wonder if the expectations he will face will outweigh his productivity. If there is one word of caution here: He’s not DeMarcus Ware. Hardy has 26 sacks in his last two full seasons, but he does it completely differently than Ware. It’s a speed guy (Ware) vs. a power guy (Hardy).espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4741410/cowboys-signing-analysis-greg-hardy?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
több mint 11 éve
DL:kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)szerintem:
Lawrence - Crawford - ???? - Hardy
??? - ?Lee? - Hitches
Carr - Wilcox - Church - Scan
ez elég necces még 😕 vlami pozitív gondolat jól jönne.beltazor
Lawrence - Crawford/McClain - Okoye/Hayden (v. draft) - Hardy
Hitchens - Brinkley - Lee
Carr (v. draft) - Wilcox - Church - Scandrickrva
A Hardy-Mincey-T. Crawford-Lawrence
B J. Crawford-McClain-Hayden-Gardner,Edwards,(Draft?)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nyilván inkább afféle fun-fact akart lenni 😊www.nfl.com/photoessays/0ap3000000481490/active-gms-with-best-record-of-drafting-pro-bowlersazért azt tegyük hozzá, hogy egyetlen oka van annak, hogy itt lehet a listán: az, hogy ő a tulaj is, és nem rúgta ki magát.
Muhahha 😀Blevi
ha nem ő lett volna, akkor az ezredforduló környékén úgy repült volna, hogy már nem is emlékeznénk rá.slowmotion
több mint 11 éve
www.nfl.com/photoessays/0ap3000000481490/active-gms-with-best-record-of-drafting-pro-bowlersazért azt tegyük hozzá, hogy egyetlen oka van annak, hogy itt lehet a listán: az, hogy ő a tulaj is, és nem rúgta ki magát.
Muhahha 😀Blevi
ha nem ő lett volna, akkor az ezredforduló környékén úgy repült volna, hogy már nem is emlékeznénk rá.
több mint 11 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)szerintem:
??? - ?Lee? - Hitches
Lawrence - Crawford/McClain - Okoye/Hayden (v. draft) - Hardy
Hitchens - Brinkley - Lee
Carr (v. draft) - Wilcox - Church - Scandrick
több mint 11 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)tessék 😀
??? - ?Lee? - Hitches
több mint 11 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)Lawrence - Crawford - ???? - Hardy
??? - ?Lee? - Hitches
ez elég necces még 😕 vlami pozitív gondolat jól jönne.

több mint 11 éve
nem arról van szó, hogy Lee kevesebbet kapna középen, hanem arról, hogy szerintük a weakside a "key spot" a védelemben.érdekes megközelítés, jerryspeak-el vegyítve:
cowboysblog.dallasnews.com/2015/03/cowboys-likely-to-move-sean-lee-to-weakside-linebacker-spot.html/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
több mint 11 éve
Ki mondta, hogy fizetett? Ismételni tudom magam: Bevallotta? Látta valaki? A csaj bevallotta? Videó? Képi bizonyíték?én mondtam, hogy fizetett, mert tényleg 99,99% hogy fizetett.
Persze 99%, hogy fizetett de az ilyen esetekben objektíven kell értékelni! És ha nem? Akkor elítélsz egy erőszakosnak beállított embert? Jogi szempontból a puszta tények számítanak nem az amit az ember belelát a dolgokba. Nem ment a a nő a bíróságra. Pont!
Nehéz a bíróságok élete, nem egyszerű bizonyítani még egyszerűnek tűnő ügyeket sem...speeedy1
az ilyen bírósági megegyezések általában kártérítéssel (pénzbeni) függeszthetőek fel / szüntethetőek meg.
csak az összeg nem került nyilvánosságra.
a hír eredeti forrása: twitter.com/josephperson/status/564803845558370304
több mint 11 éve
Ki mondta, hogy fizetett? Ismételni tudom magam: Bevallotta? Látta valaki? A csaj bevallotta? Videó? Képi bizonyíték? Persze 99%, hogy fizetett de az ilyen esetekben objektíven kell értékelni! És ha nem? Akkor elítélsz egy erőszakosnak beállított embert? Jogi szempontból a puszta tények számítanak nem az amit az ember belelát a dolgokba. Nem ment a a nő a bíróságra. Pont!
Nehéz a bíróságok élete, nem egyszerű bizonyítani még egyszerűnek tűnő ügyeket sem...
több mint 11 éve
De lehet oka is volt fizetni inkább ...azon gondolkoztam ma, hogy lehet, hogy jobban járt volna, ha végigtárgyalják az ügyet, és esetleg felmentik. ha Goodell így meszelné el, akkor azért előjönne, hogy saját értelmezésében a törvény felett áll, és az már kemény tényállás lenne...slowmotionÉn azt mondom, hogy ha egyértelmű bizonyíték van ( pártatlan tanúk, videófelvétel, hangfelvétel, stb.) akkor el is kell meszelni a férgesét de nehogy már egy bevallottan bekokózott bebaszott csaj (aki el sem ment a tárgyalásra) elmondása alapján ítélgessünk már el embereket! Ilyen max. az afrikai Kongóban lévő törzseknél van.speeedy1azt azért tegyük hozzá, hogy nem véletlenül nem ment el a tárgyalásra.
megegyeztek a bíróságon kívül, és egy meg nem nevezett összeget fizetett Hardy a nőnek.
ha akarom, akkor úgy nézem, hogy lefizette, nehogy megjelenjen 😉 érted.
itt most minden nézőpont kérdése.rva
Ez az ami már soha nem derül ki szerintem.
Fura az USA jogrendszere ami itt még keveredik is Godell játszóterével.
És abban biztos vagyok,hogy neki még jobb ügyvédre futja mint bármelyik játékosnak.
A tulajok meg korlátozva vannak az üzleti érdekeik miatt nem engedhetnek meg még gyanút sem.
Jó ez az uborkaszezon
több mint 11 éve
érdekes, hogy a Carolina azért kérte, hogy Goodell erre a listára tegye, mert meg akarták kerülni a 4 meccses eltiltást vagy a deaktiválást, ami automatikusan járt volna a CBA (nem az a CBA, hanem a Collective Bargaining Agreement) szerint, amit úgy tudom 2011-ben írtak alá. Lehet jobban jártak volna vele, mint ezzel így most.rvahát így aztán kurva jól jártak vele...