NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Broaddus: Getting word that Darren McFadden is here in the building today with the Cowboys and are working on getting a deal donespeeedy1
ha olcsó akkor tetszene 😊 kevés a fumbli, tűrhető átlag 😀 egészség?

több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Broaddus: Getting word that Darren McFadden is here in the building today with the Cowboys and are working on getting a deal done
több mint 10 éve
Azt írják, Derrick Morgan-ért még versenyben vagyunk.Charlie Firpo
én most olvastam, hogy aláírt a Titans-hez...
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azt írják, Derrick Morgan-ért még versenyben vagyunk.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
 www.bloggingtheboys.com/2015/3/12/8186263/its-going-to-rain-compensatory-draft-picks-for-dallas-cowboys-in-2016

lesz egy pár + pick jövőre 😊speeedy1
nagyon durva, és egyre jobban tetszik. 😊
több mint 10 éve
már rebesgették, hogy draftolnánk QB-t hátsóbb körökben idén.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
 www.bloggingtheboys.com/2015/3/12/8186263/its-going-to-rain-compensatory-draft-picks-for-dallas-cowboys-in-2016

Idénre nem került? Én úgy látom, három 7. körünk is lesz...Charlie Firpo
Az tavaly is volt. És ha jól emlékszem az 53as keret szűkítést nem élte meg belőle senki. De lehet ám,hogy tévedek.Wong
Meg aztán pl.Weeden marad, és tovább üldögél 660 ezerért? Mert semmit sem hallani egy másik csere qb-ról.Charlie Firpo
Na ez megint egy kúrva jó kérdés. Már nagyon kellene Dallasba egy tehetséges fiatal QB aki Romo mögött tanulgat6 egy pár évig,mert Romo egy géniusz de sajnos ő sem törhetetlN.
több mint 10 éve

Az tavaly is volt. És ha jól emlékszem az 53as keret szűkítést nem élte meg belőle senki. De lehet ám,hogy tévedek.Wong
Meg aztán pl.Weeden marad, és tovább üldögél 660 ezerért? Mert semmit sem hallani egy másik csere qb-ról.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

Az tavaly is volt. És ha jól emlékszem az 53as keret szűkítést nem élte meg belőle senki. De lehet ám,hogy tévedek.
több mint 10 éve

Idénre nem került? Én úgy látom, három 7. körünk is lesz...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

lesz egy pár + pick jövőre 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Emiatt, az üzlet miatt remélem mi nem esünk egymásnak😀

Egyébként majdnem hasonló történt nálunk, ha nem is olyan meghatározó játékossal kapcsolatban, de azért mégiscsak fontos nálunk, Graham, aki kis híján a Giants játékosa lett. Fel voltam készülve rá, hogy elmegy, az fájt volna, hogy pont a Giantshez. Mi végül megúsztuk ezt a szitut, és nemhogy elment, de még maradt is.

Sok sikert majd nektek a továbbiakban mi meg próbáljuk felfogni ezt az őrületet, ami nálunk folyik.
több mint 10 éve
Jött Jasper Brinkley MLB, tudunk róla valamit???
Rolando kiesett a körből pl.??

www.rotoworld.com/player/nfl/5373/jasper-brinkleyCharlie Firpo
erősen átlagos ember, rotoworld, footbaloutsiders és a pff szerint is.
ha nem kezdőnek hozzák, akkor nem lesz vele semmi baj.

kicsit ez nekem is azt készíti elő, hogy Rolando-ról lemondunk.
Hitchens (Watson/Rivers) - Lee (Brinkley) - Wilber (Lawrence) kezdőt jósolok most.
több mint 10 éve
Meg kell törnöm a csendem,mert már nem bírom. Callahan Washingtonban,kérdés mi lesz a mi falunkkal,tudjuk e hizni a tavalyi szintet és mi lesz a Washingtonéból és mi mindent fog elfecsegni Callahan nekik. Aztán ugyan ez igaz Murrayre. Most komoly,hogy nagyobb esélye van SBt nyerni nekik mint nekünk? Nagyon hasonló a két csapat de a Dallas egy kicsit esélyesebb és most nem a fan beszél belőlem,hanem a józan paraszti ész. Már várom a Lee vs. Murray összecsapást. Nem akarom bántani,DE ez a ratyi duma amit tol,förtelem. Mindenki tudja,hogy a pénz kell neki. Ezt a Jagsben és a Raidersben is megkapta volna,de nem,neki a Philybe kellett mennie. Jajj ki is volt tavaly aki a védőfalból a Washingtonhoz szökött?Hogyan is reagált erre a csapat? Most megteszi ugyan ezt,csak elötte Cowboysnation majd utána meg delete. Én csalódtam,nem is kicsit. Egy kicsut kérdeznék FA piacról. ElképzelésM szerint mi azért nem vásárolunk be mert a nyitáskor magas áron kellnek el a játékosok akik sokszor indokolatlanul sok pénzt kapnak,mi pedig kivárunk azokra akikben van potenciál de nem kellnek el és alacsony ödszegért szeretnénk idehozni? Mert ebben az hibádzik,hogy ha van benne elég potenciál akkor miért nem viszi el olyan csapat ahol nagyobb hely van a cap alatt. Az tetszik,hogy egy játékosért nem adunk eget verő összeget,és nem szórjuk el az első 7en az összes elérhető pénzt csak mozgást sem nagyon látok. Elmennek játékosok,de nem nagyon jönnek (egy FBet leszámítva). Tehát a kérdésM,higy fogunk tudni pótolni minőségben vagy lutri lesz a drafton?Wong
Törd meg gyakrabban a csöndet, az azért van!
Alapjaiban valami ilyesmi a terv, de én sem értem pontosan, én a pénzfelszabadítással vagyok gondban, hogy az miért nem halad. Állítólag a második héten leszünk aktívabbak, márha. Ott meg az a kérdés, ki marad a piacon.
Ha minden a mostani mederben folyik tovább, egy előnyünk talán lehet a szezonra: összeszokott csapat maradhatunk, fejleszthetjük a tavalyi tudásunkat. A playbook-ot meg úgyis el kellett dobnunk.
Dzsoki - aki továbbra is figyeli az NCAA-t - Melvin Gordonra esküszik a többi jó futóval szemben.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Meg kell törnöm a csendem,mert már nem bírom. Callahan Washingtonban,kérdés mi lesz a mi falunkkal,tudjuk e hizni a tavalyi szintet és mi lesz a Washingtonéból és mi mindent fog elfecsegni Callahan nekik. Aztán ugyan ez igaz Murrayre. Most komoly,hogy nagyobb esélye van SBt nyerni nekik mint nekünk? Nagyon hasonló a két csapat de a Dallas egy kicsit esélyesebb és most nem a fan beszél belőlem,hanem a józan paraszti ész. Már várom a Lee vs. Murray összecsapást. Nem akarom bántani,DE ez a ratyi duma amit tol,förtelem. Mindenki tudja,hogy a pénz kell neki. Ezt a Jagsben és a Raidersben is megkapta volna,de nem,neki a Philybe kellett mennie. Jajj ki is volt tavaly aki a védőfalból a Washingtonhoz szökött?Hogyan is reagált erre a csapat? Most megteszi ugyan ezt,csak elötte Cowboysnation majd utána meg delete. Én csalódtam,nem is kicsit. Egy kicsut kérdeznék FA piacról. ElképzelésM szerint mi azért nem vásárolunk be mert a nyitáskor magas áron kellnek el a játékosok akik sokszor indokolatlanul sok pénzt kapnak,mi pedig kivárunk azokra akikben van potenciál de nem kellnek el és alacsony ödszegért szeretnénk idehozni? Mert ebben az hibádzik,hogy ha van benne elég potenciál akkor miért nem viszi el olyan csapat ahol nagyobb hely van a cap alatt. Az tetszik,hogy egy játékosért nem adunk eget verő összeget,és nem szórjuk el az első 7en az összes elérhető pénzt csak mozgást sem nagyon látok. Elmennek játékosok,de nem nagyon jönnek (egy FBet leszámítva). Tehát a kérdésM,higy fogunk tudni pótolni minőségben vagy lutri lesz a drafton?
több mint 10 éve
Jött Jasper Brinkley MLB, tudunk róla valamit???
Rolando kiesett a körből pl.??

www.rotoworld.com/player/nfl/5373/jasper-brinkley

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Geoff Mosher ‏@GeoffMosherCSN 2 p2 perccel ezelőtt

Murray on Cowboys fans ripping him: "I don't take it personal.I'm sure their feelings are hurt. I apologize for that. I'm ready to move on."dande
Saying nothing...gyeek
minden szavával egyet értek, és én is mondtam már ilyesmiket korábban.
lassú víz partot most
több mint 10 éve
Nagyon jo cikk gyeek.
Megértem hogy üzlet Megértem hogy lové meg azt is elfogadom hogy Eagles over Jags/Raiders.
Egy dolog nem tetszik. Ez a legjobb lehetősége SB-t nyerni az Eagles-el van duma, ezzel ugyanis egy kőkemény csokit helyezett el puncsostálba, amiből fogyasztott eddig es ami lehetővé tette neki azt hogy:
- egy Emmit Smitht megelőzve all time leader, egy Cowboys múltú Franchiseban
- offensive MVP
- kurvajol fizetett Player legyen.
Ezért nem a szurkolóknak megcsak nem is Jerruhnak, de a társainak akik a belüket tették (Vele együtt természetesen) a pályára jár Ennyi tisztelet. Lehet nem jol fogalmazott, lehet nem igy gondolta, nem ilyennek ismertük es lehet én értettem félre de nekem ez nem ok így.Blevi
Valaki már írta is, hogy tovább mélyül az örök és megbonthatatlan szeretet a két csapat között😕) .
Egyetértve veled, talán úgy vélte, hogy ez az elvárás. Itt mondjuk kijött, hogy hasonló szituban nem emlékszem, hogy pl. Ware mondott hasonlót, pedig neki lett volna oka.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Nagyon jo cikk gyeek.
Megértem hogy üzlet Megértem hogy lové meg azt is elfogadom hogy Eagles over Jags/Raiders.
Egy dolog nem tetszik. Ez a legjobb lehetősége SB-t nyerni az Eagles-el van duma, ezzel ugyanis egy kőkemény csokit helyezett el puncsostálba, amiből fogyasztott eddig es ami lehetővé tette neki azt hogy:
- egy Emmit Smitht megelőzve all time leader, egy Cowboys múltú Franchiseban
- offensive MVP
- kurvajol fizetett Player legyen.
Ezért nem a szurkolóknak megcsak nem is Jerruhnak, de a társainak akik a belüket tették (Vele együtt természetesen) a pályára jár Ennyi tisztelet. Lehet nem jol fogalmazott, lehet nem igy gondolta, nem ilyennek ismertük es lehet én értettem félre de nekem ez nem ok így.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 700

😕
több mint 10 éve

Murray on Cowboys fans ripping him: "I don't take it personal.I'm sure their feelings are hurt. I apologize for that. I'm ready to move on."dande
Murray már nem a mi csapatunk játékosa, nem érdekel a véleménye.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan

Saying nothing...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....

Murray on Cowboys fans ripping him: "I don't take it personal.I'm sure their feelings are hurt. I apologize for that. I'm ready to move on."
több mint 10 éve
dawe092 Philadelphia Eagles 140 — Vikings GM
5 év. 42 millió.
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni. persze ez nem lehetetlen a sötét oldalon, de... de nem lesz olyan supporting cast, mint nálunk. közel sem lesz.

most RB poziban jobbak lesznek, aztán ennyi. TE kérdés, QB-ben egyértelműen jobban állunk, WR-ben valszeg megint nekünk áll a zászló. sok sikert, persze nem a mi kárunkra.slowmotion
TE kérdés???? Lemaradtunk valamiről????dawe092
Olvas értelmez válaszol. Te a másodikat kihagytad valószínűleg.Blevi
sorry, nem szóltam semmit