NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
hardi elmentCharlie Firpo
Ennyitől? 😕

Hol olvastad amúgy?

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
hardi elment

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1 hr1 hour ago

If Dallas were to sign Greg Hardy, it would greatly diminish its financial flexibility to acquire Adrian Peterson. Too close to cap as is.

B@szok én rá, csak a csoportriválisok irányítóit oda-vissza. 😀
Aztán majd jön Gordon futkározni. 😊

több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qeorakqb0yzikhkngxww
Will Greg Hardy sign with Dallas Cowboys?
The Buccaneers no longer are in the running for Greg Hardy, leaving the Cowboys alone to work out a deal for the defensive end. Will Hardy end up in Dallas?
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
@nickeatman: Greg Hardy expected to be at Valley Ranch in the next few hours.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Szerintem kemény évek elé akkor néznénk ha megint ész nélkül struktúrálgatnánk át mindenki szerződését, főleg Romoét. Na az övéhez véleményem szerint nem szabad most nyúlni, ez éven benyeljük azt a laza 27 milliót és utána minden ok lesz. Teljesen ok ez a kivárás most, ezt kell tenni, tuti megvan a stratégia a háttérben. Mindenki nyugodjon le a picsába! 😀 Carr paycut, max. egy átstruktúrált szerződés (nem Romo), jön Hardy(marad Spencer), drafton egy fasza 1 tech DT és egy jó RB. Ja és Carr a paycut hatására olyat javul mint Free 😊
több mint 10 éve
Tudtuk hogy a sok éves költekezésnek ez lesz a vége, emellett a draftjaink jól sikerültek és felgyülemlettek a visszaigazolandó tehetségek, továbbra is a draftban kell bíznunk, mert a cap takarítása még tart. De úgy gondolom Stephen nem fog úgy elszállni mint az öreg P.I.M.P.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Most olvasom, hogy Spencer a Seahawkshoz látogat ma. Kockázatos játékot játszunk, hogy abban reménykedünk, hogy nem viszik el és akkor olcsóbban maradhat nálunk, persze nem biztos, hogy így van, de ha meg nincs hely a sapka alatt akkor meg kényszerjáték, bárhogy is van, kemény évek elé nézünk ebből a szempontból.
több mint 10 éve
És az új érkezőkkel hopp, máris mínuszban vagyunk a sapka alatt. Várható tehát még mozgás.Charlie Firpo
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4741170&city=dallas
több mint 10 éve
És az új érkezőkkel hopp, máris mínuszban vagyunk a sapka alatt. Várható tehát még mozgás.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Elvileg szerda korul johet a bejelentes, hogy eltiltjak.e. Valoszinuleg arra var mindenki 😊Wirtschaftsteil
Tiltsák csak, az nekünk jó! 😊 Előző szezonban sem ártott, hogy a pass rush szezon végére aktivizálódott, addig meg szokhatná a levegőt. Persze ez még mindig csak álmodozás. Starksért meg kár...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Elvileg szerda korul johet a bejelentes, hogy eltiltjak.e. Valoszinuleg arra var mindenki 😊
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Pontosan, ahogy gyeek is mondta, itt a kivárás a lényeg. Rolando esetében is mindene gyes nappal, hogy nem keresik meg, csökken az értéke, és az ügynökével együtt realizálhatják, hogy őt valójában csak mi becsüljük meg, így relatíve olcsón visszahozhatjuk. Ugyanez igaz a hozzánk nem köthető free agentekre is, csak velük nincs meg az a bizonyos kötődés. Én Starksra viszont rárepülnék, ő az a fajta 1 tech emberke, aki nekünk kellhet. Nyilván nem Paea szint, 31 éves, rövid távra jó megoldás lehet.gorbel
Starks is elúszott, ment a Browns-ba. Most itt még Hardy-t írják, hogy egyezkedünk vele, de ha ő se jön, akkor minden reményünk a jó draftban.
több mint 10 éve
Ha tavaly az FA piacon az volt a jelszó: 'második esély', idén úgy néz ki, hogy a 'diszkont ár'.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Rolando 4 meccses fizetésmegvonással kezdi a szezont és akár még 4 meccses eltiltásba is belecsúszhat. Ez nem növeli az esélyét annak, hogy valaki elcsábul. Pillanatra megfordult bennem a gondolat, hogy a sok LB igazolás a depth mellett arra megy ki, hogy az első négy meccsen legyen ember, ha Rolando-t elkaszálják. Gachkar meg inkább a special team tackle-kről híres, pont ami Spillmann elvesztésével hiányozni fog.

Kezdő szintű tehetséggel megáldott DE kettő van most benn, Da'Quan Bowers meg ugye Hardy. Az első sose érte el azt amit vártak tőle (2011-es draft második körös választott) a második meg még nem tudja mit fog kapni (ha egyáltalán). Ezért nem írtam, hogy kezdő szintű, de a tehestsége mindkettőnek megvan, és egy kis csodával mindkettőből lehetne valami.
Church ráadásul lenyilatkozta, hogy milyen jó lenne itt nálunk Hardy...

Emellett színes hír, hogy a Saints trade listára tette Junior Galette-t. Akár érdekes is lehet?
több mint 10 éve
Gachkar jött, Rolando meg megy... nem örülök, ha így lesz. Igaz, jó esély van Spillman elvesztésére is.Charlie Firpo
Ezt honnan veszed,hogy RoMac megy?Tehenész
NBCSport:
The Cowboys have lost two linebackers in free agency and could lose a third if Rolando McClain doesn’t return to the team, leaving them in need of some reinforcements at the position.

Persze, ez egy lehetőség, de kezdünk túltöltődni LB-kből, nem?
Meg bocs, szarul fogalmaztam: nem örülnék neki, ha Rolando menne. Így jobb.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Gachkar jött, Rolando meg megy... nem örülök, ha így lesz. Igaz, jó esély van Spillman elvesztésére is.Charlie Firpo
Ezt honnan veszed,hogy RoMac megy?
több mint 10 éve
Gachkar jött, Rolando meg megy... nem örülök, ha így lesz. Igaz, jó esély van Spillman elvesztésére is.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Sajnos...de alapanyagnak jónak látszik, hátha kijön belőle valami!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
És akkor még ő is itt ül nálunk a CB-keretben, Robert Steeples

Charlie Firpo
A videó alapján egy fél Isten, de valami oka csak van, hogy nem került bevetésre!?
több mint 10 éve
És akkor még ő is itt ül nálunk a CB-keretben, Robert Steeples

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az is egy érdekes kérdés, hogy ki fog visszahordani idén???
Reggie Dunn (Utah) - nál azt írják pl. hogy lehet KR. Pici és nem lassú ( az nfldraftscout szerint 4.19 - et tud 40-en!!)
Csak hát rá merjük-e bízni ezt a posztot, ugye?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem vitatva azt, amit írtál ez így szép. Csak miért nem lépjük meg? Mármint Carr fizujával az első lépést. Eltelt az első hét, sokan kimentek már, az ok, hogy akik maradtak, azok ára elvben esik, de nekünk most kb. 2 milla helyünk van, ezt már bővíteni kellene. Főleg Rolando helyzete idegesítő, há miért nem igazoljuk vissza? Még a végén elviszik.
A többi megoldható házon belül, meg bízva a jó edzői gárdában.Charlie Firpo
Jonesék gondolom kapcsolatban vannak a játékosok ügynökeivel és tudják kb kinek mennyit ajánlottak. Okosan és fegyelmezetten csinálják amit elterveztek, gondolom még mindig van pár csapat amelyik szórná a pénzt, a Cowboysnak várnia kell. Spencert sajnos valamelyik csapat pánikszerűen túl fogja fizetni érzésem szerint.

Azokat akiket tavaly és elötte draftoltunk mint késői körös tehetség olyanunk most van akit aktivizálhatunk?Wong
Egy kisebb hadsereg! 😊

-- Ben Gardner
-- Amobi Okoye
-- Chris Whaley
-- Jack Crawford
-- Ken Bishop
-- Davon Coleman

Hirtelen ennyi jutott eszembe a DLből. Ha ezek közül akár egy is komoly kezdővé avanzsál az már a W oszlopba megy, de depthnek minimum elegendőek lehetnek.gyeek
Kenneth Boatright (S. Illin.)
Lavar Edwards (LSU)

is ott figyelnek még a DL-ben. Létszámra megvagyunk, és mindenki fiatal. Végül is kijöhetne belőlük valami.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Pontosan, ahogy gyeek is mondta, itt a kivárás a lényeg. Rolando esetében is mindene gyes nappal, hogy nem keresik meg, csökken az értéke, és az ügynökével együtt realizálhatják, hogy őt valójában csak mi becsüljük meg, így relatíve olcsón visszahozhatjuk. Ugyanez igaz a hozzánk nem köthető free agentekre is, csak velük nincs meg az a bizonyos kötődés. Én Starksra viszont rárepülnék, ő az a fajta 1 tech emberke, aki nekünk kellhet. Nyilván nem Paea szint, 31 éves, rövid távra jó megoldás lehet.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Nem vitatva azt, amit írtál ez így szép. Csak miért nem lépjük meg? Mármint Carr fizujával az első lépést. Eltelt az első hét, sokan kimentek már, az ok, hogy akik maradtak, azok ára elvben esik, de nekünk most kb. 2 milla helyünk van, ezt már bővíteni kellene. Főleg Rolando helyzete idegesítő, há miért nem igazoljuk vissza? Még a végén elviszik.
A többi megoldható házon belül, meg bízva a jó edzői gárdában.Charlie Firpo
Jonesék gondolom kapcsolatban vannak a játékosok ügynökeivel és tudják kb kinek mennyit ajánlottak. Okosan és fegyelmezetten csinálják amit elterveztek, gondolom még mindig van pár csapat amelyik szórná a pénzt, a Cowboysnak várnia kell. Spencert sajnos valamelyik csapat pánikszerűen túl fogja fizetni érzésem szerint.

Azokat akiket tavaly és elötte draftoltunk mint késői körös tehetség olyanunk most van akit aktivizálhatunk?Wong
Egy kisebb hadsereg! 😊

-- Ben Gardner
-- Amobi Okoye
-- Chris Whaley
-- Jack Crawford
-- Ken Bishop
-- Davon Coleman

Hirtelen ennyi jutott eszembe a DLből. Ha ezek közül akár egy is komoly kezdővé avanzsál az már a W oszlopba megy, de depthnek minimum elegendőek lehetnek.

Az meg nem egyértelmű, hogy ha valaki koncepciózusan fókuszál egy egységre az sikerrel is jár, ez McClay és a csapatának az érdeme. Tavaly Donaldot vitték volna, de a Rams keresztül húzta a számítást, lett helyette Martin. Nem volt need igazából a posztja, de jó játékos és nagy szépen bevált úgy tűnik. Ráadásul védő falba nehezebb jó játékost találni mint az o-ba.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass