NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
www.numberfire.com/nfl/news/4695/no-it-s-not-time-to-buy-a-darren-mcfadden-cowboys-jersey#kétszázezer.
OUCHrva
ennyi pénzért bárkivel lehet tenni egy próbát.
több mint 10 éve
www.numberfire.com/nfl/news/4695/no-it-s-not-time-to-buy-a-darren-mcfadden-cowboys-jersey#Majd kiderül, mit tud, nem biztos, hogy jó alap az, amit eddig mutatott.
OUCHrva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Perrish Cox ex 49-es CB még bent van....
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
3 milla az alap, és ha fenomenális lesz, akkor ez felmehet 5,85 ig. Két évre. JóAzt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.BleviSzerintem az évek alatt egyre nagyobb hatalmat kapott/kap,így oldják meg majd a váltást,szépen fokozatosan.
McFadden ENNYIÉRT brutálisan jó igazolás,régi nagy kedvencem,kár a sérülésekért.Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na megnéztem az első McFadden highlights videót, ami elsőre feltűnt, hogy baszott gyors ez a gyerek, (utánna néztem 4,31 40 yard )speeedy1valszeg ezért volt a beceneve Run DMC, nem? 😊
kíváncsi vagyok, az évek és a sérülések nem koptatták-e meg a képességeit. meglátjuk.
több mint 10 éve
Na megnéztem az első McFadden highlights videót, ami elsőre feltűnt, hogy baszott gyors ez a gyerek, (utánna néztem 4,31 40 yard ) szemmel láthatóan gyorsabb mint Murray viszont hamarabb viszik földre. Jól veszi észre a lyukakat amiket a fantasztikus Raiders fal csinált neki szökőévente és azokból rengeteg hosszú TD-t csinál! B..meg ez felgyorsul... brutális! 😊 Ha a mi falunk nyit neki sztrádákat... Kíváncsi vagyok! Ja és alig használt, átlag 150 carry... Broaddus: I am willing to wait and see what he can do with good players around him. és ez itt a lényeg!
több mint 10 éve
www.dallascowboys.com/video/2015/03/13/exclusive-1-1-newly-signed-rb-darren-mcfadden?campaign=social_20150313_42071496&adbid=10153738703002814&adbpl=fb&adbpr=99559607813az új kis szerzeményünk 😊 ha másért nem is,de JJ-ért megéri megnézni a videót,nagyon komoly az öreg bőrkabátban,igazi vad motoros 😀
több mint 10 éve
Azt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.BleviSzerintem az évek alatt egyre nagyobb hatalmat kapott/kap,így oldják meg majd a váltást,szépen fokozatosan.
McFadden ENNYIÉRT brutálisan jó igazolás,régi nagy kedvencem,kár a sérülésekért.
több mint 10 éve
1-2 játékost még várnék,egy jó DE/DT és lb v CB jöhetne még.KroosAz a baj, hogy azok a játékosok, akik upgrade-et jelentettek volna, már majdnem mind elkeltek. Nézegettem most az FA listát, DT-nek Starks (ex-Miami), DE-nek Hardy, CB-nek talán T. Williams (Packers) lenne megfelelő, de tőlük sem várhatnánk túl nagy dolgokat, max Hardy, de neki meg még mindig ott van a fegyelmi ügye. Valószínűleg ezért sem hallunk az átsruktúrált szerződésekről, mert nem igazán tervezünk veteránminimum felett bárkit is hozni. Nagyon kell bízni egy jó draftban.
több mint 10 éve
Azt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.
több mint 10 éve
Szimpatikus húzás részemről McFadden. Kíváncsian várom, hogy idén "csoda" Callahan nélkül hogyan működik majd a fal, és mire lesz képes egy McFadden egy olyan fal mögött mint a tavalyi. Mivel alapvetően én inkább Defense párti vagyok, nagyon várnám a minőségi javulást idén mint FA piacon, mint a drafton.
több mint 10 éve
McFadden rohadt jo....nincs itt gond! 😀
több mint 10 éve
Jerry Jones meg akarta tartani DeMarco Murrayt, és évi $7 milliót ajánlott neki, de a fia, Stephen Jones megvétózta döntését, nem először, így tett a tavalyi draft során is. Stephen Jones elengedte Murrayt, helyette inkább két évre leigazolta az egykoron szebb napokat is látott Darren McFaddent $5,85 millióért, amiből csak $200 ezer garantált. McFadden az Arkansas Razorbacks csapatában futballozott, csakúgy, mint Jerry Jones egykoron.Hmm egyre jobban tetszik Stephen jelenléte, 3 éve látszik már a munkája.
1-2 játékost még várnék,egy jó DE/DT és lb v CB jöhetne még.
több mint 10 éve
igen, de szerintem Rolando-ért még ők sem adtak volna 2 évet anno 😀úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)rvavalamint ha jól teljesít a csóka első évben, akkor nem kell egy év múlva új, magas összegű szerződést elétenni (mint most Rolando esetében kell)slowmotion
futóknál és egyéb 30 feletti "expendables" játékosoknál látom ezt a trendet amúgy
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna hogy egyszer a Jones nev és a takarékos egy mondatban fog szerepelni....
több mint 10 éve
szerintem meg még pont félév van a szezon kezdetéig, addig még sok minden történhet.5 év. 42 millió.Ahogy a mi front 7-ünk jelenleg kinéz, a harmadát akár ellenünk abszolválhatja is.gorbel
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni.
slowmotion
több mint 10 éve
úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)rvavalamint ha jól teljesít a csóka első évben, akkor nem kell egy év múlva új, magas összegű szerződést elétenni (mint most Rolando esetében kell)
több mint 10 éve
az megvan, hogy McFadden garantáltja 2 évre kevesebb (200 ezer) mint a korábban aláíratott Ryan Williams-é (240 ezer)? a szerződésre azt írják "up to 5,85 million for 2 years" azaz gondolom tele mindenféle biztosítékkal a szerződése.és ez megágyaz egy Randle cut-nak is szerintem. (egy post June 1 designationnal idénre 585 ezer szabadulna fel, jövőre meg 675 ezer)
úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)
több mint 10 éve
5 év. 42 millió.Ahogy a mi front 7-ünk jelenleg kinéz, a harmadát akár ellenünk abszolválhatja is.
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni.
slowmotion
több mint 10 éve
Szerintem jól járt a csapat ezzel a futó cserével, pénzügyileg mindenképpen, de szerintem emögött a fal mögött simán kijöhet az a rohadt nagy potenciál Run DMC-ből ami az egyetemi évei alatt es néha az NFL-ben is megmutatkozott.McFadden amúgyis régi álma Jonesnak. Emlékszem 2008-ban sok helyen ment a pletyka, hogy felmegy érte a csapat, de helyette inkább behúzták a backupját Felix Jones személyében a 22. helyen. Azt a Jones-t, aki egyébként most jelentkezett a veterán combinera, lenne bája, ha összehoznák azt a brutális arkansasi duót (Jones egyébként Dallasból az Eagleshez ment csak, hogy idekössük Murrayt is 😀 ).
Murraynek sok sikert egyéni szinten csapat szinten meg jóval kevesebbet. 😛 Egyébként furcsa lesz Eagles meccseket nézni nekem, mert nagyon szerettem azt a Bradford-Murray-Broyles féle Soonerst (mikor még volt időm NCAA-t nézni) de hát azért az Eaglesnek így se fogok tudni szurkolni egy pillanatig se, na jó max ha a győzelmük pont a Cowboysnak lesz jó. 😀
több mint 10 éve
jó igazolás.McFadden leigazolva 2 évre!!!!!Charlie Firposzupi!? 😀beltazor
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Ezt most olvasom, érdekes:"The Cowboys moved up from their original offer to Murray, but held firm at four years and $24 million, according to sources. They maxed out the guaranteed money at $12 million."
Reális, de azért nem feszültünk meg. Stephen erős kézzel fogja a gyeplőt!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
McFadden leigazolva 2 évre!!!!!Charlie Firposzupi!? 😀

több mint 10 éve
McFadden leigazolva 2 évre!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.