NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
 www.numberfire.com/nfl/news/4695/no-it-s-not-time-to-buy-a-darren-mcfadden-cowboys-jersey#

OUCHrva
kétszázezer.
ennyi pénzért bárkivel lehet tenni egy próbát.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 www.numberfire.com/nfl/news/4695/no-it-s-not-time-to-buy-a-darren-mcfadden-cowboys-jersey#

OUCHrva
Majd kiderül, mit tud, nem biztos, hogy jó alap az, amit eddig mutatott.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!

OUCH
több mint 10 éve
Perrish Cox ex 49-es CB még bent van....

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Azt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.Blevi
Szerintem az évek alatt egyre nagyobb hatalmat kapott/kap,így oldják meg majd a váltást,szépen fokozatosan.

McFadden ENNYIÉRT brutálisan jó igazolás,régi nagy kedvencem,kár a sérülésekért.Tehenész
3 milla az alap, és ha fenomenális lesz, akkor ez felmehet 5,85 ig. Két évre. Jó

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na megnéztem az első McFadden highlights videót, ami elsőre feltűnt, hogy baszott gyors ez a gyerek, (utánna néztem 4,31 40 yard )speeedy1
valszeg ezért volt a beceneve Run DMC, nem? 😊
kíváncsi vagyok, az évek és a sérülések nem koptatták-e meg a képességeit. meglátjuk.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Na megnéztem az első McFadden highlights videót, ami elsőre feltűnt, hogy baszott gyors ez a gyerek, (utánna néztem 4,31 40 yard ) szemmel láthatóan gyorsabb mint Murray viszont hamarabb viszik földre. Jól veszi észre a lyukakat amiket a fantasztikus Raiders fal csinált neki szökőévente és azokból rengeteg hosszú TD-t csinál! B..meg ez felgyorsul... brutális! 😊 Ha a mi falunk nyit neki sztrádákat... Kíváncsi vagyok! Ja és alig használt, átlag 150 carry... Broaddus: I am willing to wait and see what he can do with good players around him. és ez itt a lényeg!
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 www.dallascowboys.com/video/2015/03/13/exclusive-1-1-newly-signed-rb-darren-mcfadden?campaign=social_20150313_42071496&adbid=10153738703002814&adbpl=fb&adbpr=99559607813

az új kis szerzeményünk 😊 ha másért nem is,de JJ-ért megéri megnézni a videót,nagyon komoly az öreg bőrkabátban,igazi vad motoros 😀
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Azt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.Blevi
Szerintem az évek alatt egyre nagyobb hatalmat kapott/kap,így oldják meg majd a váltást,szépen fokozatosan.

McFadden ENNYIÉRT brutálisan jó igazolás,régi nagy kedvencem,kár a sérülésekért.
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
1-2 játékost még várnék,egy jó DE/DT és lb v CB jöhetne még.Kroos
Az a baj, hogy azok a játékosok, akik upgrade-et jelentettek volna, már majdnem mind elkeltek. Nézegettem most az FA listát, DT-nek Starks (ex-Miami), DE-nek Hardy, CB-nek talán T. Williams (Packers) lenne megfelelő, de tőlük sem várhatnánk túl nagy dolgokat, max Hardy, de neki meg még mindig ott van a fegyelmi ügye. Valószínűleg ezért sem hallunk az átsruktúrált szerződésekről, mert nem igazán tervezünk veteránminimum felett bárkit is hozni. Nagyon kell bízni egy jó draftban.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Azt hiszem lassan kijelenthető hogy a sokak alta evek otal csak suttogva rebesgetett takeover megtortent. Stephen Jones a faszagyerek Arlingtonban.
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Szimpatikus húzás részemről McFadden. Kíváncsian várom, hogy idén "csoda" Callahan nélkül hogyan működik majd a fal, és mire lesz képes egy McFadden egy olyan fal mögött mint a tavalyi.
Mivel alapvetően én inkább Defense párti vagyok, nagyon várnám a minőségi javulást idén mint FA piacon, mint a drafton.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
McFadden rohadt jo....nincs itt gond! 😀
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Jerry Jones meg akarta tartani DeMarco Murrayt, és évi $7 milliót ajánlott neki, de a fia, Stephen Jones megvétózta döntését, nem először, így tett a tavalyi draft során is. Stephen Jones elengedte Murrayt, helyette inkább két évre leigazolta az egykoron szebb napokat is látott Darren McFaddent $5,85 millióért, amiből csak $200 ezer garantált. McFadden az Arkansas Razorbacks csapatában futballozott, csakúgy, mint Jerry Jones egykoron.

Hmm egyre jobban tetszik Stephen jelenléte, 3 éve látszik már a munkája.
1-2 játékost még várnék,egy jó DE/DT és lb v CB jöhetne még.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)rva
valamint ha jól teljesít a csóka első évben, akkor nem kell egy év múlva új, magas összegű szerződést elétenni (mint most Rolando esetében kell)slowmotion
igen, de szerintem Rolando-ért még ők sem adtak volna 2 évet anno 😀

futóknál és egyéb 30 feletti "expendables" játékosoknál látom ezt a trendet amúgy
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Nem gondoltam volna hogy egyszer a Jones nev és a takarékos egy mondatban fog szerepelni....
több mint 10 éve
5 év. 42 millió.
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni.
slowmotion
Ahogy a mi front 7-ünk jelenleg kinéz, a harmadát akár ellenünk abszolválhatja is.gorbel
szerintem meg még pont félév van a szezon kezdetéig, addig még sok minden történhet.
több mint 10 éve
úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)rva
valamint ha jól teljesít a csóka első évben, akkor nem kell egy év múlva új, magas összegű szerződést elétenni (mint most Rolando esetében kell)
több mint 10 éve
az megvan, hogy McFadden garantáltja 2 évre kevesebb (200 ezer) mint a korábban aláíratott Ryan Williams-é (240 ezer)? a szerződésre azt írják "up to 5,85 million for 2 years" azaz gondolom tele mindenféle biztosítékkal a szerződése.
és ez megágyaz egy Randle cut-nak is szerintem. (egy post June 1 designationnal idénre 585 ezer szabadulna fel, jövőre meg 675 ezer)

úgy látom 2 év az új 1 éves szerződés. mert akkor szét lehet húzni a dead money-t (ha mégse válik be a delikvens)
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
5 év. 42 millió.
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni.
slowmotion
Ahogy a mi front 7-ünk jelenleg kinéz, a harmadát akár ellenünk abszolválhatja is.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Szerintem jól járt a csapat ezzel a futó cserével, pénzügyileg mindenképpen, de szerintem emögött a fal mögött simán kijöhet az a rohadt nagy potenciál Run DMC-ből ami az egyetemi évei alatt es néha az NFL-ben is megmutatkozott.

McFadden amúgyis régi álma Jonesnak. Emlékszem 2008-ban sok helyen ment a pletyka, hogy felmegy érte a csapat, de helyette inkább behúzták a backupját Felix Jones személyében a 22. helyen. Azt a Jones-t, aki egyébként most jelentkezett a veterán combinera, lenne bája, ha összehoznák azt a brutális arkansasi duót (Jones egyébként Dallasból az Eagleshez ment csak, hogy idekössük Murrayt is 😀 ).

Murraynek sok sikert egyéni szinten csapat szinten meg jóval kevesebbet. 😛 Egyébként furcsa lesz Eagles meccseket nézni nekem, mert nagyon szerettem azt a Bradford-Murray-Broyles féle Soonerst (mikor még volt időm NCAA-t nézni) de hát azért az Eaglesnek így se fogok tudni szurkolni egy pillanatig se, na jó max ha a győzelmük pont a Cowboysnak lesz jó. 😀
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 233
McFadden leigazolva 2 évre!!!!!Charlie Firpo
szupi!? 😀beltazor
jó igazolás.

buhloone mindstate

több mint 10 éve
Ezt most olvasom, érdekes:
"The Cowboys moved up from their original offer to Murray, but held firm at four years and $24 million, according to sources. They maxed out the guaranteed money at $12 million."
Reális, de azért nem feszültünk meg. Stephen erős kézzel fogja a gyeplőt!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
McFadden leigazolva 2 évre!!!!!Charlie Firpo
szupi!? 😀

több mint 10 éve
McFadden leigazolva 2 évre!!!!!

- Gyíkká?