NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Eléggé fáj Murray elvesztése de megleszünk nélküle... Draft elég mély RB ügyileg vagy jön Peterson bagóért 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Viszont most vehetnénk a védelembe néhány jó játékost, a további átstrukturálások nélkül is most majd 4 milla pluszban vagyunk.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ez van. Az elmult evek draftjai utan bízok a FO munkájában. Sérülést nem kivánok neki, de azert fáj. Remelem kvara megbánja sportszakmailag kizarolag.BleviKedveltem én is a csávót, de tovább kell lépnünk.
Ki kéne kaparnunk egy Eddie Lacy - szintű rookie futót.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ez van. Az elmult evek draftjai utan bízok a FO munkájában. Sérülést nem kivánok neki, de azert fáj. Remelem kvara megbánja sportszakmailag kizarolag.
több mint 10 éve
Murray eagle lett... sad
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ahogy olvasom a híreket, FA alakulást, egyre közelebb vagyunk az Eagles - Cowboys konf.döntőhöz 😀 😛beltazorHát ez nem is kérdés.
Vagyis a Giants be is csukhatja a kaput
több mint 10 éve
Sok csapat szeretne ilyen falat mint ami a két csapatban van.3 jobbat nem tudnék felsorolni.
Érdekes ez a 6 millió annyit azért kellett volna itt is kapnia de ki tudja mi volt az ajánlat.
több mint 10 éve
ahogy olvasom a híreket, FA alakulást, egyre közelebb vagyunk az Eagles - Cowboys konf.döntőhöz 😀 😛

több mint 10 éve
Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ez valójában csak egy teszt volt, hogy milyen figyelmesen olvassák az Eagles fanok a 'boys topikot, illetve milyen
Nálatok is zseni a fal, de azért főleg futásblokkolásban nálunk se kell egy pillanatig sem szégyellni az évek óta to Peters - Mathis - Kelce triót, Lane is szépen hozzátesz, szóval Todd bá pótlása esetén a miénk is irigylésre méltó szerintem.Eazzy
több mint 10 éve
Szerintem meg mindkét fal elit. Az utóbbi 2 szezonban magasan kiemelkedik ez a 2 egység.Ez három első körös drafton és egy jó edzőn (Callahan) múlt.Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ezen én is csak pislogtam. 😀 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem elit és Eagles O line>Cowgirls O line. ....még akkor is ha Todd el lett küldve. 😉 Ez a dallasi fal kicsit túl lett hypeolva, de tényleg nem rossz.....viszont az elittől még messze van.Greengo
Nálatok is zseni a fal, de azért főleg futásblokkolásban nálunk se kell egy pillanatig sem szégyellni az évek óta to Peters - Mathis - Kelce triót, Lane is szépen hozzátesz, szóval Todd bá pótlása esetén a miénk is irigylésre méltó szerintem.Eazzy
cowgirls, nem elit, túl lett hypeolva - erre nem írnék semmit, mert .... mertCharlie Firpo
Tyron Smith=Peters, Frederick=Kelce, Mathis>Leary, Martin>a mi jövőbeli RG-nk, illetve Free>Lane.
Annyi az előnyötök, hogy nálatok több fiatal van a falban, nálunk meg Mathis és Peters már csak 1-2 évig lesz, viszont Lane meg simán lehet még olyan szinten, mint Peters volt. Martinról ugyanez elmondható Mathis vonatkozásában.
több mint 10 éve
Ez három első körös drafton és egy jó edzőn (Callahan) múlt.Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ezen én is csak pislogtam. 😀 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem elit és Eagles O line>Cowgirls O line. ....még akkor is ha Todd el lett küldve. 😉 Ez a dallasi fal kicsit túl lett hypeolva, de tényleg nem rossz.....viszont az elittől még messze van.Greengo
cowgirls, nem elit, túl lett hypeolva - erre nem írnék semmit, mert .... mert
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ha jól olvasom 6m/ évet nem adtunk meg neki? talán az adható lett volna még.

több mint 10 éve
Ha a dalasi fal nem elit akkor nem tudom nektek mi az.... Mondj 3 jobbat. Köszi
több mint 10 éve
Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ezen én is csak pislogtam. 😀 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem elit és Eagles O line>Cowgirls O line. ....még akkor is ha Todd el lett küldve. 😉 Ez a dallasi fal kicsit túl lett hypeolva, de tényleg nem rossz.....viszont az elittől még messze van.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Nálatok is zseni a fal, de azért főleg futásblokkolásban nálunk se kell egy pillanatig sem szégyellni az évek óta to Peters - Mathis - Kelce triót, Lane is szépen hozzátesz, szóval Todd bá pótlása esetén a miénk is irigylésre méltó szerintem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Azért ha egészséges a Oline nem olyan rossz az közelít az is az elithez.Az egyik oldalon Porcelán Bradford, elkapók, és elit fal nélkül. A másikon pedig Romo, elit elkapósor, liga első fal. Ebből az aspektusból vizsgálva annyira nem nehéz a választás.Mr. BombasticKelly amúgy hülye lenne elvinni, mikor többet kér mint McCoy. Plusz most hozták a méltán rettegett Matthews-t, szóval szükség sincs rá! 😀 Semmi másról nem szól az egész, csak fel akarja verni az árát, mert tudja hogy a Jags-nél és a Raiders-nél is van hely. Ettől függetlenül nem lennék szomorú ha maradna, sőt..Mr. BombasticMondjuk annyi helyzetváltozás van/lehet Philyben, hogy Bradford odakerült és ő meg DeMarco az Oklahomából jól ismerik egymást. Már ha persze tényleg vele képzeli el a közeljövőt QBban Kelly.iktriad
Ettől függetlenül érthetetlen,hogy kaphat Shady is 10 milliót mikor minden évben előkerülnek udfa futók akik hoznak 7-900 yardot
több mint 10 éve
szerintem az van, hogy meghatároztak egy limitet, és egyelőre (helyesen) ragaszkodnak hozzá.Elnézve a reakciókat, élek a gyanúperrel, hogy ezt az egészet az ügynöke ajánlotta neki.Fájdalmas áldozat, de el kell engedni Murrayt. Egész jól épülget a csapat, hosszútávon ott tudunk lenni a tűz közelben, de meg kell hozni néhány nehéz döntést. Mostani az én hagynám Murrayt.beltazor
Így viszont - ha vissza is jönne hozzánk - hogy is mondjam 'hűvösebben' fogadnánk ... ez már nem cowboys family feeling.Charlie Firpo
ha annyiért jön, jó. ha nem, akkor lesz más.
több mint 10 éve
Elnézve a reakciókat, élek a gyanúperrel, hogy ezt az egészet az ügynöke ajánlotta neki.Fájdalmas áldozat, de el kell engedni Murrayt. Egész jól épülget a csapat, hosszútávon ott tudunk lenni a tűz közelben, de meg kell hozni néhány nehéz döntést. Mostani az én hagynám Murrayt.
Így viszont - ha vissza is jönne hozzánk - hogy is mondjam 'hűvösebben' fogadnánk ... ez már nem cowboys family feeling.Charlie Firpo

több mint 10 éve
Elnézve a reakciókat, élek a gyanúperrel, hogy ezt az egészet az ügynöke ajánlotta neki.Így viszont - ha vissza is jönne hozzánk - hogy is mondjam 'hűvösebben' fogadnánk ... ez már nem cowboys family feeling.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
mi állítólag 6,5-et ajánlottunk neki garantáltban a 4 év 16 millióban? valami ilyesmi rémlik elsőreA 4 év/25M csak a naiv képzelet szüleménye, nem vagyok én Schefter, hogy mindent
ez nem tűnik soknak
a 4 év 25 millió infó honnan van?
amúgy meg, Derrick Morgan?
bleacherreport.com/articles/2393297-derrick-morgan-latest-news-rumors-and-speculation-surrounding-free-agent-lb
lehet, hogy miatta nincs Rolando szerződés? (Lee maradhatna MLB)rva
több mint 10 éve
Elvileg Matthews még nem írta alá a szerződést mert Murrayre várnak.
több mint 10 éve
Melton - Tampa, ment Carter után.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
most ezeknek semmi köze ehhez.azért ilyen év, McCoy és Lynch szerződései után nemcsoda h ennél többet kérbraxa88Szerinted a két játékos közül melyik fogja a szerződését végig játszani? Szerintem egyik sem.
De mindegy, ha most ilyen sértődőset játszik hirtelen, akkor lelke rajta. Szezon közben nyalta a fal seggét, most meg one man armyként akar a Cowboyson bosszút állni? Egyik játékos se nagyobb mint a csapat. Egy rushing title nem csinál HoF-ert...gyeek
van két futó aki kapott 10millió körül
tavaly ő futotta a legtöbbyardot. naná h nem éri be 6millával
több mint 10 éve
azért ilyen év, McCoy és Lynch szerződései után nemcsoda h ennél többet kérbraxa88Szerinted a két játékos közül melyik fogja a szerződését végig játszani? Szerintem egyik sem.
De mindegy, ha most ilyen sértődőset játszik hirtelen, akkor lelke rajta. Szezon közben nyalta a fal seggét, most meg one man armyként akar a Cowboyson bosszút állni? Egyik játékos se nagyobb mint a csapat. Egy rushing title nem csinál HoF-ert...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
azért ilyen év, McCoy és Lync szerződései után nemcsoda h ennél többet kérbraxa88Kérni kérhet, csak sanszosan nem fog kapni.