NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Durva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Akkor kit?Charlie Firpo
Randy Starksot ma tette ki a Dolphins, tökéletesen passzolna a rendszerbe, olcsó situational pass rusher 3-4 misiért vihető szerintem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
nagyon kell a Rolando aláírás, egyre jobban.
és továbbra is egy kezdő szintű DT igazolásban bízokrva
Fairley még bent vanCharlie Firpo
őt nee.beltazor
Akkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piacCharlie Firpo
FAról sztem senkit, legyen mondjuk Hardy 6ért és draft DT 😊
Fairleyvel az a baj, hogy minden baja van, nem csak fizikailag. 😊beltazor
Marinelli nem mágiázza meg?

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
őt nee.beltazor
Akkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piacCharlie Firpo
FAról sztem senkit, legyen mondjuk Hardy 6ért és draft DT 😊
Fairleyvel az a baj, hogy minden baja van, nem csak fizikailag. 😊

több mint 10 éve
őt nee.beltazor
Akkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piac

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
őt nee.

több mint 10 éve
Fairley még bent van

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Cartert elvesztettük - Tampa.Charlie Firpo
😕

remélem sok zsetont kapott, amit mi nem tudtunk volna megadni.beltazor
20 milla 4 évre

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
és továbbra is egy kezdő szintű DT igazolásban bízok
több mint 10 éve
Cartert elvesztettük - Tampa.Charlie Firpo
😕

remélem sok zsetont kapott, amit mi nem tudtunk volna megadni.

több mint 10 éve
Cartert elvesztettük - Tampa.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Hisztis fasz

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Miért is mérges rátok Murray? Ezzel nem vagyok annyira képben.Highlander
Nem vettük fel vele a kapcsolatot egy hétig (!) vagy/és nem ajánlottunk neki eddig szerződést.Charlie Firpo
Ez most komoly? 😀 Ejj de gonoszak vagytok.

több mint 10 éve
Mathews - Eagles
Akkor ők ki is estek a Demarco-ért folyó versenyből. Az jelzés értékű, hogy 3 évre csak 11,5-öt adtak neki.Charlie Firpo
Várjunk még ezzel 😀
P. Schrager @PSchrags · 23 min 23 perccel ezelőtt

Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.

P. Schrager @PSchrags · 10 min 10 perccel ezelőtt

Eagles - Murray discussions have heated up significantly today. Bradford, by the way, was a Murray college roommate at Oklahoma.

www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
tudtok majd neki 8-10 között adni? ( vagy ha szerencsétek van, annyira dühös ránk hogy aláír hozzátok kevesebbért) 😊beltazor
Miért is mérges rátok Murray? Ezzel nem vagyok annyira képben.Highlander
Nem vettük fel vele a kapcsolatot egy hétig (!) vagy/és nem ajánlottunk neki eddig szerződést.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Barhova,csak az eaglesbe ne. (Persze giants,skins se legyen opcio)
több mint 10 éve
Mathews - Eagles
Akkor ők ki is estek a Demarco-ért folyó versenyből. Az jelzés értékű, hogy 3 évre csak 11,5-öt adtak neki.Charlie Firpo
Várjunk még ezzel 😀

Sources tell me Eagles are now "very much" in play in the DeMarco Murray chase. Could be a Dallas-Philly showdown today.

Eagles - Murray discussions have heated up significantly today. Bradford, by the way, was a Murray college roommate at Oklahoma.

www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathewsHighlander
tudtok majd neki 8-10 között adni? ( vagy ha szerencsétek van, annyira dühös ránk hogy aláír hozzátok kevesebbért) 😊beltazor
Miért is mérges rátok Murray? Ezzel nem vagyok annyira képben.

több mint 10 éve
Mathews - Eagles
Várjunk még ezzel 😀

tudtok majd neki 8-10 között adni? ( vagy ha szerencsétek van, annyira dühös ránk hogy aláír hozzátok kevesebbért) 😊

több mint 10 éve
Mathews - Eagles
Várjunk még ezzel 😀

www.bleedinggreennation.com/2015/3/11/8192701/nfl-free-agency-rumors-eagles-demarco-murray-running-back-cowboys-ryan-mathews

több mint 10 éve
Mathews - Eagles
Akkor ők ki is estek a Demarco-ért folyó versenyből. Az jelzés értékű, hogy 3 évre csak 11,5-öt adtak neki.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Jenkins és Dez twitteren jól el vannak 😀

több mint 10 éve
Henry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerker
Nagy pénz, kis foci.balentin
Már értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerker
egész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki a filmszakadás szalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerker
igen, erre céloztam.
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.slowmotion
Ki fogják ott nullázni a keretet nyugi. Legalábbis remélem, hogy nem akarják majd az 1/1-es qb-t rommá zúzatni egy jelenleg nem létező fal mögött.TheBerzerker
nem is, ezért akarnak Brees-ért trédelni o_o
(oké, csak pletyó, meg ha a Saints megtenné, akkor felgyújtanák a Superdome-ot)slowmotion
Ki akar Brees-ért trade-elni? Mert úgy tudtam a Saints szinte kijelentette, hogy tőlük jó ajánlat fejében mindenki vihető kivéve Brees.TheBerzerker
Carter-rel viszont nem járnátok rosszul, tud ő jól játszani.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ki akar Brees-ért trade-elni? Mert úgy tudtam a Saints szinte kijelentette, hogy tőlük jó ajánlat fejében mindenki vihető kivéve Brees.TheBerzerker
Lovie, de ez nyilván csak pletyka, a fentebb részletezett dolgok miatt. plusz ez olyan lenne, mint amikor Brees Minnesotába szerződött, még ha nem is közvetlenül Green Bay-ből.slowmotion
mármint FavreShilkor
hopp, igen. természetesen rá gondoltam.
evvan.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Lovie, de ez nyilván csak pletyka, a fentebb részletezett dolgok miatt. plusz ez olyan lenne, mint amikor Brees Minnesotába szerződött, még ha nem is közvetlenül Green Bay-ből.slowmotion
mármint Favre
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Lovie, de ez nyilván csak pletyka, a fentebb részletezett dolgok miatt. plusz ez olyan lenne, mint amikor Brees Minnesotába szerződött, még ha nem is közvetlenül Green Bay-ből.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Henry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerker
Nagy pénz, kis foci.balentin
Már értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerker
egész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki a filmszakadás szalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerker
igen, erre céloztam.
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.slowmotion
Ki fogják ott nullázni a keretet nyugi. Legalábbis remélem, hogy nem akarják majd az 1/1-es qb-t rommá zúzatni egy jelenleg nem létező fal mögött.TheBerzerker
nem is, ezért akarnak Brees-ért trédelni o_o
(oké, csak pletyó, meg ha a Saints megtenné, akkor felgyújtanák a Superdome-ot)slowmotion
Ki akar Brees-ért trade-elni? Mert úgy tudtam a Saints szinte kijelentette, hogy tőlük jó ajánlat fejében mindenki vihető kivéve Brees.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin