NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 604
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
azért ilyen év, McCoy és Lynch szerződései után nemcsoda h ennél többet kér
több mint 10 éve
mi állítólag 6,5-et ajánlottunk neki garantáltban a 4 év 16 millióban? valami ilyesmi rémlik elsőreez nem tűnik soknak
a 4 év 25 millió infó honnan van?
amúgy meg, Derrick Morgan?
bleacherreport.com/articles/2393297-derrick-morgan-latest-news-rumors-and-speculation-surrounding-free-agent-lb
lehet, hogy miatta nincs Rolando szerződés? (Lee maradhatna MLB)
több mint 10 éve
Jogos! 😀 Az sem lenne hátrány! 😀Meg maradna agya, hogy öreg korában felismerje, mi is az a kezén!😉Charlie FirpoLehet az én felfogásom a rossz, de inkább aláírnék pár millióért kevesebbért és nézegetném öregkoromban a gyűrűt amit nyertem.Mr. BombasticHa tényleg évi 8 milliót ajánl a Raiders meg mi, akkor ez a forgatókönyv nem fog megvalósulni.Megnézi, mennyit adnának érte max (mert ugye kíváncsi), aztán szépen hazaballag hozzánk 4 év, 25M-ért, hogy begyűjtse a várva várt gyűrűjét😛balentinNem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.iktriadA GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo
Azt is figyelembe kell venni, hogy neki ez valószínűleg az utolsó nagy fizetésű szerződése lesz, tehát ezt is mérlegelnie kell.iktriad

több mint 10 éve
Meg maradna agya, hogy öreg korában felismerje, mi is az a kezén!😉Lehet az én felfogásom a rossz, de inkább aláírnék pár millióért kevesebbért és nézegetném öregkoromban a gyűrűt amit nyertem.Mr. BombasticHa tényleg évi 8 milliót ajánl a Raiders meg mi, akkor ez a forgatókönyv nem fog megvalósulni.Megnézi, mennyit adnának érte max (mert ugye kíváncsi), aztán szépen hazaballag hozzánk 4 év, 25M-ért, hogy begyűjtse a várva várt gyűrűjét😛balentinNem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.iktriadA GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo
Azt is figyelembe kell venni, hogy neki ez valószínűleg az utolsó nagy fizetésű szerződése lesz, tehát ezt is mérlegelnie kell.iktriad
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Lehet az én felfogásom a rossz, de inkább aláírnék pár millióért kevesebbért és nézegetném öregkoromban a gyűrűt amit nyertem.Ha tényleg évi 8 milliót ajánl a Raiders meg mi, akkor ez a forgatókönyv nem fog megvalósulni.Megnézi, mennyit adnának érte max (mert ugye kíváncsi), aztán szépen hazaballag hozzánk 4 év, 25M-ért, hogy begyűjtse a várva várt gyűrűjét😛balentinNem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.iktriadA GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo

több mint 10 éve
Én csak azt nem értem, mi ez a nagy csönd Carr meg Tony szerződésének átstrukturálásáról. Azért, ha venni is akarunk, lassan nézelődnünk kéne, nem biztos, hogy olyan szerencsénk lesz, mint tavaly Mincey-vel meg később Rolando-val.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha tényleg évi 8 milliót ajánl a Raiders meg mi, akkor ez a forgatókönyv nem fog megvalósulni.Megnézi, mennyit adnának érte max (mert ugye kíváncsi), aztán szépen hazaballag hozzánk 4 év, 25M-ért, hogy begyűjtse a várva várt gyűrűjét😛balentinNem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.iktriadA GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo
Azt is figyelembe kell venni, hogy neki ez valószínűleg az utolsó nagy fizetésű szerződése lesz, tehát ezt is mérlegelnie kell.
több mint 10 éve
Megnézi, mennyit adnának érte max (mert ugye kíváncsi), aztán szépen hazaballag hozzánk 4 év, 25M-ért, hogy begyűjtse a várva várt gyűrűjét😛Nem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.iktriadA GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo
több mint 10 éve
Habosítanak, hogy felverjék az árát, nekünk meg ne legyen jó.Kelly amúgy hülye lenne elvinni, mikor többet kér mint McCoy. Plusz most hozták a méltán rettegett Matthews-t, szóval szükség sincs rá! 😀 Semmi másról nem szól az egész, csak fel akarja verni az árát, mert tudja hogy a Jags-nél és a Raiders-nél is van hely. Ettől függetlenül nem lennék szomorú ha maradna, sőt..Mr. BombasticMondjuk annyi helyzetváltozás van/lehet Philyben, hogy Bradford odakerült és ő meg DeMarco az Oklahomából jól ismerik egymást. Már ha persze tényleg vele képzeli el a közeljövőt QBban Kelly.iktriad
Murray tudja, hogy 1.: nálunk jó, nálunk szeretik és elismerik, 2.: nálunk atom fal egyengeti az útját, 3.: nálunk kapja a legkisebb ajánlatot. Erre varrjon gombot!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Az egyik oldalon Porcelán Bradford, elkapók, és elit fal nélkül. A másikon pedig Romo, elit elkapósor, liga első fal. Ebből az aspektusból vizsgálva annyira nem nehéz a választás.Kelly amúgy hülye lenne elvinni, mikor többet kér mint McCoy. Plusz most hozták a méltán rettegett Matthews-t, szóval szükség sincs rá! 😀 Semmi másról nem szól az egész, csak fel akarja verni az árát, mert tudja hogy a Jags-nél és a Raiders-nél is van hely. Ettől függetlenül nem lennék szomorú ha maradna, sőt..Mr. BombasticMondjuk annyi helyzetváltozás van/lehet Philyben, hogy Bradford odakerült és ő meg DeMarco az Oklahomából jól ismerik egymást. Már ha persze tényleg vele képzeli el a közeljövőt QBban Kelly.iktriad

több mint 10 éve
Kelly amúgy hülye lenne elvinni, mikor többet kér mint McCoy. Plusz most hozták a méltán rettegett Matthews-t, szóval szükség sincs rá! 😀 Semmi másról nem szól az egész, csak fel akarja verni az árát, mert tudja hogy a Jags-nél és a Raiders-nél is van hely. Ettől függetlenül nem lennék szomorú ha maradna, sőt..Mr. BombasticMondjuk annyi helyzetváltozás van/lehet Philyben, hogy Bradford odakerült és ő meg DeMarco az Oklahomából jól ismerik egymást. Már ha persze tényleg vele képzeli el a közeljövőt QBban Kelly.
több mint 10 éve
Kelly amúgy hülye lenne elvinni, mikor többet kér mint McCoy. Plusz most hozták a méltán rettegett Matthews-t, szóval szükség sincs rá! 😀 Semmi másról nem szól az egész, csak fel akarja verni az árát, mert tudja hogy a Jags-nél és a Raiders-nél is van hely. Ettől függetlenül nem lennék szomorú ha maradna, sőt..Ez csak árfelverő hírverő túra a Jags előtt, meg hátha ettől megijedünk (meg hát!) és emeljük az árát, amit nem gondolok.Charlie Firpode hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉slowmotionNekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
It's on: Cowboys free-agent RB DeMarco Murray is flying to Philadelphia to meet Eagles officials on Thursday, per league source.iktriad

több mint 10 éve
Nem, de olyan évi 8 milliót körül lehetnek a licitek, és ez DeMarconak úgy tűnik nem elég.A GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadaz nyilvános, hogy mennyi az annyi?Charlie Firpo
több mint 10 éve
az nyilvános, hogy mennyi az annyi?A GMünk tegnapi kijelentései alapján mi biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.iktriadEz csak árfelverő hírverő túra a Jags előtt, meg hátha ettől megijedünk (meg hát!) és emeljük az árát, amit nem gondolok.Charlie Firpode hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉slowmotionNekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
It's on: Cowboys free-agent RB DeMarco Murray is flying to Philadelphia to meet Eagles officials on Thursday, per league source.iktriad
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
A GMünk tegnapi kijelentései alapján mi már biztos nem fogunk emelni az elé letett ajánlatunkon.Ez csak árfelverő hírverő túra a Jags előtt, meg hátha ettől megijedünk (meg hát!) és emeljük az árát, amit nem gondolok.Charlie Firpode hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉slowmotionNekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
Szerintem a másik 3 csapat (ti, Phily, Oakland) sem nagyon akarja ezt megtenni.
több mint 10 éve
Ez csak árfelverő hírverő túra a Jags előtt, meg hátha ettől megijedünk (meg hát!) és emeljük az árát, amit nem gondolok.de hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉slowmotionNekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Én már nem merek semmit mondani a Chip Chip Csókával kapcsolatban.de hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉slowmotionNekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
több mint 10 éve
de hát mindenki mondja, hogy csak azért tudott ennyit teljesíteni, mert a legjobb futásblokkoló OL volt előtte. akkor Chip nem lát a fejétől? o_o 😉Nekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.iktriadCsak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
több mint 10 éve
Nekem nem gomd, ha a Philye kerül, mert (hacsak nem találkozunk a Superbowlban) 4 évig nem játszunk velünk tétmeccset. Viszont ha Murray sas lesz, ti visszakaphatjátok őt. Évi kétszer.Csak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Mr. BombasticDurva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
több mint 10 éve
Csak irigy vagy, mert összesen nincs ennyi Jags fan, mint ahány tweet volt. 😉 😊Durva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.

több mint 10 éve
Úgy legyen!Carter-rel viszont nem járnátok rosszul, tud ő jól játszani.Charlie FirpoKi akar Brees-ért trade-elni? Mert úgy tudtam a Saints szinte kijelentette, hogy tőlük jó ajánlat fejében mindenki vihető kivéve Brees.TheBerzerkernem is, ezért akarnak Brees-ért trédelni o_oKi fogják ott nullázni a keretet nyugi. Legalábbis remélem, hogy nem akarják majd az 1/1-es qb-t rommá zúzatni egy jelenleg nem létező fal mögött.TheBerzerkerigen, erre céloztam.Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerkeregész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentinfilmszakadásszalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.slowmotion
(oké, csak pletyó, meg ha a Saints megtenné, akkor felgyújtanák a Superdome-ot)slowmotion
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Josh-ból lesz egy quality backup, ez nem gond.Az a baj, hogy Josh nem nagyon domborított a pályán, pedig megkapta az esélyt.Charlie Firpoazért mert Hardy domestic abuse-a kisebb bűn, mint Brent intoxication manslaughter-je? 😊 csak viccelekFAról sztem senkit, legyen mondjuk Hardy 6ért és draft DT 😊beltazorAkkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piacCharlie Firpoőt nee.beltazornagyon kell a Rolando aláírás, egyre jobban.Fairley még bent vanCharlie Firpo
és továbbra is egy kezdő szintű DT igazolásban bízokrva
nem biztos, hogy van szükség a kétes előéletű egyénekre, sajnos nem mindenkiből lesz Dez Bryant.rva
több mint 10 éve
Az a baj, hogy Josh nem nagyon domborított a pályán, pedig megkapta az esélyt.azért mert Hardy domestic abuse-a kisebb bűn, mint Brent intoxication manslaughter-je? 😊 csak viccelekFAról sztem senkit, legyen mondjuk Hardy 6ért és draft DT 😊beltazorAkkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piacCharlie Firpoőt nee.beltazornagyon kell a Rolando aláírás, egyre jobban.Fairley még bent vanCharlie Firpo
nem biztos, hogy van szükség a kétes előéletű egyénekre, sajnos nem mindenkiből lesz Dez Bryant.rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
azért mert Hardy domestic abuse-a kisebb bűn, mint Brent intoxication manslaughter-je? 😊 csak viccelekFAról sztem senkit, legyen mondjuk Hardy 6ért és draft DT 😊beltazorAkkor kit? Knighton van még, meg Melton, őt olcsón visszahoznám, de most nagyon pörög a piacCharlie Firpoőt nee.beltazornagyon kell a Rolando aláírás, egyre jobban.Fairley még bent vanCharlie Firpo
nem biztos, hogy van szükség a kétes előéletű egyénekre, sajnos nem mindenkiből lesz Dez Bryant.
több mint 10 éve
Durva ami megy Twitteren! 😮 Pár pillanat alatt több száz #StayMurray tweet. Nem hiszem, hogy pont ezért maradna, ha marad. Viszont ártani biztos nem árt! 😀Mr. BombasticAnnyira meghatották ezek az üzenetek, hogy Schefter infői szerint megy Philybe vizitre.
It's on: Cowboys free-agent RB DeMarco Murray is flying to Philadelphia to meet Eagles officials on Thursday, per league source.