NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
oké akkor az RB sort meg is oldottuk itt fórumon 😀 😀Felix Jones? 😛TehenészTrent Richardson ? 😀beltazorChris Johnson??😉Charlie Firpo

több mint 10 éve
Én??😀 😀Felix Jones? 😛TehenészTrent Richardson ? 😀beltazorChris Johnson??😉Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Felix Jones? 😛Trent Richardson ? 😀beltazorChris Johnson??😉Charlie Firpo
több mint 10 éve
Trent Richardson ? 😀beltazorChris Johnson??😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Olvas értelmez válaszol. Te a másodikat kihagytad valószínűleg.5 év. 42 millió.TE kérdés???? Lemaradtunk valamiről????dawe092
ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni. persze ez nem lehetetlen a sötét oldalon, de... de nem lesz olyan supporting cast, mint nálunk. közel sem lesz.
most RB poziban jobbak lesznek, aztán ennyi. TE kérdés, QB-ben egyértelműen jobban állunk, WR-ben valszeg megint nekünk áll a zászló. sok sikert, persze nem a mi kárunkra.slowmotion
több mint 10 éve
Érti itt valaki az idei kompenzációs pick-eket? Már hogy jár-e nekünk és mennyi? Hátha tudunk lent halászni valamit.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
5 év. 42 millió.ez olyan pénz (persze, nyilván, ez valszeg inkább 3 éves deal), ami mellé illik évi 1500 yard körül termelni. persze ez nem lehetetlen a sötét oldalon, de... de nem lesz olyan supporting cast, mint nálunk. közel sem lesz.
most RB poziban jobbak lesznek, aztán ennyi. TE kérdés, QB-ben egyértelműen jobban állunk, WR-ben valszeg megint nekünk áll a zászló. sok sikert, persze nem a mi kárunkra.
több mint 10 éve
Na azért én még emlékszem a philly dream-team re, muhaha!Nem tudom hogy mennyire igaz,illetve hogy ebben a formában hangzott e el az amit mondott ahogy itt idézve volt. Ha csak azt a részét nézem hogy megkapta a nagy dellát amire vágyot,azt meg tudom érteni,el is fogadom, sok sikert neki. Ez a hozzáállás és gyerekes sértődősködés,eddig legalábbis azt gondoltam,távol kelljen hogy álljon Murraytől.Azért nagyon kemény, hogy pár éve ti vagdalkoztatok őrülten, és nálunk nem volt sok változás, most meg a feje tetejére állt a világ, nálatok meg teljesen higgadt az FO. Változik a világ rendesen 😊Hulkeinstein
Ezzel együtt nem is tudom ki irta itt,senki sem fontosabb "nagyobb" a csapatnál. Reménykedjünk hogy nem jön közbe semmilyen sérülés és akkor Frederickék mögött lesz valaki biztosan aki egy solid szezont összerak.
Az utóbbi években nem lehet panasz az FOra,hiszem hogy most is tudják mit csinálnak. Solid,"bridge" játékosok a free agencyn keresztül aztán amennyire csak lehet BPAzni a drafton.Amare
Sajnos idén nem lehet még egyszer olyan szerencsénk😛
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem tudom hogy mennyire igaz,illetve hogy ebben a formában hangzott e el az amit mondott ahogy itt idézve volt. Ha csak azt a részét nézem hogy megkapta a nagy dellát amire vágyot,azt meg tudom érteni,el is fogadom, sok sikert neki. Ez a hozzáállás és gyerekes sértődősködés,eddig legalábbis azt gondoltam,távol kelljen hogy álljon Murraytől.Azért nagyon kemény, hogy pár éve ti vagdalkoztatok őrülten, és nálunk nem volt sok változás, most meg a feje tetejére állt a világ, nálatok meg teljesen higgadt az FO. Változik a világ rendesen 😊
Ezzel együtt nem is tudom ki irta itt,senki sem fontosabb "nagyobb" a csapatnál. Reménykedjünk hogy nem jön közbe semmilyen sérülés és akkor Frederickék mögött lesz valaki biztosan aki egy solid szezont összerak.
Az utóbbi években nem lehet panasz az FOra,hiszem hogy most is tudják mit csinálnak. Solid,"bridge" játékosok a free agencyn keresztül aztán amennyire csak lehet BPAzni a drafton.Amare
több mint 10 éve
Nem tudom hogy mennyire igaz,illetve hogy ebben a formában hangzott e el az amit mondott ahogy itt idézve volt. Ha csak azt a részét nézem hogy megkapta a nagy dellát amire vágyot,azt meg tudom érteni,el is fogadom, sok sikert neki. Ez a hozzáállás és gyerekes sértődősködés,eddig legalábbis azt gondoltam,távol kelljen hogy álljon Murraytől.Ezzel együtt nem is tudom ki irta itt,senki sem fontosabb "nagyobb" a csapatnál. Reménykedjünk hogy nem jön közbe semmilyen sérülés és akkor Frederickék mögött lesz valaki biztosan aki egy solid szezont összerak.
Az utóbbi években nem lehet panasz az FOra,hiszem hogy most is tudják mit csinálnak. Solid,"bridge" játékosok a free agencyn keresztül aztán amennyire csak lehet BPAzni a drafton.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Jo a gm őszinte?Nálunk azért pont vele szemben azért más volt az elvárás, Emmitt miatt is (a rekordjára gondolok), meg hogy végre van egy elit futónk sokéves próbálkozások után, aztán huss. Hess.
Vagy a hc?
Nick Foles a mi qb-nk evekig!!!
Ez volt kb egy honapja... Ismerős?
Én ezt nem tudom elitelni ez a sport penzről szól jó ideje.
És nem mindegy hogy 4,5,7 milliot kapsz.Janek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Erdekes hogy rogton arulo lett akiert par hete meg rajongott dallas.Ha rám gondolsz, akkor félreértjük egymást. A szememben nem áruló lett, maximum szimpátia vesztésről beszélhetünk. Ettől függetlenül még lehet kedvelni a játékát, akár sok sikert is kívánni neki, de engedd meg, hogy Cowboys fanként hadd ne rajongjak egy sasért.
Pedig ez csak penz.
Miert elvaras a lojalitas mikor a gm sem az.Janek
És, ha már itt tartunk, szerintem teljesen más a szájízünk Carter-rel kapcsolatban, aki szintén nem jött vissza a csapathoz.
több mint 10 éve
Jo a gm őszinte?Vagy a hc?
Nick Foles a mi qb-nk evekig!!!
Ez volt kb egy honapja... Ismerős?
Én ezt nem tudom elitelni ez a sport penzről szól jó ideje.
És nem mindegy hogy 4,5,7 milliot kapsz.
több mint 10 éve
Erdekes hogy rogton arulo lett akiert par hete meg rajongott dallas.Nem lett áruló, csak legyen őszinte. A GM miért nem volt lojális? A D pedig már néhány hete - sem - rajongott érte, max. reménykedett.
Pedig ez csak penz.
Miert elvaras a lojalitas mikor a gm sem az.Janek
Meg azért a divíziókon belüli eligazolások mindig érzékenyebbek.
Focis példával pl. egy dózsa-fradi csapatváltás annó, vagy egy barca-reál napjainkban.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Erdekes hogy rogton arulo lett akiert par hete meg rajongott dallas.Pedig ez csak penz.
Miert elvaras a lojalitas mikor a gm sem az.
több mint 10 éve
Nem arról van szó, hogy nem jó. Öreg. Le is írtam.Mathis-t máris áruljátok, mikor olyan jó??????????Charlie FirpoSzerintem meg mindkét fal elit. Az utóbbi 2 szezonban magasan kiemelkedik ez a 2 egység.Ez három első körös drafton és egy jó edzőn (Callahan) múlt.Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ezen én is csak pislogtam. 😀 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem elit és Eagles O line>Cowgirls O line. ....még akkor is ha Todd el lett küldve. 😉 Ez a dallasi fal kicsit túl lett hypeolva, de tényleg nem rossz.....viszont az elittől még messze van.Greengo
Nálatok is zseni a fal, de azért főleg futásblokkolásban nálunk se kell egy pillanatig sem szégyellni az évek óta to Peters - Mathis - Kelce triót, Lane is szépen hozzátesz, szóval Todd bá pótlása esetén a miénk is irigylésre méltó szerintem.Eazzy
cowgirls, nem elit, túl lett hypeolva - erre nem írnék semmit, mert .... mertCharlie Firpo
Tyron Smith=Peters, Frederick=Kelce, Mathis>Leary, Martin>a mi jövőbeli RG-nk, illetve Free>Lane.
Annyi az előnyötök, hogy nálatok több fiatal van a falban, nálunk meg Mathis és Peters már csak 1-2 évig lesz, viszont Lane meg simán lehet még olyan szinten, mint Peters volt. Martinról ugyanez elmondható Mathis vonatkozásában.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Mathis-t máris áruljátok, mikor olyan jó??????????Szerintem meg mindkét fal elit. Az utóbbi 2 szezonban magasan kiemelkedik ez a 2 egység.Ez három első körös drafton és egy jó edzőn (Callahan) múlt.Hogy kerültünk oda, hogy nektek elit fal, nekünk meg szar? 😀 Vagy ti is ennyire nagyra tartjátok Todd mestert? 😀Ezen én is csak pislogtam. 😀 Maradjunk annyiban, hogy egyik sem elit és Eagles O line>Cowgirls O line. ....még akkor is ha Todd el lett küldve. 😉 Ez a dallasi fal kicsit túl lett hypeolva, de tényleg nem rossz.....viszont az elittől még messze van.Greengo
Nálatok is zseni a fal, de azért főleg futásblokkolásban nálunk se kell egy pillanatig sem szégyellni az évek óta to Peters - Mathis - Kelce triót, Lane is szépen hozzátesz, szóval Todd bá pótlása esetén a miénk is irigylésre méltó szerintem.Eazzy
cowgirls, nem elit, túl lett hypeolva - erre nem írnék semmit, mert .... mertCharlie Firpo
Tyron Smith=Peters, Frederick=Kelce, Mathis>Leary, Martin>a mi jövőbeli RG-nk, illetve Free>Lane.
Annyi az előnyötök, hogy nálatok több fiatal van a falban, nálunk meg Mathis és Peters már csak 1-2 évig lesz, viszont Lane meg simán lehet még olyan szinten, mint Peters volt. Martinról ugyanez elmondható Mathis vonatkozásában.Hulkeinstein
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Érdekes Murray nézőpontja ( 😀 ):Nem tudván erről a kis nyilatkozatról, nekem így is az volt a véleményem, hogy egy szép, vaskos, zöld turhát eresztett az arcunkba ezzel a lépésével. Most már úgy érzem, hogy ezt el is kente.
"It was never about the money in any situation. If it was money I could've taken that a long time ago on a very high deal"
"It"s about winning a Super Bowl and being fair"
Bírom ezeket, hogy "én lojális vagyok a csapathoz meg minden, csak fizessétek már ti a legtöbbet cserébe". (persze nem a pénz, ah)Wirtschaftsteil
több mint 10 éve
Érdekes Murray nézőpontja ( 😀 ):Ja, szembehuggyozza magát, tegye.
"It was never about the money in any situation. If it was money I could've taken that a long time ago on a very high deal"
Bírom ezeket, hogy "én lojális vagyok a csapathoz meg minden, csak fizessétek már ti a legtöbbet cserébe". (persze nem a pénz, ah)Wirtschaftsteil
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Érdekes Murray nézőpontja ( 😀 ):"It was never about the money in any situation. If it was money I could've taken that a long time ago on a very high deal"
Bírom ezeket, hogy "én lojális vagyok a csapathoz meg minden, csak fizessétek már ti a legtöbbet cserébe". (persze nem a pénz, ah)
több mint 10 éve
Murray: 5 years, $42 million, including $21 million guaranteed.szignifikánsan sok
Ez mondjuk szignifikánsCharlie Firpo
Reported Tuesday Cowboys will look more to the draft for possible Murray replacement. There's not an every down RB worth payingés mellé Rick Gosselin megjegyzése
— (@toddarcher) 2015-03-12T17:07:28ZTodd Archer
Understand that every free agent who signs a contract this week is going to be overpaid. And that’s the concern the Cowboys have in their dealings with their Pro Bowl runner. Someone is liable to throw crazy money at Murray. That’s the free-agent culture. If you want a player bad enough, you convince yourself to overspend for him.Rick Gosselintetszik az FA hozzáállása. a tavalyi is egy jó free agency volt, az idei egyelőre tetszik. lassú víz partot most
több mint 10 éve
Murray: 5 years, $42 million, including $21 million guaranteed.oké ennyiért nem "fáj" az elvesztése. pénzt is kap jó csapatban is van, nem beszélt félre.

több mint 10 éve
Murray: 5 years, $42 million, including $21 million guaranteed.Igen nagy deal, majd az idő eldönti, hogy megéri-e. Lehet, hogy nagyot bukunk vele, viszont ha azt a formát hozza, mint nálatok tavaly, akkor bőven megérte. Mindenesetre azt be kell ismernem, hogy jobb ha a te csapatodnál fut Murray, mint ellened, tavaly nem estek jól a remek futásai a még jobb fal mögött 😊
Remélem abból a jövő évi 2 meccsből 3 lesz, mert az NFC-döntőben is találkozunk. GL nektek!
több mint 10 éve
Murray: 5 years, $42 million, including $21 million guaranteed.Ez mondjuk szignifikáns
- Gyíkká?
- De már elmúlt.