NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 604
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
nem is, ezért akarnak Brees-ért trédelni o_oKi fogják ott nullázni a keretet nyugi. Legalábbis remélem, hogy nem akarják majd az 1/1-es qb-t rommá zúzatni egy jelenleg nem létező fal mögött.TheBerzerkerigen, erre céloztam.Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerkeregész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentinfilmszakadásszalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.slowmotion
(oké, csak pletyó, meg ha a Saints megtenné, akkor felgyújtanák a Superdome-ot)
több mint 10 éve
Ki fogják ott nullázni a keretet nyugi. Legalábbis remélem, hogy nem akarják majd az 1/1-es qb-t rommá zúzatni egy jelenleg nem létező fal mögött.igen, erre céloztam.Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerkeregész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentinfilmszakadásszalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.slowmotion
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
igen, erre céloztam.Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕TheBerzerkeregész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentinfilmszakadásszalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
nekünk nincs sok helyünk a sapka alatt, ergo nem sokat hibázhatunk. a Bucsnak meg nagyjából mindegy, hogy mire, de fizetnie kell, hogy elérje a 89 százalékos alsó plafont.
több mint 10 éve
Nembaj majd tampában kifizetik neki. Gruden óta ugyse kell ott csinálni semmit😕egész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentinfilmszakadásszalagszakadás. azóta csak keresgéli önmagát. elvileg az idei év a második a műtét óta, állítólag ilyenkorra jön vissza fizikailag is a játékos. de mi nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyen állítólagokra kifizessünk alsó hangon 4-6 milliót évente.slowmotion
több mint 10 éve
egész jó kis játékos lett, mielőtt jött neki aMár értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀TheBerzerkerHenry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentin
több mint 10 éve
Már értem akkor, hogy minek kellene Lovie.nak (nem)😀Henry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.balentin
több mint 10 éve
Henry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.TheBerzerkerNagy pénz, kis foci.
több mint 10 éve
Henry Melton-t ela akrja cibálni Lovie Tampába. Nyilatkozzatok már róla nekem valamit annyira nem ismerem.
több mint 10 éve
Paea a Skinshez ment, 4 évre 20 milliót kap. Ez matchelhetetlen ajánlat volt nekünk? Ennyit megért volna, szerintem legalábbis.
több mint 10 éve
Nem vagyok genyó 😊most őszintén: neked baj az, ha az Iggles gázt csinál saját magának? o_oslowmotionGenius at work... gyeekezt lehet nem értem 😕
Az észak-déli futós történetet én is olvastam, még Gore kapcsán
Tudom, hogy Kelly saját embereket akar, de nem lesz ez így gáz?rva
De értelek, és igazad van 😉
több mint 10 éve
most őszintén: neked baj az, ha az Iggles gázt csinál saját magának? o_oGenius at work... gyeekezt lehet nem értem 😕
Tudom, hogy Kelly saját embereket akar, de nem lesz ez így gáz?rva
több mint 10 éve
Így mar értem 😊Kelly manővereire célzok, nekünk nem-zseniknek ez a szféra túl magas, ezért rációt nehezen találunk benne. Az utolsó alkalommal amikor az Eagles ilyen hévvel vetette bele magát a free agencybe, szezon felére már sajnáltam őket...gyeekGenius at work... gyeekezt lehet nem értem 😕rva
Az elfogadott nézet az, hogy Mariotára mennek.
Nekem túl sok darabból áll az a puzzle amit ki akarnak rakni, és nem tűnik úgy, hogy meg lesz minden eleme
Ha bejön, akkor minden tiszteletem, de akkor is lutri az a srác.
Az utolsó safe bet Luck volt...
több mint 10 éve
Kelly manővereire célzok, nekünk nem-zseniknek ez a szféra túl magas, ezért rációt nehezen találunk benne. Az utolsó alkalommal amikor az Eagles ilyen hévvel vetette bele magát a free agencybe, szezon felére már sajnáltam őket...Genius at work... gyeekezt lehet nem értem 😕rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Genius at work... gyeekezt lehet nem értem 😕
Tudom, hogy Kelly saját embereket akar, de nem lesz ez így gáz?
több mint 10 éve
Namost McCoy drága volt, Murray meg majd nem lesz az?Genius at work... Olvastam egy hete kb, hogy nem tetszett Kellynek McCoy "kreatív" futóstílusa és inkább egy észak-dél orientációjú futóval dolgozna szívesen együtt. Mondjuk csak akkor tudom elképzelni hogy aláír, ha tényleg személyes sértésnek veszi az elmúlt hét fejleményeit. Kiváncsi vagyok, hogy egy esetleges bosszú-hadjáratért mennyit adna le az évi 8 misijéből.
Vagy McCoy öreg volt, és Murray nem lesz az?
Vagy?rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Namost McCoy drága volt, Murray meg majd nem lesz az?Vagy McCoy öreg volt, és Murray nem lesz az?
Vagy?
több mint 10 éve
Szerintem csak Bradford miatt irjak ezt, ha jol emlekszem egyutt jatszottak a sooners.nel. De ha mar elmegy, akkor kerulje el a csoportot 😀
több mint 10 éve
na vicces lenne Murray az eaglesben, kicsit berághatott ránk 😀beltazorMegelőztél. Nah az totális agyfasz.

több mint 10 éve
Per Adam Caplan of ESPN, there is mutual interest with the #Eagles and DeMarco Murray.

több mint 10 éve
na vicces lenne Murray az eaglesben, kicsit berághatott ránk 😀

több mint 10 éve
Legyen igazad.Bradfordnak mennyi csereértéke van? egy hetedik köröst talán megér, de még talán annyit sem. egyszerűen nem bír a pályán maradni, tehát még backup QB-nek is necces. az alá meg nem érdemes cserélni, oda UDFA-ból meg lehet oldani a dolgot.slowmotionNem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
Harris a giants-ben. 😕Mr. Bombastic

több mint 10 éve
Bradfordnak mennyi csereértéke van? egy hetedik köröst talán megér, de még talán annyit sem. egyszerűen nem bír a pályán maradni, tehát még backup QB-nek is necces. az alá meg nem érdemes cserélni, oda UDFA-ból meg lehet oldani a dolgot.Nem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
több mint 10 éve
szarabb helyre nem is mehetett volnaÉn is sajnálom nagyon, hogy elment.neeeee 😕 Harris 😕Nem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
eddig semmi hír rólunk, ennek örülök, nem kell semmibe belemenni 😊
Antonio Cromartie olvastam pletykát, de nem hiszem 😀beltazor
Rapoport kiírta, hogy Murray free agent.Mr. Bombastic
több mint 10 éve
Én is sajnálom nagyon, hogy elment.neeeee 😕 Harris 😕Nem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
eddig semmi hír rólunk, ennek örülök, nem kell semmibe belemenni 😊
Antonio Cromartie olvastam pletykát, de nem hiszem 😀beltazor
Rapoport kiírta, hogy Murray free agent.