NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk Dez kb minden cornert tulugrik

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Bowen-t vissza szotyiért? most jött az ötlet 😀beltazor
Sajna ez nem a szotyik piaca😉 , de jó az ötlet.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Bowen-t vissza szotyiért? most jött az ötlet 😀

több mint 10 éve
Nem akarom fényezni magam, de a ragyogó kinézetem és a már-már zavarba ejtően magas intelligenciaszintem mellett a csapat needjeire is kiválóan látom a megoldásokat: Broaddus szerint az FA-k közül egyértelműen a (még) chicagói Paea a fő kiszemelt, rá fogunk menni.gorbel
Pletyka:
"Hearing the Redskins are closing in on a 4 year deal with DT Stephen Paea"

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha Demarco hozzánk jön, egy ismerőse úgy tűnik lesz a támadófalban Ian Rapoport szerint:
Former Cowboys swing tackle Jermey Parnell has told friends he plans to head to the Jaguars, sources say.”
Ugye jól tudom, hogy egész jól játszott, mikor Doug Free sérült volt?iktriad
Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.Tehenész
Túlfizettük, az biztos. De egy Jaguars szintű csapat jelenleg csak így tud erősödni. Remélem beválik.iktriad
én Free helyett is megtartottam volna, szerintem nincs túlfizetve.rva
Nincs túlfizetve??????? 6,5 milla per év? Ezt most viccből írtad, vagy tényleg? Leary, a bal-guard, 585 ezerért, na ő nincs túlfizetve. Persze, mindenki annyit ér, amennyit a piac ad.
Szerintem egyfelől Callahan verhette fel az árát (ő vitte volna Wash-ba), másfelől meg megágyaznak Murray-nek, akinek így lesz egy 'embere' a falban.
Free-hez meg azért ne hasonlítsuk, ahogy sosem tettük. Mögötte jó volt, de sosem helyette.
Emellett akkor kódolt az OG-OT húzás a drafton, akár az első három kör valamelyikében
(pl. Dallas Thomas - Tennessee, még a neve is jó!).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Ha Demarco hozzánk jön, egy ismerőse úgy tűnik lesz a támadófalban Ian Rapoport szerint:
Former Cowboys swing tackle Jermey Parnell has told friends he plans to head to the Jaguars, sources say.”
Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.Tehenész
Túlfizettük, az biztos. De egy Jaguars szintű csapat jelenleg csak így tud erősödni. Remélem beválik.iktriad
én Free helyett is megtartottam volna, szerintem nincs túlfizetve.rva
azért Free jobb játékos... ráadásul fizu csökkentésbe is bele ment anno..

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
én Free helyett is megtartottam volna, szerintem nincs túlfizetve.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue

😊 alig várom
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Túlfizettük, az biztos. De egy Jaguars szintű csapat jelenleg csak így tud erősödni. Remélem beválik.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ugye jól tudom, hogy egész jól játszott, mikor Doug Free sérült volt?
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 874 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát ha hozzátok megy akkor gyakorlatilag szájbasz.rta magát a Super Bowlos mondataival... 😀speeedy1
Mert?
Murray nyerni megy Jacksonville-be, ő tudja, hogy a Jax a következő szezonban tovább jut majd, mint a Cowboys. 😀
Végre normális csapatban játszhat majd, nincs ezzel semmi gond.

több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Hát ha hozzátok megy akkor gyakorlatilag szájbasz.rta magát a Super Bowlos mondataival... 😀
több mint 10 éve
Ha már RBk, nagyon úgy tűnik velünk kell meccselnie Jerry bácsinak, ha Murrayt itt akarja tartani Texasban.iktriad
Azért az elég komoly, hogy a topikotokban szinte készpénznek veszitek, hogy Murray odaigazol.balentin
Nagyon jó esély van rá.
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Ha már RBk, nagyon úgy tűnik velünk kell meccselnie Jerry bácsinak, ha Murrayt itt akarja tartani Texasban.iktriad
Azért az elég komoly, hogy a topikotokban szinte készpénznek veszitek, hogy Murray odaigazol.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Shady helyett Gore riogathat majd titeket 😀dande
Ha csak minket, az nem baj, a védőfalat ne!
Maxwell meg Dez-t fogja majd?Charlie Firpo
óvakodj a jó csapatban szemre jól játszó játékostól! 😉

Nem akarom fényezni magam, de a ragyogó kinézetem és a már-már zavarba ejtően magas intelligenciaszintem mellett a csapat needjeire is kiválóan látom a megoldásokat: Broaddus szerint az FA-k közül egyértelműen a (még) chicagói Paea a fő kiszemelt, rá fogunk menni.gorbel
a cikket én is olvastam, és szimpatikusnak tartom az elképzelést
ez abba az irányba tolná a draftot, ami valószínűbb: cornerback vagy BPA
edge rusherek első évben nem igazán teljesítenek, ezt már beszéltük. ha ráérünk építkezni, és lesz elérhető edgre rusher, akkor be fogják húzni, de a corner lesz az igazi need, úgy, hogy Sterling Moore is tesztelheti a piacot ... Claiborne gyógyulására meg semmi jót nem írnak, nemhogy OTA kezdetére, de első hétre se biztos, hogy felépül.
hát ha Murray-nak one man show-ra van szüksége...slowmotion
pénzre van szüksége 😀
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
hát ha Murray-nak one man show-ra van szüksége...
de végülis huszonhat éves, szóval van ideje kivárni, amíg megépítik a csapatot mögé, és biztos az idő is jobb Floridába'
több mint 10 éve
Ha már RBk, nagyon úgy tűnik velünk kell meccselnie Jerry bácsinak, ha Murrayt itt akarja tartani Texasban.
több mint 10 éve
Ha csak minket, az nem baj, a védőfalat ne!
Maxwell meg Dez-t fogja majd?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Bevallom neked nem tört bennem fel a félelem.. Gore-t előbb megállítjuk mint McCoyt
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Shady helyett Gore riogathat majd titeket 😀
több mint 10 éve
Ne szerénykedj..ábá ex-medvéket betippelni nem ér! Túl kézen fekvő!😛
Viszont most nézem hogy egyfelől a sasok beindultak, másfelől a jaguárok akarják Murray-t.
És mi van Rolandóval, meg a satöbbi egyebekkel? Már ráültem a tűimre.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nem akarom fényezni magam, de a ragyogó kinézetem és a már-már zavarba ejtően magas intelligenciaszintem mellett a csapat needjeire is kiválóan látom a megoldásokat: Broaddus szerint az FA-k közül egyértelműen a (még) chicagói Paea a fő kiszemelt, rá fogunk menni.
több mint 10 éve
Ahogy nézem a többi sztárfutót, egy tegnapi cikk szerint is, kb 10 millió körül lenne Murray ára - másnak.Charlie Firpo
Ja, első év garantált... aztán jó eséllyel cut. Szegény Laurent Robinson is gallyra ment miután nagy pénzért ment egy kvázi-retardált csapatba, ahol túl sokat vártak tőle és összeszedett kb 3 agyrázkódást egy évben. Sajnálnám ha Murray is engedne a pénz csábításának aztán két éven belül amortizálják.gyeek
De nem értem mit vártok, ha nincs rá pénzetek? Maradjon nyomott áron? Irreális.Amadeus91
Ki mondta, hogy nincs rá a Cowboysnak pénze? Tudod mi az irreális? XY játékos aláír 5 évre csillió dorar-ért, egy évre rá meg szerződést bontanak. A Cowboys bár nagyon szívesen igazolná újra le Murrayt, de az elmúlt évtizedben van jónéhány példa túlfizetett játékosokra és mindegyiknek ugyanaz lett a vége. C.U.T. Teljesen korrekt módon bánnak Murayjel és nem szarral gurigáznak. Tudják mi az amit meg tudnak maguknak engedni és mi az ami nem éri meg. Nem csak azért, mert a cappel okosan kell bánni. De most szólok, figyeld meg mi lesz Peterson, McCoy és Lynch sorsa jövőre.gyeek
Ebben a cikkben érdekes és talán reális felvetés van Murray áráról:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25095322/agents-take-what-the-asking-price-should-be-for-20-top-free-agents

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ahogy nézem a többi sztárfutót, egy tegnapi cikk szerint is, kb 10 millió körül lenne Murray ára - másnak.Charlie Firpo
Ja, első év garantált... aztán jó eséllyel cut. Szegény Laurent Robinson is gallyra ment miután nagy pénzért ment egy kvázi-retardált csapatba, ahol túl sokat vártak tőle és összeszedett kb 3 agyrázkódást egy évben. Sajnálnám ha Murray is engedne a pénz csábításának aztán két éven belül amortizálják.gyeek
De nem értem mit vártok, ha nincs rá pénzetek? Maradjon nyomott áron? Irreális.Amadeus91
Ki mondta, hogy nincs rá a Cowboysnak pénze? Tudod mi az irreális? XY játékos aláír 5 évre csillió dorar-ért, egy évre rá meg szerződést bontanak. A Cowboys bár nagyon szívesen igazolná újra le Murrayt, de az elmúlt évtizedben van jónéhány példa túlfizetett játékosokra és mindegyiknek ugyanaz lett a vége. C.U.T. Teljesen korrekt módon bánnak Murayjel és nem szarral gurigáznak. Tudják mi az amit meg tudnak maguknak engedni és mi az ami nem éri meg. Nem csak azért, mert a cappel okosan kell bánni. De most szólok, figyeld meg mi lesz Peterson, McCoy és Lynch sorsa jövőre.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass