Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Sean Lee vs Kiko Alonso?
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha jól kavarják, még Murray is maradni fog, figyeljétek meg!Charlie Firpo
Egyelőre annyit került ki hogy ha Murray nagyjából hasonló ajánlatokat kap a piacon mint amit a Dallas akart adni neki,akkor marad. De én nagyon meglepődnék ha valakitől nem kapna egy 10 milló/év ajánlatot. Az meg biztos hogy nem az a nagyságrendű pénz mint amit a Dallas tudott volna adni.Amare
De ha kap mondjuk 6,5-öt vagy 7-et de hosszabb távút (pl. 5 év), plusz bónuszok?
Persze, okoskodom itt más pénzével, meg ha igaz a 4év/16millás ajánlatunk, mint alap.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Ha jól kavarják, még Murray is maradni fog, figyeljétek meg!Charlie Firpo
Egyelőre annyit került ki hogy ha Murray nagyjából hasonló ajánlatokat kap a piacon mint amit a Dallas akart adni neki,akkor marad. De én nagyon meglepődnék ha valakitől nem kapna egy 10 milló/év ajánlatot. Az meg biztos hogy nem az a nagyságrendű pénz mint amit a Dallas tudott volna adni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Sources: The #Cowboys and WR Cole Beasley have agreed to terms on a 4-year deal worth $13.6M with $7M in guarantees and a $4M signing bonus.gorbel
Ja és nem tűnik telhetetlennek a csávó. Emlékeztek, hogy 2012-ben még elsétált az edzésről, hogy abbahagyja az egészet? Arc.Charlie Firpo
Én ezután a szerződés után szintlépést várok tőle, 5-600 yardos szezont legalább.gorbel
Úgy legyen! Na de ha ilyen futáshepi csapat leszünk, akkor hogy? 😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha jól kavarják, még Murray is maradni fog, figyeljétek meg!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
rva
Ha a Durantes story igaz,annak nagyon örülnék,fontos része volt a defensenek amíg nem sérült le,és jól is játszott.Így,hogy lesérült,meg még olcsóbb is lehet.Hajrá vezetőség,eddig tetszik amit látok 😛
több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Sources: The #Cowboys and WR Cole Beasley have agreed to terms on a 4-year deal worth $13.6M with $7M in guarantees and a $4M signing bonus.gorbel
Ja és nem tűnik telhetetlennek a csávó. Emlékeztek, hogy 2012-ben még elsétált az edzésről, hogy abbahagyja az egészet? Arc.Charlie Firpo
Én ezután a szerződés után szintlépést várok tőle, 5-600 yardos szezont legalább.
több mint 10 éve
Ja és nem tűnik telhetetlennek a csávó. Emlékeztek, hogy 2012-ben még elsétált az edzésről, hogy abbahagyja az egészet? Arc.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ezzel együtt nem bánnám, ha 4-5. kör környékén húznánk egy visszahordani is tudó speedster WR-t, ha Harris megy (ami valószínű).gorbel
Vagy FA-ról? De egyetértek.Charlie Firpo
Kire gondolsz? Tedd Ginn Jr?gorbel
Nem tudom, de azért újoncot nem dobnék a specbikák elé...Charlie Firpo
Én a 180 fontos Beasley-vel vagyok ugyanígy 😊 Márpedig ha Harris megy, akkor ő lenne az első számú visszahordó. Viszont egy deep threat project WR-re mindenképpen szükség van, mert ugye van Dez, T-Will kezdőnek a szélre, Káposzta slotba, valamint Street, aki inkább possession receiver van még rosteren. Tavaly is sokan érveltek úgy a DC.com szakírói közül, hogy ha lecsúszik hozzánk egy BPA elkapó akár az első körben, el lehetne vinni. Ráadásul azóta Bryanttel is ingoványos talajra léptünk, franc tudja.gorbel
A BPA-t én is pártolom, lehet hogy TE lesz 😛
Street-ről olvastam, hogy nagyon pöpec játékos, felerősítéssel idén már többet lehet pályán. Beasley mint visszahordó? Hát az nekem sem tetszik. Akkor inkább Harris, viszont ő idén igen csak visszafogott volt.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Ezzel együtt nem bánnám, ha 4-5. kör környékén húznánk egy visszahordani is tudó speedster WR-t, ha Harris megy (ami valószínű).gorbel
Én a 180 fontos Beasley-vel vagyok ugyanígy 😊 Márpedig ha Harris megy, akkor ő lenne az első számú visszahordó. Viszont egy deep threat project WR-re mindenképpen szükség van, mert ugye van Dez, T-Will kezdőnek a szélre, Káposzta slotba, valamint Street, aki inkább possession receiver van még rosteren. Tavaly is sokan érveltek úgy a DC.com szakírói közül, hogy ha lecsúszik hozzánk egy BPA elkapó akár az első körben, el lehetne vinni. Ráadásul azóta Bryanttel is ingoványos talajra léptünk, franc tudja.gorbel
idénnek 5 elkapóval mentünk neki, talán nem lenne hülyeség Harris helyére (ha megy) egy visszahordó-zseni
több mint 10 éve
Én a 180 fontos Beasley-vel vagyok ugyanígy 😊 Márpedig ha Harris megy, akkor ő lenne az első számú visszahordó. Viszont egy deep threat project WR-re mindenképpen szükség van, mert ugye van Dez, T-Will kezdőnek a szélre, Káposzta slotba, valamint Street, aki inkább possession receiver van még rosteren. Tavaly is sokan érveltek úgy a DC.com szakírói közül, hogy ha lecsúszik hozzánk egy BPA elkapó akár az első körben, el lehetne vinni. Ráadásul azóta Bryanttel is ingoványos talajra léptünk, franc tudja.
több mint 10 éve
Nem tudom, de azért újoncot nem dobnék a specbikák elé...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Yes a kis kedvenc marad,rem még többet használjuk majd 😊

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Kire gondolsz? Tedd Ginn Jr?
több mint 10 éve
Vagy FA-ról? De egyetértek.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ezzel együtt nem bánnám, ha 4-5. kör környékén húznánk egy visszahordani is tudó speedster WR-t, ha Harris megy (ami valószínű).
több mint 10 éve
10 másodperc! 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na, Beasley OK. Fáint!

"Beasley's pact is worth $13.6 million, with $7 million in guarantees and a $4 million signing bonus. Incentives can hike the deal to $15.1 million."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Sources: The #Cowboys and WR Cole Beasley have agreed to terms on a 4-year deal worth $13.6M with $7M in guarantees and a $4M signing bonus.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 874 — Whoops, looks like something went wrong.
Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.

Jó dolog két első kör, de ez szerintem max akkor lenne buli, hogy ha elhoznák a draftról valamelyik top WR-t, és a többi választás is bejönne.Stez
Viszont nem biztos, hogy csapatépítési szempontból Dez többet ér, mint egy ilyen csomag:
top 5 picken a legjobb idei WR
és a 10 milliónyi USD különbségből, ami Dez és az újonc szerződése között van, Murray és egy jó FA védő vagy két jó FA védő
plusz egy jövő évi 1. körös pick, szintén várhatóan top 10-essomoskovig
valóban kérdés, hogy nekünk ez miért nem érné meg. de a kérdés megfordítható: no de az említett csapatoknak vajon miért érné meg?
persze, kapnának egy bizonyítási vágytól hajtott vezért, DE egy jó receiverért beáldoznának évi tízmillió cap space-t, meg két - várhatóan - top 10-es picket.

és ezek a csapatok nem azok, akik egy játékosra vannak a megoldástól, szóval nekik tényleg csapatot kellene építeni.
Dez = két top 10-es pick meg évi 10 millió cap space = 2 lehetséges top talent + 2-3 értékelhető FA

félreértés nem azt mondom, hogy nekünk gazdaságilag nem érné meg (emocionális szinten nyilván nem, de most ez nem az a kérdés volt), de a kínálat csak akkor ér valamit, ha van is kereslet.slowmotion
Ja, teljesen egyetértek, nem véletlen, hogy nagyon ritka, hogy a tagelt játékost a "hivatalos" módon vigyen el másik csapat. Csak Stez okfejtésében éreztem némi bukfencet, hogy miért lenne rossz a Dallasnak, ha a Jax/Oakland kicsengetne 16-17 milliót.somoskovig
Mert te ráösszpontosítottál erre a párosra.
Akkor kérdezek egy olyat, hogy ha a standard PO contender Colts adna két első kört, megérné?
Számomra nem. A két top10 pickkel nagyban más a leányzó fekvése, mint az ilyen 1/25+-okkal.
Az egyik az a kategória, ami már szerintem is megérné (két top10 pick), a másik meg már az, ami szvsz nem (két 25+-os pick).
Tehát nagyon nem mindegy, melyik csapat vinné Dezt. A Brownsét például nem biztos, hogy elfogadnám, tavaly egy Hoyerrel is maguknak köszönhetik, hogy elszórakozták a PO-t, de abban a védelemben kiegészülve egy top WR-el, meg a végtelen cap space-ből pár korrekt játékos, és már meglehet a PO. A Jax és a Raiders kombó más tészta, nekik engedném Dezt.

több mint 10 éve
Ja, teljesen egyetértek, nem véletlen, hogy nagyon ritka, hogy a tagelt játékost a "hivatalos" módon vigyen el másik csapat. Csak Stez okfejtésében éreztem némi bukfencet, hogy miért lenne rossz a Dallasnak, ha a Jax/Oakland kicsengetne 16-17 milliót.somoskovig
mondjuk abban igaza van, hogy lehet olyan GM, aki úgy érzi, hogy megér neki ennyit Dez, mert hülye GM mindig akad, szóval...
(tudom, hogy ez magas labda, de nem kell bekóstolni Jerry-t, oké? 😀)slowmotion
Egy óriási szerződést és két első köröst? Főleg úgy, hogy idén is erős a WR felhozatal a drafton. Ezt max egy látens Dallas szurkoló GM vállalná be, akiknek belefér, ha kirúgják, és nem lesz többé NFL csapat alkalmazásában ilyen minőségben 😊
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
mondjuk abban igaza van, hogy lehet olyan GM, aki úgy érzi, hogy megér neki ennyit Dez, mert hülye GM mindig akad, szóval...
(tudom, hogy ez magas labda, de nem kell bekóstolni Jerry-t, oké? 😀)
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 531 — Chiefs GM
Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.

Jó dolog két első kör, de ez szerintem max akkor lenne buli, hogy ha elhoznák a draftról valamelyik top WR-t, és a többi választás is bejönne.Stez
Viszont nem biztos, hogy csapatépítési szempontból Dez többet ér, mint egy ilyen csomag:
top 5 picken a legjobb idei WR
és a 10 milliónyi USD különbségből, ami Dez és az újonc szerződése között van, Murray és egy jó FA védő vagy két jó FA védő
plusz egy jövő évi 1. körös pick, szintén várhatóan top 10-essomoskovig
valóban kérdés, hogy nekünk ez miért nem érné meg. de a kérdés megfordítható: no de az említett csapatoknak vajon miért érné meg?
persze, kapnának egy bizonyítási vágytól hajtott vezért, DE egy jó receiverért beáldoznának évi tízmillió cap space-t, meg két - várhatóan - top 10-es picket.

és ezek a csapatok nem azok, akik egy játékosra vannak a megoldástól, szóval nekik tényleg csapatot kellene építeni.
Dez = két top 10-es pick meg évi 10 millió cap space = 2 lehetséges top talent + 2-3 értékelhető FA

félreértés nem azt mondom, hogy nekünk gazdaságilag nem érné meg (emocionális szinten nyilván nem, de most ez nem az a kérdés volt), de a kínálat csak akkor ér valamit, ha van is kereslet.slowmotion
Ja, teljesen egyetértek, nem véletlen, hogy nagyon ritka, hogy a tagelt játékost a "hivatalos" módon vigyen el másik csapat. Csak Stez okfejtésében éreztem némi bukfencet, hogy miért lenne rossz a Dallasnak, ha a Jax/Oakland kicsengetne 16-17 milliót.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Jerry kilobbizta:
The official salary cap figure for 2015 is slated at $143.28 million, which is a $10 million bump from the 2014 total of $133 million.
Ez nálunk kiegészítésekkel együtt összességében $148,578,313.
Charlie Firpo
miért kellett volna kilobbizni? ezeket a számokat szerintem a tulajok pontosan tudják évekre előre, mert ők belelátnak a pénzügyi jelentésekbe.

Jerry ugyanúgy tudta, hogy ez lesz, mint Kraft, sőt, a tavalyi ugrást is ugyanúgy tudta, mint Kraft.
csak Kraft tisztességtelenül kihasználta az információs aszimmetriát (minden játékosnak sírt, hogy alacsony a cap, nem fognak beleférni, csak ennyit tud ajánlani, közben meg tudta, hogy hirtelen lesz egy jó nagy emelés), Jerryt meg mindenki idiótának nézte, hogy vajon miért hozza magát lehetetlen helyzetbe, pedig ő tényleg annyit költött, amennyit lehet.slowmotion
Kicsit ironikus próbáltam lenni, mert minden rossz mögött a Főnököt sejtik...😊Charlie Firpo
ja... ma nem megy a sorok között olvasás.
my bad.