Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Kicsit ironikus próbáltam lenni, mert minden rossz mögött a Főnököt sejtik...😊Jerry kilobbizta:miért kellett volna kilobbizni? ezeket a számokat szerintem a tulajok pontosan tudják évekre előre, mert ők belelátnak a pénzügyi jelentésekbe.
The official salary cap figure for 2015 is slated at $143.28 million, which is a $10 million bump from the 2014 total of $133 million.
Ez nálunk kiegészítésekkel együtt összességében $148,578,313.
JóCharlie Firpo
Jerry ugyanúgy tudta, hogy ez lesz, mint Kraft, sőt, a tavalyi ugrást is ugyanúgy tudta, mint Kraft.
csak Kraft tisztességtelenül kihasználta az információs aszimmetriát (minden játékosnak sírt, hogy alacsony a cap, nem fognak beleférni, csak ennyit tud ajánlani, közben meg tudta, hogy hirtelen lesz egy jó nagy emelés), Jerryt meg mindenki idiótának nézte, hogy vajon miért hozza magát lehetetlen helyzetbe, pedig ő tényleg annyit költött, amennyit lehet.slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Jerry kilobbizta:miért kellett volna kilobbizni? ezeket a számokat szerintem a tulajok pontosan tudják évekre előre, mert ők belelátnak a pénzügyi jelentésekbe.
The official salary cap figure for 2015 is slated at $143.28 million, which is a $10 million bump from the 2014 total of $133 million.
JóCharlie Firpo
Jerry ugyanúgy tudta, hogy ez lesz, mint Kraft, sőt, a tavalyi ugrást is ugyanúgy tudta, mint Kraft.
csak Kraft tisztességtelenül kihasználta az információs aszimmetriát (minden játékosnak sírt, hogy alacsony a cap, nem fognak beleférni, csak ennyit tud ajánlani, közben meg tudta, hogy hirtelen lesz egy jó nagy emelés), Jerryt meg mindenki idiótának nézte, hogy vajon miért hozza magát lehetetlen helyzetbe, pedig ő tényleg annyit költött, amennyit lehet.
több mint 10 éve
valóban kérdés, hogy nekünk ez miért nem érné meg. de a kérdés megfordítható: no de az említett csapatoknak vajon miért érné meg?Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.Viszont nem biztos, hogy csapatépítési szempontból Dez többet ér, mint egy ilyen csomag:
Jó dolog két első kör, de ez szerintem max akkor lenne buli, hogy ha elhoznák a draftról valamelyik top WR-t, és a többi választás is bejönne.Stez
top 5 picken a legjobb idei WR
és a 10 milliónyi USD különbségből, ami Dez és az újonc szerződése között van, Murray és egy jó FA védő vagy két jó FA védő
plusz egy jövő évi 1. körös pick, szintén várhatóan top 10-essomoskovig
persze, kapnának egy bizonyítási vágytól hajtott vezért, DE egy jó receiverért beáldoznának évi tízmillió cap space-t, meg két - várhatóan - top 10-es picket.
és ezek a csapatok nem azok, akik egy játékosra vannak a megoldástól, szóval nekik tényleg csapatot kellene építeni.
Dez = két top 10-es pick meg évi 10 millió cap space = 2 lehetséges top talent + 2-3 értékelhető FA
félreértés nem azt mondom, hogy nekünk gazdaságilag nem érné meg (emocionális szinten nyilván nem, de most ez nem az a kérdés volt), de a kínálat csak akkor ér valamit, ha van is kereslet.
több mint 10 éve
Jerry kilobbizta:The official salary cap figure for 2015 is slated at $143.28 million, which is a $10 million bump from the 2014 total of $133 million.
Jó
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo The Cowboys have franchised Dez Bryant, source says. Not that we didn't know it was coming.
több mint 10 éve
Eljutottam a Dallasig, anyázzatok!Korrekt, én egy-két dolgot belevettem volna, pl. én inkább a Packers meccset emeltem volna ki, ott sanszunk volt a továbbjutásra egy vitatott (szerintem jól megítélt) elkapással.
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-maradna-a-csucson-beckham-megallithatatlan-mariota-sas-lesz-2398129Stez
Akit én még kiemeltem volna, az Beasley, plusz a védelem sajna azért nem volt elég jó, ezért sem jutottunk messzebb.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Eljutottam a Dallasig, anyázzatok!www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-maradna-a-csucson-beckham-megallithatatlan-mariota-sas-lesz-2398129
több mint 10 éve
Majd a Pats ad 1/32-t meg jövő évi 1/28at mondjuk 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Azért mondtam, hogy akkor lehet még megérné, ha valamelyik top WR-t el tudná hozni a Dallas. Csak ehhez ugye például a Jax kellene és az 1/3-s pick. Vagy a Browns top10 körüli pickje, mert ott is azért van még jó WR nyilván, de első kör végén már nagyobb a kockázat a "nem top prospectek" között.Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.Viszont nem biztos, hogy csapatépítési szempontból Dez többet ér, mint egy ilyen csomag:
Jó dolog két első kör, de ez szerintem max akkor lenne buli, hogy ha elhoznák a draftról valamelyik top WR-t, és a többi választás is bejönne.Stez
és a 10 milliónyi USD különbségből, ami Dez és az újonc szerződése között van, Murray és egy jó FA védő vagy két jó FA védő
plusz egy jövő évi 1. körös pick, szintén várhatóan top 10-essomoskovig
Ha a Browns mindkét idei pickjét odaadná például, úgy azért jó buli lehetne.
Mondjuk szerintem egyébként abban sem vagyok biztos, hogy az említett hármasból bármelyik csapat adna 1+1-et, főleg hogy ennyire jó az idei WR class is.
több mint 10 éve
Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.Viszont nem biztos, hogy csapatépítési szempontból Dez többet ér, mint egy ilyen csomag:
plusz egy jövő évi 1. körös pick, szintén várhatóan top 10-es
több mint 10 éve
Bármilyen taget kaphat, csak a csapatnak nem a pick lenne az érdeke, hanem hogy megtartsa. Ha viszont tárgyalhatna mással is, a Jax és talán a Browns és a Raiders is röhögve kicsengetne neki évi 16-17 milliót is akár, amit itt nem akarnak neki megadni, így a Dallas nem is matchelné az ajánlatot. Oké, kap két első kört, de én szerintem Bryant fontosabb láncszem, mint hogy kockáztassanak, akkor már lehet okosabb egy évre ideláncolni, ennyi idő alatt sok minden történhet, lehet sikerülne megállapodni vele.Jó dolog két első kör, de ez szerintem max akkor lenne buli, hogy ha elhoznák a draftról valamelyik top WR-t, és a többi választás is bejönne.
több mint 10 éve
Kaphat "non-exclusive franchise tag"-et? Ezzel jövőre $12.797 M-t fog zsebre vágni, feltéve ha addig nem állapodunk meg vele hosszútávon.A "non-exclusive tag" értelmében szabadon tárgyalhat más csapatokkal, azonban ha megállapodik velük, akkor jogunk van matchelni az ajánlatukat. Ha úgy érezzük h a kialkudott fizetését mi nem tudjuk állni, akkor két első körös pick lesz a vigaszdíjunk.
Ezt amúgy a Denveri topikban olvastam, csak ott DT-vel kapcsolatosan. Ez elég win-win szitu lenne.

több mint 10 éve
Dez ma megkapja a franchise tag-et
több mint 10 éve
Szerintem, ha gyűrűért akarna játszani, ahogy mondta, akkor marad. Ha nagy lóvéért, akkor megy.Ha valójában gyűrűért akar játszani, ahogy mondta, akkor Colts. Egyébként, a Jets sincs teljesen kizárva szerintem, hiába futottak csapat szinten jól, de egy feature back (aki nem Ivory) azért rájuk férne.balentinA jaguárokat már láttam írva, meg mintha 60 millájuk lenne a cap alatt, vagy ilyesmi.Charlie FirpoTehát akkor Dez tag, Murray pedig ágyő, vagyis csak relatíve olcsón vissza.. Bízunk az Ol-ben rendesen.Hova kerülhet Murray? Colts, Jaguars?beltazor
És akkor jobb tackle az O-ba és RB az első két körben?Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha valójában gyűrűért akar játszani, ahogy mondta, akkor Colts. Egyébként, a Jets sincs teljesen kizárva szerintem, hiába futottak csapat szinten jól, de egy feature back (aki nem Ivory) azért rájuk férne.A jaguárokat már láttam írva, meg mintha 60 millájuk lenne a cap alatt, vagy ilyesmi.Charlie FirpoTehát akkor Dez tag, Murray pedig ágyő, vagyis csak relatíve olcsón vissza.. Bízunk az Ol-ben rendesen.Hova kerülhet Murray? Colts, Jaguars?beltazor
több mint 10 éve
A jaguárokat már láttam írva, meg mintha 60 millájuk lenne a cap alatt, vagy ilyesmi.Tehát akkor Dez tag, Murray pedig ágyő, vagyis csak relatíve olcsón vissza.. Bízunk az Ol-ben rendesen.Hova kerülhet Murray? Colts, Jaguars?beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehát akkor Dez tag, Murray pedig ágyő, vagyis csak relatíve olcsón vissza.. Bízunk az Ol-ben rendesen.Hova kerülhet Murray? Colts, Jaguars?

több mint 10 éve
Tehát akkor Dez tag, Murray pedig ágyő, vagyis csak relatíve olcsón vissza.. Bízunk az Ol-ben rendesen.És akkor jobb tackle az O-ba és RB az első két körben?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Igen, nonsense az egész, de mondjuk az a vicc, hogy már az ilyen pletykák után is nyert a Dallas, mivel ők rámondhatják, hogy balhés ez a Dez, és így mondjuk kevesebb garantáltat adnak neki, meg kicsit lecsippentenek az éves átlagából is, és mondjuk az általa kért 16 millió helyett 10-11 millát kínál majd szerintem.Stezaz a vicces, hogy nem.
három éve "tiszta", inkább ennek kéne mértékadónak lennie, mint annak a régi időszakának, ahol effektíve fiatalkorú bűnöző volt.
több mint 10 éve
Igen, nonsense az egész, de mondjuk az a vicc, hogy már az ilyen pletykák után is nyert a Dallas, mivel ők rámondhatják, hogy balhés ez a Dez, és így mondjuk kevesebb garantáltat adnak neki, meg kicsit lecsippentenek az éves átlagából is, és mondjuk az általa kért 16 millió helyett 10-11 millát kínál majd szerintem.
több mint 10 éve
Ha egy 2011es balhé miatt elítélik akkor mindeki baszódjon meg. Voltak balhéi de 3 éve semmi offield issueról nem hallani. A Stez által említett 6 rendőrségi hívás már volt itt részletezve. Egy szenzációhajhász újságíró köcsögösködése kb....
több mint 10 éve
Ez alapján a report alapján Dezt nem is Rice-hoz, inkább Sztálinhoz hasonlítanám.gorbelAdam Schefternek meg egy disznó tépje ki a máját! A gané ezen a "sztorin" dolgozik szeptember óta... -_-
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Azt írják, Beasley szerződtetése folyamatban van, hosszú távút kaphat.2015-re kb. 2,4 millió lesz a fizetése.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ez alapján a report alapján Dezt nem is Rice-hoz, inkább Sztálinhoz hasonlítanám.
több mint 10 éve
A Bryant-incidens 2011-ben történt, tehát ennyit arról, mennyire korrekt lenne egy eltiltás ezek után.Plusz említenek olyat, hogy 2011 óta hatszor hívták ki a zsarukat Dez házához, de állítólag sosem volt semmilyen letartóztatás meg hasonlók.
A Wal-Martos dolog meg a parkolóban történt, amiről senki sem tud semmit, csak hogy kihívták a rendőröket, és a parkolóban ott volt a Bryant nevére regisztrált kocsi is, Dez viszont később érkezett csak a helyszínre, de kivizsgálták az ügyet, és arra jutottak, hogy nem történt bűncselekmény.
Szóval ez így összességében elég vicces, és semmitmondó is. Viszont a Dallasnak meg jó, mert rá tudja fogni Dezre, hogy balhés játékos, és emiatt kevesebbet kínálhat neki.