Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
egy kis draft: Byron Jones tetszetősen szerepelt szívesen látnám nálunk 😊 ( nem első körben választva 😊 )beltazorPatmonnal ketten megalapítják a LOB II.-t 😀
több mint 10 éve
egy kis draft: Byron Jones tetszetősen szerepelt szívesen látnám nálunk 😊 ( nem első körben választva 😊 )

több mint 10 éve
Ha Rice-szintű videóról van szó, akkor egyébként is szarban a haza, mivel akkor eltiltás lehet belőle, vagy pedig alapból olyan dolog lehetne, ami miatt a Cowboys mondjuk nem biztos, hogy meg akarná tartani. Ez az egész szarkavarásnak tűnik számomra, de hát ez csak tipp. Csak ez elég gyenge, hogy állítólag van valami videó, amiről persze senki sem tud semmit sem, de pont a hosszabbítás előtt napvilágot látott. És persze hetek óta tudnak róla, de mégsem tudnak róla, mert hát Amerikában, ahol egyébként még szarni sem tudsz elmenni, hogy az ne derülne ki, esetünkben viszont mégsem tudja senki sem megszerezni ezt az állítólagos videót.ez persze igaz, de mennyire lehet visszamenőlegesen alkalmazni egy új szabályt? mert az oké, hogy Rice esete tavasszal történt ugye, viszont még a szezon előtt felfüggesztették, tehát már nem is játszott mérkőzést utána.
Lehetséges, hogy ez is valami olyasmi lehet, hogy ha valaki megnézi, hét napon belül meghal? Tudjuk, hogy létezik, de aki látta, azóta már nem él. 😊Stez
de Goodell-nek van-e joga az idén decembertől érvényes szabályozást alkalmazni egy, mondjuk, három éves esetre? szerintem bármelyik kerületi bíró élből söpörné le az eltiltást, mert a visszamenőleges ítélkezés tiltása viszonylag elfogadott alapelv a nyugati jogrendszerekben...
vagy akkor ennyiből minden egyes játékosnak a múltját meg lehetne, meg kellene nézni x évig visszamenőleg, és kiszámolni, hogy ki hány meccs eltiltást kap? mert igazából az lenne a jogos, ha akkor minden játékosra egyenlő feltételek vonatkoznának...
nem egyszerű a szitu, és úgy főleg nem, hogy kit érint, de a most már van egy szabály, amit alkalmazni lehet és kell is. ha Dez ezt most csinálta, akkor azt mondom: mindegy, mennyire fontos nekünk, tiltsák el a faszba.
de esetleg évekre visszamenőleg büntetni? az már aggályos, ráadásul akkor az összes olyan játékos beperelhetné a ligát, akinek a kihágása akkor eltiltással járt, most meg csak pénzbüntetéssel vagy még azzal sem.
több mint 10 éve
Ha Rice-szintű videóról van szó, akkor egyébként is szarban a haza, mivel akkor eltiltás lehet belőle, vagy pedig alapból olyan dolog lehetne, ami miatt a Cowboys mondjuk nem biztos, hogy meg akarná tartani. Ez az egész szarkavarásnak tűnik számomra, de hát ez csak tipp. Csak ez elég gyenge, hogy állítólag van valami videó, amiről persze senki sem tud semmit sem, de pont a hosszabbítás előtt napvilágot látott. És persze hetek óta tudnak róla, de mégsem tudnak róla, mert hát Amerikában, ahol egyébként még szarni sem tudsz elmenni, hogy az ne derülne ki, esetünkben viszont mégsem tudja senki sem megszerezni ezt az állítólagos videót.Lehetséges, hogy ez is valami olyasmi lehet, hogy ha valaki megnézi, hét napon belül meghal? Tudjuk, hogy létezik, de aki látta, azóta már nem él. 😊
több mint 10 éve
ja. mondjuk amíg meg nem jelenik, addig csak bulvárként kezelem. meg aztán az is érdekelne, hogy ha létezik ez a videó, és tényleg Dez van rajta, és büntetőjogilag szankcionálható tényállást valósít meg rajta, akkor ez mikor készült, és elévült-e? és a liga eltilthat-e egy, teszem azt, ötéves történet miatt? és ezt már NFL-alkalmazottként követte el, vagy még nem volt az?na, valami állítólag mozgolódik Dez-fronton.A“Ray Rice-type of an impact” féle állítólagos videóra gondolsz?
mármint nem a szerződés-fronton (arra is kihathat), hanem personal conduct-fronton.
aztán lehet, hogy csak klikkvadászat.slowmotion
Ha tényleg van, akkor fíni, ha meg nincs, akkor meg minek meglengetni? Szerintem ez nem a Dallas érdeke, bárhogy is tűnik 'árleszorító' tételnek, szerintem ez ártalmas. Nem örülni én most, van.Charlie Firpo
jó lenne tudni, mi is ez az egész...
több mint 10 éve
na, valami állítólag mozgolódik Dez-fronton.A“Ray Rice-type of an impact” féle állítólagos videóra gondolsz?
mármint nem a szerződés-fronton (arra is kihathat), hanem personal conduct-fronton.
aztán lehet, hogy csak klikkvadászat.slowmotion
Ha tényleg van, akkor fíni, ha meg nincs, akkor meg minek meglengetni? Szerintem ez nem a Dallas érdeke, bárhogy is tűnik 'árleszorító' tételnek, szerintem ez ártalmas. Nem örülni én most, van.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
na, valami állítólag mozgolódik Dez-fronton.mármint nem a szerződés-fronton (arra is kihathat), hanem personal conduct-fronton.
aztán lehet, hogy csak klikkvadászat.
több mint 10 éve
Broaddus szavára néha illik odafigyelni, szokott jót mondani.Az utolsó bekezdés akár elképzelhető is lehet. Futásnál ugyan jól blokkolt Harris, de nem biztos, hogy megéri megtartani, és Bell meg jó kis helyettese lehetne (főleg a haja miatt 😀😀) mind offenseben, mind ST-ben. 6. körben már nem biztos hogy benn lesz, de az 5. végén talán van esélyünk lecsapni rá.
www.dallascowboys.com/news/2015/02/22/broaddus-final-notes-indy-including-look-petty-and-buzzworthy-wrrva
több mint 10 éve
Broaddus szavára néha illik odafigyelni, szokott jót mondani.www.dallascowboys.com/news/2015/02/22/broaddus-final-notes-indy-including-look-petty-and-buzzworthy-wr
több mint 10 éve
igen, de a ban-t én a "végleges eltiltás"-nak értelmeztem 😊 ezért fejtettem kijó, hát így részletezve nyilván szebb, de lényegében ugyanazt mondtuk...slowmotionnem, szteroidra, növekedési hormonra és egyéb ilyesmire 4 meccs eltiltás járha kokszol, akkor az egyből ban, nem? csak a fű miatt van ejnye, aztán ejnyebejnye, aztán hellóslowmotionTudok angolul. 😉ez az új league substance abuse policy, csak valaki nyilván figyelmetlen volt.
Először eltiltást írtak, utána már pénzbüntetést.Stez
ettől függetlenül nem vet rá jó fényt.
persze kérdés, hogy mit használt. bármennyire sem tetszik nekem az, hogy mindent magukhoz vesznek, azért mégsem tartom egyenértékűnek a teljesítményfokozót és a marihónalját.rva
vízhajtóra, meg enyhe cuccokra 2 meccs
ez elsőre
másodjára 10 meccs
harmadjára 2 év
ezek a PED vagyis a performance enhance drugs
emellett a fű meg egyéb tudatmódosító az Substance abuse policy-ba tartozik, azért elsőre már nem jár eltiltás egyáltalán (ezt is módosították ugye akkor, amikor Scandrick visszatérhetett a harmadik meccsére)rva
több mint 10 éve
jó, hát így részletezve nyilván szebb, de lényegében ugyanazt mondtuk...nem, szteroidra, növekedési hormonra és egyéb ilyesmire 4 meccs eltiltás járha kokszol, akkor az egyből ban, nem? csak a fű miatt van ejnye, aztán ejnyebejnye, aztán hellóslowmotionTudok angolul. 😉ez az új league substance abuse policy, csak valaki nyilván figyelmetlen volt.
persze kérdés, hogy mit használt. bármennyire sem tetszik nekem az, hogy mindent magukhoz vesznek, azért mégsem tartom egyenértékűnek a teljesítményfokozót és a marihónalját.rva
ez elsőre
másodjára 10 meccs
harmadjára 2 év
emellett a fű meg egyéb tudatmódosító az Substance abuse policy-ba tartozik, azért elsőre már nem jár eltiltás egyáltalán (ezt is módosították ugye akkor, amikor Scandrick visszatérhetett a harmadik meccsére)rva
több mint 10 éve
nem, szteroidra, növekedési hormonra és egyéb ilyesmire 4 meccs eltiltás járha kokszol, akkor az egyből ban, nem? csak a fű miatt van ejnye, aztán ejnyebejnye, aztán hellóslowmotionTudok angolul. 😉ez az új league substance abuse policy, csak valaki nyilván figyelmetlen volt.
ez elsőre
másodjára 10 meccs
harmadjára 2 év
emellett a fű meg egyéb tudatmódosító az Substance abuse policy-ba tartozik, azért elsőre már nem jár eltiltás egyáltalán (ezt is módosították ugye akkor, amikor Scandrick visszatérhetett a harmadik meccsére)
több mint 10 éve
ha kokszol, akkor az egyből ban, nem? csak a fű miatt van ejnye, aztán ejnyebejnye, aztán hellóTudok angolul. 😉ez az új league substance abuse policy, csak valaki nyilván figyelmetlen volt.
több mint 10 éve
Tudok angolul. 😉ez az új league substance abuse policy, csak valaki nyilván figyelmetlen volt.
persze kérdés, hogy mit használt. bármennyire sem tetszik nekem az, hogy mindent magukhoz vesznek, azért mégsem tartom egyenértékűnek a teljesítményfokozót és a marihónalját.
több mint 10 éve
Lassan minden fontos lejáró szerződésű játékosunkról kiderül valami turpisság, a következő Free lesz, amint szexuálisan zaklat egy hegyi zergét.
több mint 10 éve
Tudok angolul. 😉Először eltiltást írtak, utána már pénzbüntetést.
több mint 10 éve
Ha Rolando marad, akkor négymeccses eltiltással kezdi a következő szezont.Steztegyük tisztába a dolgokat.
a fine általában pénzbüntetést jelent, a suspension pedig eltiltást.
minden oldalon pénzbüntetést emlegetnek, és a következő rontott teszt esetén következik a négymeccses eltiltás.
nem mindegy.
több mint 10 éve
mondtam, hogy gyökér...Amadeus91nem gyökér, egy ejnstein!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
mondtam, hogy gyökér...
több mint 10 éve
Ha Rolando marad, akkor négymeccses eltiltással kezdi a következő szezont.StezFailed test - yesss! :-/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha Rolando marad, akkor négymeccses eltiltással kezdi a következő szezont.
több mint 10 éve
Néhány hír:Cowboys owner Jerry Jones said that they will continue to be a run-oriented team with or without DeMarco Murray next year. However, Jones added that they want Murray back. (Clarence Hill)
Jones said that they have a number range for Murray, but would consider going beyond that range in order to keep him in Dallas. (Clarence Hill)
Jones didn’t rule out the possibility of drafting another offensive lineman in the first-round of the 2015 draft. (Clarence Hill)
As for the defensive side of the ball, Jones acknowledged they could spend multiple early picks on that side of the ball. (Clarence Hill)
Jerry Jones said "Mo Claiborne's situation is problematic for us."
Eddig mindig csak jókat mondtak róla, fordul a szél. Mondjuk a rehab is szarul áll, nem csodálom.
"The Cowboys have already made an offer to Dez Bryant, but have not heard back from his agent, according to the Clarence Hill of the Star-Telegram. "
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Micsoda véletlen, hogy épp a szerződése előtt jön valami rejtélyes videó, és állítólag valami hatalmas balhé volt, ami Florio szerint egy szinten van a Ray Rice-cirkusszal.
több mint 10 éve
Hogy kire gondolhat itt: "now that I’m no longer allowing that to happen it seems to be a problem" ???Dez twittelte ki:értem a szöveget, de azt nem hogy mit akar mondani. ( ?csapat nem irányíthatja őt?)beltazor
Charlie Firpo
Tanácsadói? Családja? A csapat vezetői???
Én sem értem.
Már valami 'mystery video tape' saga is elindult, ami befolyásolhatja a szerződéskötést és amin domestic violence van.
Na az szép lenneeee
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Dez twittelte ki:értem a szöveget, de azt nem hogy mit akar mondani. ( ?csapat nem irányíthatja őt?)
Charlie Firpo

Charlie Firpo