Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezzel teljes mértékben így van, egyetértek a véleményeddel. De azért, ha a körülötte lévő emberek belehergelik ezt a hisztit, sértettséget, akkor - elég félve mondom - benne van Dezben, hogy elkezdi "félvállról" venni a dolgot, és nem ő lenne az első ebben a ligában, aki így tesz közel hasonló körülmények között.anélkül, hogy most ezt a Dez körüli esetre vetítenénk: bárki aki ilyet csinál, az nem profi focista - és a szó a profin van.Tegyük fel, hogy nem üres fenyegetés, és megkapja a taget. Szerintem (is) el fog kezdődni a hiszti, edzések kihagyása, sőt, ami még rosszabb, hogy a meccseken se fog úgy hajtani, menni az olyan lasztikért, mint a mostani Green Bay elleniDez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.szerintem ez csak üres fenyegetés, ha kihagyja a nyári felkészülést, akkor elköszönhet a top3 státuszától, és többet senki nem fog neki nagy pénzt fizetni.rva
Hosszú lesz ez a saga.Steznemelkapásnál. Ebben biztos vagyok, és nem a pénz, hanem sértettség miatt. Ezt pedig egyikőnk se kívánja.balentin
az a minimum, hogy a pénzedért a maximumot nyújtod. lehet többet is, de kevesebbet nem. csak kevesebb pénzért...
tudja, tudta akkor is amikor profinak állt, hogy van a franchise tag intézménye, tudta amikor belekalkulálta a karrierjébe. ha így jön ki, akkor el kell fogadni, nem hisztizni.
ez az egész sokkal jobban üzlet, mint sport.
aki sportot akar, nézzen egyetemi focit.rva
több mint 10 éve
anélkül, hogy most ezt a Dez körüli esetre vetítenénk: bárki aki ilyet csinál, az nem profi focista - és a szó a profin van.Tegyük fel, hogy nem üres fenyegetés, és megkapja a taget. Szerintem (is) el fog kezdődni a hiszti, edzések kihagyása, sőt, ami még rosszabb, hogy a meccseken se fog úgy hajtani, menni az olyan lasztikért, mint a mostani Green Bay elleniDez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.szerintem ez csak üres fenyegetés, ha kihagyja a nyári felkészülést, akkor elköszönhet a top3 státuszától, és többet senki nem fog neki nagy pénzt fizetni.rva
Hosszú lesz ez a saga.Steznemelkapásnál. Ebben biztos vagyok, és nem a pénz, hanem sértettség miatt. Ezt pedig egyikőnk se kívánja.balentin
az a minimum, hogy a pénzedért a maximumot nyújtod. lehet többet is, de kevesebbet nem. csak kevesebb pénzért...
tudja, tudta akkor is amikor profinak állt, hogy van a franchise tag intézménye, tudta amikor belekalkulálta a karrierjébe. ha így jön ki, akkor el kell fogadni, nem hisztizni.
ez az egész sokkal jobban üzlet, mint sport.
aki sportot akar, nézzen egyetemi focit.
több mint 10 éve
Tegyük fel, hogy nem üres fenyegetés, és megkapja a taget. Szerintem (is) el fog kezdődni a hiszti, edzések kihagyása, sőt, ami még rosszabb, hogy a meccseken se fog úgy hajtani, menni az olyan lasztikért, mint a mostani Green Bay elleniDez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.szerintem ez csak üres fenyegetés, ha kihagyja a nyári felkészülést, akkor elköszönhet a top3 státuszától, és többet senki nem fog neki nagy pénzt fizetni.rva
Hosszú lesz ez a saga.Stez
több mint 10 éve
Dehogynem.Neki nem kell semmit sem bizonyítania. És ő ezt tudja. A csapat van kényszerhelyzetben. Ő megmondta, hogy hosszútávú szerződést akar, taget még véletlenül sem. Az, ha kihagyja a felkészülést, a többi csapat számára egyáltalán olyan mérvadó, hogy ezek után ne kapja meg a kívánt top pénzt.
Nála ezer, balhésabb WR kapott már zsákszámra mánit. Ő is köztük lesz, vagy idén, vagy jövőre, máshol.
több mint 10 éve
[/b]Dez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.szerintem ez csak üres fenyegetés, ha kihagyja a nyári felkészülést, akkor elköszönhet a top3 státuszától, és többet senki nem fog neki nagy pénzt fizetni.rva
Dehogynem. Játszott, ő már akkorát,és bizonyított annyit, hogy lesz aki nyugodt szívvel bevállalja, pláne, hogy sztem ha balhés is, inkább a csapatért dolgozva és nem a csapat ellen.
több mint 10 éve
Dez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.szerintem ez csak üres fenyegetés, ha kihagyja a nyári felkészülést, akkor elköszönhet a top3 státuszától, és többet senki nem fog neki nagy pénzt fizetni.
több mint 10 éve
Dez ügynöke figyelmeztetett, hogy ha tagelik Bryantet, akkor könnyel lehet, a játékos kihagyja a nyári felkészülést.Hosszú lesz ez a saga.
több mint 10 éve
Dallas re-signs Ron Leary and Darrion Weems LINKkorábban Cam Lawrence is visszatért és aláírt.
A Free - Parnell duóból csak az egyik maradhat úgy tűnik, mert ha Weems összeszedi magát az offseason-ben, akkor lesz backup tackle. Ha tippelni kellene, akkor Parnell-t engedik el.
több mint 10 éve
no kit látnánk szívesen első körben?lassan itt a combine, kezdődhet a találgatás 😊
akikre én szavazok pillanatnyi állás szerint: Eddie Goldman (DT) figyelembe véve, hogy 27-ik helyen választunk.
több mint 10 éve
A Romo szerződése olyan, hogy még idénre enged komolyabb (de nem teljes) átstrukturálást, mert a 2016-os számai viszonylag alacsonyak. DE ettől függetlenül sem hiszem, hogy komoly FA piaci lóvét hagynánk ott bárhol is, beleértve Murray-t is.Állítólag amikor Marinelli jött, akkor kérésére nem választottak DT-t (hiába volt elérhető az egyik legjobb) mert nem volt elég jó. Nem tudom hol olvastam, de ha megtalálom belinkelem. Ez és az összes többi Marinelli művészet azt sugallja, hogy most sem azt fogjuk draftolni az első körben, amit mindenki vár (DT, DE) hanem vagy letrade (elég sok "második körös" képességű játékost tartanak nyilván) aminek megvan az a hátránya, hogy csak akkor és a 27. hely valamit, ha valaki nagyon beragad (egy QB mondjuk?) és akkor is inkább egy második és egy negyedik kört ér csak vagy meg egy újabb ember jön az offense oldalra.
több mint 10 éve
Tudtommal mindkettejük szerződésébe beleszőtték az átkonstruálás opcióját és nem kell hozzá a játékos beleegyezése.gyeekAz opciót én is olvastam, de nem tudtam, hogy nem kell hozzá beleegyezés. Kösz, akkor viszont még optimistább lettem. Megl esz ez oldva valahogy.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tudtommal mindkettejük szerződésébe beleszőtték az átkonstruálás opcióját és nem kell hozzá a játékos beleegyezése.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ha Romo és Smith nem megy bele az szerződésmódosításba, nem nagyon van miről beszélni. Viszont mindkettőnek jó érdeke fűződik hozzá, hogy DeMarco nálunk maradjon, így én reménykedem. Az OLine egyben Romo-stúl DeMarcos-túl az igazi, ezt tudják ők is.😉Bob Sturm szerint: "3 for $18m or 4 for $24. $6m a year is fair".
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Azt nézegettem, hogy az Austin cut és Orton szimpatikus lelépése 7.5 milla dead money-ba fáj nekünk. Azért ezen sok múlhat.Ami pedig szerintem kulcskérdés, hogy mennyire akarunk a következő szezonban mindent feltenni egy lapra. Mert ha igen, jöhet a restructure Romo és Smith szerződésével, megtartjuk Murray-t 3-4 évre idényenként 7+ milliós szerződéssel (a Dez tag vagy hosszútávú ebből a szempontból mindegy), a drafton pedig valamerre mozogni fogunk, bár ez csak az én véleményem. Ebben az esetben nem tudom, mennyire repülnénk rá FA-n egy DE-re vagy DT-re, de gyanítom, komolyan megpróbálnánk.
A másik eset az, hogy végre valahára elégetünk egy komoly cap hitet Romo szerződéséből, Murray megy a piacra, (Dez maradásának körülményei itt sem nagyon számítanak), drafton 27-re BPA a D-be (letrade?), esetleg Gordon vagy Gurley (ha addig benn maradnak), komoly FA aktivitás pedig nem nagyon lenne.
Akármi is lesz, itt az FO-n most rengeteg múlik. Az elmúlt 2 évre alapozva komoly aggály nincs bennem.
több mint 10 éve
Melton megy - ahogy az várható volt."The Dallas Cowboys informed defensive tackle Henry Melton that they will not pick up the option for the final three years of the contract he signed last year."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Garrett ahol lehet "process"-ről nyilatkozik, folyamatról, az meg nyilván még nem egy év.Nem mondom, h örülnék, ha ilyen szisztematikusan építkeznétek, sőt 😀 de ha igen, akkor lesz okotok a bizakodásra.
a Front Office-ből is mindenki arról beszél reálisan még 2-3 jó évük lehet Romo-val.
nem hiszek a 2016-ra mindent egy lapra teszünk történetben.rva
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Dallas Cowboys vs Dallas Clichès.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
igen sajnos a "cap hell" és a "Jerry should fire Jerry" kezd az agyára menni mindenkinek 😊ez szerintem egy általános tévképzet. divatos ezt mondani, csak nem biztos, hogy nem a show kedvéért csinálja. ha megkérdezik tőle, hogy Manzielt akarta-e draftolni, akkor nyilván poénból rá fog licitálni, hogy naná, már a kezében volt a cetli, csak lebirkózták.nem igazán a "mindent feltenni" dologra reagáltam, mind inkább arra, hogy Jerry önmagától hülye döntéseket hoz, kontroll nélkül.rvaJohnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.slowmotionha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
a legmerészebb számítások szerint akár 40 költhető milliónk is lehetne 2015-re, de az túl sokat tenne a későbbi évere.rva
ezért nem is fogunk 40 millát költeni az offseason-benrva
azt sem lehet tudni, hogy SJ és JG mikor vette át a roster management részét a dolognak, viszont pár éve már csak a számlát állja Jerry.slowmotion
több mint 10 éve
Garrett ahol lehet "process"-ről nyilatkozik, folyamatról, az meg nyilván még nem egy év.Jerry nagyon sok hülye döntést hozott már... de itt nem is azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy tuti eltolja az egészet, hanem hogy az utolsó centig fel fog mindent tenni a következő szezonra.SeaSzilaHawknem igazán a "mindent feltenni" dologra reagáltam, mind inkább arra, hogy Jerry önmagától hülye döntéseket hoz, kontroll nélkül.rvaJohnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.slowmotionha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
a legmerészebb számítások szerint akár 40 költhető milliónk is lehetne 2015-re, de az túl sokat tenne a későbbi évere.rva
a Front Office-ből is mindenki arról beszél reálisan még 2-3 jó évük lehet Romo-val.
nem hiszek a 2016-ra mindent egy lapra teszünk történetben.
több mint 10 éve
Jerry nagyon sok hülye döntést hozott már... de itt nem is azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy tuti eltolja az egészet, hanem hogy az utolsó centig fel fog mindent tenni a következő szezonra.nem igazán a "mindent feltenni" dologra reagáltam, mind inkább arra, hogy Jerry önmagától hülye döntéseket hoz, kontroll nélkül.rvaJohnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.slowmotionha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
ez szerintem egy általános tévképzet. divatos ezt mondani, csak nem biztos, hogy nem a show kedvéért csinálja. ha megkérdezik tőle, hogy Manzielt akarta-e draftolni, akkor nyilván poénból rá fog licitálni, hogy naná, már a kezében volt a cetli, csak lebirkózták.nem igazán a "mindent feltenni" dologra reagáltam, mind inkább arra, hogy Jerry önmagától hülye döntéseket hoz, kontroll nélkül.rvaJohnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.slowmotionha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
azt sem lehet tudni, hogy SJ és JG mikor vette át a roster management részét a dolognak, viszont pár éve már csak a számlát állja Jerry.
több mint 10 éve
RGIII ????? mint backup?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
nem igazán a "mindent feltenni" dologra reagáltam, mind inkább arra, hogy Jerry önmagától hülye döntéseket hoz, kontroll nélkül.Johnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.slowmotionha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
több mint 10 éve
Johnny szerintem pont nem a "mindent feltenni" esete lett volna, mert az egész franchise Romóra van kihegyezve, szóval a drága backup QB ilyen szempontból luxus (jellemzően csak egy labdával lehet támadni, ha viszont a backupnak kell bejönni, akkor már amúgy is elbaszódott minden). Jerryék nagyon okosan észrevették, hogy ez a csapat vagy Romóval ér fel a csúcsra 1-4 éven belül, vagy sehogy sem, mert lecserélni egy jobb QB-re leheteten, pont az anyagi vonzatok miatt. szóval akkor inkább abba feccöltek bele, hogy a mozdíthatatlan QB a lehető legjobb körülményeket kapja meg.ha az elméleted igaz lenne, akkor most éppen nem tudnánk mit kezdeni Johnny Football-al, helyette van egy All-Pro/probowler kezdő OL-ünk Martin személyében.hát kapaszkodjatok, mert jerry papa sztem mindent fel fog tenni egy lapra... biztosan nagyot fog húzni. Azt nem tudom elképzelni, h Dez és Murray ne maradjon... de ezen kívül biztos, h bankot fog robbantani.SeaSzilaHawkmennyi capetek van, vagy megy az FA-zás? Murray és Dez marad? lesz hely egy FA-nak?SeaSzilaHawktalálgatások vannak, Romo restructure, Smith restructure, no-Murray, cap emelés 145 millióra, stb
több mint 10 éve
én csak akkor leszek megelégedve ha sikerül visszaigazolni Dez és Murray, és a védelembe sikerül leszerződtetni, Houstont, Suht és Revist. minden más csalódás 😊